Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Makintosher
A co do tej ilośc 180 osób to nie wiem...polemizowałbym. Pewnie mają jeszcze jakieś wesela w październiku- najlepiej wpaśc niepostrzeżenie koło 20-tej-21-wszej i samemu ocenić sytuację :))

Gość benini 22
Czy ktos byl ostatno w Dabrowce,jak jedzenie i obsluga.A Grand jak tam jest.

Gość dardar18
Poszukaj na innym forum gdzies widzialam o dabrowce a na temat grandu to calkiem nie malo bylo a ostatnie posty to pisane byly nie dawno.

Gość dardar18
ale za dobrych opinii to te restauracje nie maja ale i tak wszystkim nie dogodzisz.

Gość alk
byłam już niestety na dwóch weselach gdzie grał ten new sukces.. wokalistka super, muzycznie też w sumie spoko, ale buta, chamstwo i prostactwo Pana wodzireja ( gruby łysy) to po porstu totalna żenada...On zachowywał się jakby był u siebie na imprezie, dosiadał się do gości i ostentacyjnie chlał... rozumiem, że jak jest się weselnikiem to trzeba coś wypić, ale z goścmi? którzy zresztą wcale się do takich znajomości nie palili? koleś robił mega chlew... do tego kompletne olewał ludzi a zwłaszcza Państwa młodych... godzinne przerwy, przerywanie grania w najlepszych momentach zabawy....i co tu dużo mówić baardzo słaby repertuar... dopóki w new sukces jest ten gruby do póty nie bierzcie tej kapeli na wesele bo lipa gwarantowana....

We wrześniu też bawiłam się z zespołem New Sukces, nie powiem bawiłam się w miarę dobrze i zgadzam się z przedmówcą ten łysy pan siadał do stołu i pił wódkę z gośćmi, przerwy baaardzo długie, a do tego strasznie głośno.Przy pierwszym gorącym daniu było tak głośno że nie dało się przy stole wysiedzieć nie mówiąc o jakiejkolwiek rozmowie.

Szukasz sali weselnej w Białymstoku? ja znalazłem idelany loka na wesele na www.GdzieWesele.pl/Bialystok tam ty też napewno znajdziesz coś dla siebie Gorąco polecam szybko i wygodnie dzięki www.GdzieWesele.pl

Gość benini 22
nie ukrywam ze chodzi mi o cane a ani dabrowka i grand do drogich nie naleza a i mieszkam na piasta to te restauracje dla mniy nawet pasuja ale nie wiem ktora jest lepsza na obecna chwile wiec prosze o podpowiedz .

Gość benini 22
jeszcze moze gracja jest w moim zainteresowaniu chociaz jest juz drozsza ale takze poprosze o jakies opinie tych zo sie niedawno tam bawili.

Gość benini 22
Czy naprawde nikt nie zna sal w miescie naprawde dziwne.

Gość alk
A kogo Twoja sala interesuje.Twoja sala -nie moj problem.

Gość Finiii
Szok,brak kultury.

Gość Finiii
I to odnosi sie do Lukasza Dawida.Bardzo wulgarnie, i zapewne oczerniajaco pan pisze.wstyd zasmiecac forum takimi postami.

Gość rtaga 22
Popieram ja to bylam na sidmiu weselach i zawsz jest tak ze graja jedna lub dwie piosenki i godzina przerwy.A POTEM PIJA do upadlego ze tarzaja sie po ziemi ,a o 4 koncza wesele.

Gość Finiii
Nie wnikam ale ciekawi mnie o ktorej ma konczyc zespol o 7 rano.O ile wiem to godz.4 jest standardem ogolnie przyjetym.

Gość Finiii
Ale skoro tak zle grali to po co przedluzanie jak piszesz,, slabej ,,imprezy.A dlaczego ten zespol wywoluje takie zagorzale tematy.I jeszcze jedno pytanie jezeli zespol jest tak slaby to dlaczego osoby piszace twierdza ze byly na 3,5,7 weselach z tym zespolem,a co innych zespolow nie ma,a moze jest tak ze ktos chce dokopac temu zespolowi.

Gość Finiii
Aby komus nie skonczylo sie w sadzie,kazde naginanie ma swoj koniec.

Finiii wiesz ile czasu trzeba wcześniej rezerwować sale , zespół itd. ? Co do tego po co go wzięli nie mam zielonego pojęcia - więc mnie nie pytaj . Dlaczego młodzi chcieli przedłużyć to chyba proste głupio im było że pełna sala a tu gość wygania ich gości do domu .

Gość Finiii
Jak rozumiem to bylo nie Twoje wesele i Cie dziwi ze mlodzi wynajeli akurat ten zespol, to chyba znaczy ze mlodym sie podobal.A piszesz tak jakby to bylo Twoje wesele.I te ,,pelno gosci,,o 4 rano swiadczyloby ze mijasz sie z prawda,ale nie mi oceniac osoby piszace.Ja bywam jak kazdy na weselach i sorki ale o 4 to sala raczej swieci pustkami,wiec cos tu jest nie tak.

Gość Finiii
O Jezu,na litosc Boska co Ty wypisujesz,uwazam ze skoro to nie Twoje bylo wesele to dlaczego tak ostro piszesz, a tym bardzej ze co minute wskakiwal post na temat tego zespolu,wlasnie to mnie zdziwilo ze w jednym czasie wszyscy pisza o tym samym,ponadto jedna z forumek pytajac o sale weselna nie dostala zadnej odpowiedzi a ,,ALL,,ktory jest aktywny w zespolach dla pytajacej forumki odpowiada ze kogo to interesuje jej problem z sala.Wiec jak widzisz szczegolna aktywnosc osoby piszace wykazuja tylko w temacie jednego zespolu.

Gość zaja15
JA BYM WALNELA NA TEGO DAWIDA SPRAWE DO SADU NA MIEJSCU ZESPOLU BO ON TO JAKIS SCIEMNIACZ JUZ NIBY O SALACH PISAL.

Gość zaja15
ACO WLASCICIELE TYCH SAL TO TWOI ZNAJOMI CZY BAWILI SIE NA WESELACH.

Gość zaja15
MOZE CHCIAL LUKASZ-DAWID POSPIEWAC A ZESPOL ZABRAL MIKROFON TO I WSCIEKLY JAK PIES I GLUPOTY WYPISUJE A CO W TWOIM ZESPOLE DAWID MAJA GORSZE MIKROFONY ZE SUKCESOW MIKROFON CI SIE SPODOBAL.

Gość zaja15
ZE TY SIE BAWILES TO WIEM ALE NAPISALES ZE WLASCICIELE TO WSPANIALI SA ITD.TO PYTAM CZY ICH ZNASZ.BO TYLKO ZESPOLY ZNAJA WLASCICIELI TO I TY MOZE Z JAKIEGOS JESTES.