malolepsza 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Jagoda_____pychota:P:P:P:P:P:Ppolane jeszcze slodkim jogurtem, robisz wizualizacje??hahahaha no i jeszcze tak sobie przypomnialam skecz o "BOROWCE":D:D:D:D:D a do kina polecimy juz bardzo niedlugo:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 23, 2008 u mnie zaczynają grac 1 lutego, ale w tym terminie się nie załapię bo obowiązki zawodowe mi nie pozwolą Taaaa borówka - co sobie przypomnę to się śmieję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Rybciu_ trzymaj sie cieplutko, zaglądaj do nas częściej. No i wspieraj siostrę na duchu, ona teraz napewno tego bardzo potrzebuje Jak ma być słodko to niech będzie: ja zjadłam sobie sałatkę owocową, co prawda bez jagód, wiśni, czereśni i truskawek, ale bardzo pyszna, mniam. A teraz przegryzam sobie delicje, pychotka :-) Mniamciu, jaki słodki dzionek :-) Malolpepsza stawiam u nas na dziewczynki :-) Ależ będą słodkie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Witam !!!!!. Podpisuję listę obecności Ryba______trzymaj się i wpadaj do nas częsciej my zawsze bedziemy wspierać ciebie i twoją siostre. Witam wszystkie nowe dziewczyny bardzo sie ciesze ze dołączyliście do nas .:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 23, 2008 Czesc :) Rybeczko, dobrze ze sie odezwalas. Tak jak napisala Jagoda, juz nic nie bedzie takie jak kiedys. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca :( Trzymaj sie i pisz do nas jak tylko mozesz. :) Malolepsza, mowisz knedle..hmmm...z jagodami. Pewnie by sie zjadlo :) Ale poki co wprosilam sie na pierogi do Telesforki..a waga po tych waszych slodkosciach idzie w gore :P Voltare, niestety tym razem odpuszczam twoje pierogi :) Moja kuchnia dzis serwuje kurczaka z brokulami, co by witaminek i sil nie bylo za malo do kopania ;) Aisza, 17 tc i to bylo wczesnie. Naprawde masz jeszcze czas do poczucia ruchow..a co do pracy, wiem ze to pisze nastepny pracoholik :P ale nie powinnas sie przemeczac. Nie bierz pracy do domu !!!!! A tej kreski ciemnej jaj wogole nie mam :P A sutki ci pociemnialy ? Bo mi sie powiekszyly, ale sa normalnej barwy. mezatka, taka salatka owocowa to musi byc super :) Jagody, czytajac twojego posta wlasnie zdalam sobie sprawe jaka do tylu jestem z polskim kinem...nadrobie jak wroce do kraju :) czekamy na fasolke...ja bralam 4 lata tabsy a potem 5 lat usilowalam zajsc :( Ale nie zwalam winy na tabletki. Nie sprawdzalam plodnosci zanim je zaczelam brac. Moze tak mialo byc...Kumpela jak aisza, zaszla w pierwszym cyklu po odstawieniu :) A u ciebie to zaledwie jeden cykl, daj sobie czas. jak masz regularne cykle to napewno wkrotce ci sie uda :) nelcia, omega ani Jestem dzis senna A tak poza tym to wszystko bez zmian :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ja właśnie zjadła pierogi, wprawdzi kupne, w związku z tym średnie, pies mnie dręczy, ma nową zabawkę i chce się bawić, matko ten ma energii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 nie ma jak literówki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Surfitka - nie wiem jak u Ciebie ale u mnie senność to efekt pogody. Co prawda rano obudziłam się wyspana przed budzikiem ale w zamian teraz ziewam na potęgę. Nie chcę się kłaść bo potem będę pół nocy się przewracać z boku na bok. Mam nauczkę po wczorajszej drzemce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Ani - widzę, ze wszystkich opanowało pierogowe szaleństwo ;) Smacznego :D A u Ciebie z czym są pierogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Hey dziewczyny - to ja \"Czekamy na Fasolkę\" zmieniłam nick, żeby było łatwiej .... widzę, że u was normalnie pierogalnia się zrobiła :P ojć zjadło by się ruskie.....mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ruskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 23, 2008 czesc dziewczyny wlasnie wrocilam od gina.mam luteine 2*2 tabl. jak go sie zapytalam w ktorym jestem tyg to mi powiedzial ze wedlug ostatniej miesiaczki to w 8 tyg a tak moge byc w 6 niestety na usg niemialam szans bo mial bardzo duzo pacjentek,ale za 2 tygodnie to mu niepopuszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32......................12........ ................24.01 Ryba_lufa.............32.......................13.... . ................23.01 Voltare...............30........................69.. ....................07.02 Ani77..................31.........................9... .. ................22.01 Milka..................32........................15..... .................29.01 Telesforka...........35........................14.. ....................30.01 Niepokorna26.......26........................13......... ..............16.02 Czekamy na Fasolkę..26..................... 2...................ok.14.02 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28........................20......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................14 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................11 ......................01.08.08 mezatka...........24........................10...... .. .........ok.20.08.08 malolepsza........32.........................10........ .. ............ok 26.08 BETTY-83..........24.........................8......................ok.01.09.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 BETTY-83 poprawiam tabelkę - ze wzzględu na zmianę niku :) Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32......................12........ ................24.01 Ryba_lufa.............32.......................13.... . ................23.01 Voltare...............30........................69.. ....................07.02 Ani77..................31.........................9... .. ................22.01 Milka..................32........................15..... .................29.01 Telesforka...........35........................14.. ....................30.01 Niepokorna26.......26........................13......... ..............16.02 Fasolka81.............26..................... 2...................ok.14.02 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28........................20......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................14 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................11 ......................01.08.08 mezatka...........24........................10...... .. .........ok.20.08.08 malolepsza........32.........................10........ .. ............ok 26.08 BETTY-83..........24.........................8.......... ............ok.01.09.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 zaktualizuję tabelkę, bo spadłam na dół :( Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32......................12........ ................24.01 Ryba_lufa.............32.......................13.... . ................23.01 Voltare...............30........................69.. ....................07.02 Milka..................32........................15..... .................29.01 Telesforka...........35........................14.. ....................30.01 Niepokorna26.......26........................13......... ..............16.02 Czekamy na Fasolkę..26..................... 2...................ok.14.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28........................20......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................14 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................11 ......................01.08.08 mezatka...........24........................10...... .. .........ok.20.08.08 malolepsza........32.........................10........ .. ............ok 26.08 BETTY-83..........24.........................8.......... ............ok.01.09.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 i mam pytanko do tych z Was, które już noszą swoje maleństwa pod sercem...mianowicie czy któras z was miała plamienie implatacyjne? jeśli tak to czy było ono przed spodziewana @ czy po? i jak ono wygląda? i ile dni miej więcej? z góry dziekówwka wielka ....szukałam na necie ale jakoś tam nic konkretnego nie można wyczytac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ani77 "głowa do góry" Kochana Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32......................12........ ................24.01 Ryba_lufa.............32.......................13.... . ................23.01 Voltare...............30........................69.. ....................07.02 Milka..................32........................15..... .................29.01 Telesforka...........35........................14.. ....................30.01 Niepokorna26.......26........................13......... ..............16.02 Fasolka81.................26..................... 2...................ok.14.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28........................20......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................14 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................11 ......................01.08.08 mezatka...........24........................10...... .. .........ok.20.08.08 malolepsza........32.........................10........ .. ............ok 26.08 BETTY-83..........24.........................8.......... ............ok.01.09.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 23, 2008 Fasolka, nie mialam plamienia implatacyjnego, wiec nie wiem. Jedynie mialam plamienie w dniu spodziewanej @, trwalo okolo 24h i bylo bardzo slabiutkie, raczej takie brudzenie a nie plamienie. A czemu pytasz ? Z tego co wiem plamienie implatacyjne wystepuje bardzo rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ja w kwestii plamienia nie poradzę, chociaż bardzo bym chciała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 pytam bo się zastanawiałam nad tym....jak zauważyłyście termin planowanej @ mam wpisany \"około\" 14 lutego bo generalnie już sama nie wiem....już tłumaczę o co chodzi....zwykle mam nieregulany okres...cykle trwaja zazwyczaj 27 do 36 dni różnie...np. w październiku okres dostałam 24, w listopadzie okres przyszedł 22....w grudniu okres dostałam 16.....wiec pi razy oko powinno być mniej wiecej że w styczniu tez cos koło tych dat....okres dostalam 13 stycznia.....jedyne co mnie zastanawia to fakt, że nie miałam żadnych objawów nadchodzącego okresu w styczniu...zawsze miałam - a teraz nic, nawet jednego objawu....nawet brzuszka nie miałam spuchnietego...po prostu nic, pojechałam na zjazd na uczelni i okres mnie zaskoczył....dodam, że był bardzo skąpy...i trwał 4 dni - ....no i się w końcu zastanawiam czy to był okres czy coś innego....nie chcialabym wyjśc na ignorantkę....nie wkręcam sobie nic....staramy się o dzidzię ale bez stresu jak narazie...stad moje pytanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Fasolka____dokladnie jak mowi Surfi...plamienie impalntacyjne wystepuja bardzo rzadko i jak juz wystepuje to moze byc ono gdzies jakis tydzien po zaplodnieniu, wtedy wlasnie mniej wiecej zarodeczek wgryza sie w sciane macicy i niekiedy kobiety moga miec plamienie, niektore dziewczyny maja plamienia w dniu spodziewanej@chociaz sa juz w ciazy, nie sa one grozne jesli nie sa obfite i nie trwaja dlugo, wynikaja one zwykle ze zmian hormonalnych, duzo moznaby jeszcze pisac o plamieniach i ich przyczynach, ale nie bede ci narazie zasmiecac glowy, ciesz sie staraniami na luziku Surfitka____no wlasnie kobieto pracujaca:P:P:P Jagoda___dokladnie pogoda jest dosc przygnebiajaca i senna, chociaz ja dzis oka nie zmruzylam o DZIWO:P Betty____super, czekamy wiec na usg twojego maluszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Fasolka_____plamienie jest naprawde skape, wlasciwie nie mozna powiedziec ze to@, takze prawdopodobnie to byl normalny okres. rzeczywscie masz dosc niereguralne cykle, wiecej zabawy, staran:)zeby trafic, narazie naprawde na luziku..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Fasolka - zawsze możesz zrobić test sikańca, jest sporo po terminie, wynik będzie wiarygodny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 23, 2008 w sumie racja......test moze rozwieje Twoje watpliwosci Ani___ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Fasolka - skocz po test do marketu i wszystko będzie jasne, nawet nie musisz czekać do rana w tej sytuacji :) może nasz topic przyniosł Ci szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dziewczynki, teraz liczę i zaczynam program 16. marca, dopiero :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Ani____zleci, ani sie obejrzysz......zaczniesz cudownie 2009, bo ja tam wiem na 100%,ze sie uda.....rozchmurz sie, masz czas zeby sie troche przygotowac, zacznij od usmiechania sie, duzo usmiechu gwarantuje sukces:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniś-27 0 Napisano Styczeń 23, 2008 witajcie moje drogie, wysłałam wam zdjątko mojej dzidzi mam nadzieję, że dostaniecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Jednak nie dałam rady i zdrzemnęłam się na godzinkę :P a wieczorem będę barany liczyć Ani - to się wydaje, ze do marca jest strasznie długo, szybciutko zleci, a w tym czasie mas za zadanie dużo odpoczywać, zajadać witaminki. Poza tym na wiosnę przylatują bociany więc coś na pewo Ci przyniosą :D Betty - ty do tego gina chodzisz na NFZ czy prywatnie? Co Cię obchodzi, ze ma dużo pacjentek, Ty też jesteś ważna!!!! Najważniejsze, ze mamy wrześniówkę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 23, 2008 no jesteście niezastąpione :) - dziękuję ....:) - a Kochanie moje przeczytało gdzieś, że to plamienie może wystąpić przed spodziewaną @ lub po i że może trwać od 1 do 5 dni nawet tyle, że skąpo tego. stad też moje zainteresowanie bo to wzbudziło trochę w nas myślenie, że może jednak mamy już Fasolinkę a nie wiemy.... jutro poproszę Go zeby kupił w drodze do pracy test...ale nie nastawiam się... a okresy nieregularne zawsze miałam i moja gina powiedziła, że taki już mój urok...bądź tu człowieku happy...:? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach