Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 ja się pewnie spóźnię na imprezkę wiec żeby nie było, ze przychodzę z pustymi rękami i na dodatek spóźniona to coś słodkiego na dobry początek ;) http://digart.img.digart.pl/data/img/82/52/download/1319641.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 na szcescie wlasnie zjadlam duza porcje galaretki z truskawkami, bo inaczej jezyk w .....:D:D:D:D pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 dla Surfitki wersja mniej kaloryczna :) http://digart.img.digart.pl/data/img/57/38/download/1446266.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jak to właśnie zjadłaś, s a m a ??????? a my? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 oj, przepraszam.......mam jeszcze i dlka Was, dla kazdej wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 pomyślałam sobie, że taka miseczka malin to może być mało dla całej armii :( któraś reflektuje na truskawki? http://digart.img.digart.pl/data/img/83/43/download/1240803.jpg zmykam na chwilę bo muszę zdjąć szew ale przyjmuję zamówienia na owoce jak wrócę to postaram się sprostać waszym zachciankom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 Oj ja i tak zjem wszystko..i ten pierwszy deserek i ten drugi :P Dzis jestem ciagle i nieprzerwanie glodna :P Sama musze cos wam przygotowac, jak impreza to huczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 a ja sie pochwalę moim synem-artystą (taki ma zamiar) www.kaies.digart.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 Na imprezke przynioslam http://z.about.com/d/homecooking/1/0/Q/L/melonbskt7sbs.jpg Smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Omega_____wow....jaki facet:D:D:D:D Ale super te wszystkie owoce, mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Malolepsza__noooo gratulację, a ja przegrałąm no ale musi być po równo, bo jak nam się później stworzą pary??? Modelka jak się patrzy :-) Jeszcze w brzuszku a juz szpanuje długimi nogami :-) To jak imprezka to ja też musze coś przygotować.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 ...a nie mowilam ze bedzie dziewczynka no i nas tak malo bylo a wygralysmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 tak na dobry początek serwuję : http://www.strykowski.net/francja/19Peche_Melba_2_francja_3085.jpg potem: http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/ciastabezpieczenia_d.jpg oczywiście po kawałeczku, nie po całym :p a na koniec co kto lubi :-) http://diablo3.ovh.org/obrazy/owoce.jpg To jest dobre:-) http://izkachodziez.blox.pl/resource/owoc_152245dziecko_z_arbuzem.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Malolepsza - facet z niego niezły, ale zdjęcia lepsze:P te wszystkie tam sa jego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 i kochane dzieciaczki.... http://www.dzieciaczki.1k.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 przyszłam na impreze a was nie ma :-( To sobie idę.... na kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Omega____sztuka sztuką, pewnie ze fajne, ale ja sie na chlopaka spojarzalam,bo ciacho:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 aż mi rumieniec wypełzł na twarz:P teraz wyglada o wiele lepiej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 no piękna impreza :P to ja myślałam, że się spóźnię a jestem pierwsza????? a gdzie wywiało gospodynię powinna być na posterunku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 o w nagrodę dostałam nową stronę :) Surfitka jak zobaczyłam co przyniosłaś na imprezę to aż mi arbuzem zapachniało i też coś dorzucę ;) http://digart.img.digart.pl/data/img/48/3/download/919726.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Kochane mam nadzieję, że mi wybaczycie ale ja mamuśka pełna gębą niestety na imprezie nie mogę zostać bo muszę kompać małą księżniczkę. Malolepsza a ja czułam, ze to będzie dziewczynka! Serdecznie Ci gratuluję kochane i całuję was wszystkie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 i dalej cisza :( no na takiej imprezie to ja dawno nie byłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 a ja rownierz sie ciesze ze zdrowych i slicznych wiadomosciach! dzwonila do mnie mama i niewiedziala jak mi to powiedzec ale w koncu powiedziala ze wtedy o byla ta afera przed swietami to brata dziewczyna byla w ciazy ale juz niejest i to ze ponoc prze zemnie ze jak byla ta szarpanina to trzymala brata i stres to moja wina.powiedzial tez ze ona byla juz w ciazy ale poronila w 5 miesiacu ze lekarz jakis dal jej leki na poronienie a byla w ciazy.(dziwne ze nawet tego nie zauwazyla!) i ich dziecko jest nawet pochowane na cmentarzu (niewiem czy bylaby taka mozliwosc! chyba w 9 to moze i tak)i gdyby sie wtedy urodzilo to byloby starsze od mojej Asi.tak powiedziala mi mama.niewiem czy oni chca bym ja byla winna tego co sie stalo ? ja wtedy nie zaczelam. jesli by to o niej byloby prawda to dlatego ona taka jest dlaczego tak mi wtedy napisala.kobieta po takich przejsciach to chyba powinna pomagac i wspierac cieszyc sie z radosci innych choc w jakis sposob. sama niewiem co mam o tym myslec ale staram sie niemyslec ze wsgledu na naszego babla bo dzis buszuje calkiem wyraznie. wiem ze to inny temat dzisiejszego dnia ale w Was wierze i to wy wierzylyscie we mnie i nasze starania kazda z nas potrzebuje jakiegos wsparcia i za to Wam serdecznie dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Wow! ja tak troszke po zydowsku obstawilam ale tez nie pozbede sie majatku(hahaha jakbym jakis miala:D:D:D) a serio to Malolepsza gratulacje dziewczynki-chyba dobrze jeste byc w ciazy ale taka pelna personifikacja tego malego lokatorka przychodzi chyba wlasnie z poznaniem plci-ja co prawda tylko teoretyzuje ale co tam;).Spoznilam sie na imprezke i na dodatek nic nie przynioslam:( Co do wynikow-....jeszcze ich nie ma bo podobno dopiero dzis przyszly a lekarza nie ma itd-wscieklam sie ale nic na to nie poradze.Wiec nie bede mowic ze bede miala je jutro-tylko jak bede miala to Wam napisze. Betty-nie bierz sobie do serca-przyczyn poronien moga byc setki-poza tym jesli brat wiedzial ze jego pani jest w ciazy to on przede wszystkim powinien zadbac o jej spokoj i nie narazac na stres.Irytuja mnie takie teksty ze poronienie przez kogos-czasem kobieta ma mnostwo zlych przezyc a dziecko przetrwa a inna bedzie miala spokoj i bezpieczenstwo i poroni-na to nie ma madrego.No i wtedy bylo wiadomo ze ty tez w ciazy wiec Ciebie tez nie powinien byl narazac na stres. Justyna-ucaluj tego malego przystojniaczka na 6 miesieczne urodzinki Aisza nie daj sie chorobsku. Zmykam pod prysznic i na obiadek. Buzki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 telesforka-no tez wlasnie,to juz nie ode mnie zalezalo a tym bardziej ze ile jest takich kobiet co jak zajda to takie nie szczescie sie dzieje. dzieki dziewczyny ze jestescie nie tylko dla mnie ale kazda z nas potraficie pocieszyc i powiedziec kilka cieplych slow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 czesc dziewczyny! cos dzis nie moglam spac budzilam z 4-5 razy snila mi sie jakas rzeźnia.duzo zabijania jak w najgorszym horrorze -jak sie przebudzilam to zadzwonilam do mojego kamiska czy wszystko u niego dobrze.nie wiem troche jednak mysle o tym co mi powiedziala mama bo mi nawet sie snila mama brat i jego lala ze ja zlalam.wogole ta noc to jakas dziwna byla bo jak mi sie ten horror snil to mnie obudzily piesy jak strasznie jazgotaly.a ja od rana was zanudzam -PRZEPRASZAM WYSZLO U NAS SLONECZKO WIEC BEDZIE LADNA POGODA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Witajcie! Wczoraj nie miałam już siły żeby coś napisać, ale widzę, że jak ja mam robotę i nie mogę przyjść to impreza owszem, owszem...:P Piszę z pracy więc rozpisywać się zbytnio nie będę (korzystam z okazji, że towarzystwo zajęte chwilowo czymś innym i nie zagląda mi przez ramię). Jestem zła. Po pierwsze @ przyszła (patrzcie jaka prawidłowość:P – staranki zawieszone, to i @ jak na zawołanie – 27 dzień jak w mordę strzelił! Zaczynam wierzyć w to że to rzeczywiście moja psychika jest sprawczynią wszelkich nieszczęść i niepowodzeń:P ) Po drugie – narobiliśmy się wczoraj z K. Jak osły i dzisiaj mam zakwasy jak cholera (ech ta moja kondycja! ). Po trzecie – po raz kolejny przerżnęłam zakład – widzę hazardzista ze mnie jak z koziej d.... trąbka!:P:P:P:D Obstawiałam chłopaków u Surfitki i Malolepszej i kicha! (Jagoda zgodzisz się na wypłatę w ratach?:P ) Dobra – wracam do roboty – postaram się zajrzeć wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 malolepsza - gratuluję dziewczynki, też po cichu licze na małą helenkę...ale moje zakłady pewnie dopiero za 2 miesiące:-) Dziewczynki martwię sie bo nie widze wpisów ANI...czy ktoś coś wie? ANI odezwij się !jak się czujesz? Rybko pozdrówka...i w ogóle tam sobie myślę że kilka osób chyba nie ma czasu tu zaglądać...np pokemonowa. tęskno nam.:-) Miłego dnia mamuśki i przyszłe mamusie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniś-27 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 dzień dobry dziewczynki po pierwsze serdecznie gratuluję córeczki malalepsza w takim razie ja dopisuje mojego dziubalka do tabelki co by była jasność bo widziałam, że były jakieś wątpliwości ;) ;) Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................15....... . ..............24.04 Ryba_lufa............32........................16.... . ................24.04 Voltare...............31........................71.. ....................10.04 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................17.. ....................22.04 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................27......... .............14.04 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................2....... .................06.04 xxmadziaraxx.....29.......................45......... ...............23.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................31....... ...............14.06.08 Aisza..............23...........................25 ..........(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................24 ..........(Konrad).01.08.08 mężatka..........24..........................21......... .............19.08.08 malolepsza.......32...........................21........ ..............ok 26.08 BETTY83..........24..........................19......... ok22.08.08-6.09.08 Fasolka81........26............................13....... . ............19.10.08 Milla77............30............................11..... ................02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 widzę, że wczoraj była imprezka :) ach a u mnie remonty, remonty i remonty, końca nie widać!!!!! :P :P :P :P buzialki dla wszystkich mamuś, słoneczek starających się, dziewczynek, chłopców, babciów też oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Ani - gdzie jesteś??? odezwij się babo, bo się martwimy!!!! Ja bede dopiero późnym wieczorem, mam dzisiaj nieciekawy dzień:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach