Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam psa

DO WŁAŚCICIELI PSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość barbaraaaaa1
do Calamity Jane Jakto nie ma? całe chodniki sa zasrane!!!!! Najgorzej po zimie wszystko splywa chodnikami. O trawnikach juz nie wspominam bo Polaczki traktuja trawniki jako psią sralnie. A jak im sie zwroci uwage to rzucaja bluzgami. Brudasy. W ogole po co tyle psów??? w kazdym bloku 10000 psów? Rozumiem ktos ma ogrodek. Pies na wlasnej posesji to co innego ale czesto zdarza sie ze w bloku na 30m2 mieszka rodzinka z 5 sznaucerkami ;) Chore!

Gość psiekupy
najgorsze sa obesrane klatki schodowe i windy w blokach i te ujadanie psów w mieszkaniach wynocha

Gość Uchoodśledzia
Jakie troskliwe mamuśki! A jak ich dzieci obsikują trawniki to jest OK. Że nie wspomnę o sikaniu do wody na basenie. I nie tylko sikaniu. Sama widziałam jak dziecko biegające bez majtek przyozdobiło na brązowo jezioro, a szczęśliwa mama udawała bardzo zajętą.

pamietam jak przyszla odwilz we wroclawiu jakos w marcu szlam kolo ulicy szwskiej do biblioteki i nie malam jak przejsc wszedzie splywala psia kupa.ja juz nie mam sily zwracac wlscicielom psow uwagi. jest to nawet niebezpieczne. kilka razy grozono mi. ludzie i tak nie beda sprzatac po psach. ehh to jest chore i tyle. swiadczy to o niskiej kulturze niedouczeniu i glupocie. mysle ze ludzie powinni zaczac srac na chodnikach i trawnikach.

Gość barbaraaaaa1
Calamity mieszkam w Warszawie. Jakis czas temu widzialam zasrana stacje metra.(Centrum) Kurcze ale smierdziała ta rozmazana juz kupa!!!!!!

Gość barbaraaaaa1
Przypuszczam ze Ty mieszkasz w jakims innym bardziej cywilizowanym kraju niz Polska.

Gość barbaraaaaa1
U mnie na osiedlu postarano sie o specjalne kosze na psie odchody. Oczywiscie zostały one zdewastowane przez polaczków ;). Ja proponuje np wysokie kary i oczywiście egzekwowanie ich - np 500 zl.za przyłapanie na gorącym uczynku. Od razu brudasy zaczełyby sprzątać.

Gość barbaraaaaa1
Nic tak nie zmusza do dyscypliny jak chudszy portfel ;)

Gość młynek do kawy
widziałam właśnie reklame w telewizji - że pies był fotografowany jako przestepca - bo nasrał na ulicy - i z płentą "czy on jest winien?" jasne ze pies nie jest winien - tylko łaściciel psa widocznie nie jest to tylko problem forumowiczów - ale tez całego naszego społeczenstwa - skoro są juz spoty reklamowe ze srajacymi psami

Gość niech zacznął od
pojemnikow na te kupy to napewno woreczek zabiore a tak do smietnika wrzucala nie będę bo to jeszcze gorzej

Gość hhhhhhhhhhhhh
chuj wam w dupe moj pies sam po sobie sprzata, zakopuje łapami tylnymi jebane stare ropy

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
A potem ci wskakuje na łożeczko z tymi łapkami. mniam!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie wskakuje mi na lózeczko bo ma swoje miejsce glupia stara rdzo!!!!

Gość blodddddddddddddd
a dupke jumu mujesz czy sam sobie lize dupe a potem ciebie całuje????

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
ALe twoj pies to chyba chory jak mu ropa z dupy leci ahahahahah

Gość keksówka
nie mam psa i dobrze mi z tym siersciuchy srające

Gość megalomaniak
wypierd....................... podszywacze

ludziska podle- psy to nasi mniejsi bracia ,odnosnie ich kup to ja nie sprzatam i uciekam zawsze jak ktos widzi:)bede sprzatac jak zobacze ze to robia tez inni a tak to co ja bede glupia idiotka latac z torebka i lopatka i sprzatac kupy -nigdy ,zreszta podatki place niech sprzataja sluzby porzadkowe,nie ma takich niech zorganizuja dodatkowe etaty dla bezrobotnych i problem z glowy.chodzi mi tylko o to ze ludziska wypowiadacie sie zle o zwierzetach-jak byscie mogli to pozabijalibyscie je wszystkie tepaki...brrrrrrrrrrrr

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jedna taka sobie -> Szkoda gadac, to Ty jestes tępakiem i leniem śmierdzącym skoro oglądasz sie na innych w tej sprawie. Wiadomo, ze wszystkim by sie przyjemniej zylo jakby kazdy po swoim pupilku sprzatal. Nie mam nic przeciwko zwierzetom. To tylko ich bezmysylni własciciele są brudasami!!! Meczysz pewnie to biedne swoje stworzonko w bloku (dla wlasnej przyjemnosci). Życze Ci wielkiego gówna na twojej podeszwie! hahaha P.S Tylko prosze Cie o jedno nie wyjezdzaj nigdzie poza granice Polski bo z tamtejszych parków bedą musialy zniknąc tabliczki "Please walk on the grass".Chcesz byc brudasem ? - bądz ale u siebie! Do resocjalizacji sie juz nie nadajesz.

Gość kuriozalny
bravo bravo psy sa niewinne to ich wlasciciele sa brudasami pewnie u ciebie w domu pies sra na dywanie a sprzata ktos inny bo ci sie nie chce życze ci zebys wdepnela kiedys w wielkie gówno i zaniosła do domu a psy to smierdziele liza swoje dupy a potem je calujecie i ta siersc - wszedzie

Moj pies jest bardzo czystym stworzeniem moze nawet 10 godz wytrzymac i nic nie zrobi ,w domu tez zachowuje sie nienagannie ,no moze jest zbyt szczekliwym psem -ale tak to anioł,z pyska tez mu nie smierdzi bo mu myje zęby codziennie to pies medalista.Kupy sa i beda zawsze ,jak inni zaczna sprzatac to jeszcze raz podkreslam ja sie dostosuje -a tak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahaha ha
to wdepnij w krowie łajno debilko

Gość a ja mam i bedę mieć
Kocham psy i nikt mi nie zabroni ich posiadania nawet jak mieszkam w bloku-nie każdy ma taki komfort mieszkania w domu z ogrodem. Mój pies nie męczy się mieszkając w bloku i wiem co mówię a tacy co twierdzą inaczej napewno nigdy nie mieli psa ani żadnego stworzenia. Co do psich kup - płacę podatek -przeczytajcie sobie na co w waszych miastach zostaje przeznaczony "oficjalnie"-na utrzymanie czystości w rzeczywistości niestey przedstawia się to troszkę inaczej ale to norma w naszym kraju.

Gość czarna wronka
powywieszac weszystkie zasrane kundle!

czrna wronka i amancie i wiele wiele innych zlych ludzi.............- jestescie bezdusznymi ludzmi i sami powinniscie zezrec te gowno co moj pies zrobi .........................najlepiej jako kapo w obozach was zatrudnic i do walenia ludzi ..bo zwierzat juz by nie bylo na swiecie napewno................jejku jacy nienormalni ,szkoda slow i sliny na was......bleeeeeeeeeeee