Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brygida_Jones

Mama z bobasem sami w domu-zapraszamy na kawę lub bawarkę

Polecane posty

halo lucky🖐️-poznańska córo marnotrawna;) monia🖐️ widzę, że jesteśmy rówieśnicami:D kasik🖐️ bibik- moja córcia jest druga wiekiem:) w piątek kończy 17 miesięcy:D a twoi synowie obydwaj mają piękne imiona🌻 o tym co wyprawia aktualnei jaśmina, można książkę napisać... whiskas-przysmak na podwieczorek, każdy pilot i telefon- zabawka głośniki od kina domowego-plac zabaw (właśnie na subuferze postawiła taki fiszerowy zamek i jeździła nim w lewo i prawo) lub jadalnie (bułeczka, soczek-wszystko się na nich znajdzie), ale co jest najlepszym przyjacielem mojego dzieciątka??? myszka od komputera- wystarczy chwila nieuwagi, a mała już z nią zasuwa po całej chacie (ostatnio baterie wyciągałam spod zmywarki...) wczoraj wylała w klawiaturę kubek herbaty lipowej... pisać dalej???? o,a teraz przyniosła taki jakby klaser z płytami.... brygido-masz ślicznego synka:) i gratuluję nowego mieszkanka:D

Pisalyscie o teletubisiach,, Brygid ,,jak mj byl w wieku Twojego malusiego,moj uwielbial wrecz Teletubisie,,az piszczal jak je widzial,,teraz przerzucil sie na \"Expres Polarny\" Moze ogladac ta bajke 5 razy na dzien,,,i bez oprzerwy,,To jest jedyna bajka ,ktora go nie nudzi,,i oglada od pczatku do konca,,,Jestem w szoku :)

ha, przynajmnie będę mogła wypytać was, bardziej doświadczone mamy, o wiele spraw:)

Dziewczyny mam pytanie Ola jest chora bierze zastrzyki 2x dziennie od wczoraj, czy musze ja kąpać codziennie czy wystawczy jak ja poobmywam? pediatra mi mówiła że powinno sie kąpać codziennie ale ona juz ma 7 miesiecy

bibik, moge być brydzia...zawsze się smialam z tego imienia, ale w ostatnich czasach zbyt często ludzie porownywali mnie do Bridget Jones, wiec tak się znikowalam:) julia-no to masz wesolo:)ja czekam, az się zacznie u mnie. chociazMarcel już zaczyna platac figle. nauczylam go robic\" cacy, cacy\', to wali mnie od razu z plaskacza. jak tak dalej pojdzie, trzeba bedzie wolać Supernianie

Hihi,co te dzieciaczki wyprawiaja!!! Moj starszy synek tez lubil Teletubisie a Benio zdecydowabie woli wspinac sie po wszystkim,chowac piloty do pralki i bawic sie pod stolem. A juz wogole najlepsza zabawa jest bawienie sie podczas ssania piersi. Jajku,kiedy bedzie koniec z tym karmieniem?? Dzici cudowne na zdjeciach!! Powiedzcie mi co ja musze zrobic,zeby miec taka stronke ze wsoimi maluchami??? Jestem jescze zielona jesli chodzi o te sprawy.

A czy dziewczę bez bobasa i bez męża też może wypć kawkę :). Bardzo lubię czytać to forum, jest takie optymistyczne (no poza przypadkiami, kiedy obietki tracą dziecko lub nie mogą zajść w ciążę). Gdyby nie sytuacja (brak mieszkania, studia itp.) już machnęłabym sobie dzidziusia.

monia, jak Marcelek byl chory, to mu oszczedzilam kapieli, mylam go \"na sucho\". Nie pocil się, a na kąpiel byl za slaby, plakal i doslownie przeciakal mi przez palce. Może namocz myjkę w cieplej wodzie i delikatnie umyj Oleńkę. No jak uważasz:)

no bibik, normalnie mi pytanie o stronkę ze zdjęciami z ust wyciągnęłaś.. ja też niby siedzę przy tym kompie ale jakoś smykałki do niego nie mam:)

hej:) jestem mama 9 miesiecznej coreczki:), tez siedzę z nia w domu. nie wyobrazam sobie abym ja mogła zostawic z kimś innym, choc czasem chce sie wyjśc do ludzi:)

belletyn , witaj i zapraszamy dziewczyny, b. latwo zrobic stronke na bobasach. wejdzcie na strone www.bobasy.pl i tam bedzie wszystko jasne

belleteyn- cześć, widzę, że ciebie to dopiero czeka wyzwanie:) a wiesz, że ja to nie mam ani jednego zdjęcia ze swojego ślubu? mysmy jak stali z mężem , tak poszliśmy do urzędu stanu cywilnego i nam dali od razu ślub, bo termin akurat był:)

Zgadza się... U mnie wesele jest planowane, co mnie lekko przeraża, o chciałam jakiś kameralny obiad, ale rodzina mnie zakrzyczała. W sumie to się wciąnelam w te przygotowania. Apropos - Szymon śliczne imię, jeśli moje dziecko będzie chłopcem to na 100% będzie Szymkiem :).

Bibik karmisz jeszcze, ja tez nie mam pomysłu na odstawienie małej, moja wrecz jest uzalezniona, a najgorsze to to ze nauczyłam ja tak zasypiać i teraz inaczej nie da mi sie połozyć:(, w nocy tez zaczeła mi sie budzić:(

ja tak z tego karmienia sie nie ciesze no ale nie za wiele mam do powiedzenia. Zaraz zajrze na te stronke,dzieki!

Bridget_Jones tak? Ja Ciebie nie pamiętam :(, udzielam sie tylko na jednym i wczesniej na topiku Czy sa wsród was kobietki... ale to było dawno. belleteyn my tez planowaliśmy ale zrezygnowaliśmy z weselicha, byo kameralnie z czego jestem zadowolona, ale nerwy były:O

mój Marcel już na butli, to temat rzeka u mnie...bylo mi strasznie smutno, jak go odstawilam, codziennie plakalam, a właściwie na wlasne życzenie. Pokarm mi totalnie zanikł, bo zaczęlam rzadziej przystawiać na rzecz obiadkow i kaszek) bardzo żaluję. marcelek nie zauważyl, bo znal wcześniej butlę.

Topik ruszył pełna parą :D no ja zmykam bo moja chora gwiazda sie budzi, bede wieczorem A tu jeszcze moja Ola :D aleksandrabrozek.blox.pl Pozdrawiam wszystkich 🌻

Teraz musze jechac na zakupki,,ale wpadke na kawusie jak maly bedzie spal :) Nie produkujcie az tyle,bo nie bede umiala nadazyc z czytaniem ;) :)

a dziękuję Belleteyn:) mój świętej pamięci pradziadek, który ździebko niedosłyszał mówił do mojego brata Szymek, choć na imię ma Przemek :) i tak jakoś mi to utkwiło w pamięci i został Szymek.. a co do ślubu, to sobie tak z mężem czasami gadamy, że może zrobimy sobie jeszcze taki slub , dla zabawy, taki z pompą i w ogóle, taki, że zaprosimy wszystkich, absoultnie wszytskich naszych znajomych, taki ślub na luzie:)

halo nowe mamy i przyszłe małżonki:D monia- jaśmina ma właśnie zapalenie płuc, ale kąpiemy ją codziennie, zwłaszcza jak miała dni, kiedy miała po 39 stopni- nie wyobrażam sobie jej nie umyć, ale to jest sprawa indywidualna. nam w szpitalu lekarka, która ją oglądała na dyżurze, powiedziała, żeby ją kąpać, ale bez ceregieli i bawienia się w wannie- kąpanie i do łóżeczka. na noc mamy ustawioną temp. na 23\', więc nie istniała obawa, że zmarznie, a włoski ma takie gęste i długie, że już i tak od jakiegoś czasu suszymy jej główkę suszarką. w ogóle śmiechowo wygląda jak jej rozczeszę kłaczki, bo są prawie do ramionek, a później zwijają jej się w loczki i ma je do uszek:)

Ależ macie cudne te bobaski - zdjęcie Oli w rogatej czapie mnie rozśmieszyło... :) Skończyłam kawkę, nie ma to jak miłe towarzycho :). Pozdrawiam!