Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość 3em Oeil
23:03 ysl 3emOeil, bo ja ogolnie raczej pogodna jestem i byle co potrafi mnie cieszyc, a jak juz ktos pisze, ze koniec trudnosci, to sie czlowiekowi jakos tak lzej robi i weselej Wiem, wiem, kazdy jest kowalem swojego losu, ale ja sie ostatnio wyjatkowo staralam, zeby jakos sobie zycie poukladac Pozdrawiam Fajnie cieszę sie , że tyle masz tej pogody, podziel sie z nami, a my z Tobą naszą miłością. Wiele miłości i serdeczności.

Gość 3em Oeil
19:20 uppppppppppppppppppppppppppppp Ciebie też lubię, mimo, że wpis nić nie znaczy. Miłego jak się zastanowisz, to pisz.

Gość 3em Oeil
20:21 **zawiedziony serdeczne dzięki pozdrawiam i życzę wesołych świąt Dzięki wielkie. Sorka, zachowanie kobiety-używki. Też wszystkiego dobrego na świeta.

Gość bongo
ja 06.10.1982, co z moim zdrowiem;24.10.1978 co z nami?

Gość kurkawodna
wiem ze mam fatalny nick ale myślałam że mi powrózysz kurka wodna jestem na11 stronie

hmm przypominam swoj wpis🌼 \"znow chodzi mi o tę kwestię uczuciową.,co jest zapewne męczące... czy czeka mnie wreszcie jakaś odmiana ,czy nadal będę tkwic w tej samotni. i 2 pytanieCzy ten chlopak,niezmiennie od ponad 2 miesiecy mi sie podobający;P jest mną zainteresowany, ma jakies wobec mej osoby zamiary? 22.12.1989 10:50 ma data jak cos;P \" a jak tam przygotowania świąteczne? ;)

Gość lupita
tez Cie kocham napisalam, ze tak, ale....

Gość 3em Oeil.
15:18 Some Bizarre wiem. lekkie niescislosci...a propo's tego koncertu po prostu nagle sie okazalo ,ze nie ide.a;e tym razem nie o tym... znow chodzi mi o tę kwestię uczuciową.,co jest zapewne męczące... czy czeka mnie wreszcie jakaś odmiana ,czy nadal będę tkwic w tej samotni. i 2 pytanieCzy ten chlopak,niezmiennie od ponad 2 miesiecy mi sie podobający;P jest mną zainteresowany, ma jakies wobec mej osoby zamiary? 22.12.1989 10:50 ma data jak cos;P Udanego dnia życze Witam. Bedziecie na jakimś spotkaniu, kolacji, koncert i tam się z tym ukochanym ugadacie. Spełnienie w tym związku pomyślność będzie. Max do 0,6 roku nastąpi to spotkanie. Miłego.

Gość 29.12.1981
uczucia...

Gość 3em Oeil.
19.12] 22:31 thidien 29 12 1983 powiedział, że mnie kocha.. czy będziemy razem? Witam. On troche musi miec czasu na przemyslenia. Tak będziecie. Miłego

Gość thidien
aj.. kolejna nutka nadziei, z która walczę.. a czas.. czas biegnie tak powoli.. ale jeśli będziemy.. wiem, ze on szuka.. sam w sobie.. widziałam to w nim.. cieżko to wszystko zrozumieć.. obyś się nie myliła.. oby tak właśnie było.. czas.. eh.. dziękuję..

Gość 3em Oeil.
17:16 kurkawodna co mnie czeka w milosci zdrowiu i nauki ,pracy itp chyba jestem z 12 grudnia 1982 czasem cierpie na skleroze pozdrawiam Witam. Miłość Odnowienie związku, gdzie nastąpiło rozstanie, pogodzicie się. Zdrowie: układ krązenia, serce Nauka duże osiągniecia-nawet doktorat. Praca: stale pokonuwanie przeszkód. Ty świetnie wiesz po co tu jestes na tym świecie, realizuj. Miłego.

Gość 3em Oeil.
10:01 Madziaaaaaaaaa Mam wielki problem jestem z chlapkiem do ponad roku i od miesiaca mamy kryzys, niby odpoczywamy od siebie by coś przemyśleć ;( co z tego wyjdzie ? bedzie cos z tego jeszcze ? napisz co tylko wiesz... ja urodzona 07.09.1984 a on 26.08.1985. Witam jakieś rodzinne problemy związane ze spadkiem.ale bedzie dobrze. Nie pytajcie mnie w kółko tego samego. Miłego.

Gość annettaaaa
Witam 21.05.1981 - co pryniesie jutro (życie)? Pozdrawiam

Gość 3em Oeil.
10:16 bongo ja 06.10.1982, co z moim zdrowiem;24.10.1978 co z nami? Witam. Zdr: górne drogi oddechowe i górne kończyny. z problemami idzie sie do lekarza obowiązkowo, a nie do wróżki. Znudzenie,życie zatrute udrękami, oszustwa. Miłego.

Gość 3em Oeil.
18:53 29.12.1981 uczucia... Witam. Marzenia moga sie spełnić. Trzeba podjąć słuszny wybór. Miłego.

Gość 3em Oeil.
19:05 thidien aj.. kolejna nutka nadziei, z która walczę.. a czas.. czas biegnie tak powoli.. ale jeśli będziemy.. wiem, ze on szuka.. sam w sobie.. widziałam to w nim.. cieżko to wszystko zrozumieć.. obyś się nie myliła.. oby tak właśnie było.. czas.. eh.. dziękuję.. Od 3-6 m-cy.

Gość 3em Oeil.
19:31 annettaaaa Witam 21.05.1981 - co pryniesie jutro (życie)? Pozdrawiam Witam. Stabilizacja , sukces wynikający z nie działania. Miłego.

Gość kurkawodna
układkrązeniai serce atak bardziej szczegółowo bo ostatnio szwankuje mi zdrówko pozdrawiam cię śliczna Krówko a z tym doktoratem tos palnęła ja nie jestem taka mądra Ty świetnie wiesz po co tu jestes na tym świecie, realizujo ao co chodzi ?

Gość Księżniczka84
29.05.1984 - co mnie czeka w życiu uczuciowym no i zawodowym?

Gość annettaaaa
Witam ponownie... Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Jeśli można jeszcze jedno - co z moim zyciem zawodowym?? Pozdrawiam :-)

Gość wróżyczko
:D ja chciałam zapytać o moje życie zawodowe i o czuczucia tego o którym myśle 18.02.1982

Gość lizaczek23
witam moglabys sie dowiedziec jak tam sprawy uczuciowe u mnie urodzilam sie 10.03.1984 a moj chlopak 10.10.1984 czy bedziemy razem? czy on mnie zdradza? i czy jemu wogole na mnie zalezy? Bylabym wdzieczna za odpowiedz

3em Oeil Dziękuję za wróżbę. Ach te przedświąteczne obowiązki Nie miałam wcześniej czasu by Ci podziękować. Czy mogę jeszcze spytać jak długo będę szukać pracy i czy ją znajdę wogóle. Pozdrawiam serdecznie Jakbym nie znalazła czasu do świąt to Zyczę dużo szczęścia i miłości. PA.

Gość Alesaa
Mam na imie Aleksandra data urodzenia 21.01.1989 - chcialabym sie dowiedziec co z moimi uczuciami i z pracą.

Gość jenix
bardzo dziękuję za odpowiedz ale mam nadzieję że powiesz mi troszkę więcej na temat mojego życia uczuciowego, pracy, zdrowia Wiola 20.11.1984r.

Gość Nudna Maruda
Witaj!!! Pisalam juz jakis miesiac temu... Twoja rady mi bardzo pomogły... staram się zmienic ale ciezko mi to idzie... :D Mam pytanie- dotyczace oczywiscie moich uczuc... czy cos bedzie z nowej znajomości? Moja data urodzenia - 23.10.1982 r. Z góry wielkie dzieki i życzę miłego dnia Pa!

Gość 3em Oeil
20:00 kurkawodna układkrązeniai serce atak bardziej szczegółowo bo ostatnio szwankuje mi zdrówko pozdrawiam cię śliczna Krówko a z tym doktoratem tos palnęła ja nie jestem taka mądra Ty świetnie wiesz po co tu jestes na tym świecie, realizujo ao co chodzi ? Moje Słonko miłe. O sklerozie sama wiesz, a to nic innego tylko układ krążenia. Idź do lekarza i on postawi diagnozę. Skoro nie jesteś mądra, to znaczy jesteś jaka? Ja nie powiem, bo ja ludzi nie obrażam i nie zwracam się do nich epitetami. I hamuj na za krętach jak ze mną chcesz gadać. Miłego i mądrego pisania.

Gość 3em Oeil
Witam. Mnie też gonią sprawy świąteczne, dlatego proszę wybaczcie, ale nie zdołam na wszystkie Wasze pytania odp. przed świętami. Jak tylko będę miała chwilę, to będę wpadać i odpowiadać, ale pojedynczo. Najsammilszego wszystkim.

Gość kurkawodna
spoko spoko na maroko pozdrowienia a przy okazji nie denerwuj się tak miłego dzionka