Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolec

Dieta ograniczająca węglowodany - może to jest pomysł na dobrą wagę...

Polecane posty

Gość monisiap
cześć dziewczyny jakże sie ciesze że powstał ten topik, my z escape sie już znamy bo stosujemy taką samą dietkę. Ja powiem wam, że nie jest otyła nie wage mam moim zdaniem okej tzn. 170 cm i waga 52 kg, ale musze ja utrzymac bo nie przyszła ot tak sobie. jestem na diecie niskowęglowodanowej, oczywiście z przerwami na święta i czasem tak tez odstąpiłam, więc stosuje ją od końca października czyli 2 miesiące i schudłam przez ten czas około 5 kg, nie głoduje brzuch mam płaski i co najważniejsze wyniki krwi mam takie dobre że nigdy takich nie miałam, szczególnie hemoglobina mi wzrosła, że w życiu takiej nie miałam to zapewne z jedzenia mięska. Czuje sie wspaniale a i moge dodać że Lutz pozwala pic czerwone winko wytrawne, z warzywek można jeszcze jeść brokuły, szparagi, kalafior, brukselki, paprykę.A jak pisała escape właśnie orzechy można tylko bez przesady, podobnie jak to winko wytrawne oraz pestki dyni, słonecznika, sezam no i owoce ale nie przesadzać. Zakazuje Lutz: mączne, słodzone jogurty, napoje, deserki i ograniczyc sól. Mówię wam ta dieta jest super, ja też męczyłam sie z różnymi głodówkami, przez pewien czas miałam bulimicze odruchy ale z tą dietą wszystko sie zmieniło.Polecam ajak macie pytania to ja i escape zapewne podzielimysie doścwiadczeniami

ooo witaj Monisiap, miło Cię widzieć Maroglec taki zestaw jest ok, tylko tego grejfruta przedziel sobie na pół i zjedz w ciągu dwóch dni :-) \"nie mam pomysła\" cięzko tak na miejscu wymyślić menu, na śniadanie mogą być 2 - 3 jajka na twardo z majonezem, lub takie kanapeczki jak pisalam wcześniej, może być twaróg zmieszany ze śmietaną i szczypiorkiem lub na lekko słodko z odrobiną cukru waniliowego. na obiad jeżeli gotujesz dla rodzinki mięso to też możesz je zjeść tylko odstaw ziemniaki i z ilością surówki też nie przesadź, generalnie każde mięsko może być każda ryba, gotowane lub smażone, i jakiś niewielki dodatek warzywny jak juz ktoś musi mieć surówkę. a kolacja może coś podobnego jak z zestawu śniadaniowego, chyba że ktoś woli na ciepło kolacje to moze być też jakaś ryba lub jajecznica, omlet. wybór jest ogromny.

ja czesto robię sobie takie dietowe zrywy z ograniczeniem węglowodanów - spada 2-3 kilo na tydzień ale ciezko mi wytrzymac dluzej :P

Gość do margolec
hej dziewczyny przy takiej diecie dobrym pomyslem jest picie koktajli bialkowych np kupuje sie taka odzywke bialkowa w sklepie dla sportowcow na bazie serwatki ale bez weglowodanow,sa takie ktore zawieraja tylko bialko i zero tluszczu i weglowodanow,no wiec miksuje sie taka odzywke z woda lub mlekiem jak kto lubi najlepiej dodac kilka kostek lodu i ma sie szybkie sycace sniadanie lunch lub kolacje dolaczam link do stronki poczytajcie sobie, http://www.fit.pl/forum/viewtopic.php?t=74l

Gość monisiap
do Margolec ten escape to oczywiscie jak nie trudno sie domyslic nasza lkoleżanka z topiku, moim zdaniem nie warto pic żadnych koktailii; ja dodam że fajnym daniem na śniadanie lub kolacje jest ser ze śmietana, omlet z dodatkiem wiórek kokosowych wychodzi pyszna kokosanka, a omlety na różne sposoby, na słodko, pikatnie itp, sałatki z kurczakiem, konserwy rybne różności można wymodzić. Ja tak sie przyzwycziłam ze nie jem węgli że nawet nie wiem co innego mozna jeśc na śniadanie, a i jak wcześniej było podane kanapki np. na serku lub na szyneczce, sałatka do nich ale moim zdaniem najprosciej jest zrobić omlecika.

Gość uczymy się
escape od zawsze tak odzywala sie do kolezanek,takie chamstwo ma w naturze

Gość uczymy się
wybaczmy escape,ona wciąż jest do tyłu za murzynami :D

ja właśnie zjadłam takiego omleta na salami z żółtym serem :-) \"do margolec\" jakoś nieczuję się ośmieszona wiesz \"uczymy się\" przynajmniej byś się podpisał(a)

Gość do monisi
Monisiu a mozesz w skrocie napisac co jadasz i w jakim tempie chudniesz? na podst czego wyliczasz zawartosc weglowodanow ?

Gość monisiap
szkoda że tak wyszło ale ten topik zaczął się wspaniale, my chciałysmy poradzić wam cos i sobie nawzjem ale nic tu po nas, no to escape mam nadzieje do rychłego zobaczenia, ale juz nie tu masz racje trzymaj sie ciepło pa

Gość do margolec
slyszalyscie moze(watpie)o diecie Davida Kirscha?ten pan zajmuje sie odchudzaniem super modelek i gwiazd miedzy innymi Heidi Klum, Naomi i wiele innych...i wlasnie w swojej diecie zaleca takie bialkowe shake,a o diecie Los Angeles slyszalyscie to sobie poszperajce w necie...

Gość mozesz napisac
konretny jadlospis diety tego pana,podac jakies info,bede wdzieczna

Gość monisiap mozesz
nas tu doinformowac,podac produkty ktore mozemy jesc ,itep ?

Gość do margolec
moge dieta jest dosc prosta wykllucza weglowodany calkowicie nawet owocow jesc nie mozna przykladowe sniadania: 280 ml wody zmiksowac z 5 kostkami lodu i jedna miarka odzywki proteinowej ,druga propozycja to 50 g piersi z indyka pieczonej pomidor lub sok pomidorowy 3 bialka jajek ,trzecia propozycja sniadania to jajecznica z bialek na beconie 2 plasterki i 1-2 pieczarki podduszone,lunch losos pieczony lub inna ryba ze szpinakiem swiezym lub mrozonym pomidorki koktajlowe i mala cebulka lub szczypiorek,pieczona piers z kurczaka z brokulami,lub indyk pieczony przyprawiony bazylia z salata z lekkim sosem winegre,obiado-kolacje to kurczak w sezamie ze szparagami lub fasolka szparagowa, jako przekaski to 10 migdalow lub pol puszki tunczyka w sosie wlasnym lub lososia,albo 2-3 bialka jajek,nie jesc po 19 i pic zielona herbate wiecej na ten temat znajdziecie w ksiazce Nowojorski system radykalnej przebudowy ciala David Kirsch polecam warto

Gość nie wierze
mozesz jeszcze cos napisac,bardzo ciekawe i warte sprobowania,znasz jeszcze jakies wersje obiadow czy obiadokolacji dziekuje bardzo

Gość do margolec
dieta opiera sie na produktach bialkowych takich jak kurczak indyk ryby zielone warzywa(salata brokuly fasolka szparagowa seler naciowy itp)jajka i migdaly jako przekaska i odzywka bialkowa do koktajli,je sie sniadanie lunch i obiado-kolacje i dwie przekaski,woda i zielona herbata do picia to w skrocie ten pan poleca jeszcze trening cardio i silowy.

Gość przepraszam ze pytam ale czy
ty reklamujesz te odzywki bialkowe? a ten pan to chyba glownie cwiczenia poleca bo jest trenerem nie?

Gość do margolec
z obiadami to mozna samemu eksperymentowac bazujac na produktach zalecanych ale podciagac pod swoje upodobania,mozna robic roladki z indyka lub kurczaka z szynka beconem i zielona papryka lub selerem naciowym w srodku,naprawde mozliowsci jest wiele,nie chodzi sie glodnym.

Gość do margolec
nie reklamuje przeciez nie podalam zadnej konkretnej nazwy ani firmy posrostu podzielilam sie doswiadczeniem,sama sie tak odchudzalam z bardzo dobrym skutkiem a po mnie jeszcze dwie osoby z mojego otoczenia wiec tylko podsunelam pomysl bo moze kogos to zainspiruje...a poza tym na zachodzie takie koktajle bialkowe sa bardzo popularne jako zastepstwo posilku to wszystko...

Gość odchudzaczka zawzięta
na zachodzie są też popularne fast foody czy dlatego że są tam popularne powinniśmy je jeść? nie jestem przekonana żeby środek chemiczny miał mi zastąpić posiłek. owszem, gdybym intensywnie ćwiczyła zastanowiłabym się nad wspomagaczem ale jako zamiennik posiłku napewno nie

nono ale sie tu zrobiło gwarno.... fajnie dobra tak co do odżywek jestem przeciw, wszystko co nam potrzebne mamy w pożywieniu a taka odżywka która ma tylko białko a nie ma cukru i tłuszczy jest nic nie warta gdyż białko nie wchłania sie i nie jest w stanie być strawione bez udziału cukru, wiem coś o tym bo o żywieniu 6 lat sie uczyłam... ale co w teori to nie w praktyce, choć pewne informacje są przydatne... :) mleko ogólnie jest niezdrowe a wręcz szkodliwe, co innego przetwory z niego E_S_C_A_P_E nie zostawiaj nas...smutno bedzie tu bez ciebie :( wracaj!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to nie jest topik o odżywkach lecz o sukcesach wzajemnych w odżywianiu niskowęglowodanowym escape wracaj!!!!!

escepe ❤️ 🌻 jak fajnie że jesteś... wyszłam z domu na chwilę bo musiałam zrobić zakupy i dzieci z przedszkola odebrać i tak sie już atmosfera popsuła szybko... ale jak już tu dwie jesteśmy to bedzie razniej:)

ja nie uczyłam się o żywieniu (chociaż sporo o tym czytałam), ale intuicyjnie wiem że coś co jest w proszku raczej nie jest dla nas dobre. jestem zwolenniczką naturalnych produktów jak najmniej przetworzonych

Gość pytanko do margolec
podawalas adres str z jakimis programami,co darmowgo polecasz stamtad sciagnac ?

jak wejdziesz na strone http://dobreprogramy.com/index.php?dz=1&t=122 to masz 6 programów do wyboru - wszystkie darmowe... ściągnij co chcesz masz opisy programów i napisane czy to wersja demo czy nie, ja demo nie ściągam bo to jest darmowa lecz niepełna wersja która udostępniona jest w ramach reklamy...