Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość Pragnaca wiedzy
a za ktorym zdam prawo jazdy.Co z uczuciami jestem w zwiazku od dwoch lat.Jak to dalej widzisz czy to to do konca zycia? zakonczy sie slubem?Kiedy bede miala dzieci? dziekuje za poprzednia odpowiedz.

To znowu ja :] Mam pytanie odnośnie zdrowia. otóż wykryto u mnie niedoczynność tarczycy. Dalsze badania ukażą głębsze przyczyny tego schorzenia itp... Mam pytanie czy uda mi się tę chorobę wyleczyć,po jakim czasie itp 22.12.1989 10:50 🌼

Gość Pragnaca wiedzy
ja tez mam;/ i tego sie chyba nie da juz wyleczyc:/ przytylas os od niedoczynnosci?

Gość wojtusiowa
ja bym chciala wiedziec czy będzie ślub? mieszkamy razem 2 m-ce , ja bym chciała juz chociaz cywilny, czy w koncu sie doczekam? Kiedy? moja data 27.04.1980, Jego 22.01.1983

Gość 3em Oeil
12:53 Magda K BK - 22.05.1965r. jak potoczą się sprawy z moim ojcem (zdrowie) jak moje sprawy rodzinne --- Słonko, ja nie wie czyja data ur. i czyje BK, tego nie biore pod uwage. Mam mało danych, ale odpowiem CI. Ojciec ma schorzenia narządu w śródbrzuszu. to moga byc nerki lub skóra, jelito cienkie, watroba. Ale obojetnie co to jest za choroba i jaki narząd jest dyfunkcyjny, to będzie dobrze. Organizm sie zregeneruje i powróci fizycznoscia do zdrowia, on poprostu zostanie uratowany. Sprawy rodzinne ułoża sie dobrze, jaas nowina przyniesie Ci ulgę. Zła passa zakonczy się i nastapi radość. _________________________________ 19:56 wrozko powiedz jak widzisz przyszlosc mojego malzenstwa ,ja 14.01.62,maz 15.03.59.Bardzo prosze i z gory ----- Przykro mi nienajlepiej. To konflikt na który nie masz wpływu. _________________________________ 20:01 milusia88 Prosze o wrózbe, bede bardzo wdzieczna. Obecnie jestem samotna oraz rozpoczynam studia, chcialabym dowiedziec sie czy w najblizszym czasie kogos poznam, z kim stworze zwiazek i cos zwiazanego ze studiami. Małgorzata, 28.02.1988 Z gory dziekuje ----- Pojawią sie sytuacje gdzie ktos bedzie, ale Ty nie masz sprecyzowanego charakteru czego chcsz, będa spotkania impezowe, przygody, beztroskie podróże. Moga byc kłopoty z braku rozwagi i nieumiejjętnosci przewidywania konsekwencji swoich czynów. _____________________________ 22:59 Pragnaca wiedzy a za ktorym zdam prawo jazdy.Co z uczuciami jestem w zwiazku od dwoch lat.Jak to dalej widzisz czy to to do konca zycia? zakonczy sie slubem?Kiedy bede miala dzieci? dziekuje za poprzednia odpowiedz. --- Na pytanie za którym razem jest bardzo trudno odpowiedzieć, tym bardziej, ze nie przepisałas danych, a ja w gąszczu nie mam czasu szukać, ale wydaje mi się , ze za 4 -ym. Koniec zycia zadna wrózka Ci nie przepowie. Ślubu ja nie widzę przyszłościowo, a karty o dzieciach nie bardzo mówią, mówią o waszym związku satysfakcjonującym Was, a dziecko jedno. _____________________________ 21:21 Some Bizarre To znowu ja :] Mam pytanie odnośnie zdrowia. otóż wykryto u mnie niedoczynność tarczycy. Dalsze badania ukażą głębsze przyczyny tego schorzenia itp... Mam pytanie czy uda mi się tę chorobę wyleczyć,po jakim czasie itp 22.12.1989 10:50 ----- Na ten koncert w Polsce pójdziesz. To jest długa choroba i długie leczenie. ____________________________________ 07:33 wojtusiowa ja bym chciala wiedziec czy będzie ślub? mieszkamy razem 2 m-ce , ja bym chciała juz chociaz cywilny, czy w koncu sie doczekam? Kiedy? moja data 27.04.1980, Jego 22.01.1983 ----- Ślubu ja nie widzę, pojawią sie jakies komplikacje losowe, byc moze zdrowotne. ____________________________ Kurkawodna Lupita Dzieki dzieweczki za wszystko, jak wyremontuja mi skrzynke, to sie odezwę. Papatki. Pozdrawiam wszystkich

Gość nataliaR
11.08.1989 r. urodzenia.. ja i On? On: 30.10.1989 Georg

Gość Pragnaca wiedzy
dziwne;/ inna wrozka przepowiedziala mi co innego.Ciekawe od czego to zalezy?

Gość natalianatalia
witaj ponownie, czy mozesz ponownie zajrzec w karty dla nas? Ja 12.05.79, On 23.04.74. Nie wiem czy mam czekać, czy walczyć o nasz zwiazek, on już w trakcie rozwodu, chce ze mna zamieszkać a ja sie boję...nie chce tez, zeby mój synek sie do niego przywiazała a tak sie dzieje po trosze już teraz. Pozdrawiam.

Gość milka9
Bardzo proszę powiedz mi czy zakończy się trwający kryzys w moim małżeństwie ja 01.04.1978, on 07.09.1977

Gość 0001
proszę; 31 12 1973 praca uczucia

Gość wrozko powiedz
wrozko,twoja odpowiedz jest dla mnie zupelnie nie jasna,jaki konflikt ?czy moze byc tak w malzenstwie ,ze nie ma sie wplywu na konflikty,a okreslenie nie najlepiej tez nic mi nie mowi ,czy to znaczy ,ze beda konflity ,czy jeszcze cos ,zupelnie tego nie rozumie.

Gość powiadam tak

Gość dziewczyna 22
droga wrozko moja data urodzenia 02.10.1985 chcialabym sie cos dowiedziec o uczuciach i szkole . Pozdrawiam i z góry dziekuje .

Gość 3em Oeil
Witam. _______________________________________ 18:32 nataliaR 11.08.1989 r. urodzenia.. ja i On? On: 30.10.1989 Georg ------ To związek autodestrukcyjny. ____________________________ 19:56 Some Bizarre 3em jak coś to wysłałam Ci wiadomość ---- Nie mogę wejść na tamtą pocztę. Wkrótce, jak poukładam real, to wyslę nowy adres mailowy. ______________________________________ 10:02 Pragnaca wiedzy dziwne;/ inna wrozka przepowiedziala mi co innego.Ciekawe od czego to zalezy? ---- Zależy od interpretacji, od ilości danych o Tobie , od sprecyzowanego pytania i od częstotliwości Twych pytań. Jesli pytasz częsciej niz 1x w m-cu, to tarot drwi sobie. ________________________________________ 10:44 natalianatalia witaj ponownie, czy mozesz ponownie zajrzec w karty dla nas? Ja 12.05.79, On 23.04.74. Nie wiem czy mam czekać, czy walczyć o nasz zwiazek, on już w trakcie rozwodu, chce ze mna zamieszkać a ja sie boję...nie chce tez, zeby mój synek sie do niego przywiazała a tak sie dzieje po trosze już też Pozdrawiam. ----- Nie wiem o jaki związek chcesz walczyc, ten z którym masz syna, czy jakis nowy? Nie iwm czyj jest rocznik 74 . To o co wczesniej mnie pytałas nie pamietam i takze nie pamietam co odpowiedziały moje karty. On jest w trakcie rozwodu czy Ty. Uporzadkuj proszę wtedy wrózba jest pełniejsza. Karty dla Waszych roczników układają się pomyślnie. Dobra stabilizacja zyciowa. Tyle mogę. To odpowiedni człowiek. ___________________________________ 14:44 milka9 Bardzo proszę powiedz mi czy zakończy się trwający kryzys w moim małżeństwie ja 01.04.1978, on 07.09.1977 ----- Słonko, na razie jest bezład. Jest ktoś kto podpowiada Ci fałszywie i Ty uznałaś, że to plany nierealne. Jest szansa na to by nastapiła zmiana na lepsze, a to tylko zalezy od Ciebie. Karty milcza nt. zakonczenia kryzysu. Radzą Ci byś swoje sprawy zachowała dla siebie. _________________________________ 14:48 0001 proszę; 31 12 1973 praca uczucia ------- Z pracą to już koniec złej passy. Widzę jakis awans i podwyżkę. Uczucia innym raze. Przypomnij się. Dzis karta nie dla Ciebie. ____________________________ 17:45 wrozko powiedz wrozko,twoja odpowiedz jest dla mnie zupelnie nie jasna,jaki konflikt ?czy moze byc tak w malzenstwie ,ze nie ma sie wplywu na konflikty,a okreslenie nie najlepiej tez nic mi nie mowi ,czy to znaczy ,ze beda konflity ,czy jeszcze cos ,zupelnie tego nie rozumie. ----- Słonko, jesli w małżeństwie jest ok. to losu sie nie prowokuje i się nie pyta wrózki co bedzie, a jesli pytasz tz. że jest problem, a więc jakiś konflikt, jaki to Ty wiesz najlepiej jesli jest. Konflikt taki nikt nie jest w stanie usunąć tylko los go rozwiąże. Jeśli jest ok. to karty zażartowały z Ciebie. __________________________________ Pozdrawiam. Pozdrawiam

moja data 29.09.1986 czy zmieni sie cos w moim zyciu?? czy znajde faceta ........i czy zdam jakos egzamin na studiach...i sprawy materialne jak sie beda rozwijac dziekuje pozdrawiam

Gość *TINA*
Bardzo proszę o wróżbę. Jak potoczą się moje sprawy sercowe? Moja data urodzenia: 9.06 .1985

Gość dziewczyna 22
poczytalam troche wypowiedzi , wiec dodaje bardziej szczegolowe pytania maja data urodzenia 02.10.1985 jesli chodzi o uczucia to obecnie jestem sama , czy to sie ma szanse w najblizszym czasie zmienic? szkola mam egzaminy do zaliczenia czy mi sie to uda bez problemow? i jeszcze dodatkowe pytanie o prawo jazdy oblalam juz 3 razy i sie zastanawiam czy w ogole do kolejnego podchodzic . Sorka i pozdrawiam :)

Gość natalianatalia
29.08] 10:44 natalianatalia witaj ponownie, czy mozesz ponownie zajrzec w karty dla nas? Ja 12.05.79, On 23.04.74. Nie wiem czy mam czekać, czy walczyć o nasz zwiazek, on już w trakcie rozwodu, chce ze mna zamieszkać a ja sie boję...nie chce tez, zeby mój synek sie do niego przywiazała a tak sie dzieje po trosze już też Pozdrawiam. ----- Nie wiem o jaki związek chcesz walczyc, ten z którym masz syna, czy jakis nowy? Nie iwm czyj jest rocznik 74 . To o co wczesniej mnie pytałas nie pamietam i takze nie pamietam co odpowiedziały moje karty. On jest w trakcie rozwodu czy Ty. Uporzadkuj proszę wtedy wrózba jest pełniejsza. Karty dla Waszych roczników układają się pomyślnie. Dobra stabilizacja zyciowa. Tyle mogę. To odpowiedni człowiek. WITAJ, ja jestem po rozwodzie, on w trakcie. Rocznk 1974 to jego rocznik. Ponieważ zataił przede mną wcześniej fakt istnienia żony, nie wiem czy moge mu ufać, czy nie będzie mnie oszukiwał lub czy teraz nie oszukuje. Chodziło mi tez o to, ze mój synek sie do niego przywiązuje a ja troche się tego boję, żeby mały nie tęsknił później. Pozdrawaim i dziękuje.

Gość miniaturka86
Droga wróżko, poprosze o wróżbę dla mnie :) Niedawno rozstałam się z swoim mężczyzną. Zrywając z min czułam, że robie dobrze ale teraz mam wątpliwości, podobno się zmienił i chce byśmy znowu byli razem, jeśli się znowu zejdziemy to czy nasz związek ma przyszłość????????? Targają mną sprzeczności, nie wiem co mam robić :( Moja data urodzenia: 23.02.1986 Jego data urodzenia: 18.10.1984 🌻

Gość snikersik
Witam wróżko 🌻 Poprosze o wróżbę, czy mój obecny chłopak będzie moim mężem?? Jeśli nie to dlaczego?? i jeśli nie to kiedy spotkam tego właściwego??? Ja - 24.01.1986 On - 15.10.1985 :)

Gość lupita
Kiedy będziesz miala skrzynke mailowa, musze sie komus wyazlic, buuuu, ale zreszta to juz nie chce marudzic, tylko te okropne obawy :( Caluski 👄 mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porządku

Gość OLALA1987*
27.11.1987 - czy będę studiowała, tam gdzie zaplanowałam, i co z moimi sprawami sercowymi, czy będę z Pawłem? Z góry wielkie dzięki :)

Gość TAKI JA**
Co z moim rozwodem, co z moją miłoscią - r. 1961

Gość milusia88
Prosilabym o dalsza pomoc, powiedziala mi Pani ze nie spotkam nikogo z kim sie zwiaze na stale, lecz ostatnio poznalam pewna osoabe i chcialabym wiedziec czy bedzie z tego cos powazniejszego. Moja data ur 28.02.1988 Jego data ur 14.06.1988 Z gory bardzo dziekuje

Gość 3em Oeil
Witam. ______________________ 30.08] 11:46 annavel (siwa_ania@op.pl) moja data 29.09.1986 czy zmieni sie cos w moim zyciu?? czy znajde faceta ........i czy zdam jakos egzamin na studiach...i sprawy materialne jak sie beda rozwijac dziekuje pozdrawia ----- Do końca roku skonczy się Twa zła passa. Może juz ktos jest, ale wyjasni Ci pewne sprawy i bedzie ok. Jesli nie masz nikogo, to na pewno do końca roku taki ktos sie pojawi. Ze studiami trochę xle chyba wybrałaś, będą kłopoty. Materialnie bardzo dobrze, wysokie stanowisko lub awans i finanse ok. Doskonałe interesy. _____________________________________ *TINA* Bardzo proszę o wróżbę. Jak potoczą się moje sprawy sercowe? Moja data urodzenia: 9.06 .1985 ----- Bieda do Twego serca zajrzała. To związek degradujący i nastapi rozstanie. Ale pamietaj, jesli na czyms/kims nam zalezy, to wszystko jest w naszych rękach. ____________________________________________ 12:11 dziewczyna 22 poczytalam troche wypowiedzi , wiec dodaje bardziej szczegolowe pytania maja data urodzenia 02.10.1985 jesli chodzi o uczucia to obecnie jestem sama , czy to sie ma szanse w najblizszym czasie zmienic? szkola mam egzaminy do zaliczenia czy mi sie to uda bez problemow? i jeszcze dodatkowe pytanie o prawo jazdy oblalam juz 3 razy i sie zastanawiam czy w ogole do kolejnego podchodzic . Sorka i pozdrawiam ------ Do końca roku powinnas kogoś poznac, nastapi to bardzo niespodziewanie, nagle. Bedzie to związek Was satysfakcjonujący szczególnie ze wzgledu na sex. Ty z tymi egaminami masz wahania, ale karta mówi, ze masz podjąć ryzyko. Zdasz egaminy. Prawko nastepny egzamin jescze nie będzie pomyslny, ale w końcu uda Ci się zdać. ________________________________________ 15:19 natalianatalia 29.08] 10:44 natalianatalia witaj ponownie, czy mozesz ponownie zajrzec w karty dla nas? Ja 12.05.79, On 23.04.74. Nie wiem czy mam czekać, czy walczyć o nasz zwiazek, on już w trakcie rozwodu, chce ze mna zamieszkać a ja sie boję...nie chce tez, zeby mój synek sie do niego przywiazała a tak sie dzieje po trosze już też Pozdrawiam. ----- Nie wiem o jaki związek chcesz walczyc, ten z którym masz syna, czy jakis nowy? Nie iwm czyj jest rocznik 74 . To o co wczesniej mnie pytałas nie pamietam i takze nie pamietam co odpowiedziały moje karty. On jest w trakcie rozwodu czy Ty. Uporzadkuj proszę wtedy wrózba jest pełniejsza. Karty dla Waszych roczników układają się pomyślnie. Dobra stabilizacja zyciowa. Tyle mogę. To odpowiedni człowiek. WITAJ, ja jestem po rozwodzie, on w trakcie. Rocznk 1974 to jego rocznik. Ponieważ zataił przede mną wcześniej fakt istnienia żony, nie wiem czy moge mu ufać, czy nie będzie mnie oszukiwał lub czy teraz nie oszukuje. Chodziło mi tez o to, ze mój synek sie do niego przywiązuje a ja troche się tego boję, żeby mały nie tęsknił później. ---- To co napisałam, to dobry człowiek. Sprawy też juz zostały wyjasnione. To satysfakcjonując uczucie. Pomyslne małżeństwo i zasobność finansowa widzę. ______________________________ 20:24 miniaturka86 Droga wróżko, poprosze o wróżbę dla mnie Niedawno rozstałam się z swoim mężczyzną. Zrywając z min czułam, że robie dobrze ale teraz mam wątpliwości, podobno się zmienił i chce byśmy znowu byli razem, jeśli się znowu zejdziemy to czy nasz związek ma przyszłość????????? Targają mną sprzeczności, nie wiem co mam robić Moja data urodzenia: 23.02.1986 Jego data urodzenia: 18.10.1984 ------- Bałagan masz ze wzgledu na swoje poczynania i bliźnich. Przykro mi, ale nie będziecie razem, do tego nie dojdzie. ___________________________________ 20:28 snikersik Witam wróżko Poprosze o wróżbę, czy mój obecny chłopak będzie moim mężem?? Jeśli nie to dlaczego?? i jeśli nie to kiedy spotkam tego właściwego??? Ja - 24.01.1986 On - 15.10.1985 ------ Będziecie mieć rózne przeszkody do pokonania, ale jak pokonacie, to będziecie małżeństwem. __________________________________ 14:13 lupita Kiedy będziesz miala skrzynke mailowa, musze sie komus wyazlic, buuuu, ale zreszta to juz nie chce marudzic, tylko te okropne obawy Caluski mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porządku. --- Całuski. _______________________________ 14:49 OLALA1987* 27.11.1987 - czy będę studiowała, tam gdzie zaplanowałam, i co z moimi sprawami sercowymi, czy będę z Pawłem? Z góry wielkie dzięki ------ Studia nie będą zgodne z tym co zaplanowałaś. Ad. związku z Pawłem karty mówią, że to nie czas jeszcze by o tym mówić. Czekaj na dobry los. ______________________________ 14:51 TAKI JA** Co z moim rozwodem, co z moją miłoscią - r. 1961 ---- Na razie w sprawie rozwodu jest stagnacja, ale wkrótce skończy sie i dostaniesz rozwód. Bedziesz z tego faktu zadowolony. Brak wiary w te miłość, Twoje gadulstwo i brak widocznego przez Ciebie postepu w tej sprawie/miłości doprowadza do zguby. _________________________________ 12:07 milusia88 Prosilabym o dalsza pomoc, powiedziala mi Pani ze nie spotkam nikogo z kim sie zwiaze na stale, lecz ostatnio poznalam pewna osoabe i chcialabym wiedziec czy bedzie z tego cos powazniejszego. Moja data ur 28.02.1988 Jego data ur 14.06.1988 Z gory bardzo dziekuje --------- Słonko karty mówią o najbliższej przyszłości i tak Tobie wtedy powiedziały, to nie znaczy , ze w ogóle nikogo nigdy nie spotkasz. Wy w tym zwiazku za bardzo sie nie potraficie zrozumieć. Jesli wyjasnicie sobie pewne sprawy, to zapanuje radość i nowy cykl Waszego związku i nastapi rozwój związku ______________________ Pozdrawiam.

Gość 3em Oeil
14:48 0001 proszę; 31 12 1973 praca uczucia ------- Z pracą to już koniec złej passy. Widzę jakis awans i podwyżkę. Uczucia innym raze. Przypomnij się. Dzis karta nie dla Ciebie. ________________________ Jeśli jestes w związku, to bedzie harmonijne uczucie. Ty jednak dokonujesz jakiegoś wyboru między dwoma facetami. Pozdrawiam.

Gość Może JA
Większość pyta o miłość... co widzisz u mnie - r. 1967 :)