Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Eno starea jest ale i tak bym
zalosna jestes ty oraz twoj temat. na sile probujesz przekonac ludzi o tym, ze twoj liliputowy wzrost dzieciowy jest imponujacy.

hmm chyba gdzieś tu już pisałam ale nie pamiętam... mam tylko pytanie jak można nazwać karłem dziewczynę o wzroście 160.. przez internet można w kompleksy popaść :-o W każdym razie gdybym chciała mieć wyższy wzrost wzięłabym mniej niż 172 paranoja... ja też lubię balerinki ale potem muszę spodnie skracać, więc buty płaskie jak patelnia odpadają, obcas 3-5 cm to minimum ... mam siostrę o wzroście 176 , jak myślicie czy jej zazdroszczę?? :-D Nie bo i po co???

Gość o rany rany rany
M-A-L-U-U-U-T-KA --> przeczytałam kilka Twoich wypowiedzi i jestem lekko w szoku !!! Po pierwsze Twój temat jest porażajacy :/ jak Twoj wzrost może być imponujący ??!! Mnie on wcale nie imponuje,a wręcz przeciwnie i samo to jaki temat utworzyłaś świadczy o tym,że jesteś zapatrzona w siebie i to całkiem niesłusznie poza tym chyba jedynym celem tego tematu jest byc się dowartościowała :/ Po drugie wybuchnęłam śmiechem jak przeczytałam,że Twoj facet ma 168 cm :D Musicie wyglądać fatalnie jak takie dwa kurduple :/ Po trzecie nie uważam, że wzrost 180 cm dla kobiety jest lepszy niż 150 cm choć szczerze powiem,że jakbym miała dokonać wyboru wolalabym mieć 180 cm. Mam taką koleżankę i wcale to aż tak rażąco nie wygląda :) Ja sama mam 169cm i dla mnie ten wzrost jest w sam raz bo w płaskich butach czuję się bardzo dobrze i nie jestem liliputem,a w obcasach mam wtedy ok 174/5 cm i tez bardzo mi się ten wzrost podoba tym bardziej,że nie mogę powiedzieć,ale jestem szczupła i zgrabna. Tak więc wydaje mi się,że ten temat to tylko być podniosła swoja samoocenę - pewnie myśłałaś,że wszyscy zacząć Ci odpisywać: " tak tak masz imponujący wzrost " :o są tu mądre kobiety, które piszą otwarcie,że mają 163cm czy 165cm i chcą być wyzsze,a tymczasem Ty masz od nich dobre 15cm mniej i dalej uważasz i wmawiasz sobie,że z tymi Twoimi marnymi 150cm jesteś szczęśliwa ! ZAŁOSNE !!!!!!!

Gość hahahahahahaha
zgadzam się z o rany rany !!!!!!!! w 100% :D

buahahahaahahahhaha-tyle :) sprzeczacie sie o jej wzrost? ja ma tyle samo -dla mnie git a mysle ze Dydek bylaby zalamana.... temat spoko, jak kazdy inny, dziewczyna nie musi byc niedowartosciowana zeby go zakladac. na moj wzrost ludzie sie usmiechaja-nie czuje sie karlem liliputem czy jak to tam jeszcze nazywacie. a ze kolo ma 168 to co? zabraniacie mu zyc i czuc sie ze soba dobrze? co wy z radomia jestescie ze tacy nietolerancyjni? moj ma 170 i nie zamienilabym go na zadnego 180,190 ani 200. osobiscie znam gorsze problemy w zyciu jak niski wzrost....

swoja droga imponujacy niekoniecznie oznacza-ogromny itd.

Gość dooda69
raczej w tym nickiem nie bedziesz uwazana tu za mądrą chocbys nie wiem co inteligentnego napisała :) a swoją drogą to jeszcze nie widziałam żebyś dała tu jakąś mądrą odpowiedź na tym forum ;D

a uwazaj sobie o mnie co chcesz :) doda no coz.... imienia sie nie wybiera, malo tego tak jak doda mam brata rafala o 8 lat starszego. a ze nick mam od 8 lat to wybacz ale z powodu piosenkarki zmieniac go nie bede. lepiej dokladniej przeszperaj forum

Gość rowniez malutka
czepiaja sie w sensie ze właśnie pytają sie czy jeszcze urosnę?dlaczego jestem niska?ze szkdoa ze jestem niska etc mnie to rani troszkę A wy ludzie takie tutaj bzdury wypisujecie!! M-A-L-U-U-U-T-K-A zalozylka ten temat nei zeby sie dowartosciowac ale zeby uswiadoomic dziewczynom ze mozna miec 150cm i czu sie piękną,atrakcyjną,kobietą! Jak czytam te wypowiedzi to żal mi was ludzie ze obrazacie ludzi ,wyzywacie od kurdupli i karłów...zero wiedzy macie na ten temat widze:/ Ja tam nie obrazam wysokich,bo mi to nid sprawia satysfakcji jakoś

Gość dooda69
troche to dziwne za masz nick od 8 lat a tylko 160 postów napisałaś :o wychodzi ponad 1,5 posta na meisiąc :o dziwne :]

Gość fdgdfgdfg
a sama autorka ma pewnie kompleks nizszosci i dupe jej sciska skoro załozyła kolejny poryty topik................

popieram niektóre mądre osoby ze takie karły wcale nie są łądne (chodzi o sam wzrost) kochana autoreczko wiesz dlaczego wiekszosc woli niskie??????????????? chyba nie masz pojecia, bo faceci poprostu sie tak dowartosciowywują tylko który frajer sie do tego przyzna!!!!!!!!!!!! piszesz ze jestes slodka boś niska??????????? prahaha ja tez jestem slodka ale nie mam tak porazającego niskiego wzrostu, wrecz przeciwnie mam 174 i sie super z tym czuje nigdy nie chcialabym byc taka jak ty, i tylko dla facetów bez komleksów wzrost partnerki nie jest wazny, ale skoro ty zakladasz mało mądry topik to chyba jednak cos cie boli........... bez urazy, byc moze jestes fajna, mam troszke kolezanek z taki8m wzrostem jak twoj i są to super dziewczyny, jak idziemy ulicą to zadna z nas sie nie krepuje. tyle na ten śmieszny temat pozdrawiam

hm a kto ci powiedzial ze pisze tu po od 8 lat? o tym forum wiem chyba od miesiaca....

Gość boze kobieto
chyba chodziło o to : "a ze nick mam od 8 lat to wybacz ale... " ja tez ztego wnioskuję,że jesteś tu na forum pod tym nickiem 8 lat :o radze nauczyć się pisać ze zrozumieniem !!!

Gość to ciekawe
bo aktorka np shakkira,aquilera,madonna,kylie minoque są niskie a seksowne!!jest wiele takich kobiet nie maja 160cm a są marzeniem wielu mężczyzn...

Gość no prosze Was
Nie pocieszajcie się tym,że jakieś są niskie bo skakira akurat ma zero sexu w sobie z tym swoim tłustym ciałem, madonna ani troche nie jest sexy :/ ona nie dość ze sexy nie jest to jeszcze ma fatalną twarz :/ ktoś pisał o herbuś :o no tak, nie widzicie,że przez swój wzrost jej twarz jest za duża do reszty ciała :o jedynie to jeszcze ujdzie kylie i eva longoria (ta ostatnia to chyba jedyna sexy niska osoba ) także nie pocieszajcie się bo jak facet (NORMALNY FACET BEZ KOMPLEKSÓW!!!) ma do wyboru kobietę 150cm i 170cm ktore mają taką samą budowę ciała i te same twarze to wybierze 170cm więc nie chrzańcie niskie babki ze choć najmniejszy przejaw sexowności jest w niskich kobietach :o

Gość no prosze Was
no i zapomnialam o aguilerze hahaha jesli ona jest sexy z tymi swoimi tlenionymi włosami i tona makijazu na twarzy to jesteście żalosne,że tak uważacie :o

ha ha ha ... to tyle ode mnie co to tego temat :P zagryzajcie sie sami jak jest o co:P

Gość to ciekawe
to dla ciebie nie są sexi ale dla wielu facetó tak!!jeszcze tego nie wiesz?sama znam facetów którzy zostawiliby nie jedną 170cm dla ślicznej shakiry czy kogoś innego W ogole prosze nie obrazac niskich osob!!,myslisz ze jak jestes wysoka to jestes wspaniala?ja znam mnóstwo niskich dziewczyn których faceci uwielbiają,szaleją za nimi,trudno ci przejrzec na oczy? nie uwazam ze niskie są lepsze,uwazam ze kobieta i o wzroście 150 i 180 moze byc obbiektem porządania facetów,dlatego ze uroku,wdzi ękku nie zmierzysz cm I nie nazywajcie karłów osób niskich bo to zupełnie co innego:/

Gość Quantille
A ile tak w ogóle wy macie lat? Ja 15 i wzrost 172. Ale jeszcze rosnę. Mnie wzrost 150cm jakoś nie kreci a tym bardziej mi nie imponuje. No chyba że się chodzi do podstawówki. Założycielka tego tematu po prostu jest żałosna. Dziewczyny które są niskie noszą szpilki i wyglądają dość dziwnie. No i taka reguła jeszcze: Karły-chłopcy wolą karły-dziewczyny a ci wysocy wolą wysokie dziewczyny. No bo dziwne żeby chłopak o wzroście 180 wolał dziewczynę wzroście 150.To tak jakby tatuś szedł z córcią :/ I kto powiedział że małe jest piękne jak małego wcale nie widać? ;/

ale z was jad spływa. dziwne ze tak was to bulwersuje. osoba ktora napisała ze smiesznie wyglądam ze swoim chlopakiem chyba sama jest smieszna. dla twojej wiadomosci wyglądamy razem bardo dobrze, a z resztą od kiedy to dziewczyna, zakochując sie w chlopaku, patrzy na to jak bedą razem wyglądali? robisz tak? w takim razie jestes zalosna. poza tym jezeli cie smieszy czyjs wzrost np. niskiego faceta czy niskiej dziewczyny to naprawde zal mi ciebie

\"poza tym jezeli cie smieszy czyjs wzrost np. niskiego faceta czy niskiej dziewczyny to naprawde zal mi ciebie\" mniemam ze o wzrostach sie nie dyskutuje to skąd ten dziwaczny temat:O

dawno mnie tu nie było.... widzę że sporo postów przybyło.... ja 161 on 187 ale zupełnie nie o to chodzi w tej grze :P kto wie o co chodzi ten wie a kto nie wie....ten wypada z gry.... :)

Gość bla bla blaaaaaaaaa
widze ze co 4 slowo tutaj to "zalosne" wiecie....same jestescie zalosne a najbardziej zazdrosna autorka.....ZALOSNE

Gość Quantille
M-A-L-U-U-U-T-K-A jeśli cie nie interesuje co sądzą o tobie inni - "z resztą od kiedy to dziewczyna, zakoch*jąc sie w chlopaku, patrzy na to jak bedą razem wyglądali? " to po jaką cholere założylas ten temat? M-A-L-U-U-U-T-K-A ile ty masz lat? bo pod kątem inteligencji wyglądasz na 7 :/

Gość ale się ubawiłam
ja znam wiele przypadków gdzie wysocy faceci właśnie wolą niskie dziewczyny,a niscy wysokie:D znam parę gdzie ona ma 163 on 198,znam tez dwóch braci którzy mają po 200cm i jeden miał zone 165 i zostawił ją dla niższej:P drugi mial dziewczyne 163 i zostawil ja dla niższej,drobniejszej:D Dawno się tak nie uśmialam

Gość a czytac nie umiecie
juz nie raz autorka podawała swój wiek i sens dla którego zalozyla ten topic!! straszne jest to jak oceniacie ludzi:/

Gość Quantille
Ojej przepraszam :/, ale nie mam zamiaru czytać 27 stron o tym jak się karzełek cieszy ze ma 150 cm...

Gość brum
to jest tylko potwierdzenie że dużo wysokich kobiet zostało pokonanych przez niskie bo faceci wybrali te drugie, stąd ten jad