Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna szukajaca

DOBRY GINEKOLOG KRAKÓW-poradzcie prosze...

Polecane posty

Gość infoo
Dziewczyny, proszę o jakiś nr telefonu do dobrego ginekologa, przyjmującego najlepiej na NFZ. Z góry dzięki.

Gość nellll
ja również polecam dr Kisielewską, bardzo miła i kompetentna lekarka.

Gość kasia_21
A ja polecam klinike Osteomed i doktora Szlachcica, dla mnie strzal w dziesiatke. chodzilam do wielu lekarzy ale teraz jestem naprawde zadowolona. Dodam ze nie jestem z krakowa a z dabdowy gorniczej ale naprawde warto dojechac.Do tego wszystkie badania wykonacie od reki i na miejscu. jedyny problem to to ze trzeba placic bo jest to klinika prywatna.

Gość infoo
Tylko nikt nie podaje numerów telefonu .... ani chociaż dokładnego adresu...

Gość infoo
Jak na moją kieszeń to dużo za dużo :).

Gość ella55
Witam! Czy ktoś może poradzić mi dobrego ginekologa pracującego w szpitalu Żeromskim, a zarem przyjmującego w prywatnym gabinecie??? Bedę wdzieczna za podpowiedz. Pozdrawiam

tego doktora polecam z pelna odpowiedzialnoscia: dr P. Marszał. nigdy u Niego nie bylam (wole kobiety ginekolozki) ale znam wiele Jego pacjentek (lacznie z moja ciotka) ktore bardzo sobie Go cenia. kompetentny doswidczony

Gość ella55
Witam! Czy ktoś może poradzić mi dobrego ginekologa pracującego w szpitalu Żeromskim, a zarem przyjmującego w prywatnym gabinecie??? Bedę wdzieczna za podpowiedz. Pozdrawiam

Gość ja malgosia
tak dr. Marszal jest niesamowitym czlowiekiem- delikatny, kompetentny, prowadzil moja mamusie gdy wykryto u niej nowotwor- ale wszystko szczesliwie sie skonczylo. ogromny profesjonalista i o ile wiem w tym momencie ordynator Zeromskiego POLECAM

tak Malogosiu:) jest ordynatorem..jak kiedys bede w ciazy to do Niego sie udam bezzwlocznie.naprawde warto.

Gość ja malgosia
ja jak narazie chodze do przychodni swojej bo mam blisko:) do dr Ewy Zarudzkiej - tez zlego slowa o niej nie powiem- przyjmuje w przychodni na Strzelców miedzy innymi ale w tym momencie niestety czeka na podpisanie umowy z NFZ wiec tylko prywatnie- mam nadzieje ze niedlugo to potrwa:)

ja poszukuje dalje ginekolozki.. choc ostatnio sie do mojej powoli przekonuje. niby jet kompetentna ale jakas taka dziwna.. coz. ma miec wiedze i praktyke nie musze jej lubic:)

Gość ella55
Czyli mówicie, że dr. Marszal jest dobrym ginekologiem z Żeromskiego?! A nie wiecie czasem gdzie ma gabinet prywatny?

Gość ella55
Nelke a skąd wiesz, że jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży to jest profesjonalistą? Masz znajome ciężarne które do niego też chodziły??? :)

Ja również polecam dr Piotra Marszała. Prywatny: ul.Grzegórzecka 104 tel.12 6369009 Nie prywatny: ul.Moniuszki 63 tel. 12 4137965 Prywatnie wizyta ok.50 zł, jak chcesz to np. daje recepty na tabletki na pół roku, cytologia nie pamietam dokladnie ale okolo 30 zl chyba i o wyniki mozna telefonicznie sie dowiedziec. Ma naprawde duża wiedze i poswieca duzo uwagi i czasu. Miły i delikatny.

Gość ella55
dzieki Mala Owieczko :) A czy Ty też potwierdzasz, że dr Marszał pracuje również w Żeromskim?

Gość panda radzi P
ja od kilku lat chodze do dr. Spaczyńskiej bardzo sobie chwale z reszta zaczela tam chodzic moja mama i mi ja polecila moje kolezanki (w moim wieku tzn kolo 20-30lat) i znajome mojej mamy (okolo 40-55lat) tez tam chodza i sa bardzo zadowolone kobieta sensowna bardzo rzeczowa specjalizuje sie w poloznictwie ale nie tylko spotykalalm tam nawet zakonnice :P nie nalezy do lekarzy ktorzy zbywaja pacjentow, dobry specjalista przyjmuje w szpitalu na ul. Siemieradzkiego i prowadzi prywatny gabinet na oś. Oświecenia 46/1 trzeba sie z nia umawiac telefoniczne nr jest w ksiazce telefonicznej (gabinet ginekologiczno-poloznicy spsecjalistyczny Anna Wierzbowska Spaczyńska) jesli bedziecie mialy jakies pytania to na gg 1347259

wiem:D nie naleze ani d jego rodziny ani do grona przyjaciol zeby Mu reklame robic. po prostu jest swietnym fachowcem. I dobrze prowadzi ciaz. ja z moja (mam adzieje e jeszcze nie teraz:) ) tylko do Niego

Gość ella55
Serdeczne dzieki Nelke :) Gorąco pozdrawiam!

On ma switne podejscie do kobiet.. nie traktuje ich przedmiotowo.. sama sie zastanawiam zczy nie isc do Niego... ale jest facetem a narazie mam obiekcje:) jak tylko mina ide tam. narazie jestem u kobiety, ktora uwazam za rozsadna ale nie polecam dalej

Gość Sowiński
przyjmuje na ul. Sarego pracuje w Narutowiczu, Szczawińska- pracuje w Narutowiczui nie wiem gdzie przyjmuje ale słyszałam mase opinii że jest dobra Szlachcic - ktoś pisał wyzej o nim- wyleczył z niepłodności moją kuzynkę. Jest fantastyczny!

Gość Springwald
a ja chodze do Springwald na Urzednicza i jestem BARDZO zadowolona

Gość lnxghs
W Żeromskim polecam również Marka Kmiecia.Prywatny gabinet ma na II Półku Lotniczego. Świetny specjalista, wszystkie kobiety w mojej rodzinie do niego chodzą :)

Gość ew..
A zna ktoś panią położną i ginekolog Olszańską? Jest położną w szpitalu Żeromskiego Jeśli ktoś może mi o niej coś powiedzieć to poproszę

Gość koiuytrpoiwer
NO TO JA WAM POWIEM ŻE: KUŚ, ŚLIWIŃSKA,KISIELEWSKA PRZYJMUJĄ W 2 GABINETACH PRYWATNIE A W 3 PAŃSTWOWO, JAK WIĘKASZOŚĆ LEKARZY. i JESZCZE DUPKI STRAJKUJĄ! ZARABIAJA KROCIE(MAM LEKARZA W RODZINIE) MAJA PO KILKA GABINETÓW A OD PACJENTA PRZEWAŻNIE W 99% PRZYPADKÓW OCZEKUJĄ KASY= ŁAPÓWY (PAŃSTWOWO)BO PRYWATNIE- WIADOMO MAJĄ CENNIK, PACJENTA TRAKTUJA RUTYNOWO, JAK BEZKSZTAŁTNĄ MASE, JAK MAJĄ ZŁY HUMOR TO DAJA UPUST, NIESTETY CZĘSTO MAJĄ BRAKI W WIEDZY BO KTOŚ IM STUDIA ZAŁATWIŁ(NAJCZĘŚCIEJ RODZICE- TEŻ TEN SAM FACH=LEKARZE) POWIEM ŻE LEKARZE TO SZAJKA SZMACIARZY KTÓRZY UDAJĄ BIEDAKÓW, TO JEST GÓWNO PRAWDA ŻE MAŁO ZARABIAJA!! KTO MIAŁ Z NIMI DŁUŻEJ STYCZNOŚĆ TEN DOBRZE WIE, W PRYWATNYCH GABINETACH MAJĄ KOLEJKI JAK ZA KOMUNY PO BALERON A KAS FISKALNYCH NIE MAJĄ- WIĘC UDAJĄ PRZED U.S. ŻE MAJĄ 2 PACJENTÓW NA TYDZIEŃ.tO JEST SKANDAL!!!! I PRZEPRASZAM ŻE JA TU NIE NA TEMAT, ALE SZLAG MNIE TRAFIA JAK ONI STRAJKUJĄ... A O TYCH LEKARZACH CO WYMIENIŁAM WIEM NA 100% ŻE PRZYJMUJĄ W TYLU GABINETACH

Gość dorcia26
Hej słyszałam ze pani dr.Spaczyńska jest świetna,bardzo przejmuje sie swoimi pacjentkami i każda traktuje indywidualnie.A ma pytanie czy ktos cos słyszal odr.Krystynie Derwisz przyjmuje w Feminie na ul Bosaków lub na narciarskiej ,ja jestem w ciązy i chodze do niej ale jakos nie jestem przekonana , bardzo proszę o jakiekolwiek informacje??