Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Sandra1987
Od ciebie zaczela sie ta cala wymiana zdan... Myslalam ze masz rowno 150 cm wzrostu. A lat ile masz??

Gość sylwusia21
ja mam 158 i czuje się z tym dobrze, choć kiedyś miałam na tym punkcie niezłe kompleksy( jak sobie przypomne niektóre moje buty to mi się śmiać chce) ale z wiekiem jakoś mi ten kompleks niskiego wzrostu sam pzeszedł, nie ukrywam że chciałabym mieć choć 5 cm wiecej, ale jest dobrze, małe jest piękne. dziś moge powiedzieć że dobrze się czuje we własnej skórze. najważniejsza jest akceptacja samego siebie i dystans do kompleksów. pozdrowionka dla wszystkich;)

Gość Sandra1987
no walsnie... Ja mam osiemnascie lat, i tylko prawdziwe 150 cm wzrostu. To tragedia. naprawde. Niby mam szanse jeszcze urosnac, ale szczerze w to watpie...

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
mam 18 lat i dokładnie 150 cm

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
no niedlugo bedzie 19:)

Gość sandra1987
I co? lubisz swoj wzorst?? rosniesz jeszcze czy myslisz ze juz stanelas w miejscu?? jesli tak to od jakiego czasu nie rosniesz??

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
bardzo lubie swój wzrost. poważnie:)a nie rosne juz od wielu lat...nawet nie pamietam od kiedy

Gość sandra1987
Jesli mozesz to podaj Gadu. Jesli masz ochote to pogadamy na "osobnosci" ??

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
moge podac.9533110

Gość plankton 0
małe górą:)

Gość wegemaniaczka
ja mimo ze mam 170 to podobaja mi sie male kobiety, zawsze mozna zalozyc obcasy przeciez i ubrac sie odpowiednio, nie podobaja mi sie natomiast kobiety bardzo wysokie z bardzo dlugimi chudymi konczynami- wolalabym jako modelke do aktu wybrac niska i pulchna nawet kobiete niz wysoka wychudzona modelke:D

Gość plankton 0
małe nie zawsze są pulchne

Gość moze i nie zawsze
pulchne ale w wiekszosci przypadków nie są "chudzinkami". nie wiem dlaczego tak jest ale wszystkie 150- centymetrowe laski jakie znam mają obfite kształty.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
no wlasnie. ja tez przeciez jestem szczupła i niska zarazem

Gość to stereotyp
ludzie aię wydaje, że skoro niscy nie rosną wzdłuż to rosną w szerz:) podajecie przykłady "szczupłych niskich" tak jak by to był ewenement. Przecież to nie od wzrostu zalezy.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ale rzeczywiscie ludziom moze sie wydawac ze tak jest, bo czesto spotykaja takie przypadki

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
sama tez znam wiele takich dziewczyn

Gość nie zawsze
nie zawsze malutkie są dobre dla wysokich bo niewygodnie sie tanczy na przykład:P

Gość male jest wstretne
atrakcyjny facet chcacy miec atrakcyjna dziewczyne nigdy nie bedzie zadawał się z kurduplem. Tylko z wysoka atrakcyjna dziewczyna! Małe mają tylko wzięcie: u paskudnych nieatrakcyjnych facetów nie mogących pozwloić sobie na super atrakcyjna=wysoką kobietę tylko moga o niej pomarzyc; u niewyrosnietych facetów-o ile mozna ich wogole facetammi nazwac, czyli do 174cm.Trudno żeby taki serdel zadawał się z wysoką.Przecież taka by na niego splunąć jedynie mogła...

Gość Kojako
ja osobiscie nie trawie niskich bab.Smiesza mnie z wygladu i zarazem odstraczaja.kojarza mi sie z takimi liliputami, maja krotkie nozki, tylek za nisko, takie wiejskie sa.na wsi jest duzo niskich kobiet.zawsze spotykalem sie z wysokimi i tylko z nimi.no ale ja wiem co dobre.trzeciorzdnego towaru nie ruszam.dobrze ze specjalnie dla was sa buty na obcasach jakos mozecie sobie dupe uratowac.!szkoda ze tylko do memntu noszenia ich na sobie, bo jak je zdejmiecie to znowu...niedorozwiniete karzelki:-D

Gość wegemaniaczka
no dobra żartowałam z tą ostanią swoją wypowiedzią.Mam 170cm i chciałabym być trochę wyższa np.175cm wtedy byłabym świetną laską i czułabym się tak dobrze.Te 170 to jeszcze nie to.A napisałam tak że niby chciałabym być niższa bo chciałam was jakoś pocieszyć niewyrostki.Te wysokie kobiety zostały obdarzone przez naturę wzrostem a wy zeby być wyższe musicie chodzić na szczudłach.T tak jak ktoś kto ma piękne gęste włosy nie musi nosić peruki.POZDrawiam

Gość ogolnie rzecz biorac
mała czy gruba czy chuda i tak wygląda paskudnie.Taki stworek płączący się jak dziecko pod nogami ohyda!!!!!!!!!!!!!!!!!no ale zawsze się ktoś znajdzie ktos bedzie ich bronił czyli kolejna niewyrośnięta zakomplesiona brzydka karlica

Gość posicoxx
taaaaa pewnie,słyszałem że 120cm

Gość botivvio
jezu ludzie co wy tu za bzdury wypisujecie.Co z tego że kylie minoque i jeszcze parę innych są małe.Przecież to też ludzie i zarówno dużo jest ludzi małych wsród szaraków jak i tych niby znanych.ale fakt faktem żewzrost bardzo stanowi o wygladzie fzycznym i atrakcyjnosci człowieka czego byscie tutaj nie pisały.smiać mi się chce bo spotkały tu się 2 czy 3 niewyrosniete karakany i gadają i próbują się tu jakoś pocieszyc.zaakceptucie to ze natura nie dała wam wygladu i zyjcie dalej 🌼 dla was

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
powiem jedno: buahahahahahahahahahaha. Ludzie, skąd w was tyle jadu? Smiać mi sie chce jak czytam wypowiedzi ludzi zbulwersowanych i mocno dotkniętych tym, ze ktos moze sie cieszyc z tego jaki jest i akceptoweac siebie. Po tym wszystkim az sie dziwie, ze KARŁY takie jak ja mają prawo chodzic po ulicy i obcować z "normalnymi, wysokimi i atrakcyjnymi" ludźmi...mało tego, powinnam byc wdzieczna losowi, ze mam chlopaka(bo jak to mozliwe skoro jestem taką paskudą?)...He, he żal mi was, bo widocznie macie jakies kompleksy, skoro tak wam przeszkadza cudze zadowolenie. według takich ludzi jak ci, którzy sie wypowiadaja powyżej, KARŁY(poskudne, nieatrakcyjne itd.) powinny chyba z uwielbieniem i podziwem patrzec na wysokich i zadreczac sie do konca zycie przez swoje "kalectwo". Mówcie mi tak jeszcze(bulwersujący sie ludzie są tacy zabawni:P), tylko uwaga! złość piękności szkodzi(o ile w ogóle cos moze zaszkodzic tak atrakcyknym ludziom). Nie wazne jest oczywiscie to, ze jestem proporcjonalna, atrakcyjna i mam duze powodzenie...fakt ze naleze do KARŁÓW zmusza mnie do tego, zebym wyzbyla sie tych wszystkich iluzji i zaczela zazdroscic wysokim (nie mowie oczywiscie ze wysocy sa nieatrakcyjni, bo to akurat nie zalezy od wzrostu,, ale kazdy ma prawo cieszyc sie z tego jaki jest). Wiec,niestety to co piszecie jest PRZYKRE i jesli ktos chcial sprawic zebym poczuła sie gorsza to mu sie nie udalo;)

A ja bym chciała być wyższa. No, ciutkę jestem wyższa od Ciebie, ale tylko ciutkę. Nie będe kłamać sama przed sobą. CHCĘ BYC WYZSZA!!! Ale na chceniu się skończy, bo już dawno nie rosnę, za stara jestem. :O

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
wiadomo kazdy ma indywidualne podejscie do wlasnego ciala i kazdy chce w sobie cos zmienic

Gość Petita
Hmm tak w ogole to ja mam pytanie? co tacy wszyscy wysocy i atraktycjni ludzie robia na forum dla karłów?? skoro jestescie wysocy to co za problemy macie ze odwiedzacie ta strone? powinniscie sie wszyscy razem umawiac i spotykac. atrakcyjny chlopak z dlugonoga dziewczyna!!!! chyba wam sie musi nudzic... bo na randkach napewno nie jestescie... :/ :/