Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość calineczka1986
jestes?

Gość llllljjj
ani calineczka ani llljjj nie podszywaja sie!! przyzekam na moja miłość. dobranoc zono mundurowego

Gość calineczka1986
ale co Wam nie odpowiada w prezerwatywach?

Gość llllljjj
poprostu zaczelismy tak robic bez gumki, taki bykl nasz pierwszy raz potem drugi, trzeci, czwarty

Gość calineczka1986
polecam supercienkie z durexu -w odgole ich nie czuc!!!

Gość llllljjj
tak nam najprzyjemniej bylo , a tak naprawde to tez przyznam ze moj chlopak traci wzwód w prezerwatywie :(

Gość calineczka1986
to ja na Twoim miejscu co miesiac przed okresem umieralabym ze strachu!!!

Gość calineczka1986
no to nieciekawie =( moj jak narazie jest ...boski!!!!

Gość llllljjj
prawda jest taka: ze od wrzesnia wogole sie nie zabezpieczamy. przetlumaczylam mojemu chlopakowi ze tabletki mi szkodza, uprawiamy seks spontanicznie, najczesciej z jego inicjatywy u niego w domu - mieszka z rodzicami

Gość calineczka1986
nigdy wczesniej tak fajnie mi sie nie pisalo na forum!!!

Gość llllljjj
a ja nhie umieram. po tym jak pierwszy miesiac sie nie zabezpieczalismy zaczelam podejrzewac ze jestem w ciąży, czytalam topiki na forum ciąża maciezynstwo i wychowyaanie dzieci. tak naparwde to chcialabym miec z nim dziecko. wogole sie nie boje ciąży. nie wiem co sie ze mna stało. :(

Gość calineczka1986
to my od 3miesiecy planujemy prawie kazdy stosunek bo wlasnie od pazdziernika misiek jest na tym przeszkoleniu bylych studentow i wiesz stwierdzam ze moj facet ma niezla fantazje-pozytywna fantazje =)

Gość llllljjj
no mi tez nigdy!!!!!! tak fajnie sie nie pisalo na forum!

Gość llllljjj
a piszecie do sibie listy? jak to sie stalo ze poszedl do wojska? moj chclopak ma kategorie D

Gość calineczka1986
u mnie jest odwrotnie to czasem misiek mowi ze gdybym powiedziala mu ze bede miec brusio to bylby najszczesliwszym facetem na swiecie ale jednak nie-poczekamy jak skoncze studia

Gość llllljjj
dlaczego uwazasz ze ma fantazję? jest pomysłowy? mnie to sie marzy mieszkanie pod wspolnym dachem z moim kochanym, tak naparwde to pragne Slubu, zeby mi sie oswiadczył i tez mial by niezła fantazje: powiedzialby Ola wezmy slub tak cie kocham!! :D:D

Gość calineczka1986
bo jak otworzyl firme to zakonczyl studia majac licencjat i na dalsza nauke jak narazie nie zanjdywal czasu bo firma dobrze mu sie rozwija i tu niespodzianka pierwszy nabor bylych studentow i go wzieli ale cale szczescie juz 22 grudnia bedzie cywilem!!!

Gość llllljjj
kat d ozn niezdolny do zluzby wojskowej, co wcale nie jest prawda bo moj facet powinien miec kat A, ale udalo mu sie zalatwic po znajomosci kat D i ma wojsko z glowy

Gość llllljjj
no to bedziecie mieli fajne świeta. moj chlopak w zeszlym roku wyjechal z rodzinka do innej rodzinki ale przyjechal juz w pierwszy dzien świąt do mnie i spedzilismy fajny wieczor 25.12

Gość tuptuptup
nie chcą bo żony fałszywe, z kretesem :)

Gość calineczka1986
dba o swiece o winko cos do chrupania no i w tych sprawach tzw intmnych jestesmy moim zdaniem na wysokim poziomie tzn max przyjemnsc wszedzie...

Gość llllljjj
moj chlopak tez lubi swiece, kadzidełka i inne takie romantyczne rzeczy

Gość llllljjj
ja nigdy bym nie byla falszywa zona!! zawsze fair! dbalabym o mojego kochanego, prala mu, sprzatala, gotowala, i by Nam było super

Gość calineczka1986
powiem Ci ze gdy sie dowiedzialam ze misiek idzie do wojska ze miusi zawiesic firme ze do przysiegi go nie zobacze to plakalam po nocach jak jakas wariatka ale teraz po tych 3 miesiacach stwierdzam ze to wojsko dalo nam wiele dobrego!!!no i misiek zaczal sie w koncu bardzo ale to bardzo dokladnie golic =) no i nawet czasem posprzata po sobie i po mnie - kazdemu facetowi przydaloby sie wojsko to taka szkola przetrwania dla facetow!!!polecam!

Gość llllljjj
tak wogole to on sie zgodzil na slub, ale powiedzial ze jak bedzie go stac na to finansowo, najpierw musi sobie kupic samochód, potem wyjmniemy mieszkanie. czy moge mu wierzyc?? :P

Gość llllljjj
wiesz co bylam kiedys z facetem ktory poszedl do wojska czekalam na niego przez 8 miesiecy, pozniej bylo fajnie ale sie rozstalismy

Gość calineczka1986
FALSZYWA ZONA TO takie samo prawdopodobienstwo posiadania takiej jak FALSZYWY MAZ!!ale cale szczescie nie wszyscy sa na tym swiecie falszywi !!!!

Gość llllljjj
nie pisalam o tym bo nie bylo to jakies tam znowu super uczucie, nigdy nie bylo miedzy nami zadnego kontaktu fizycznego, ale on uwazal mnie za dziewczyne