Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Ostatnio doszedlem do wniosku ze nie jestem zdolny do zakochania sie , wynika to z tego iz obawiam sie ze osoba z ktora jestem przypadkiem nie jest ze mna ze wzgledu na moje pieniadze. Jestem przekonany ze zwiazek powinien polegac na szczerosci a ja niestety nie moge byc szczery do konca poniewaz przewaznie ukrywam jakie mam obecnie problemy w pracy czy tez jakimi pieniedzmi obracam. Jestem jeszcze mlody mam 23 lata nie chce sie jeszcze zenic chce sie cieszyc zyciem chce miec inteligentna partnerke z ktora moglbym sie podzielic swoimi problemami. Niestety robie wrecz przeciwnie w obrawie przed tym ze ktoras z pan zechce zamieszkac w moim domku na stale zaczolem sie zadawac z mlodszymi dziewczynami do 20 roku zycia ... Czy ktos jeszcze ma taka sytuacjie ? Jak moge poznac czy kobieta leci na kase ?

Gość pokaż jej stówę
jak liźnie leci na kasę :P

tylko wiesz...jak ja się umawiam na randkę u siebie w chacie to plazme chowam na pawlacz albo do piwnicy z nią zjeżdżam...zeby nikt nie widzial

hehehe ... ... ...

Kinia rozumiesz slowo sarkazm ?

Gość po pijaku trudno wyczuć
nie bój się :D

Nie chodzi mi o upijanie kogos ....... litosci ....

Gość po pijaku trudno wyczuć
chodzi o to że sam pijesz za dużo? :D

Gość imbecillo
powiedz jej że zbankrutowałeś i wszystko co masz zabierze bank. w ciągu tygodnia spieprzy

Gość łehłehłe
Po pierwsze to niezła prowokacje heheh 23 latek z własnym domem itp i co może sam zapracoewałeś na to? Po drugie jestes niedojrzały, bo nikt nikomu na siłę si.ę nigdzie nie wprowadzi, jak nie pozwolisz to się nie wprowadzi, co za myślenie??? troche trzeba dorosnąć... Po trzecie im młodsza dpa tym bardziej leci na kasę, ale na stwierdzenie tego też trzeba czasu czyli dojrzeć :P po czwrate znowu to samo, dorośniesz zrozumiesz jak poznac czy kobieta jest inteligentna, jak pomyślisz odpowiednia głową wszystko będize jasne :P:P

Nie zakochuj sie!!! Obserwuj,spotykaj sie,czytaj miedzy wierszami,niestety im mlodsza dziewczyna tym wieksza materialistka aczkolwiek moze sie znajdzie jakas jedna,ktora nie poleci na kase! To zycie w naszym kraju doprowadzilo do takich sytuacji ze kazdy sie martwi jak dalej zyc!!! Zreszta kazda dziewczyna sie o to martwi,ja Cie rozumiem jetem w takiej samej sytuacji jak Ty!!! i musze Ci powiedziec ze faceci to tez cholerni materialisci i tez patrza zeby dziewczyna cos miala.Pozdrawiam Cie trzymaj sie papa

Gość zaczolem
:D AUTORZE ,Kup sobie słownik ortograficzny:D

TY sam masz obsesje pieniedzy skoro tylko myslisz o tym, ze wszystki na to poleca. Wiesz mi sa wazniejsze rzeczy niz kasa. I jesli spotkasz w koncu jakas dziewczyne to na pewno zauwzysz czy leci na kase - nie trudno to zauwazyc

eh.........widocznie na zle laski trafiasz skoro boisz sie zwiazac z osoba w Twoim wieku .. po co Ci smarkule...do sexu ????

aa jeszcze jedno ,napisales \".......iz obawiam sie ze osoba z ktora jestem przypadkiem nie jest ze mna ze wzgledu na moje pieniadze\" nacisk stawiam na swlowa \"moje pieniadze\"....masz 23 lata i juz taka kasa dysponujesz??? w mlodym wieku musiales dorobic sie fortuny, hehe chyba miales na mysli rodzicow kase wiec w czym problem,powiedz lasce,ze nie masz kasy bo starzy ja 3ymaja pod kluczem :P:P:P ;)

Nie mowie o pieniadzach rodzicow ... Oni mi tylko pozyczyli czesc pieniadze na rozkrecenie interesu gdy skonczylem szkole. Udalo mi sie dosc niezle zarobic w momencie gdy weszlismy do uni ... na czym chyba nie ma sensu mowic. Bardzo ciezko pracuje , kiedys nawet zdarzalo sie i po 90 godzin w tygodniu. Nie doszedlem do pieniedzy latwo i dlatego teraz je szanuje. Nie chcialbym zeby ktos byl ze mna przez wzglad na to co mam a nie na to kim jestem... Z tymi malolatami jak je nazywacie sie zadaje dlatego ze one jeszcze nie szukaja meza ktorym jak narazie nie mam zamiaru zostac... i sex to jest rzecz ktora nie jest zadnym czynnikiem przy tym wyborze ...Julietta zakochac sie moge po paru latach tego tez mnie juz nauczylo zycie .... Pozdrawiam.

Pieprzysz facet, jak potłuczony. Jeżeli masz kasę i wyobraźnię - to cóż prostszego niż kupić kawalerkę, gdzie mółbys udawać biedaka? Ech, ten grudzień. Coraz gorsze prowokacje :(

To nie jest zadna prowokacja ... Sprobujcie sobie wyobrazic ze pieniadze szczescia nie daja. Tez kiedys myslalem ze to haslo rzucane wylacznie przez tych ktorym sie nie chce dojsc do nich ale to ci ktorzy je zdobyli najczesciej wypowiadaja te slowa .....

Gość vcxer
do facet z mega wyobraznią ..To niezapraszaj ich do mieszkania i nie chodz do drogich restauracji ..JEsli po roku chodzenia nie zrezygnują to znaczy ,ze nie lecą na twoje pieniadze..Po tym czasie mozesz juz działac normalnie

Wlasnie ja juz mam dosc udawania .... Na codzien w pracy musze klamac na tyle duzo ze w zyciu prywatnym juz naprawde nie mam ochoty !

to kułwrwa rzuć chłopie to we pizdu, rozdaj wszystko ubogim, nałóz konopny wór z ziemniaków na świeżo wybatożone ciało i za przykładem św. Franciszka z Asyżu rusz w świat , kułerwa co za świateczna krzyzówka jelenia z reniferem

Gość ciekawska Ania
mam podobnie w sumie ja nie mam nic tylko dużo mają moji rodzice,ale niektórzy faceci ze względu na to sie mną interesują

vcxer - Czyli chcesz zebym je oklamywal ? A co z telefonami ktore musze odbierac na codzien ? Jak mam ich nie zapraszac do mieszkania ? Co mam powiedziec ze mieszkam na smietniku ?

Ania ja bym chcial najchetniej poznac wlasnie taka dziewczyne dla ktorej pieniadze to nie jest nic niezwyklego... I nie chodzilo by mi o to ze moge miec jeszcze wiecej przez taki zwiazek tylko o to ze podobam Ci sie za to kim jestem a nie co mam....