Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Jeżeli chodzi o mój rejon to bardziej Warmia ale dwa trzy namioty na moim podwórku moga być i jesli w miare wcześniej bede wiedzieć to i chata z kilkoma miejscami równiez :D

Ja dopiero teraz jestem wolna. Miałam niespodziewaną wizytę wnuka. Kochane z Biedronki, Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. Już wszystko opisałyście jak się poznawałyśmy,jak gadałyśmy, śpiewałyśmy i śmiałyśmy się! Charakterystyki bardzo udane, niektóre śmieszne, inne bardzo trafne! Cieszę się Nojeczko, że zdecydowałaś się na ten przyjazd. Dziękuję, że przyjęłaś moje zaproszenie i zawitałaś w moje skromne progi. Wiecie, że do końca nie wierzyłam, iż coś z tego wyjdzie... Iskiereczko, Zosieńko macham do Was🖐️🖐️ Poznałam też przemiłe Madę i Liszkę, i doszukałyśmy się wspólnych znajomych(Żórawina) i wspólnych miłości (np. do kotków)! Iskiereczka zauważyła, że fajne było to, gdy przekonałyśmy się, że żadna nie udawała kogoś innego i nikt nie okazał się \"Wojtkiem w T-shercie\"!:D Zosieńko dzięki za szybką reakcję sprawozdawczą. Ależ Ty jesteś super zorganizowaną kobitą.:classic_cool: Brawo. Warto organizować takie spotkania. Jestem za. Może wprosimy się do jakiegoś zamczyska na turystyczne śpiewy?

Poczytałam co napisały Panie u sąsiadek . O fiu, fiu, fiu!! A Warmia, czy Mazury też mogą być! Gitarę dla Nojki też zabiorę!:D:D:D:D:D:D:D:D

...DZIEWCZYNKI KOCHANE ...a ja dopiero od pędzla odeszłam...ło matko alem się napracowałam...oczy zapuchnięte...ręce odrętwiałe...w głowie szumi i chyba mam ostrą zgagę.Skończyłam jeden obraz i zaczęłam drugi...u mnie wena późnym popołudniem...i stąd szybka druga praca.Tak się spieszę...bo ten plener za parę dni i mam jeszcze zamówienie na dwie martwe natury.Nie wiem czy zdążę....a rachunki szybko się zbierają...nie ma litości.Jak już skończę...porobię fotki i pokażę Wam co spłodziłam.Ostatnio lecę szpachlą kwiaty...daje to złudzenie trójwymiarowości i kwiaty wyglądają jak żywe...a w zimie to frajda pogapić się na taki bukiet. Poczytałam oba topiki...i miło mi się zrobiło...że aż tyle wrażeń mamy po biedronce.Ja to jestem przyzwyczajona do tego typu spotkań.Sama też sporo organizowałam...mam wielki kontakt z ludźmi...i dlatego zero tremy i jak w domu z Wami się czuję...może dlatego tak dużo nie piszę o odczuciach.Było fajnie ale wyobraźnia mi pracuje, że może być dużo lepiej.Ciekawi mnie...tak zupełnie bez podtekstów...dlaczego odbieracie mnie za osobę \"zadymiarską\"...przecież byłam w miarę poważna?...hehehehe::D liszko...dziękuję Ci za zdjęcia na maila❤️...i sofci dziękuję za film...niestety nie otworzył się.Za to bardzo podobały mi się zdjęcia rodzinne i Twój wizerunek oraz wnusiu...aniołek. Mendelku...już się martwiłam...co to się dzieje...ale miałaś gościa...no to jesteś usprawiedliwiona. Zofince dziękuję, że ak się udziela za nas i za mnie i z fotkami i opisuje swoje odczucia...a ja bardzo lubię czytać a mniej pisać.Dobrze Zofinko, że poznałam Ci e w realu...bo znacznie zzyskujesz na ogólnym wizerunku.Przebojowa jesteś jak iskiereczka. Mendelka...polubiłam od pierwszego wejrzenia za wszystko...troszczyła się o mnie jakbyśmy się znały wiele lat...❤️ 👄👄👄 MADO...mam wiele pytań na temat kotka...ale nie dziś...z sił opadam bardzo dziękuję dziewczętom na topiku, które coprawda nie dojechały do nas ale tak dzielnie nam kibicują i już obmyślają następną biedronę.Całusy po równo dla wszystkich👄👄👄🌻:classic_cool:!

DZIEŃ DOBRY !!!!! POBUDKA!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6mPyVn_tXIg Taki dzionek słoneczny a wy śpicie ? :) :) :) Kawa czeka , serniczek z rodzynkami też :) a co tam! Pal licho oponki :) Jest i herbatka : cytrynowa , z miety, wieloowocowa z chibiskusem :) częstujcie się Miłego dnia , dziewczynki , odpaliłam maszynę i lecę !!!! Do wieczora :) 😘

Witam Was moje kochane na porannej kawusi.. przeczytałam wpisy naszych kolezanek (sąsiadek) ze spotkania ...zaraz lece do bankomatu pobrac troche grosza ze ściany.... (ten koszmarny czynsz!!!!) ale druga płatność jest bardziej przyjemna .. to za aukcję na allegro za płyte Sławy Przbylskiej.. jedyne 10 zeta ..chyba w tym tygodniu bede sie raczyc jej przebojami , a piosenkę \"na francuskiej\" bede wałkowac i katowac moje uszy do bolu ...spadam moje kochane ! ... życze miłego dnia , ciepły bedzie bankowo 30\'C- tak zapowiadali w TV Wpisy przeczytam wieczorkiem jak przyjde z popołudniowej zmiany 🖐️ 🖐️ 🖐️

DO MARZENKI obejrzałm całe południowe wybrzeze Kuby , a moze ścislej środkowy wycinek ... ciekawa jestem czy mieszkasz e samym centrum miasta czy na tym półwyspie podobnym do naszego krowiego ogona czyli Helu? NIe pamietam jak ten sie nazywa ... w kazdym badz razie masz bardzo bliski do morza ..i przepieknych plaz z palmami... Mam fantastyczna przyjaciolke rodowita kubanke .. nazywa sie Mirta Karabajjo... obecnie jest we Francji i chyba nie wroci juz do Polski Uwielbiałam jej kuchnie...pamietam jak mi smażyła banany na patelni , te zielone i nie słodkie .. ktore smakowały jak frytki ... ale były ciut lepsze w smaku....niestety jakos kontakt sie urwał kiedy sprzedała swoj dom w Lionie i wyjechała do Paryza szukac pracy bardzo lubiłam jej opowiesci jak mieszkała jako dziewczyna na Kubie, ale cały czas myslała i kombinowała zeby wyrwac sie z tego \"reżimu\"... no i jej sie udało... Marzenko , tą opowiescia o Kubie przypomniałas mi ze moge ja poszukac przez internet i chyba zaczne to robić Pozdrawiam Ciebie i cały Trinidad Sancti Spiritus-- bo chyba sie tak nazywa ta miejscowosc w całosci

poczytałam...podumałam...heja heja...witam Cieplutko i tą na Kubie...i Was tutaj kochane moje❤️❤️❤️ Miałam nockę niezbyt dobra...śniło mi się, że lecimy z liszką do kanału...a że trwało to trochę to wrzasnęłam raaaatunku...i obudziło mnie to!.Na głowę spadł mi obraz, komórka dawała sygnał, że bateria wyczerpana...facet o 8:00 dobijał się, żeby spisać licznik gazu...kot mnie budził bo chciał ulubioną puszkę kite kat a nie tamtą, którą miał na misce...i wstałam zapuchnięta od farb...wyglądam jak mongoł...nie obrażając nikogo.Ręce ciężkie i drętwieja...kręgosłup boli...tak więc dopijam kawę i zaserwuję sobie rozrywkę na powietrzu w postaci pieszych zakupów a potem obiad i znów malowanie...aha i sajgon z trzech dni do sprzątania...tak więc mało mnie będzie....papapapa! ...ale poczytam Was jak wrócę...piszcie!:D

Małą przerwę zrobiłam na drugą kawę bo w głowie się kręci...tak, że zapraszam...ale się tu nabrudziło...u mnie.Jestem w połowie ogarnięcia tego.Najgorszy kurz na bibelotach...jest ich sporo...bo ja to taka zbieraczka wszystkiego...na parterze kurzy się przy otwartym balkonie i jak jest biało...to dopiero zmuszam się do ścierania. Nie lubię segregować skarpet a leżą koło mnie i wkurzają mnie.Nie mam miejsca do chowania co najgorsze...bo wrzuciłabym do szuflad i z głowy. Słucham piosenki Zofinki o klonach...wesoło mnie nastroiła choć przed chwilą wyczerpałam właśnie na sporej głośności...płytę bluesową \"Obstawa Prezydenta\"....co daje mi kopniaka i zachętę do pracy. Czytam do tyłu i co widzę...piękne fotki szarookiej, których wcześniej nie zauważyłam....cudo okolice i fotki...proszę o jeszcze!👄 iskiereczko...nie jestem zboczkiem ale daję słowo gdybym była facetem....ległabym między te Twoje...no wiesz...:D 👄 i jeszcze złapałabym za coś...hehehe!

Wklejam parę fotek z ostatniego Sylwestra spędzonego poczęści w domu a po północy u koleżanki z klasy i jej męża.Na fotkach są moje psiapsiółki które dzieli wiek 45 lat a dobrze się czuliśmy w swoim towarzystwie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aed70891e94d60fb.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/58da7f04368e9af4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/624ea200c5f9f655.html i mój M w tle. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ddbbb24117cb1669.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88b9e55105423bd0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cd213a0cbc40f34.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b07b27e97e8996d0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0bbfa2037d2559e9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f486548684957cc4.html narazie wystarczy...potem pokażę Wam moją pracownię...idę do sklepu, bo będzie lało zaraz...na razie!

Witam dziewczyny po niezbyt dobrej nocy... Czy to juz tak bedzie zawsze?? Nie chce sie starzeC!!! Musze wam powiedziec ze nareszcie ta wskazowka na wadze przesunela sie w dol o olbrzymia liczbe pol kilo ... :-) Po tygodniu nie jedzenia prawie nic na kolacje... :-( Jak robilam glodowki to lecialo mi kilogram na dzien w dol. Nojko dostalam tylko jedna fotke bo druga cos sie nie otwierala :-( Ladna jestes !!! I wesola (co na przyklad dla mojego milegojest bardzo wazne).. Ja mysle ze on sie we mnie zakochal bo bylam wesola i wciaz spiewalam.. To moze byc niezla rada dla dziewczyn ktore sa samotne i jeszcze chca kogos znalezc... Badzcie wesole i zawsze usmiechcniete tak jak Nojka:-) Faceci chyba to lubia. Poczytalam do tylu nasz topik i pomyslalam ze : Coperta Cztery Mendle i ja jestemy tu od bardzo dawna... Ja od 9 strony zdaje sie..Smutno mi sie zrobilo ze niektore dziewczyny nas opuscily na zawsze ... Mam nadzieje ze to sie juz nie zdarzy nam wiecej, bo was bardzo polubilam, ciesze sie ze mamy tyle nowych \"nabytkow\" i chce zebysmy byly zawsze razem.. Mam prosbe : badzmy zawsze ze soba szczere.. Jezeli cos komus sie nie podoba to niech mowi od razu aby zapobiec smutkom i zeby nikomu tu sie nie dziala krzywda OK? We Wloszech jest przyslowie\" patti chiari amicizia lunga\" czyli jasne pakty-dluga przyjazn..

TAK!tak!...belvuś ja jestem za tym....jak którejś przykro się zrobi z jakiegoś powodu...czasem tak jest lub powie czego oczekuje od danej osoby....to nie ma obrazy!To będzie przyjaźń do końca świata i jeszcze dłużej!!!!!! Wróciłam obładowana jak wielbłądzica.Garb na plecach w plecaku i dwie siaty...dobrze, że jednak wzięłam górala...bo musiałabym po tych kilogramach iść na rehabilitację. Teraz zrobię szybki obiad...podsmażę białą kiełbasę + młode ziemniaczki namoczone w wodzie i obrane myjką do naczyń ...taki mój patent...no i sałata w cytrynce ,czosnku i przyprawach. Ja na to odchudzanie to te herbatki, sok z cytryny lub grejfrut, sałatki jednowarzywne, rzadkie zupy, ciemny razowy chleb i zero wieprzowiny...ale drób wsuwam i czasem zgrzeszę szynką - rzadko...no i ruch miłe koleżanki jest najlepszy....bo waga nie wraca tak szybko!

Moja pracownia...ale jeszcze tylko przez rok...zmienił się właścicie obiektu i będzie tam bazarl.Moje tylko to co w środku.Niektóre fotki niestety będą na leżąco...brak czasu na obróbkę. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/033af81152cc2183.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f62140445a6111b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/158e9f3edc20b2db. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9524e32e009792e4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf30b56d2c99886d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33e732bbd2b70f9a.html no a teraz jeszcze stoi tam rower a w szafie mam 2 materace do spania i pościel

umieściłam jednak tylko te obrobione.Poprawka...\"będzie tam bazar\" Dziewczynki ...proszę Was umieśćcie swoje fotki...nie będzie mi tak samotnie z tym.

Twoje roze Nojko sa piekne!!! Tu wysylam wam cos ciekawego ..co dostalam od przyjaciela: Stolarz z Wenecjii.. Super!!Nie do wiary co moze czlowiek zrobic wlasnymi rekoma.. :-) Ja fotek w pracy nie mam wiec wysle cos z domu ok?

belvuś...najpierw sprawdź czu jesteś zalogowana...wejdź na zaloguj, potem na opcję dodaj zdjęcie i wyświetli ci się twój dysk, zaznaczasz zdjęcie i klikaj...otwórz potem...napis rozszerzone i ustaw 600 pikseli i DODAJ...MUSISZ ZJECHAć PONIżEJ BO TEGO NAPISU NIE WIDAć, potem jak pojawi się wczytywanie to poczekaj...i zobaczysz małe zdjęcie co znaczy że jest wgrane.Jak jest wgrane to naciskASZ U GóRY NA pasku opcję zdjęcia i pokażą się małe fotki które wgrałaś.Z prawe strony jest w kwadraciku zaznacz zdjęcie.Odhacz...pole się zazieleni a wtedy pod małym obrazkiem pisze pobierz kody dla tego zdjęcia...kliknij tam.Wyświetli się kilka kodów...poczytaj który przypisany jest do forum i to do każdego zdjęcia będzie się pobierało za każdym razem.Jak doczytasz który na forum...podświetl raz klikając na niego i wciśnij klawisze ctrl razem z klawiszem c czyli kopiuj.Tą stronę zamknij i znajdziesz się na stronie zielonej z obrazkiem...to z prawej strony jest pusta linijka i tam wklej linka tzn.klawisz ctrl + v...(wklej).teraz tylko klikasz w obrazek dla forum, bo musi być wklejony w powiększeniu.przejedź paskiem w dół pod zdjęcie i tam dopiero jest ten link prawidłowo powiększony.Znów go podświetlasz ctrl+c(kopiuj)....idziesz na kafe.USTAW ZNACZNIK W MIEJSCU gdzie chcesz dać linka i wklej ctrl+V.To wszystko....uff

TO BYł FOTOSIK a z załącznika...to nie wiem...tylko na maila umiem.Kto pomoże belvie wkleić ikonkę z załącznika na forum? jak ktoś wie to poprosimy!

Nojka ktos mi wyslal e-mail z zalacznikiem ale takim pod spodem w ktory sie wklikujesz i pokazuje ci sie cala gama roznych obrazkow . Chcialam go skopiowac do moich obrazkow ale byly takie wielkie ze komputer zaczal dyszec wiec ich nie wkleilam . Z drugiej strony nie moge przeciez wam wkleic calego e-maila jakiegos czlowieka bez jego pozwolenia nie??? Nojka ty bys byla zadowolona z tych zdjec Lojojojojojjjj :-)Zapytam sie moje corki jak to zrobic..

belvo...ja jak przesyłam załącznik przez funkcję przeadresuj na poczcie to w chwili jak wyświetla się cała zawartość (treść)...to ją zaznaczam...in.podświetlam ciągnąc myszą od dolnego prawego rogu do góry...i jak się podświetli na niebiesko...kasuję delete lub bksp a wpisuję moją treść z wyjaśnieniem że dostałam to czy tamto od kogoś.

Siedzi blondynka w domu. Po chwili ktoś puka: - Puk, puk. - Kto tam? - Sąsiadki! - Nie, nie ma siatek! Dobry wieczór miłe panie :) Wpadłam na sekundkę , listę podpisałam ale bardzo prosze o zwolnienie mnie dziś z zajęc , spadek mocy mam znaczny :) Dzisiaj było tak upalnie , moja Weroniczka była też bardzo zmeczona upałem , męczaca, :) więc się tylko udam do prywatnego salonu SPA w mojej łazience :) żeby pachnieć , jak mówi Walosia :) i zajmuję najwygodniejszą dla człowieka pozycję , horyzontalną !! :) Spokojnej nocy wszystkim :)

Przed urlopem Gdy się zaczniesz pocić W tym miejskim ukropie, Wówczas marzysz co dnia O rychłym urlopie. O zielonym sadzie, O szmaragdzie łąki, Gdzie twoja rodzina W lecie zbija bąki. Chcesz ujrzeć strumienia Wód czystość anielską, Aby móc wykąpać Swoje grzeszna cielsko. Hej, gdy się w tej wodzie Przejrzystej zanurzę, Jakieś lube dreszcze Przechodzą po skórze. A cóż jest milszego, Kiedy w dniach swobody Wędrujesz po lesie, zbierając jagody? A cóż jest zdrowszego, Kiedy zabrną w piachy Na kąpiel słoneczną Te miejskie ciarachy? Jedźcież mizeroty Pochłaniać powietrze, Niech wam słońce bladość Z waszych twarzy zetrze. Zdrowie, które z światłem Płynie z nieba stropu, Niech wam do drugiego Wystarczy urlopu. K.Ćwierk Miłego dnia 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Zofinko -wszak Twoje imieniy dzisiaj !!!!! Moze bede tuzinkowa i bede Ci zyczyc przede wszystkim zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrowka - bo to jest najwazniesze Badz zawsze z nami i ciesz sie kazdym dniem Unikaj wzroku podłych ludzi i ignoruj ich zawiść i zazdrosc życze ci takich dochodow , zebys mogła je wozic taczką do banku Zyj długo i bezstresowo- na luziku http://www.tapety-na-pulpit.org.pl/tapety1024x768.php?k=kwiaty-i-ogrod&g=laki&nr=8 nie lubie pozbawiac kwiatow ich zyci wiec przesyłam Ci je w postaci całej łaki... widzisz tam w gorze śpiewa dla ciebie skowronek gdybys przypadkiem nie weszła na ta srtone przesyłam rowniwz zyczenia do pokoju obok

moje kochane dziewczyny z racji tego ,z e mam troche czasu chcialam poruszyc pewien temamt , ktory przewija sie na naszej stronie... chodzi mi o nasze przybieranie na wadze (mowiac delikatnie).. niektore z dziewczynek katuja sie głodowkami, dietami cod, i ważą sie codziennie Ja weszłam przypadkowo na strone pt. \"grupa krwi, a zywienie\" Musze wam powiedziec , ze byłam zdziwiona pewnymi faktami, a mianowicienie nie wiedziłam dlaczego na widik fig i daktyli w sklepie mam ślinotok jak u psa patrzacego na golonkę.. okazało sie , ze własnie te owoce dla mojego organizmu sa pierwsze w kolejce.... nie bede przytaczac innych pzrykładow , ale musze powiedziec , ze w 95% sprawdza sie to co lubie odnosnie mojej grupy krwi Od roku staram sie (ale bez przesady) dostosować sie do diety... unikam tego co jest \"toksyczne\" i musze powiedzieć , ze o wiele lepiej sie czyje i nie mam sensacji wątrobowo-żoładkowych, boli głowy, boli w stawach i innych takich....no i nie przybieram tak na wadze (efekt jojo) nie bede wam przynudzac,bo moze sie śmiejecie z moich wywodow... a moze pominiecie milczeniem ten wpis uwazam , ze cos w tym jest sensownego, jezeli macie troche czasu poczytajcie, jest tego bardzo duzo... na jednych stronach bardzo madrze, na niektorych bardzo przystepnie ja jestem A1 typowy\"rolnik\"- tak okresla sie moja grupe

Witaj SZAROOKA :) dziękuję ci za życzenia a łąka pełna maczków kalifornijskich (bo tak się nazywają !) jest piekna :) i skowronka tez widać !! Dzieki za życzenia , ja ze swej strony przesyłam innym , pozostałym Zoskom też serdeczne życzenia :) napewno są , chyba nie jestem sama \"zimna zośka\" ? :) :) Wódeczka się chłodzi , postawię wieczorkiem :) poczytam o grupie krwi, mam ten sam problem , z tyciem , własnie wróciłam od doktora , poprosiłam o receptę na odchudzenie :) i dostałam :) Miłego dnia wszystkim , lecę do mojej niuniaczki prześlicznej :)

Zofinko lec po malutku , napewno bedziesz zmiała gosci wiec pracy i uwijania moc .... udanego i spokojnego dnia ... wrzuć na luz!

wódeczke a i owszem wypijemy wieczorkiem jak przyde z pracy... bedzie wesoło i koncert zyczen zapewno bedzie ..Nojeczka jest w tym super

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować