Gość Anikaana Napisano Styczeń 11, 2015 Wybieram się na konsultacje do kliniki dr Olender. Polecono mi właśnie jej klinikę, z kilku powodów. Przyjaciółka jest kilka miesięcy po zabiegu, więc mam też rekomendację "naoczną", wyszło naprawdę świetnie. Dam znać, jak u mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Sanikata, Anikaana widać że to było jedną ręką pisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 W jaki sposób biedny Olender ma zaistnieć na rynku Tylko w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 s/p/i/e/r/d/a/l/a/j w koncu z ta beznadziejna reklama oleander idiotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Ja miałam do czynienia z chirurgiem, który wycinał mi guzek w piersi. Bardzo miły i kontaktowy człowiek co się rzadko w tym zawodzie zdarza :) Polecam dr Piotra Bednarskiego. Gdyby ktoś chciał się umówic to polecam stronę http://piotrbednarski.pl/Moja_strona/Witam.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 Przyjmuje w http://www.medycynadab.pl/ w Katowicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 na początku listy ktoś umieścił sankowskiego,że niby taki dobry,to w takim razie miałam pecha bo mnie zrobił wydatny,bardziej wyeksponowany nos niż był,taki pinokiowaty,tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 znam świetnego chirurga plastycznego w Katowicach. Jest to doktor Olender i serdecznie polecam. Jestem byłą i bardzo zadowoloną pacjentką pani doktor. Mój nos wreszcie wygląda tak, jak powinien wyglądać zawsze. Pani Olender jest profesjonalistką w swoim fachu. Do tego bardzo sympatyczna i miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mol_ksiazkowy 0 Napisano Marzec 10, 2015 znam świetnego chirurga plastycznego w Katowicach. Jest to doktor Olender i serdecznie polecam. Jestem byłą i bardzo zadowoloną pacjentką pani doktor. Mój nos wreszcie wygląda tak, jak powinien wyglądać zawsze. Pani Olender jest profesjonalistką w swoim fachu. Do tego bardzo sympatyczna i miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2015 ja myślę o korekcie odstających uszu, ale to pewnie jeszcze jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chiochan Napisano Marzec 25, 2015 Ja byłam pacjentką doktor Olender i potwierdzam. Bardzo dobry chirurg plastyczny. Przede wszystkim sprawdzony, posiadam pozytywne doświadczenie z bycia pacjentką tej pani. Przygotowanie do zabiegu naprawdę dobre, a efekty jeszcze lepsze. Ja byłam na konsultacjach w Żarkach Letnisko, gdzie również miałam robiony zabieg korekcji uszu, ale z tego co wiem, konsultacje odbywają się również w Katowicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2015 ktoś tu kiedyś wpisał sankowskiego,żenada cała Polska śmieje się z jego nosów,nie jest dobry,a przynajmniej już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szilka 0 Napisano Marzec 29, 2015 ja polecam doktora Pisere z Łodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 Też się operowałam w Łodzi ale u dr Doroty żukowskiej. polecam bynajmniej ja jestem bardzo zadowolona z efektu operacji odstających uszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela28 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 każdy ma swojego lekarza i każdy będzie tak polecać:) no ale ze wszystkim tak jest!:) ja jestem bardzo zadowolona ze swojego i nie zamieniłabym gdybym miała raz jeszcze operację robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2015 ani jednego nazwiska z "dobrych" chirurgow tu nie widze, powod - ci dobrzy sie nie reklamuja , maja taki mlyn w robocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2015 tak jak padło u autora tematu – Latkowski. Zrobił mi korekte nosa dwa lata temu, byłam w szoku że tak dobrze wyszło:) wiem ze ma wielu fanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2015 To napiszę i ja- Szczecin dr Piotrowiak. Robiłam lifting biustu wraz z implantem. Biust piękny, lepszego sobie nie mogłam wymarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robocopowa Napisano Kwiecień 29, 2015 Przydatna lista :) Ja, jak szukałam u siebie dobrego lekarza to oprócz szukania w necie czy po znajomych, weszłam na certyfikowani.org i tam też szukałam, czy jest jakiś u mnie lekarz z certyfikatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2015 pilnie poszukuje chirurgów, którzy wszczepili mi w nocy 26/27dnia 02.2012roku mikroczipy w oczy uszy i inne części ciała(celem przygotowania do operacji urologicznej) błagam tych ludzi o kontakt w celu usunięcia mikroczipów w zamian za-wysoką nagrodę finansową. mój adres e-mail: ordynus24@interia.pl numer telefonu: 664709150 nagroda to 30000pln lub wyższa (do uzgodnienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2015 pilnie poszukuje chirurgów, którzy wszczepili mi w nocy 26/27dnia 02.2012roku mikroczipy w oczy uszy i inne części ciała(celem przygotowania do operacji urologicznej) błagam tych ludzi o kontakt w celu usunięcia mikroczipów w zamian za-wysoką nagrodę finansową. mój adres e-mail: ordynus24@interia.pl numer telefonu: 664709150 nagroda to 30000pln lub wyższa (do uzgodnienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2015 oo, mnie znajoma też mówiła o łątkwoskim bo u niego była i robiła powiększanie piersi, co zresztą i ja chcę zrobić hehe jak na razie zbieram pieniążki… ile dąłyście dziewczyny za implanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2015 Poszukuję dobrego chirurga plastyka. myślę o liftingu twarzy. Czy ktoś robił lifting twarzy u Doktora Michała Krawczyńskiego w Łodzi ? jakie macie opinie na jego temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perina Napisano Czerwiec 25, 2015 Ja jestem po zabiegu rekonstrukcji piersi u dr Anny Olender, trochę musiałam uzbierać na tę operację, ale była moim marzeniem. Zabieg przeprowadzony w klinice w Żarkach, rzut beretem od Katowic. Z samego zabiegu, tak jak z jego efektów jestem bardzo zadowolona. I nie mogę się już doczekać plażowania na wakacjach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2015 Olender- porażka! Nie polecam....efekt bardzo słaby. Nie polecam, a ta nachalna reklama jest niesmaczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andżelanow Napisano Lipiec 28, 2015 Gabinet dr Potockiego i dr Pełki w warszawie przy ul. Grójeckiej 194/204. Profesjonaliści na światowym poziomie. Chodzą tam nawet znane aktorki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżoanadżona Napisano Lipiec 28, 2015 Dr Potocki i dr Pełka z warszawy. Polecam, naprawdę fachowcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maganna123 0 Napisano Lipiec 29, 2015 dr Chomicka-Janda z Luxmedu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weeronika S Napisano Sierpień 3, 2015 Jeśli ktoś szuka dobrych fachowców to polecam portal certyfikowani.org - wielu dobrych specjalistów z doświadczeniem. Przejrzysta stronka i można się sporo dowiedzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szilka 0 Napisano Wrzesień 22, 2015 tak znam ten portal....można dowiedzieć sie który lekarz jest polecany. ja robiłam u dr Pisery w Łodzi i jestem zadowolona z rezultatów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach