Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

Wiem, że nie powinno być spacji.. Wysyłając wpisałam adres bez spacji :) Doszło to zaproszenie ?:)

Jak wysyłałam to własnie najdłużej szło na poczty z onetu :) trzeba poczekać, jak coś to wyślę jeszcze raz :)

Ja będę zaglądać :) Będę pisała codziennie co zrobiłam na swojej drodze odchudzania :) i bycia piękną :) + solarium, bo jestem chyba najjaśniejszą osobą na świecie :P + dietka (zielona herbata, duuużo wody, ciemne pieczywko - różne, 5-6 posikłów dziennie, ananasy, grejfruty, dużo ryb no i warzywek oczywiście) + ćwiczenia (na siłownię już się zapisałam, postaram się chodzić codziennie, ale z racji tego, że nie bede miała zapewne zawsze na to czasu, to chociaż 5 dni :) Czyli: 3x po południu ćwiczenia siłowe + godzina aero na koniec 2x z rana na czczo aero + na cellulitis to mam nadzieję, że pomogą te ćwiczenia + peeling z kawy( skórka jest potem jak aksamit :) ) + wcieranie codziennie kremu antycellulitisowego :) + fajnie by było gdyby piersi mi troche urosły :) o 1 rozmiar :) wczoraj na kafe natknęłam się na temat o masażach piersi, żeby rosły... niby działa więc też sprubuję, chociaż nie wiem czy będzie mi się chciało codziennie :P Nie piszę ile chcę schudnąć w kg, bo byc może jak będę ćwiczyć wcale mi się waga nie zmniejszy:) Wiadomo, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Ważne jest dla mnie jędrne ciałko :) zmniejszenie obwodu w brzuszku i trochę w udach :) Nie chciałabym wyglądać jak kulturystka ale fajnie by było mieć delikatną rzeźbę :)

Na siłkę zapsiałam się 1.02., ale mam takie zakwasy, że się chwilowo wstrzymuję :O nawet chodzic nie mogę normalnie :O Kaczka ze mnie....

:) Hej ! Agaaaaaa .. plan świetny :D trzymam za Ciebie kciuki :) u mnie dzisiaj tak sobie ;) na kolacje zjadłam malutkiego mielonego , kilka łyzek jogurtu i jabłko troche słodyczy było ale w granicach zdrowego rozsądku :P Za chwile wskakuje na rower :) tez zaczynam dbac o ciało .. papki , masaże , peelingi itd ... teraz :( mam 2 i nic mi sie nie chce ! po rowerku szybki prysznic i ide spać :D ...

Zarejestrowałaś się ?:D Ja dziś sobie troszkę pofolgowałam.. szkoda gadać... ale dochodzę do wniosku, że to niedziela i w ten dzień można ;)

tak tak :D wczoraj ... Ja pisałam wypracowanie z polaka , niemca ... az mnie reka boli :P ... hmm ... musze kupić gumy mietowe troche mi pomagają nie podjadać :) miedzy posiłkami ...

Gość BUSINESSWOMAN
SWÓJ CEL OSIĄGNĘŁAM . MUSZĘ TRZYMAĆ WAGĘ NA STAŁYM POZIOMIE I WYRZEZBIĆ MIĘŚNIE BRZUCHA.

A zalogowałaś się ?:D bo u mnie pisze że się nie zarejestrowałaś.. jak tam wysylanie zxaproszen ?:D ja pisze wlasnie prace maturalna.. dobrze ze mi sie temat podoba to nawet przyjemnie :D

Przepraszam, że Cię tak męczę.. ale zależy mi trochę na tym żelu ;)

Gość BrendAAA
Hej moge sie przyłączyc?? moja waga wzrosla o 3 kg po rzuceniu palenia jestem zalamana:(

BrenAAA dobrze, że rzuciłaś papierosy.. Straszna trucizna :) Teraz zdrowo się odżywiaj, ćwicz, biegaj i napewno będzie ok :)

Zmienilam nick:) no waze tyeraz 63 kg a kiedys bylo tak pieknie nawet 57 ale jak poki co strace te 3 kg to 60 bedzie dobra waga potem pomysle co dalej:) Papatki a teraz zmykam sie uczyc 🌻

A ile masz wzrostu ?:D Życzę powodzenia w diecie :D Chcesz może zaproszenie na stronke Nivea gdzie jest promocja i mozna dostać żel antycelulitisowy ?:D Jak by ktos chciał topodajcie maile :D Ja dziś popełniam chyba wszystkie dietowe grzechy.. Teraz za mną chodzą chipsy.. Mam nadzieję, że wytrzymam i nie zjem.. ;)

a wiec mam 168 cm wzrostu:) chodze na areobik i mam w domku rowerek stacjonary ale jakos ostatnio go nie uzywalam:) od jutra to sie zmienia.

Cześć!!! Muszę koniecznie schudnąć do lata >:[ bo nie wiem, co ze sobą zrobię.. to już będzie 2 rok mojej beznadziejnej egzystencji w moim grubym cielsku :[ Tak więc... dużo zdrowego jedzonka... dużo owoców i warzyw... dużo niegazowanej wody mineralnej i herbaty zielonej (jaśminowa, mmm!)... dużo sportu... i mam być super lasencja do lata!:P Żadnych konkretnijszych planów nie piszę na razie, bo pewnie nie wypalą .... aha, i waga nie jest ważna - ważne są wymiary! Te podam kiedy indziej.. narazie jestem taka obżarta i bez życia, że nie ruszę się przez najbliższe pare godzin:P Mam nadzieje, że pisanie tu mi pomoże ... Wasza krytyka i pochwały ... ehhhś, do lata muszę być naprawdę sexy :] pozdrawiam !!!

witam, ja ciagne moj dzien lenia od hmm... wczoraj i jakos tak wdarl sie do dzisiaj :) zjadlam: 11: rogal z maslem, jajko na polmiekko i 1/2 bulki + herbata 14: zielona herbata, kawa, 1/4 ciastka francuskiego, 1/2 principolo 16:1/2 principolo 17.30: ziemniaki z maslem, jajko sadzone i brokuły 18: zielona herbata chwila obecna: umieram z glodu :/ czekam na \'gotowe na wszystko\' o 22.05 ... wiec chyba cos zjem, moze danio, albo jakis jogurt... hmm... stwierdzam ze rozrasatam sie do jakis niewyobrszalnuch rozmiarow... juz patrzec na siebie nie moge :/ co mam zrobic, zeby wyszczuplic uda?? :( jak ja wam zazdroszcze posiadania tych cholernych rowerkow... :/ ja nie mam :( a moj piekny ostatnio stwierdzil, ze w takim razie nie idziemy na heinekena tylko odkladamy na rowerek dla mnie... niedoczekanie :D ja tez moge sie zarejestrowac : unko@o2.pl

Właśnie popełniłam kolejny grzech dietowy.. zjadłam teraz jogurt.. miałam nie jeśc o tej porze.. ale za to nie skusiłam sie na chipsy.. :D właśnie wysłałam zaproszenie.. :)