Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam psa

DO WŁAŚCICIELI PSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a ja mam i bedę mieć
dokładnie szkoda słów - raptem psie gówna wszystkim przeszkadzają. ja dziś idąc do pracy mało nie zwymiotowałam jak zobaczyłam menela zginającego się na skraju bloku-pod balkonem-srał tak głośno że nie sposób było niezauważyć - i co dlaczego tam się zesrał ?-dlaczego nikt z takich jak wy mu uwagi nie zwrócił.tylko potraficie krzyczeć i najlepiej powybijać wszystkie psy-ja bym was powybijała-prostactwo do potęgi N Płacę czynsz w bloku dodatkowo podatek od posiadania psów - to niech spółdzielnia dogada się z gminą kto ma sprzątać gówna po moim psie bo biorą za to pieniądze. Ci co mieszkają w domkach mają swój kawałek ziemii mogą sobie z nią robić co chcą ja mieszkając w bloku nie mam takiego komfortu pomimo że płacę więcej niż mieszkańcy domków.

Gość Magadalenka
place podatek za to ze posiadam psa. to niech sprzataja sluzby miejskie. poza tym ludzie znacznie gorzej brudza i to jest ok? tylko psow sie czepiacie. lupiny od pestek na przystankach, naplute dokokola ze nie ma gdzie nogi postawic, pety, papeirki itp. psiej kupy jakos nie dostrzeglam.

Gość helenaaaaaaaa
--->a ja mam i bedę mieć. Nagle ci jedna kupa srajacego faceta przeszkadza. No i dobrze niech dalej ci sra. On tez placi podatki jak ty. Pies moze to czemu on nie.? khe khe. Nie przeszkadza ci 200 psów codziennie zwalajace klocki a oburzona jestes jednym facetem. No i dobrze a co on ma mniejsze prawa niz twoj pies? DObrze zrobil!

helenaaaaaaaa-gdyby ludzie nie mieli ubikacji napewno srali by gdzie popadnie a ten osobnik jest tego najlepszym dowodem. Co do podatku to jest to podatek od posiadania psów,który ma być przeznaczany na utrzymanie porządku po psach więc nie bardzo rozumiem o co ci chodziło. Notabene taki menel to utrzymuje się z zasiłku z opieki i nie płaci żadnego podatku.

Gość beznadziejna sprawaa
srajacy menel - widok raz na 1000 przypadków srajace psy - kazdy wychodzacy na spacer zasrane parki właścicielu psa - jak ci sie tak podoba to sraj sobie w domu na dywan miłego kurwa wąchania

Gość helenaaaaaaa
Naucz swojego psa srac do kibla. ;). Tak jak stwierdzil moj poprzednik menela srajacego nie widzialam ale wypiete tylki psów i lecace z nich sraczki to i owszem. Kurde nawet nie ma gdzie glowy odwrocic bo wszedzie to gowno leci. Popieram tego twojego osiedlowego menela. Niech ci robi wielka kupe codziennie pod balkon tak jak twoj pies sra pod balkonem kogos innego. WIELKIE OBURZENIE 1 srajacy facet a jej pies wali 3x kupe na trawnik pod blokiem 365 dni w roku ;) nie mowiac juz o obszczanych palisadach ktore miały sluzyc za el. dekoracyjny ;)

ależ wy jesteście nakręceni-dlaczego nie możecie sobie wbić, że gmina bierze za to pieniądze żeby posprzątać po moim psie. Dlaczego ja mam to robic skoro ktoś za to bierze pieniądze???? ok. srający menel to widok 1/1000 ale gdybyś nie miał się gdzie załatwic napewno zrobiłbyś tak samo no chyba że narobiłbyś w gacie. Brzegi lasów są zasrane przez ludzi wokół wala się brudny papier itp.- dlaczego ten kto się zesrał nie zabrał swojego gówna w torebkę?Jakoś nikomu to nie przeszkadza-- bo przyjdzie służba porządkowa i posprząta - dlatego po moim psie tech niech posprząta za to płacę!!!!!

Gość czarna mambaa
jestes bardzie walnieta niz twoj srajacy pies płacisz podatek za psa głabie - a nie za sprzatanie gówna a jesli chodzi osranie w parkach - to LUDZIE SRAJA W DOMACH a jesli porownujesz swego srajacego psa do srajacego menela - no to gratuluje podobienstwa jesli ja place podatek od osob fizycznyc to co?????? moge bezkarnie srac na chodniki? kurwa tok twego rozumowania powala mnie

Gość Srajacy pies
Nie ma podatku od sprzatania. To że płacisz za psa to nie idzie na sprzatanie po nim. Spratanie idzie z budżetu gminy lub dzielnicy, czyli z moich podatków. I do chuja nie moge Zrozumieć czemu ja płacę za sprzątanie po twoim kundlu

A ja mam takie pytanie: gdzie ci właściele psów maja ich odpady wyrzucać??? do normalnego śmietnika przy chodniku?? Przeciez jak kazdy właściciel psa zacznie tak robic to wyobrażacie przejść sie koło owego smietnika gdzie pełno psich ochodów??? a śmietniki opróżniane sa raz na jakis dłuższy czas? Powini zrobić jakis park dla psów i nie bylo by problemu

Gość srajacy pies
Nie kurwa. Masz go wyprowadzac na włsny trawnik przed domem jesli takowy posiadasz. A jesli nie to nie masz kurwa prawa zabrudzać przestrzeni publicznej. Tak jak za wyrzucenie paierka jest mandat tak i wy powinniście dostawać mandat za każde gówno na trawniku.

od kurwy to możesz wyzywać swoja matke a nie mnie! Troche szacunku, nie jestem twoja koleżanka z podwórka zebyś sie do mnie tak odnosił/odnosiła. Zreszta w przepisach jest co innego ze ma sie wyrzucac do przeznaczonych do tego pojemików, dopoki ich nie bedzie to ludzie nie beda sprzatac po psach, proste.

Gość Stefania76
skoro place podatek za psa to bedzie sral gdzie sie mu podoba

Gość Stefania76
na co ida te podatki, chyba na sprzatanie nie?, a dzieci sikajace do pisakownicy, wrzesczszace, dlaczego za nie nikt nie placi podatkow???

Bedę sprzatac po mojej suczce wtedy kiedy przy kazdej ulicy, uliczce czy alejce pojawią się pojemniki na psie kupy. Na tyle gęsto rozmieszczone abym nie musiała z plastikową torebką z zawartością psiej kupy w ręku przemierzać kilometra. Zamiast wściekac się na włascicieli psów swoją energię skierujcie na akcję w stosunku do władz wszystkich miast aby takie pojemniki sie pojawiły.

milosnicy psow laczmy sie i nie zwracajmy uwagi na ataki ze strony tych co jakby mogli to by wszystkiezwierzeta ukatrupili.powiem wam sa ludzie i ludziska a ludziska nie lubia zwierzat i nie chodzi o kupy psie im wszystko przeszkadza sama obecnosc zwierzecia ,ja mam takich sasiadow wlasnie wiec wiem co mowie

Gość megarolnik
jasne zrobić parki dla psów hahahahahahahah dzieci nie maja sie gdzie bawic emeryci wypoczywac młodziez grac w piłke a tu kurwa PARKI DLA PSÓW obesralibyscie z chęcia całe miasta wstydzcie sie

ciekawe ze w moim miescie pełno placow dla dzieci itp rzeczy o ktorych piszesze, a ani jedno parku dla psa nie ma! a z reszta widac że Polska za cofana jest w stosunku do zachodu, tam sa specjalne parki dla psów

Gość srajacy pies
Po pierwsze to powiedziałem kurwa a nie kurwu. Jeśli nie dostrzegasz róznicy to wróć do podstawówki. po drugie jest zakaz śmiecenia na terenie publicznym i nie ma znaczenia czy jest kosz czy go nie ma. Nie wszędzie sa kosze na śmieci ale wszędzie jest zakaz śmiecenia. Tak samo powinno być z gównami psów. I to twój problem co zrobisz z tymi odchodami, dla mnie możesz je nawet zjesć. A o kolesiu z krakowa co nigdy gówna nie widziła to widac że kraków widziła na pocztówkach. Zreszta tam praktycznie nia ma parków ani trawników.

sory za blędy ale sflustorwała mnie ta dyskusja. Poza tym ten kto nie ma zwierząt lub je nie lubi nigdy nie zrozumie właściciela owego zwierzęcia.

no a co napisałam? ze kurwa, nie kurwu. Mroczki przed oczami masz czy może już mózg sie tobie zlasował od tych kup? ;]

To niby jak? I co? Pousypiać te psiny? Pretensje powinny być do władz miejskich, które jakoś nie kwapią się z postawieniem specjalnych śmietników na psie kupy! Do \"normalnego\" śmietnika wyrzucić nie wolno, do kibla też nie.... Zamordujmy zwierzęta! Psy, koty, gołebie, wróble.... :-( :-( :-( :-(

Gość srajacy pies
nie napisałem że jesteś kurwą Jesli ktoś przy tobie powie kurwa mać to też od razu uwazasz że to do ciebie?? Widać coś w tym musi być

To twój problem, że nie ma pojemników na kupy. Mój nie!!!! Mnie nie porzeszkadzaj a psie kupy. Ale ... jak bedą pojemniki na nie to bede sprzątac po swoim psie.

Gość srajacy pies
Nie nie usypiac bo to nie ich winba że mają takich durnych włascicieli. Zakazc posiadania nowych psów w blokach i problem z głowy.

tak kamelka na rzeźń z nimi, odrazu do pieca! Nie będe ci sie tłumaczyć srajacy psie, jakbyś nie wiedział to tak sie zwraca uwage człowiekowi jak przeklina dam ci przykład zebyś zrozumial -o kurwa ble ble ble ....! -a gdzie ona stoi?

Lepiej psy w schroniskach zostawić?? :-( Widziałeś kiedyś psy w schronisku??? Ja chcę kupy sprzątać i za moje podatki chcę mieć to umożliwione - chcę aby stały pojemniki na psie kupki! Bo na razie nie mam co z tym zrobić :O

Gość do szamanki
sfrustrowała, sFrustrowała, SFRUSTROWAŁA mnie frystruje jak widzę ze ktos uzywa obcych słów a nawet ich zapisac nie umie

a tak z innej beczki a dokladnie z ustawy: ...8.usuwanie niezwłocznie zanieczyszczeń pozostawionych przez psy i inne zwierzęta w obiektach i na innych terenach przeznaczonych do użytku publicznego, a w szczególności na chodnikach, jezdniach, placach, parkingach, terenach zielonych (zieleńcach, parkach, pasach rozdziału dróg, itp.); postanowienie to nie dotyczy osób niewidomych, korzystających z psów – przewodników. Dopuszcza się składowanie psich odchodów do koszy ulicznych pod warunkiem, że są one wyłożone workiem foliowym lub pozostawianie ich na terenach specjalnie wyznaczonych (tzw. wybiegach dla psów);.... Po pierwsze zadnego takie śmietnika nie widziałam z folia a po drugie moj pies w takich miejscach ww sie nie załatwia Po za tym to chyba mieszkasz na wsi jak nie ma śmietników na ulicy