Jagody 0 Napisano Maj 16, 2008 Betty - co nie doczyta to zmyśli :P:P ale dobrych życzeń nigdy za dużo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 16, 2008 Kobiety wyslalam Wam fotki foczki, czyli mnie w aktualnej fryz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Maj 16, 2008 Witam malolepsza--------nie dostałam fotki:(:( Jagody---------- nie ma sprawy wymyje ci okna tylko daj namiary gdzie mieszkasz zebym długo nie musiałam szukać :P:P:P:P Agness-----------moje gratulacjemy sie jeszcze nie znamy ale mam nadzieje ze sie poznamy lepiej.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Maj 16, 2008 Co tam nawet jakby była blondynką to i tak ją kocham najbardziej na świecie! Malolepsza io inne przyszłe mamy dam wam kilka rad:P prosto od świeżutkiej mamuśki: - prałam przez pierwsze trzy miesiace w jelpie, potem w vizirze sensitive i nigdy nic jej nie było:) -wanienka najprostsza-miałam fisher price przez jeden dzień BEZNADZIEJA -kosmetyki tylko nivea, a na początku oilatum lub oilan (tańsza wersja, równie dobra) -do dupki linomag rewelacja! sudocrem równie dobry -pieluszki testowałam wszystkie najlepsze pampersy -z ręcznego laktatora nie byłam zadowolona, natomiast polecam elektryczny Baby Ono kosztuje ok120 zł -fridę odradzam, ale może to tylko moja Natalka jej nienawidzi, toleruje natomiast gruszkę Surfitka kojec boski! Kończę babeczki i służę radą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agness28 0 Napisano Maj 16, 2008 Witajcie kochane :) Juz wszystko opisuje ;) W styczniu miałam ostatnią @ i w lutym jak gdyby nigdy nic wypatruje az przyjdzie... Piersiaki bolą normalnie jak przed a tu ani widu ani słychu... Prawie dwa tygodnie po terminie spodziweanej @ (piersiaki nadal bolą) myśle robie test !! I oczom nie wierze dwie grube krechy !!! Az się poryczałam z radośći i zaczełam piszczeć !!! Szok chyba ze 100 raazy patrzyłam na test i nie mogłam uwierzyć !! Gdy robiłam test mój małżonek był w pracy. Aby się upewnić na 100% pomyślalam że powtórze test następnego ranka. I tak też zrobiłam i ponownie dwie grube krechy znów poryczałam się ze szczęścia :) Wiecie zawsze miałam takie pragnienie aby \" w pewien \"sposób powiedzieć ukochanemu że zostanie tatusiem. Jak tylko pojawio się pragnienie dzidziusia przypommiało mi się że widziałam kiedyś taką reklamę w tv kope lat temu,zakochałam sie w tym pomyśle, juz opisuje... Zrobiłam to tak : Kupiłam i zapakowałam w piękne pudełeczko z kokardą malusieńkie buciczki i te dwa testy....... Gdy tylko mój małżonek wrócił z pracy wręczyłam mu pudełeczko !!!! Dziewczyny jego radość była nie do opisania !!! Aż się popłakał, chyba z 10 razy pytał czy to prawda cały czas widze tą sytuacje... Coś niesamowitego :) :) :) A pózniej wizyta u doktora i pierwszy raz zobaczyliśmy fasoleczkę !!!! Boziu co za wspaniałe uczucie !!!! Od jakiegoś 7-8 tygodnia poczułam sie fatalnie nudności i okropne wymioty po kilka kilkanaśccie razy w ciągu dnia, masakra !! Doszło do tego że chodziłam do pracy i wracałam po 2-3 godzinach do domu a po jakimś czasie przeszłam na zwolnienie lekarskie i jestem na nim do dziś. Dopiero teraz od ponad 3 tygodni mogę powiedzieć że normalnie no w miarę normalnie funkcjonuje. A tak to wcześniej praktycznie cały czas leżałam w łóżku osłabiona przeklętymi wymiotami sporo straciłam na wadze.... Ale teraz czuję się znacznie lepiej i nawet apetyt mi dopisuje :) Piękne uczucie zobaczuć jak dzidziuś się rusza macha nóżkami i rączkami. Wspaniałe uczucie mieć świadomość że nosisz pod nowe życie !!!!!! Więc teraz sreca mam dwa ... Wspaniałe uczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agness28 0 Napisano Maj 16, 2008 Dziweczyny badzo dziękuję za miłe słowa !!!! Pozdrawiam Was wszystkie i wiem że Wam też się uda !!!!!!!! Pozdrawiam i buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Maj 16, 2008 Malolepsza - fotki boskie, wyglądasz cudnie:D:D:D:D:D Mimi - i jak, udało się???? Betty- a co ja mam powiedzieć o wieku??? Ja to dopiero stara jestem:P:P:P Milka, Agness - bardzo podoba mi się, że znowu codziennie piszecie, tak trzymajcie!!!!! Dzewczynki, odezwę się dopiero w poniedziałek, tak więc życze miłego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Maj 16, 2008 Aaaaaa, no i oczywiście MILLA zostaje po raz kolejny wezwana do zameldowania się!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieto, żyjesz??????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Maj 16, 2008 dzis tez nie mam czasu - sorry ale to nie wina malucha tym razem :P agness gratuluuuuuuuuuuuuuuje omega dzieki kochana za super wiadomosci jedziemy do pl za 5 tyg stad moja nieobecnosc-zakupy :D jagoda wanienki przerabialam 3 czy 4 nie pamietam, FISHER PRICE - delikatnie mowiac gowno na maxa!!!!!!!!!!! 1.jakas beznadziejna przegrodka na srodku wanienki ze dziecka nie polozysz, 2. za plytka, 3. lezaczek jak sie zapnie za wysoko i dzidzia marznie!!! nastepnie kupilam w mothercare i lezaczek sie do niej nie zmiescil!!!!!!!! w koncu kupilam najzwyklejsza duza w tesco i jest REWELACJA! jakby co to pytajcie o wszystko, praktyka czyni mistrza ;) moj rozrabiaka narobil po same pachy ale tak solidnie ze musialam go pod prysznic wsadzic a ten bidulek tak mi sie wystraszyl ze chcial wyskakiwac z wanny i to doslownie!!! zlapal sie za ranty i sie podnosil, jak go odciagnelam i dalej mylam to sie na mnie uwiesil i wydawal dziwne dzwieki zeby go tylko wyjac:O:O:O:O no tak mi bylo go szkoda ze szok:O:O:O ale wieczorem kapiel w wanience i bylo ok:) napisze wiecej jutro musze lecec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Maj 16, 2008 Justyna moja mała tez tak robi pod prysznicem:) Omega pan bardzo miły, kazał Cię pozdrowić. Pieniądze pozyczyłam nam mama, ale i tak bardo dziękuję za pomoc Malolepsza a ja zdjęć nie dostałam:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Maj 16, 2008 Mimi, czyli jak rozumiem - też wam odmówili???? Ale w sumie skoro macie kaskę (niech zyją mamy:D) to wszystko skończyło sie ok. Za pozdrowienia dziekuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Maj 17, 2008 Witajcie kobietki! malolepszaa-ja nie dostalam zdjec :( omega3--dobra juz nie bede narzekala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 17, 2008 Witajcie Mimi, Nelcia, Betty___ładuje Wam fotki:d, nie wiem dlaczego nie doszly ale wczoraj poimprezowałam, wrocilam prawie o polnocy,a ze zawsze o tej porze spie dopiero zobaczylam jaka Marcela noca jest aktywna:P Bylo warto, pycha szaszlyczki, skrzydelka w miodzie, salateczki, suroweczki, piwko powachałam tylko, ale jeszcze mi nie pachnie:D Milego dnia:D a dziewczyny foty poszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Maj 17, 2008 Witam o pięknym, słonecznym poranku :-) Do męża Mimi__no cóż ciotka mężatka palła głupotę-no skąd mogłam wiedzieć, że tata jest brunetem :-) :-) :-) Ale nie przejmuj sie dzieciom ciemnieją włoski, tak więc za parę miesięcy napewno Natalka z blondynki zmieni się w brunetkę :-) (i to bez farbowania) :-) Malolepsza__no to mi zrobiłaś smaka na te szaszłyczki, mniam. Na szczęście też nam się szykuje dzisiaj grill, ale podejrzewam że na szaszłyczki to nie mogę liczyć :p Ale dobre i kiełbaski :-) A fotki rewelacja, nie wiem czemu nazywasz sie foczką-chociaż urocze określenie. Ładnie sobie wyglądasz, w końcu w ciąży jesteś :-)Brzusio najfajniejszy :-) Oj Marcelinka będzie miała powodzenie jak odziedziczy urodę po mamusi. Jakby coś to mam już dla niej kawalera :-) Co prawda jeszcze sie nie urodził :p ale już rośnie :-) Jagody__jak dzisiaj dzionek?? Mnie przeszło spanie, może dlatego że pogoda ładniejsza niż wczoraj :-) Pozdrawiam wszystkie niewymienione staraczki i ciężarówki i oczywiście nasze babcie topikowe, miłego dzionka życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 17, 2008 Mezatka___kto wie, moze nasze dzieci postanowia w jednym dniu:P:P:P:P:P:Pale bylyby jaja:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Maj 17, 2008 do mnie nadal nie doszly zdiecia,chyba zabladzily sie na jakims skrzyżowaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Maj 17, 2008 ale dzis cieplutko pozdrowienia dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agness28 0 Napisano Maj 17, 2008 Hey babolki !! Ale dziś pospałam hooo hooo Zazwyczaj budzę sie po 8 a dziś otwieram oko a tu 9.32 !!!! A co mi tam heheeheeee ;) ;) ;) Dziś mój małżonek w pracy no jutro zresztą też ;( Za oknem piękne słonko :) i pewnie wybiorę się na pogaduchy z kumpelami i na jakiś spacerek :) Widzę że u Was kroją sie griliki.... jakieś dwa tygodnie temu miałam straszną ochotkę na kiełbaskę i zrobiliśmy małego grila. Tak pojadłam i chyba z łakomstwa pochorowałam sie póżniej :( I teraz to nawet sam zapach z grila mi przeszkadza... Ale co tam taki urok, mój się smieję że dzidzia wybredna :) Małolepsza a gdzie fotki dla mnie :( ??? Surfitka kojec super az mi sie oko zaświeciło !! Pozdrowionka :) Omega ciesze się że nosisz ten wisior heheheee Pozdrowionka dla wszystkich i po buziaki papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Maj 17, 2008 czesac babolki malolepsza dziekuje za fotki fryzurka super,a brzusio słodki jednym słowem ładnie wygladasz pogoda u nas super ,jest cieplutko nic tylko grillowac:D:D:D:D Dla wszystkich przyjemnej soboty i niedzieli Jutro sie nie zamelduje bo ide na komunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Maj 17, 2008 hejka lale! mimi uff to dobrze bo do tej pory mi go szkoda, a dzis to :O, obudzil sie o 6 rano z placzem, moj naturalnie nie slyszy poszlam do niego wzielam go na opka i mowie mu slodkie slowka, a ten biedulinka tak sie mocno we mnie wtulil tak jak kiedys jak mial z miesiac i sobie zasnal powedrowalam z nim do nas do wyrka (choc to blad!:P) polozylam na moja podusie i spalismy sobie tak w trojke do 8:) a teraz to juz moj normalny rozrabiaka :D a surfi, jagoda ja chcialam dzis meza z malym zostawic na caly dzien, a tu prosze moj juz w robocie od 2h bo przypomnialo mu sie ze musi cos pilnie dokonczyc! ciekawe co? a jutro to nie bo chce jechac kupic malemu nowy fotelik...a sama nie dam rady:O aga a gdzie tu masz to slonko? podzielilabys sie w london chmury i deszcz!:O malolepsza no wiesz jak mozesz mnie tak terroryzowac?????? a wiecie co umowa nam sie na chate konczy (nie wiem gdzie ten rok:P) i powiedzialam kobicie ze ok zastaniemy pod warunkiem ze wymieni okna, i wczoraj byla wymierzyc:D:D jeszcze jedno, sorry ja chyba przeginam z tym pisaniem ostatnio ale nie mam do kogo - serio... wczoraj tez byla taka nieformalna nasza rocznica, spotkanie, pierwsze buzi ble, ble ble, niby nic takiego no ale:) w zwiazku z tym, obejrzelismy gwaizdy tancza na lodzie, moj gadl z 1,5h ze starymi przez skypa, od deski do deski przejrzal moto allegro i jeszcze mial jakies waty do mnie o moje komentarze co do rozmowy z tesciami...jak romantycznie prawda? dzis zwrocilam mu na to uwage na co uslyszalam : ty przeciez tez nie zrobilas nic w tym kierunku! no, to to by bylo na tyle buziolki moje drogie do napisania, miluchnego dnia a i tak sobie mysle ze wiem skad tyle lesbijek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 17, 2008 JUsta___podsumowanie mnie rozwallilo:D:D:D:D:D:Dtakie chlopy, niue zawsze przywiazuja uwage do tego do czego my przywiazujemy:( Agness____przesle fotki jak bede w domu, zmienilam maila i straciłam kontakty, ale nadrobie Tymczasem jem obiadek u mamy, kurczaczek po wiedensku i mloda kapustka, pychotka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Maj 17, 2008 moj m przez pierwsze 3 miesiace wszystko prawie robil przy malej,potem mu sie odechcialo. a jak pozniej mala plakala to mnie tylko pukal zebym wstala a mnie to tak wkurzalo ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Maj 17, 2008 dziewczyny mamy pierwszy zabek!!!!!!!!! :D:D:D wylazi na dole! dawlam malemu banana, zaczal mi sie ciut krztusic wlozylam mu palucha zeby wyciagnac co nieco, choc wiem ze on udaje bo to nawet nie kawalki a skrobany lyzeczka, i tak przy wyciaganiu cos mi zajechalo paznokiec, postukalam lyzeczka i jest!:D:D:D slicznie brzeka:D:D:D betty pierwsze 3 miechy to chyba cud!!!! malolepsza :P no tak mi przylazlo do glowy, masz racje te gamonie to ciezko zalapuja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutkaaaaaa Napisano Maj 17, 2008 Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Maj 17, 2008 Czesc Justys, no tak to z tymi chlopami jest :) Oni wogole nie pamietaja zadnych dat ani swiat..my za 2 dni mamy nieformalna rocznice ;);):) i zobaczymy czy wogole bedzie pamietal :P Ostatnio zlapalam go na tym ze nie ma pojecia kiedy sie urodzilam, pamieta ze w grudniu , bo on tez , ale nic wiecej. Nawet nie ma pojecia w ktorym roku. Tacy juz sa... No i jestem strasznie ciekawa jak ( czy? ) bedzie sie zajmowal mala, na razie jest kochany i bardzo mi pomaga, sprzata, wiesza pranie, nosi zakupy :) Malolepsza, a prosilam o skrzydelko i co ??? I nie ma :( A tak na serio ciesze sie ze imprezka sie udala i dziewczyny wrocily do domu zadowolone :) Jak ja tesknie za polskim grillem, pocieszam sie ze jeszcze rok :P Agness, ale cudownie ze znowu jestes :) No a z tymi datami z fasolka toscie trafily :D:D:D A co do kojca, to mam nadzieje, ze bedzie sie sprawowal dobrze i wystarczy na kilka pierwszych miesiecy :) Betty, dostalam od tesciowej taki komplecik jak te co wklejalas, tylko czteroczesciowy, bez bodziaka, koloru kremowego. Fajne to :) Pozdrawiam was serdecznie, wszystkim niewymienionym sle duzego . Ja odebralam wczoraj walizke z Polski, znowu mam sterte ubranek do prania :P Ale duzo dostalam od siostry, a tesciowa przyslala juz na troche wieksze dziecko :) Po za tym w koncu dostalam rozek. Jak ja bym chciala aby juz w nim pojawila sie Nina. Co do kosmetykow, kupilam Oilatum w Polsce, oraz Penaten do pupy. Tutaj planuje kupic Welede. Butelki mam Nuka i Aventu. Tez jestem ciekawa ktore beda lepsze :) Pieluszki na razie kupilam Huggies bo maja wyciecie na pepuszek, ale nastepne planuje kupowac Pampersy. Tez slyszalam ze sa najlepsze. A co do wanienki, kolezanka z pracy mnie ostrzegla przed Fisherem i wszelikimi profilowanymi :P Wiec kupilam zwykla. gleboka wanienke -uwaga - Made in Poland- i zoltego misia z gabki na dno :D A to ze wanienka z Polski zobaczylam dopiero w domu :) Dziewczyny czym myjecie dzidzie? Chodzi mi o myjke, gabke czy cos jeszcze innego? A i dostalam tetrowki, jakie one cienkie - Telesforke na drugim brzegu rzeki widac ;) - jak pamietam dawniej tetra byla troche grubsza, ale to juz wszyscy narzekaja na to :o No nic, bede uzywac co jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Maj 17, 2008 Hej! Ja korzystam ze z rana nie ma mezusia i sprzatam troszke,poza tym robie przeglad ciuchow-zimowe ida do pudla a letnie znowu do szafy-jak ja to lubie-choc pewnie nieraz jeszcze ten upal da sie we znaki.No i jak to przy takich porzadkach-pralka chodzi na okraglo.Wczoraj lalo jak z cebra dzis piekna pogoda wiec bedzie schlo super.Tu zazwyczaj wszyscy maja suszarki do prania ale powiem Wam ze nie ma jak to wysuszone naturalnie ciuchy-nie sa tak\"zbite\" i jakby sfilcowane.Wszystkie znaki na niebie wskazuja na nadchodzaco @ ale coz-takie jest zycie.Dzis moje dziecko chrzestne konczy 18 lat,choc ladne mi dziecko:)wiekszy sporo ode mnie.Jutro wiec pewnie imprezka. Surfitka-to jak tak spogladasz przez ta tetre to wlasnie Ci pomachalam -widzialas?;)A co do kosmetykow dla dzieci slyszalam bardzo dobre opinie o Aveeno dla niemowlaczkow-sa naturalne i nie wywoluja podraznien. Agness-fajnie to pomyslalas z powiadomieniem meza ale ja znajac siebie pewnie bym nie wytrzymala i juz natychmiast bym mowila. Justyna-podsumowanie super-moj jeszcze daty pamieta ale my w miare mlodzi stazem to nie zapewniam na ile starczy mu zapalu;)Pierwsza kupka do nocnika,pierwszy zabek-milowe kroki-gratulacje. Malolepsza-ciaza Ci pasuje-pieknie wygladasz. Mimi-tatus Natalki pogodzil sie juz z tym ze z niej blondyneczka\"po tatusiu:):):):)???Ucaluj szkrabka. Nelcia-udanej imprezki. Buzki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Maj 17, 2008 Telesforka, tez o tym slyszalam, ze Avenoo. Ale ja za niecaly rok planuje wracac do Polski, a tej marki nie ma w Polsce, a nie wiem czy chce eksperymentowac ze zmianami. Zoabcze. Weleda to tez bardzo dobry produkt, niemiecki, naturalny, wiec sprobuje zestaw startowy :) A u mnie sie sznurki skonczyly i jade do pralni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Maj 17, 2008 Witam:) A u nas z dzisiejszego grilla kicha - była za to imprezka domowa, bo gdzieś trzeba było dojeść to co się zdążyło przed burzą pogrilować:P Surfitka - a nie mówiłam, że jeszcze do porodu będziesz miała co prać i prasować?:P Justyna - Co do dat - u nas niedługo rocznica całkiem formalna;) - rocznica ślubu - ciekawe czy moje szczęście po 6 latach małżeństwa jeszcze pamięta którego to dnia ślubował mi posłuszeństwo:P aż do śmierci:D Bo o innych datach to już nie ma żadnych szans aby bez przypominania pamiętał - ostatnio poszliśmy do mojej babci na urodziny, a moje kochanie zagadało się na podwórku z kuzynem, po czym wszedł do domu, przywitał się, a o złożeniu życzeń zapomniał. Mówił, że pamiętał, ale jakbym mu cichaczem nie przypomniała to nie wiem czy by sobie przypomniał po co przyszedł:P malolepsza - brzusio uroczy, fryzurka extra - u ciebie o ile Marcela będzie blondynką to przynajmniej nie będzie jak u Mimi wątpliwości po kim:P Mimi pochwal się co za tą kaskę kupujecie/kupiliście:) A propos "dojrzałego wieku" - ja jak (niedawno:P ) skończyłam 21 lat to się poryczałam, że jestem już taka stara dupa a nie mam chłopa :P (byłam wtedy sama), kasy, mam za to tyły na studiach:P bo uczyć mi się nie chce a wszystko dookoła sprzysięga się przeciwko mnie:P:P:P . Jak to przez jedyne 10 lat potrafi się człowiekowi wszystko odmienić;) Mam nadzieję, że nie będę musiała czekać kolejnych 10 na dzidzia:P Pozdrowionka i po dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Maj 18, 2008 Witam Melduję się grzecznie z rana zanim ktoś mnie wywoła do raportu :D wczoraj pracowałam a wieczorem wybrałyśmy się koleżanką na noc muzeów i jakoś tak zleciało :P Omega - miłego leniuchowania weekendowego :D Voltare - 10 lat to kawał czasu, czasami w ciągu miesiąca wszystko potrafi stanąć na głowie. Wypluj te słowa, że masz 10 lat czekać na dziecko!!!! Agness - sposób na powiedzenie M bardzo fajny, tylko ja bym nie wytrzymała :D Także podziwiam. Moja siostra też w tym tygodniu zaczęła odczuwać objawy ciążowe, czuje sie do tego stopnia źle, ze poszła na L4. Najlepiej jest jej jak leży w łóżku wszelkie próby podniesienia głowy kończą się w łazience :P Malolepsza - fryzura jak dla mnie bomba :D No tak M do pracy a mamusia na imprezki ;) Nelcia - doszlam do wniosku, ze takiej pogody żal na mycie okien, trzeba korzystać ze słoneczka i wypoczywać. Poza tym gdzieżbym śmiała gonić Cię przez pół Polski żeby mi okna myć ;) Mimi - widzę, że i Ty się przychylasz do negatywnej opinii o wanience fishera. Jedyne co w niej \"fajne\' to ładnie wygląda na zdjęciu - bo nie widziałam na żywo więc trudno mi coś powiedzieć. Justyna, Mimi - a jakie jest Wasze zdania na temat huśtawek dla maluchów? O ile takie macie? Wsze dzieci już są samodzielnie siedzące wiec jak najbardziej mogą z takiego gadżetu korzystać. Justyna - super, ze wpadniecie do kraju, już się pewnie nie możesz doczekać. Nie mówiąc o tym, ze dziadkowie bardzo czekają na Adrianka :D Wow pierwszy ząbek :D Gratulacje Mój M ma w komórce powpisywane wszelkie daty rocznic bez tego by przepadł :P Mężatka - spanie mi przeszło ale w zamian dostałam ból głowy. Z dwojga złego wolę już być senna :P Widzę, ze zaczęłaś wybierać synowe :D Taaaa a potem jak przyjdzie co do czego to będziesz kijem gonić wszystkie panny :D:D Betty - trzy miesiące opieki nad maleństwem to i tak sporo, znam takich tatusiów, że własnego dziecka na ręce nie biorą aż samodzielnie nie siedzi. Niby nie chcą mu krzywdy zrobić :P Surfitka - widzę, ze wszystko masz zapięte na ostatni guzik, nic tylko czekać aż Ninka postanowi się przywitać z mamusią po tej stronie brzuszka :D Telesforka - mój chrześniak co prawda skończył w tym roku 13 lat ale już zaczyna na mnie patrzeć z góry. Także jak osiągnie pełnoletniość to będę mu musiała kazać siadać, ze by nie zadzierać głowy do góry w czasie rozmowy :P:P Milka, Milla, Ryba__lufa, Aisza, Moniś, Fasolka po Słonecznej niedzieli wszystkim życzę, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Maj 18, 2008 Cześć! Jagoda - wcale nie będzie słonecznie - deszcz leje jak oszalały! I to tak, że porobiły się jakieś zakłócenia i nie mam sygnału z cyfry - tak więc dzisiaj nie ma telewizji, aż się uspokoi - nie wiem jak to działa, ale przy dużych ulewach zawsze tak jest. Za to życzę Wam wszystkim przynajmniej słonecznego nastroju!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach