imparfait 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 hlllo niestety co do pracy potrzebujemy dziewczyny w roli przeodniczki gdyz mam juz dwoch mezczyzn jako kierowcow sarkozy z tego co mowi bedzie dalej istiala emigramicja ale wybrana ale nie bojcie sie on nie moze pozbyc sie wszystkich obcokrajowcow a segolen jest troszeczke glupiutka na to stanowisko przypomnijcie sobie jeden fakt ; pewien komik zadzwonil do niej podszywajac sie za wazna osobe (tu nie pamietam nazwiska ) proszac o wazne zmiany polityczne a ona po dluzszej namowie tego komika zgodzila sie to bylo bardzo nierozazne z jej strony ,po drugie bedac w chinach zachycala sie przebiegiem kar odnosnie przestepcow gdzie tez juz nie pamietam ich postepowanie bardzo szokuje europe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 Imparfait - tak trzymac!! ja w ogole nie moge zrozumiec jak mozna glosowac na kogos za \"namowa\"nawet jesli to ukochana osoba To w Paryzu nie mozecie znalezc jakiejs Polki na przewodniczke? Trzymam kciuki za twoja firme i za wybory !!! a propos Sego jak slysze jak polityk obiecuje podniesc SMIC do 1500 euro to wyje ze smiechu, ciekawe komu te pieniadze zabierze pewnie znowu firmom i klasie sredniej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irresistible99 Napisano Kwiecień 28, 2007 Witajcie. Nie mieszkam we Francji, ale interesuja mnie wybory. Jak myslicie, kto wygra? W gazetach, radiu, tv mowi sie, kto prawdopodobnie bedzie zwyciezca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 wszyscy uwazaja ze sarkozy a jak widac na tym forum niewiele osob zdaje sobie sprawe z tego ze to tyran, nie chce was tu obrazac, to nie moje forum, ale chyba nie zastanowilyscie sie dobrze nawet jezeli uwazacie segolene za troche naiwna (a naiwna i glupiutka nie jest) to ona jest CZLOWIEKIEM, a sarkozy jest tylko chcacym wladzy egoista chcacym siac postrach a juz wypowiedzi w stylu nie bojcie sie nas nie wyrzuca sa ponizej wszelkiej krytyki szczegolnie my polki powinnysmy zastanowic sie czy chcemy zyc w panstwie policyjnym, czy moze w przodujacym dobrze rozwijajacym sie panstwie europejskim i jeszcze jedno: przmyslcie to dobrze: royal jako kobieta zawsze, do konca kadencji, bedzie chciala pokazac ze zasluzyla na to stanowisko, sarkozy ucieszy sie z sukcesui bedzie naduzywal swojej wladzy tak jak to juz robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 ja nie mowie ze sarkozy to nazista czy rasista ale utrzymuje opinie ze to tyran i jezeli ktos tu demonizuje to wlasnie on sarkozy demonizuje wmawiajac nam ze wszyscy powinnismy sie bac i najlepszym rozwiazaniem jest panstwo policyjne a tacy ktorzy wykorzystuja pomoc socjalna znajda sie zawsze i wszedzie, ale jaki moze byc odsetek tych ludzi? napewno nieporownywalnie mniejszy od odsetka ludzi od lat starajacych sie o godne zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do imparfait Napisano Kwiecień 28, 2007 nie wiem czy dobrze zinterpretowalam ze szukasz "przewodniczki" jesli zainteresowal by cie przewodnik turystyczny wladajacy kilkoma jezykami, majacy doswiadczenie w turystyce Europejskiej ( i nie tylko) szukajacy powaznych ofert a jednoczesnie umiejacy sie ew dostosowac to daj mi znac ; pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 szlag mnie trafia jak grupa \"szaroskorych\" dresiarzy krzyczy \" Francja-kurwa niech ci co pracuja ida sie walic!!\" itp itp jak ktos to raz uslyszal to wie na kogo glosowac, sama jestem emigrantka ale nie szarogesze sie i skoro wybralam taki kraj a nie inny to staram sie dostosowac do jego zasad arogancja i bezczelnosc\" les gris\" zaczynaja dzialac mi na system przeciez nawet nie mozna powiedziec Arab bo mozna oberwac!! paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 Margot- masz racje reformy i jeszcze raz reformy np nie rozumiem dlaczego wszyscy Francuzi bez wyjatku dostaja 110 euro miesiecznie na drugie dziecko az do jego pelnoletnosci , nawet jak ktos zarabia kilka tys euro !! nie jestem wcale milionerka ale naprawde nie potrzebuje tego wsparcia wolalabym zeby te pieniadze szly na cos innego a nie do mojej kieszeni a to przeciez miliony miesiecznie z innej beczki, widzialam na drugim topiku ten przepis na rolade sycylijska- mozna prosic szczegoly? bo Bagatelka opisala go tak ze mi slinka pociekla!! salut! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 he! ale topik sie rozruszal dzieki wyborom!! Margotka a kiedy wracasz do Francji?? Kate ja cie nawet troche rozumiem bo nie mieszkasz w tym kraju od niedawna ale jak ja patrze z perspektywy 14 lat.... czy ktos pamieta jak Francja glosowala na Lepena? i wcale nie chciala zeby byl prezydentem tylko zeby zamanifestowac \"ras le bol\"!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 tzn chcialam powiedziec \" bo nie mieszkasz w tym kraju od dawna\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 przepraszam bardzo ale przed kilkoma miesiacami jak podpalano samochody to niestety ale to nie sarkozy wprowadzil godzine policyjna tylko rzad CHIRAKA PAN dewilPIn ; co do policji to macie racje jesli wygra sarkozy bedzie jej wiecej ale czy to nie jest dobre rozwiazane jesli nic nie macie do ukrycia to nie powinno wam to przeszkadzac , sieszcie sie ze jak podpalano samochody na osiedlach paryza to waszemu nic sie nie stalo !!!!!! a kto je podpalal ?OCZYwiscie ze kaira a nie polacy czy inny kraj wiec porzadek powinnien byc chocby pod tym wzgledem bo przy tych rozrobach zaden z podpalaczy nie poswiecil swego samochodu tylko sasiadow . ODNOSNIE PRACY MARGOT ma racje jak mozna byc na RMI i miec tyle samo miesiecznie co osoba pracujaca w pocie czola sarko jest wyznania zydowskiego i napewno znajdzie sposob aby nas ogolic z pieniedzy np radary, panstwo dobrze na tym wychodzi a on jakby niezadowolony juz mysli o nowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 arnu sia tak juz jak w pierszej turze glosowano na LE PEN to chciano zmian i dlatego dzis na pewno te zmiany dojrza swiatla dziennego osobiscie zaluje tylko ze nie za sprawa bayru ale trzymam za niego kciuki nastepne wybory juz za 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość close Napisano Kwiecień 30, 2007 Witam bardzo gorąco mam do Was ogromną prośbę, piszę pracę magisterską i potrzebne mi są wiadomości na temat pracy za granicą, przygotowałam w tym celu ankietę, bardzo proszę wypełnijcie ją, będę BARDZO wdzięczna oto link: http://brylant.iit.pwr.wroc.pl/~feeg/m/ankieta .html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia 36 Napisano Kwiecień 30, 2007 dziewczyny -mam pytanie czy wysylalyscie paczke z Francji do Polski ale zwykla?Nie polecona ani priorytet? Jak dlugo ta paczka szla? Bo czekam juz dwa tygodnie i nie dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Maj 1, 2007 Ewcia zwykla przesylka moze isc baaaardzo dlugo albo w ogole nie dojsc bo nie jest \"sledzona\" niestety takze nie warto oszczedzac chociaz przyznaje ze ceny tutejszej poczty to zdzierstwo close - Twoj link nie dziala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ewcii Napisano Maj 1, 2007 z Paryza paczki najlepiej wysylac firmami polskimi, ktore od lat sie tym zajmuja- nie drogo, z dowozem do adresata i od 15 lat nie mialam problemu korzystajac z ich uslug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Maj 7, 2007 dobry wieczor dziewczyny , jak sie macie po wyborach? SLUCHAJCIE ZNALAZLAM SWIETNY sit gdzie mozna zarabiac pieniadze na klikaniu zapis jest darmowy i za kazde klikniecie dostajemy kase warto sprobowac na poczatku sa to nieielkie pieniadzei wystarczy 5 minut dziennie podaja adres http://www.promo-clic.com?ref=7100 ZYCZE POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Maj 7, 2007 AHA zapomnialam dodac ze jak byscie sie zapisaly to prosze wsatwcie w okienko^parrin numer 7100 WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Maj 9, 2007 Imparfait , troche sie boje ze mnie zasypie spamami - a kiedy zaczelas? no i troche za bardzo sa ciEkawi po co im moje roczne zarobki??? napisz cos wiecej !! Milo cie znowu zobaczyc:) jak firma?? PO WYBORACH -ulga :) zobaczymy jak to bedzie, Sarko ma pelne rece roboty smiesza mnie mnie spekulacje na temat gdzie je kolacje i z kim spedza wakacje caluje i pozdrawiam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chantal tls Napisano Maj 9, 2007 Witam pieknie wszystkie kobietki z Francji. Jest tu moze ktos z Toulouse (tu mieszkam) albo okolic? Ewentualnie z Narbonne, bo czasem tez tam bywam. Chetnie sie zaprzyjaznie. Jak ktos jest zainteresowany, to piszcie: chantal@onet.eu Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anes22 Napisano Maj 10, 2007 Czesc! A moze jest ktos z okolic grenoble, aux 2 alpes??? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Maj 10, 2007 witam nowicjuszki, Anes -jestem z Annecy , to godzinka drogi od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sa Cherie 0 Napisano Maj 10, 2007 Cześć Dziewczyny !! Zakochałam się we Francuzie, jesteśmy razm już rok, myślimy o wspólnej przyszłości, a mianowicie, ja miałabym przeprowadzićsię do niego, do Paryża.Napiszcie mi proszę cokolwiek o Waszych doswiadczeniach.Biz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Maj 16, 2007 witam wzystkich po dlugiej nieobecnosci :) mam ostatnio tyle pracy i tyle imprez ;) ze nie mam czasu tutaj zajrzec:) ale co to?? znowu topik upada czy wy tez jestescie zajete ;) caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 no teraz to juz na serio nikt tutaj nie zaglada :( pobudka dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lazurowe wybrzeze Napisano Czerwiec 13, 2007 powiem krotko mieszkalam we Francji jestem rozczarowana francuzami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 WITAJ LAZUROWE WYBRZEZE CZY twoje rozczaroanie jest zwiazane z tegorocznymi wyborami prezydenckimi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkat5 Napisano Czerwiec 14, 2007 Lazurowe Wybrzeze, napisz cos wiecej...Ja mysle o przeprowadzce do Francji, ale mam watpliwosci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lazurowe wybrzeze Napisano Czerwiec 14, 2007 witajcie absolutnie to nie ma nic wspolnego z wyborami wrecz przeciwnie jestem zadowolona ze wygral Sarkozy. Francja jest piekna ale.... zycie we Francji wcale nie wyglada tak slodko jak sobie wyobrazaja zauroczeni nia.Francuzi zubozeli i szukaja kandydatek raczej lepiej uposozanych.Zenic sie nie chca... no chyba ze kandydatka ma spory majatek albo dobrze platna prace.Co drugi jest rozwodnikiem.Spotkalam wiele dziewczyn ktore wracaja rozczarowane albo zyja na kocia lape ze swoim ni to mezczyzna ni to kobieta. Polkami i innymi ze wschodniej europy interesuja sie biedniejsi i mniej urodziwi ktorym ciezko jest znalezc kobiete francuzke. Moge tu napisac wiele bo tez wiele widzialam i sie nasluchalam. Odpowiem na kazde zapytanie bo wiecej czasu spedzilam z francuzami niz z polakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 Czesc dziewczyny widze topik zmartchwychwstaje!! pozdrowienia wszystkim!! wpadlam na sek bo dzis siedze caly dzien w pracy Imparfait jak interes?? Wlasciwie juz sie nie zastanawiam czy Francja mi sie podoba czy nie, po prostu mam tu rodzine no i zyje mi sie po prostu wygodnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach