deria 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 sorki za nieodzywanie sie, duuuuzo spraw na glowie, dalej jestem na diecie ale powiem szczeze ze ostatnio sobie pozwalam wiecej jesli chodzi o jedzenie, przez ten czas malo kilogramow zrzucilam ale o dziwo duuzo schudlam, tzn centymetry w pasie i udach leca, ciesze sie z osiagniecia pierwszego celu, po mojej ciezkiej pracy zsluzylam sobie na to :) teraz uparcie daze do drugiego.....do wakacjii niecale 2 tyg, trzeba zacisnac pasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PinkGrzanka Napisano Sierpień 13, 2010 Nie pijcie alkoholui:Pja schudlam 20kg w 1,5 miesiaca...nie bylo latwo,ale dalam rade...duzo cwiczen!!kumpela jadla tylko sniadania i schudla 10kg w miesiac...tyle ze nie popieram jej diety ani glodowek(wiem po sobie ze to nic dobrego) a jezeli dziewczyna przy wzroscie 170cm i wadze 50kg mowi ze jest za gruba to powinna isc do psychologa zanim nie jest za pozno..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yoostyna Napisano Wrzesień 1, 2010 Hej, jestem 2 dzien na diecie amerykanskiej, czuje sie lekko i ubyło mi 1,3kg mimo wypicia 3l wody:) chciałabym dodatkowo wzbogacic diete o wysiłek fizyczny,ale nie mogę sie zmobilizować! No i te winko wieczorem...zawsze wypijam wiecej:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jess:) Napisano Listopad 15, 2010 a czy winko jest obowiązkowe? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2-3 kg w 4 dni. Napisano Lipiec 24, 2011 ja znam taka diete. śniadanie: serek topiony i kawa/herbata. obiad: piers z kurczaka, ugotowana. :) najlepiej na parze. kolacja: jabłko. i duuuzo pic. :) niby mało, ale czuje sie najedzonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2-3 kg w 4 dni. Napisano Lipiec 24, 2011 i trwa tylko 4 dni, kuzynka zaczela w pon, po 4 dniach koniec, potem znowu w pon. :) stosowala 3 razy, baardzo schudła. tylko wazne jest zeby po 4 dniach nie rzucic sie na jedzenie.! normalnie, ale mniej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamusianiuniusia Napisano Wrzesień 29, 2011 PinkGrzanka co robiłaś że tak dużo schudłaś? Jakie ćwiczenia i dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juliez123 Napisano Czerwiec 17, 2012 Mam dużo pytań ! 1. Czy o g. 10:00 mogę zjeść pół kromki chleba ? 2. Czy o g. 18:00 mogę zjeść zamiast twarogu, serek "kiri" ? 3. Czy o g. 20:00 mogę zjeść zamiast wina jogurt "Activia" ? 4. Czy jestem jedyna, która je więcej przy tej diecie niż normalnie i obawia się żadnych efektów ? Czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fuciola Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam Dziewczynki. Ja od wczoraj zaczełam dietkę amerykańską. Jak narazie nie ma żle a przyznam że mam dużo do stracenia. Mam 163 i 75 kg Moja waga kiedyś wynosił 63 kg :) Marze żeby do niej wrócić mam nadzieje że się uda A jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agusia19 Napisano Czerwiec 20, 2012 Hej Fuciola;) Ja zaczynam od 2lipca;) musze coś zrzucić na wakacje zobaczymy jak mi pojdzie odezwe sie jakie bedą rezultaty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skarpeta86 Napisano Czerwiec 21, 2012 Ja juz szusty dzien na diecie ;) jeden grzeszek tylko na koncie _ kawalek pizzy;). Poczatkowa waga 60,5 i za 4 dni zobacle rezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fuciola Napisano Czerwiec 21, 2012 Ja dziś mam 4 dzień i powiem wam że nawet nie chodzę głodna ale już 2 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fuciola Napisano Czerwiec 21, 2012 Agusia19 to trzymam za ciebie kciuki. Ja muszę schudnąć sporo do 14 lipca bo idziemy na wesele i muszę się zmieścić w jakąś sukieneczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarpeta86 Napisano Czerwiec 22, 2012 3 dni do finalu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fuciola Napisano Czerwiec 22, 2012 Skarpeta86 Daj znać jaki twój dotychczasowy wynik u mnie 71,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fuciola Napisano Czerwiec 25, 2012 Dziewczynki i jak wam idzie?? u mnie 5 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarpeta86 Napisano Czerwiec 26, 2012 mi tylko 6 kg mniej, ale to juz cos ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liv03 Napisano Sierpień 8, 2012 Czeeeść wszystkim! Od jutra zaczynam dietę, mam 9 kg do zrzucenia! :< 08.08.12r. - 68,4 kg CEL - 59,6 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaka dieta Napisano Sierpień 9, 2012 Dzis zaczynam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 5 kilo Napisano Sierpień 19, 2012 dziś zaczęłam z wagą 62,7 mój cel to 59... pierwszy dzień nie najgorszy... czy ktoś też zaczął tą katorgę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Ja zaczynam jutro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 10, 2013 hej....zaczynam diete od jutra. mam 62kg, cel 56kg.....oj oj ...moja pierwsza dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 11, 2013 jeszcze winko i koniec dziś papusiania.....nie jest zle, choć bym cosik przegryzła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 12, 2013 Drugi dzień. już po powiedzmy śniadanku. Ta lampka wina jest dobra....wczoraj sie nia z leksza ululałam...może dlatego,ze za dużo w żoładku nie miała. Więc sobie popłakałam....i takie tam;). Nie jest zle, czuję sie lżej, może nawet przez samą świadomość nie najadania się. A odstęp dwugodzinny daje poczucie,ze jednak coś sie wcina. Dla mnie ok, choć wczoraj podmieniłam pomodora na ogórka, a to dlatego,ze nie posiadałam...no i winko wypiłam pózniej...tak koło 19.30, a to dlatego,ze dzieciaczkami musiałam się zająć, no i sie zajęłam. Dziś zgodnie z planem wszystko ładnie poprowadzę. A i waga mi pokazała mniej, niżej 60kg, spoko. Do nastepnego wpisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 12, 2013 Jeszcze winko i drugi dzionek jest za mną ;) Jest ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 13, 2013 Śmieję sie do siebie,że sobie sama tak tu piszę....ale mysle,ze tez ktoś sie natknie , tak samo jak ja, na te wypowiedzi... Więc dzień trzeci....jest gorzej.....zjadła bym co, wszystko mnie kusi, ale waga pokazuje 59kg,więc efekty widać.....oj oj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 13, 2013 Przeżyłam ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponczoweczka Napisano Kwiecień 14, 2013 koniec 4 dnia, waga pokazuje 58kg, jestem głodna, tzn niejedno bym zjadła...może efekt w kg widac, ale po sylwetce to tak srednio, brzuch mi troszke wciągnęło......na pewno nie obejdzie się bez ćwiczeń na boczki i brzuch, no i na fajna pupcię;0. zawezme się za siebie. na razie czekam, bo jestem po operacji, i nie mogę się przesilać....do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanie 0 Napisano Kwiecień 15, 2013 Witam mam nadzieje ze jestes.ja na tej diecie jestem tak nie na sto procent.od jutra z toba . Trzymam kciuki ja startowalam z waga55, 8 rano zobaczymy co bedzie jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanie 0 Napisano Kwiecień 15, 2013 Sorry 65, 8 a te 55 to moje marzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach