Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Samotność.Temat - rzeka.Chyba jest wpisana w los każdego człowieka i jak śmierć-nieuchronna.Wcześniej czy poźniej. Ale nie do końca.Ktoś powiedział ...że człowiek nigdy nie jest sam,zawsze jest z nim Bóg i własny geniusz.W jedną z tych rzeczy przecież można wierzyć.Albo w obie.. No chociażby Wy dziewczyny.Czy można być samym,jeżeli wystarczy odpalić komputer, a w cyberprzestrzeni już czeka jakaś dobra dusza.I to utalentowana na dodatek,w przeróżnych kierunkach.Mówię o Was wszystkich ! Nojka,jak nie mam wprawy w pisaniu,bo piszę tylko na forum i to od roku zaledwie.Może to wyglądać nieźle,bo piszę sercem,jak i Ty swoje poezje.Ot i wszystko.. Ciebie czytam z wielkim wzruszeniem.Bo swoim wierszem,napisałaś o sobie wszystko. Twoja osobowość ,to ta zwrotka ...Dużo mówię o sobie Nie,żeby się chwalić Chcę tylko ukryć Brak pewności siebie..... I miłość,której tak łakniesz. Mogę tylko przypuszczać,myląc się straszliwie,że nie jesteś doceniona w sposób właściwy... Ale przecież przyjaźń właśnie udaje Ci się zdobywać,a jest ona chyba cenniejsza niż milość. Pozdrawiam jeszcze raz .Trzymajcie się,bo serce rośnie jak się czyta o Waszej pączkującej przyjaźni..

Nojeczko, ja chcialam wlasnie to powiedziec Mendelkowi co ty juz powiedzialas.. ❤️ Mendelku jak chcesz to przyjedz do mnie ja tez lubie tanczyc..pojdziemy potanczyc argentynskie tango ok? Mendelku dla ciebie wszystko 🌻 Nie badz smutna bo ja cie kocham Czytam ale juz nie mam czasu na pisanie bo wlasnie przyprawialam wam rogi .. Mendelku czy dostalas fotke?? pa kochane

Aleks!! Stuknelysmy sie rogami w drzwiach he he he? Zazdroszcze Wam tego Bozego Ciala :-o U nas nie ma :-(

Dziewczyny wiem ,że jesteście życzliwe i cudownie chętne pomóc,ale niestety tak mam ,że jak wpadam w czarną dziurę, to nie jestem w stanie do nikogo się odezwać. Ba, nawet wszystko mnie drażni, wszystko wydaje mi sie takie nieprawdziwe i odległe... Musi minąć najgorsze i dopiero wtedy mam ochotę wyjść z niewygodnej skorupy do ludzi! Nojeczko i Belvuniu, bardzo chętnie Was odwiedzę (no Belvę,to chyba w snach!) :classic_cool: Mój Wrocław i mój dom czeka na odwiedziny każdej sympatycznej duszy.

Mendelku dlaczego w snach...:-( od was moze z 9 godzin i to juz z przesiadka..Ty ktora byla na podbojach w Afryce??

wiem...belva przyleci a ja przyjadę do mendelka...o kurka...ale byłaby biedrona!

Belvo, ale kiedy to było 15-20 lat temu! Pomysł Nojki lepszy! hihihi A poza tym, to ciągle do Was potrzebna jest wiza, a ja nie mam zdrowia użerać się z urzędnikami i przysięgać,że ja tylko w odwiedziny a nie do pracy na czarno!

dziękuję ...za miłe sms-y mendelku...i po przyjacielsku donoszę, że jeździ lub jeździła na nartach,robi pyszne wyszukane potrawy...których ja nie umiem, jest tęgim umysłem ścisłym, wspaniałą, opiekuńczą,ciepłą, koleżeńską, komunikatywną, z poczuciem humoru, życiową kobietą. Pozwolić jej na marnowanie się w kąciku domu?...nieeeeeeee!

...aaaa jeszcze gościnną, elokwentną, skromną...no tu nie wiem czy to całkiem dobre dla niej....kocha ludzi...poezję...ale to już wiemy:D:D:D ma urok osobisty,sporo taktu i wyrozumiałości..i jest luźna w obcowaniu i potrafi pójść na kompromisy...ideał!!!...aż się boję ze swoimi grzeszkami...hehehe!

mendelek...to typ osobowości....który pociąga, inspiruje, zastanawia...generalnie budzący podziw i uwielbienie.Facet przy takiej kobiecie...to nieszczęśnik...chodzący na palcach i przecierający oczy z niedowierzenia...że też właśnie jemu taka się trafiła.Gdyby nie święto nazwałabym to bardziej dosadnie...erotycznie.Gdybym uwodziła mendel będąc facetem...ciągle myślałabym o prezentach dla niej...na wypadek gdyby dopadły mnie jakieś niedomagania.\"D

Hallo!!! Pozdrawiam Was moje kochane Babki!!! To znowu ja, widzicie, ze o was pamietam i coraz czesciej u Was goszcze:) Medelku kochany ja tez podobnie jak Ty na stres reaguje... Dlatego bardzo dobrze Cie rozumiem!!! Wiesz, mnie nawet swiatlo przeszakadza jak mam dola... Tlumacze to sobie menopalza, ale tak naprawde to pewnie zycie daje nam niekiedy kopa.....

alisario...coś mi mówi...że prezentujesz podobny typ osobowości do mendelka...czyli zostaw te doły i dołącz tu do nas na pogaduchy.:D Ja choć mam doła ciągłego ostatnio...potrafię przy innych na chwilkę zapomnieć a nawet błysnąć...a potem gasnę jak iskierka z ogniska...może dlatego...większość ludzi...kojarzy mnie z uśmiechem, wariactwem i siłą.Oni sobie idą zadowoleni...a ja popadam w pustkę, melanholię i zastanawiam się czy wziąć tabletkę czy się wypłakać...czy gdzieś pójść wygadać się...ale idę sobie i widzę znajomą twarz...znów mi się micha cieszy...i znów każdy myśli...o fajnie że jesteś...poczerpię trochę z ciebie chodząca energio...a ja wysłucham doradzę a w drodze myślę...o cholewcia przecież to ja miałam problem i zapomniałam powiedzieć...i znów flak.

moze kiedys nam opowiesz wiecej o tej slatce brokulowej? :-) Ja czesto tez mam dola ale najczesciej go mam jak czuje sie winna ..

Ona nie zadzwoni...przecież już godz 19 dochodzi...coś się z nią dzieje...bo powinna chociaż napisać sms-a...rezygnuję czy nie dam rady...ale złości mnie jak jest cisza...a tu się ściemnia...już po przyjemności i nadziei wlepienia oczu w podszycie za grzybkiem.

Nojeczko, to poprostu masz wielki dar... Bo potraficz wsyluchac drugiego czlowieka.....

najczęściej słuchają uważnie jak sprawa ich dotyczy...to tak ogólnie...bo jednak większość moich znajomych...sama wybrałam...lub oni mnie...więc chyba się uzupełniamy...choć nie wiem co oni we mnie widzą..chciałabym umieć być stanowczą i konsekwentną czasem...lecz jak tylko popróbuję...to zaraz mam wyrzuty...i znów dołek.

Belvuniu, czy tak jak ja nalezysz troszke do pan puszystych??? Napisz prosze jesli sie myle?

Nojka, ale ty umiesz o kimś mówić tyle dobrych rzeczy a nie widzisz siebie i swoich ogromnych zalet! Ja jestem zarumieniona jak prosiaczek. :D Przeczytam jeszcze kilka razy to, co o mnie napisałaś i może uwierzę (chociaż w niektóre rzeczy) i już będę cała hapy! Tak sobie myślę, kiedy czytam o naszych dołkach, że jesteśmy strasznie psychiczne tzn, że najdrobniejszy kryzys, w naszych oczach, to już tragedia . Szkoda,że nie mieszkamy w Stanach... poszłybyśmy do swojego psychologa i ulżyłoby nam może! No , ale nie mieszkamy tam i musimy zwrócic się do grupy wsparcia ( np na naszym topiku!)

Ale teraz cieszmy sie dziewczynki!! Niedlugo urlop, wakacje i lato:) Brzechwa Jan, Lato Nie miałem z kalendarzem zbyt dobrej komitywy, Młodość mojego życia przypadła na wiek siwy. Gdy idę przez ulice - dusza pogania ciało; Pięćdziesiąt lat przeżyłem i ciągle mi za mało! Poeci piszą słowa, których nikt nie rozumie, A życie takie proste - w słońcu i liści szumie... Wiem o kwiatach to tylko, co mi powie ich zapach, Lecz wiedzy tej nie znajdę w książkach ani na mapach. Lato, choć nawet siwe, niechby najdłużej trwało - Pięćdziesiąt lat przeżyłem i ciągle mi za mało. I chciałoby się znowu za miastem zrywać chabry, Uśmiechać się do dziewcząt powracających z fabryk, Patrzeć z mostu na Wisłę mieniącą się tak złudnie, Tańczyć na Mariensztacie w niedzielne popołudnie, A potem z konduktorką z \"czternastki\" iść na lody I udawać młodego - choć już się nie jest młodym.

no własnie mendelku odpisała mi koleżanka...zasnęła...bo fatalnie się czuje...opis straszny..a ona młodsza o 10 lat...co będzie później? mendelku...dobrze, że choć sama przed sobą przyznajesz się do pewnych , wymienionych zalet.Ja je tylko przypomniałam ja dalej sama i czekam.Beztroska i nieodpowiedziałność facetów(wrrrrr!!!)

wczoraj gdzieś taki kawał przeczytałam.Przychodzi baba do lekarza i mówi:...panie doktorze...jak leżę na lewym boku to mnie wszystko boli.Lekarz na to:...to niech się pani położy na prawym boku, a baba:....a serial?!!

zofinko ale mnie ubawiłaś wpisem o opalaniu...czy już opaliłaś sobie wszystko???????///hehehe

Cześć baby !! Miałam sobie pójśc do ogroda , poleżeć jak skóra z diabła zciągnięta..... powyciagać się na słoneczku , powystawiać do słońca to i owo..... Ale zadzwoniła moja pracodawczyni :) , że chcą podrzucić mi Weroniczkę , bo chcą iśc do kina..... jak myslicie? zgodziłam się ? pewnie , czemu nie , to moja praca :) więc nici z leżenia , za to miałam urocze popołudnie z małą , która jest coraz rozkoszniejsza, już chodzi ale jeszcze nie gada, nie pyskuje :) jest cudowną malutką kobietką, chyba dlatego , że nie mam wnuczki to tak bardzo ją lubię :) Ale troszkę się opaliłam :) 😘 😘 😘 dla was wszystkich :)

słuchajcie to są fotki z ubiegłego roku z pleneru i w drodze na plener nad morze...takie zbiory http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2d72d4bd72ce6201.html a to przy zajeździe gdzieś w trasie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/feb0cf95951b0cf0.html a to knajpka nadmorska w Niechorzy...gdzie dotarłam plażą z POGORZELICY.Będzie parę jej ujęć. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20e9176a94f70c21.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d88640a5e788ed29.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca0faa1c101ee374.html za tymi szybami widok na morze http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71c2a5d48a953003.html z takiego kutra można kupić świeże ryby http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26022ee4721ff460.html a na to słodziutkie stworzenie o mały włos bym wlazła na plaży wieczorem...spała sobie smacznie młoda foczka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c158505af2c6c51f.html obudziłam ją błyskiem lampy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8b63cdebe34b49f.html ciekawy dom przy plaży http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7fbf0af9f0c0444.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować