Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość Kinguchna84
Halo, jest tu kto ??:P

Gość isyfhoawuefoa
up

Gość malinka_gd
od dzisiaj zaczelam pic czarnuszke,ale nie wiem ,czy wytrwam,nie moge tego przełknąć

Gość malinka_gd
Kinguchna84 Jestem ciekawa czy masz już jakieś efekty po czarnuszce? pozdrawiam

No więc widzę różnice, piesi stały się o niebo twardsze, myślę, że to za sprawą masażu kasi który stosuję od 2 tyg., bo czarnuszkę piję od czwartku, także na jej efekty jeszcze chyba za wcześnie ;) Ale coś czuję, że wyleczę sie z kompleksów:D

Gość dziewczyny ktore kupic
?

Gość te ostatnie zamów bo te
kalandzi to nie ta czarnuszka.

Gość moja czarnuszka nie zaparza
sie?? dlaczego ? zalalam wrzatkiem odstawilam na kilkanascie minut pod przykryciem i nic! przezroczysta woda na dnie czarne ziarenka, co robie nie tak??

Gość blond666
A ja to pierwszy raz hej!!!! mam pytanie pisalyscie ze jedna kosztuje ok. 1.80 i na ile to starcza????? co ile bd musiala kupowac nowe?

Gość i jak tam dziala
?

Gość a czy jedzenie czarnuszki
daje takie same efekty jak jej picie?? Bo ja zjadam łyzeczkę nie zmielonych ziarenek rano i wieczorem

Gość malinaaaaaaa
to która z was piła? ile z was zauważyło oczekiwane efekty?

hej pije czarnuszke od 5 dni, jak na razie nic ale wierze ze cos sie zmieni. a jak u was? widac jakies efekty?

Gość sybilla99
Jak slysze Moje male A moje srednie B to mi sie wlos jezy..... Dziewczynki czy wy czasem nie rozsmarowujecie sobie tego biustu Bog wie gdzie i wydaje wam sie, ze macie dobry rozmiar?? http://bra-fitter.prv.pl/

Czy czarnuszka nie koliduje z plastrami hormonalnymi? dzisiaj zaczynam pić, pozdrawiam ;)

Gość katie222345
czy ktoś wie czy można pić ziółka w wieku 18 lat?? proszę o odpowiedź:D

Gość Malutka12345
Witam dziewczyny, mam ten sam problem co wy, ostatnio zaczełam czytać o powiększaniu biustu i znalazłam arykul z taka poradą 1- masaże olejkiem zawierającym soje (Olejek Rossman za 9.90zl dla kobiet po i w czasie ciazy) 2x dziennie 2-pic herbtke z koziradki (kilka łyzek) i odrobine kopru, anyżu czy kiminku..dla smaku dodac na koniec miod lub cytynke - 2 szklanki dziennie 3- brac 3xdziennie kapsulki z koziradki (30tab po 13zl) 4- myslec intensywnie o biuscie, bo sila mózgu jest niezbadana ostatnio wyczytalam o czrnuszce, zeby pic 2 łyzeczki dziennie , Ale mam jedno pytanie...Czy wy dziewczyny pijecie te nasiona???? bo ja osobiscie pije samą wode a ten caly syf zostawiam na dnie....

Gość ELIZA19
KINGUCHA84 CO U CIEBIE JAKIE EFEKTY . NAPISZ CZY SĄ JAKIEŚ ZMIANY NA LEPSZE .

Gość litości..
czy wy naprawdę w to wierzycie? gdyby to działało to nie byłoby operacji plastycznych, drogich kremów [które nie działają], bo każda kupowałaby ziółka za kilka zł.. gdyby po nich rosły piersi, to cena byłaby 3-4 cyfrowa zapewne.. zrozumcie że to nie działa, jedynie w grę wchodzi efekt placebo jak już

Gość katie4563
w życiu nie zjem taj kozieradki:D ona tak smierdzi że mi niedobrze;/ może nie pomoże ale warto spróbować!!!!

Dziewczyny uważajcie na kozieradkę, szczególnie jeśli macie wrażliwy żołądek i łykacie ta w kapsułkach... Dopiero po jej odstawieniu przeszły mi dolegliwości związane z podbrzuszem... Nie wiedziałam co się dzieje, raz mi jej zabrakło, i bóle przeszły, potem znów zaczęłam brać i się pojawiły. Nie mam pojęcia dlaczego , bo zioło jest nieszkodliwe w sumie. Podejrzewam, że od tych żelowych kapsułek, w których jest sprzedawana, bo nie miałam czasu parzyć i łykałam ją tylko. Pewnie one drażniły mi jelita czy co... Liczyłam na zwiększenie apetytu i przytycie. Nie pomogła, a jeszcze zaszkodziła, bo z powodu bólów brzucha nie mogłam jeść...:-( Tzytzki ani drgnęły p niej.

Gość upupupupuououoou

Gość soremi
Czytałam ze czarnuszka siewna to inaczej kminek czarny. Czyli taka zwykła przyprawa w proszki z prymasa czy kamisa byłaby dobra na odwar czy olej?

Gość katie4563
zaczełam pić koper:d nawet nie jest taki zły:D mam nadzieję że bedą jakies efekty:D

Tak, wzdęcia i wiatry...

Gość elza..
katie5643--> a na co pijesz koper?

Gość katie4563
gdzieś wyczytałam że należy pić koper( dla mnie dobry zakupiłam herbatę) czarnuszka(nie do przełknięcia)i kozieradka (nie próbowałam) i że należy ćwiczyć klatkę piersiową i robić masaż kasi:D niestety jestem bardzo nie regularna!! a wy widzicie jakieś efekty??

Gość katie4563
do soremi-> myślę że nie i lepiej kup sobie ziółka w zielarskim lub aptece lub ze zdrową żywnością szczególnie że nie sa one drogie!! takie przyprawy są odpowiednio przygotowane i wątpie aby dawały takie same efekty