Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

Gość sziko
Dziewczyny odrzuccie smutki dzisiaj Niech ida precz, starajcie sie nie myslec o tym co złe w zyciu upijmy sie na wesoło , co?

Gość sziko
jak sie ubrałyscie na dziejsza impreze przed kompem?

mi smutniasto, moja milosc bawi sie gdzies, nawet nie wiem gdzie, czasami chcialabym umrzec, ale musze zyc, doluje sie po alkoholu, nie powinnam pic, dlatego rzadko to robie, a nawet nie wypilam jednego piwa, ale pale papierosy jeden za drugim :(

Gość Prosze o usmiech
Kacynka - nie pi**** o smierci , bo Cie zidentyfikujemy i za pieprzenie glupot skonfiskujemy caaaly alkohol! :P

Gość Prosze o usmiech
Ja jestem elegancka - w czerni.W sam raz kolor na Szczesliwy Nowy Rok :o

Gość sziko
no to powiem Wam kawał zebyscie si e rozweseliły Niemiecka mysz wychodzi z norki , patrzy nie ma kota , wiec szybciutko do baru , wali jedno piwko i spier....do nory francuska mysz wychodzi z norki .....to samo....tylko pije lampke wina i spier,,,do nory ruska mysz wychodzi z nory .......wali sete spirytu i spierd.... wychodzi polska mysz:) patrzy kota nie ma , idzie do baru , pije jedna sete , druga setę , trzecią setę ...po piatej rozgląda się - kota nie ma ..i mówi -no to kur....poczekamy :)

Gość Prosze o usmiech
Sziko :) hihihihi :)

nic mnie nie moze rozweselic, ale Wasze zdrowie, a tego alkoholu nie mam zbyt duzo

Gość sziko
a ja w spodniach za to w złota krateczkę , do tego bluzeczka czarna ze łotym połyskiem - przesadziłam? z tym złotem?:)

Gość Justi płacząca
Ci co piją sami do ekranu... pamiętajcie że pijemy do siebie...

Gość łaj noc w deche
A mi sie wino skonczylo..a jeszcze nie ma 21...dolina..mialam opijac nieudany rok, a dopiero opilam zalazek..sama w nowym mieszkaniu...no i ostatnia fajka:))) gorzej byc kurde nie moglo

Gość sziko
wiecie co? alkohol poprawia nastrój , tylko jak sie go pije w doborowym towarzystwie , a za takowe , uwazam Wasze towarzystwo :) na zdrowie

Gość sziko
kochana , wal do nocnego , napewno czynne sa jakies i nie marnuj takiej nocy A moze jakis sąsiad ma buteleczke na zbyciu???

Gość łaj noc w deche
i dance do krawczyka i parostatka...dance przyjaciele, dance:))

Gość łaj noc w deche
wprowadzilam sie neidawno do mieszkania po dziadku..znalazlam jakas wodke napoczeta..ale wodka chyba nie ma terminu waznosci coooo?:))))

Gość sziko
no ja jak wypije ta butelke sama i poprawie szapanem o połnocy to chyba obudze sie 2 lutego do pracy

Gość Prosze o usmiech
Jak jest zielona to znaczy ze splesniala,jak fioletowa , to denaturat a jak biala , to OK ;)

Gość łaj noc w deche
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest bezbarwna....niech zyja sylwestrowe cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WASZE ZDROWIE!!!!! i za tych co sie dzisiaj zajebiscie bawia..oni za rok moga miec gorzej, a my tylko lepieeeeej:) BUZIAKI DLA ZALOGIIIIII

Gość
chyba wczesniej wpisalam sie tu pod innym nikiem :) jestem po SZKLANCZCE winka i TAKIEJ SAMEJ SZKALNECZCE drinka :D jeSzcze troszke i mam nadzieje ze TEN NOWY ROK PRZESPIE ;_)

Gość Prosze o usmiech
Jak bede pic w takim tempie to nei doczekam do polnocy...czy ma to jakies przesadne znaczenie?

Gość sziko
hihi , no to za zdrówko , cholera uzne sięjak nic słucham Krawczyka - mój przyjacielu , czy cos tam...znacie?

Gość łaj noc w deche
i pieje edytka..normalnie bym nie zniosla, a teraz wypije chyba jej zdrowko PS. kij z polnoca..polnoc rzecz umowna:D

Gość sziko
kacynka , nie płacz!!!!!!!!!!!! jesli musisz to jutro kochana :) ale nie dzisiaj ja tez powinnam ryczec , ale postanowiłam ze nie bede sobie marnować tej nocy pomimo ze samotnie w pokoju , to nie czuję sie samotna bo jestem z Wami

Gość sziko
prosze o usmiech---- nie ma znaczenia kiedy padniesz , waże zebys padła z usmiechem na twarzy:):):)

Gość idiotka nr1
a ja pije bo zrozumialam jaka ze mnie idiotka kompletna kretynka

Gość łaj noc w deche
Nie no bejbiki nie ryczymy i nie dajemy satysfacji tym co nas skrzywdzili.....ja sie lacze z wami i przesylam wam mega mega mega duza dawke optymizmu, energii i usmiechu:))) SMILEEEE:)