Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Sweet melody

W贸jcicki Polanica Zdr贸j - operacja nosa

Polecane posty

Go艣膰 Avelaina
Hejka dziewczyny! Frost jak ja si臋 teraz ciesz臋, 偶e 艣pi臋 sama! ;) Do艂膮czam si臋 do wychwalania dr W贸jcickiego :) Co do piel臋gnacji noska, to ja te偶 si臋 pudruj臋 jak mam gdzie艣 wyj艣膰 i nak艂adam podk艂ad na siniaki na powiekach, 偶eby ludzi nie wystraszy膰 ;) Poza tym nie wida膰 wtedy tych cholernych zask贸rnik贸w ;) Myj臋 nosek, tonizuj臋, kremuj臋 itd. na spokojnie i powolutku, bo inaczej nawet si臋 nie da, troch臋 jest jeszcze obola艂y. Dorotka ja to bym chcia艂a, 偶eby czubek mi opad艂, bo teraz troch臋 za bardzo zadarty jest;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Avelaina
Przepraszam, nie Dorotka, tylko Kasie艅ska ;) Wybacz, to przez te upa艂y ;)

Udost臋pnij ten post

upaly doskwieraja Aga..kurcze dzis sie czuje fatalnie..wyszlam po zakupy a pacn ochroniarz w moim sklepie pyta..co sie stalo z oczkami:) ech...pewnie mysla ze dostalam od meza:) ja niestety teraz nie spie sama:( ja wogole nie spie..bo sie boje ze przez sen mi przylozy....jestem dosc zmeczona..ale zadowolona z nonia;))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kacha 29
witam a ile p艂aci艂yscie za operacj臋 u dr.W贸jcickiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasie艅ka 22.06
Aktualny cennik to 7500z艂 za nos + ewentualnie 500z艂 za skrzyde艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nnaattaalliiaa
Dziewczyny, a zastanawaia艂y艣cie si臋 nad dr 艁膮tkowskim z polanicy? S艂ysza艂am, 偶e te偶 jest dobry. Macie o nim jakie艣 informacje? Zastanawiam si臋 nad w贸jcickim, 艂膮tkowskim i kobusem. Pom贸偶ciee.

Udost臋pnij ten post

dla mnie Mistrzem jest Wojcicki.Musisz czytac na forach na beauty o lekarzach ktorzy Cie interesuja i wybor nalezy tylko i wylacznie do Ciebie. Kazdy z nich ma swoich zwolennikowi przeciwnikow. Sama nie wiem dlaczego wybralam Wojcickiego...moze to intuicja...:) Moj wybor byl trafny w 10:)

Udost臋pnij ten post

Ja tez intuicyjnie czuje ze Wojcicki jest najlepszy Frost z tego co wczesniej pisalas to ustalilas termin operacji przez telefon chyba dobrze zrozumialam No coz zostaje mi chyba w koncu sie odwazyc i wykonac pierwszy krok cchociaz ja wszystko musze podporzadkowac pod prace i rodzine a to nie jest juz takie latwe

Udost臋pnij ten post

Geraldina tak jest mail wyslalam do dr ,wszystko sie ulozy ja tez mam prace meza dziecko i jakos dalam rade ...dasz i TY:) powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochane moje
Dzisiaj wyslalam e-maila do dr. Wojcickiego z prosba o ustalenie terminu operacji bez konsultacji. Dlatego , ze nie mam czasu zeby jechac taki kawal drogi tylko na konsultacje. Przeslalam mu zdjecie nocha . Ciekawa jestem czy mnie nie opierniczy za to. Tak bardzo chce zeby sie zgodzi艂 na moje warunki. Co Wy na to jak myslicie wyznaczy mi termin bez konsultacji? Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Udost臋pnij ten post

oczywiscie ze Ci wyznaczy...ja tez nie bylam na konsultacji..wyslalam zdjecia i dr wyznaczyl mi termin. :)

Udost臋pnij ten post

Jezeli jest ktos na tym forum kto rezygnuje z operacji u Wojcickiego we wrzesniu, badz chcialby sie zamienic na 3 listopada, to prosze o kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marokooooo
Cze艣膰 dziewczyny, mam w planach korekt臋 nosa i usuni臋cie zmarszczek ko艂o oczu. Nie wiecie mo偶e jak z terminami konsultacji, a potem samego zabiegu? D艂ugo trzeba czeka膰? Czy dr W贸jcicki jest w miar臋 elastyczny w sprawie ustalania terminu operacji? Jak z cenami? Jest w Polanicy jeszcze jaki艣 inny dobry chirurg plastyk, czy raczej szkoda czasu na szukanie? Czy od razu trafi艂y艣cie do W贸jcickiego czy by艂y艣cie jeszcze u kogo艣 innego na konsultacjach? Jakie wra偶enia? B臋d臋 bardzo wdzi臋czna z wszelkie informacje i uwagi w tym zakresie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do naattaalliiaa
Jak Tw贸j wyb贸r? Na kt贸rego z lekarzy si臋 zdecydowa艂a艣 i dlaczego?

Udost臋pnij ten post

marokoooo proponuje napisac do dr Wojcickiego,on odpowie na Twoje pytania. Co do wyboru lekarza musisz sama czytajac opinie innych osob podjac decyzje.Wejdz na beauty polska zaloguj sie i czytaj czytaj czytaj. Ja tak zrobilam :) powiedzenia i przyjemnej lektury:) owocnej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 out of
dzi臋ki frost tak zrobi臋, pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochane moje
Wczoraj dostalam odp. od doktora, napisal mi,ze w moim przypadku istnieje koniecznosc bezposredniego badania w celu wskazan do zabiegu. Wiec dzisiaj szybciutko zadzwonilam i za miesiac mam konsultacje.

Udost臋pnij ten post

Ola_b Kochana odezwij sie jak tam nonio??:) Mi opuchlizna schodzi dosc wolno:( ale dzis juz bez siniakow jestem.. Dorotka Fiolka a co u Was...jak noski??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nati_13.01.
Witam!! Dawno mnie tu nie by艂o. Czytam Wasze wypowiedzi i a偶 艂ezka mi si臋 w oku kr臋ci.... Pomy艣le膰, 偶e mia艂am juz by膰 p贸艂 roku po operacji.... Ale na 2 dni przed operacj膮 wyskoczy艂a mi opryszczka na ustach i dr W贸jcicki nie zgodzi艂 si臋 na operacj臋... Potem wyskoczy艂y inne problemy i nie mog艂am si臋 za艂apa膰 na wcze艣niejszy termin.... Mo偶e na jesieni mi si臋 uda. Ale co zrobi臋, je艣li znowu mi opryszczka wyjdzie? Czy znacie mo偶e jakie艣 sposoby na zapobieganie opryszczce?? Jakie艣 witami czy co艣?? Dodam jeszcze, 偶e przez kilka lat nie m ia艂am opryszczki, a偶 tu nagle 11 stycznia mi wysz艂a i potem w marcu. A narazie cisza. Pozdrawiam Was serdecznie i 偶ycz臋 by noski dobrze si臋 goi艂y. A dziewczynom, kt贸re zastanawiaj膮 si臋 nad opetacj膮 - 偶ycz臋 odwagi w podj臋ciu decyzji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola_b.
Hej dziewczyny!! Jestem ju偶 2 dni po sciagni臋ciu gipsu.Operacje mia艂am u dr W贸jcickiego. Og贸lnie nowy nosek podoba mi sie sam w sobie ale je艣li chodzi o moj膮 ca艂膮 twarz to mam wielk膮 nadziej臋, 偶臋 si臋 jeszcze du偶o zmieni. Wiadomo, 偶e jestem jeszcze opuchni臋ta i mam siniaki, ale czekam, a偶 ten nos mi troche "schudnie" bo jest chyba zbyt okr膮g艂y do mojej twarzy, moje policzki i oczy tez s膮 bardziej okr膮g艂e ni偶 zwykle... Ale pocieszam si臋, 偶e to przecie偶 opuchlizna. I operacja nosa jest naprawde dla cierpliwych, a ja raczej do tych os贸b nie nale偶臋... :) Je艣li chodzi o opryszczki to polecam tabletki Heviran i oczywi艣cie jak膮s ma艣c na opryszczke. Dzia艂a on jednak (ma艣膰) tylko wtedy, gdy poczujesz, 偶e robi ci sie opryszczka (swedzenie w okolicach ust). Jesli opryszczka ju偶 jest to raczej nic nie pomoga. By艂am w Polanicy i widzia艂am nosy od dr W贸jcickiego i 艁膮tkowskiego. Te drugie bardziej mnie sie podoba艂y, ale to kwestia gustu.. Dr 艁膮tkowski ma naprawde bardzo dobry kontakt z pacjentem, w przeciwie艅stwie do dr W贸jcickiego. Ja by艂am operowana u dr W贸jcickiego, ale on mi nawet gipsu nie zdejmowa艂, poniewa偶 na urlop pojecha艂... ;] Poza tym dr 艁膮tkowski wszystkim dziewczynom dawa艂 na kartkach zalecenia odno艣nie pielegnacji nosa po operacji, a my nic takiego nie dosta艂y艣my i owszem zosta艂o nam to powiedzane ale chyba tylko 25% z tego co widzia艂am na kartce od dr 艁膮tkowskiego... Poza tym dr 艁膮tkowski ka偶dego dnia osobi艣ciue dogl膮da nosy. A dr W贸jcickie widzi nasze nowe nosy tylko 2 razy - przy zmianie gipsu i przy zdejmowaniu gipsu... CHociaz w moim przypadku widzia艂 go tylko raz... Wiadomo, 偶e ja juz czasu nie cofn臋 i nie to, 偶e 偶a艂uj臋, 偶e zdecydowa艂am sie na dr W贸jcickiego, bo og贸lnie jestem zadowolona z efektu, ale gdybym mia艂a jeszcze raz podj膮膰 t膮 decyzj臋 to napewno bym wybra艂a dr 艁膮tkowskiego... Ale to dziewczyny wasza decyzja :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

:) Olu no rzeczywiscie doglada te noski ..ale nie oszukujmy sie nic specjalnie nie widzi:) jest gips..on tylko smaruje dziurki linomagiem a nam to robila pani Wiesia:) oczywiscie dr Latkowski za to dogladanie ladnie sobie liczy:) Mysle Olenka ze masz jeszcze opuchnieta twarz..oczy..i dlatego nie mozesz sie przyzwyczaic. Mialam to samo,ale kazdego dnia jest duuuuuzo lepiej:) Ja juz ide jutro do pracy... Dla mnie Wojcicki jest Mistrzuniem:) moze rzeczywiscie jest mniej komunikatywny niz Latkowski...ale tak naprawde czy o to nam tak naprawde chodzi??? co rzeczywiscie mi sie nie podoba...to to OLu ze nie zdjal Ci gipsu osobiscie a powinien!!! caluje Edyta

Udost臋pnij ten post

witam:) jestem 3 tygodnie po zabiegu...nosek puchnie jeszcze raz z jednej raz z drugiej strony...siniaki juz poznikaly...dzis po raz pierwszy oddycham calkowicie noskiem:)nitki jeszcze siedza w nosie...chodze juz do pracy:) jedni zauwazaja zmiane..inni nie;) Ogolnie kolezankom baaaaaaaaaaaaaaaardzo sie podoba:) i mnie tez!!!:) Dorotka...Fiolka a jak wasze noski:) Avelaine kochana..a jak TY zyjesz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka-w.a
Czesc dziewczyny, m贸j nos ju偶 nabra艂 (chyba ) ostatecznego kszta艂tu, prawie mi sie podoba, niepokoi mnie tylko garbek kt贸ry wy艂oni艂 si臋 po 1,5 miesi膮ca po operacji i nie znika :( mo偶e to opuchni臋ta cz臋艣 kosta a mo偶e tak ju偶 zostanie ( co by nie by艂o mi艂e ) chocia偶 jest ma艂y to jest widoczny i mi przeszkadza.... zacz膮艂 by膰 widoczny jak zesz艂a opuchlizna z grzbietu nosa... jeszcze dziwnie dr臋twy czubek nosa w kt贸rym jak go dotykam czuje mrowienie ... og贸lnie nos juz mnie nie boli - w sensie ze moge go dotyka膰 i wydmucha膰 w chusteczk臋:) skrzyde艂ka super si臋 zagoi艂y i nic nie wida膰 偶e wog贸le co艣 z nimi by艂o robione, dziurki w nosie te偶 si臋 prawi wyr贸wna艂y - minimalna r贸偶nica w wielko艣ci widoczna tylko dla mnie ;) Oddychanie w ocenie na 100 pkt. to po 2,5 miesi膮ca oceniam na 80 w zale偶no艣ci od pogody. Wszystko by by艂o super gdyby nie ten garbek kt贸ry mam nadzieje zejdzie? Pozdrawiam wszystkie forumowiczki przed i po operacji, a w szczeg贸lno艣ci Dorotk臋, Spain i Frost ;) bu藕ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedze ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Fajnie, ze Frost, ola b sie odzywaja, mimo ze sa juz po Ola zaintrygowalas mnie mowiac ze nosy Latkowskiego bardziej Ci sie podobaly. W jakim sensie? Czy chodzilo Ci o ksztalt, czy o ogolne dopasowanie dp twarzy? Ja przyznam sie, iz wykluczylam Latkowskiego w przedbiegach, poniewaz dziewczyny skarzyly sie na koncowy efekt ze robi nosy za bardzo zadarte

Udost臋pnij ten post

Mysle ze to indywidualne...mnie wszystkie noski Wojcickiego podobaly sie..choc kazdy z nich byl inny.A co do Latkowskiego , jego noski rzeczywiscie sa zadarte:) Kurcze rzeczywiscie jest trodno zdecydowac sie na lekarza.Dam dobra rade..jak jzu sie ktos zdecyduje na dr..nalerzy szczerze wierzyc ze jest to wybor sluszny...to bardzo pomaga.. Moj nonio z dnia na dzien jest ladniejszy:) nadal opuchniety..przez co wydaje sie troszke krzywy...ale wiem ze to opuchlizna. zaluje tylko tego...ze nie zdecydowalam sie na to wczesniej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avelaina
Witam ponownie :) Jeszcze siedz臋 w g贸rach i tutaj nie mam dostepu do netu, wi臋c odzywa膰 si臋 jest mi trudno ;) Frost nosek jeszcze jest opuchniety (zwykle bardziej z lewej strony) przez co jeszcze troch臋 asymetryczny (ale to trzeba si臋 przyjrze膰, 偶eby zobaczy膰). Og贸lnie jestem jednak bardzo zadowolona :) Jest o niebo lepiej ni偶 by艂o :) Cierpi臋 jeszcze bardzo, kiedy jest gor膮co, bo wtedy obrz臋k si臋 zwi臋ksza i nosek troch臋 pobolewa, ale to wszystko jest do wytrzymania :) Trzymajcie si臋 noski i nochale ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola_b.
Frost Dr 艁膮tkowski nie liczy sobie za dogl膮danie nosk贸w, po prostu ma takie ceny. Jeden dr liczy sobie 6 tys., a drugi np. 10 tys. i nie jest powiedziane, 偶e to jest za dogl膮danie nos贸w codziennie. Po prostu maj膮 takie ceny... A poza tym uwa偶am, 偶e ju偶 na takiej operacji to naprawd臋 nie nale偶y oszcz臋dza膰, tym bardziej, 偶e nie jest to r贸偶nica w kwocie kilku tysi臋cy,a nawet nie tysi膮ca tylko dok艂adnie jest to 700z艂 (dr W贸jcicki bierze teraz 7500 za ca艂kowit膮 korekt臋, a dr 艁膮tkowski 8200z艂). Ja uwa偶am, 偶e kontakt z pacjentem jest bardzo wa偶ny i szczerze m贸wi膮c wola艂abym, 偶eby to dr dogl膮da艂 ten m贸j nos codziennie ni偶 np pani Wiesia. Oczywi艣cie nie w膮tpie w jej kwalifikacje itp. ale jednak ma si臋 t膮 wi臋ksz膮 pewno艣膰, w ko艅cu to jego fach, widzi czy wszystko dobrze si臋 goi itd... W tym momencie wida膰 r贸wnie偶, kt贸remu dr zale偶y tylko i wy艂膮cznie na pieni膮dzach, a kt贸remu na zadowolonych pacjentach... Ale tak jak wspomnia艂am to jest tylko moja opinia... Geraldina Je艣li chodzi o nosy dr 艁膮tkowskiego, to na pocz膮tku nawet si臋 cieszy艂am, 偶e go nie wybra艂am, bo zauwa偶y艂am, 偶e wszystkie jego nosy mia艂y tzw 艣lizgawki z profilu, a to nie ka偶demu pasuje. Chocia偶 tym dziewczynom kt贸re widzia艂am to pasowa艂y... ale stwierdzi艂am, 偶e robi wszystkie takie same nosy, co si臋 jednak okaza艂o b艂臋dem, bo dzie艅 przede mn膮, jedna dziewczyna mia艂a 艣ci膮gany gips i nie mia艂a 偶adnej slizgawki, mia艂a bardzo 艂adny nosek... Og贸lnie nosy dr 艁膮tkowskiego bardziej mi sie podobaj膮, w galerii na jego stronie te偶 ma bardzo du偶o zdj臋c swoich nos贸w. I nie mo偶na powiedzie膰, 偶e dr W贸jcicki nie robi nos贸w zadartych, bo ja mam np zadarty... Ja chc臋 si臋 tylko podzieli膰 z Wami moimi przemy艣leniami, bo jestem ju偶 po, ale decyzja nale偶y do Was :) I je艣li kto艣 si臋 ze mn膮 nie zgadza, to prosz臋 nie mie膰 mi tego za z艂e, takie jest po prostu moje zdanie :) M贸j nosek chyba jest jeszcze opuchni臋ty chocia偶 mi si臋 wydaj臋, 偶e ju偶 du偶o si臋 nie zmieni. Nie boli mnie w og贸le, ale sk贸ra na nim jest okropna. Poza tym, jest tak jakby troche krzywy i mam wielk膮 nadziej臋, 偶e to opuchlizna. Ponadto jedna dziurka jest wy偶ej, a druga ni偶ej i s膮 one nier贸wne, to ju偶 mi tak bardzo nie przeszkadza, ale te偶 fajnie by by艂o gdyby to si臋 zmieni艂o w co niestety w膮tpie :( Ale og贸lnie nie jest 藕le, powoli przyzwyczajam si臋 do mojej nowej twarzy :) Pozdrawiam, Ola

Udost臋pnij ten post

Olu Masz calkowita racje.,powinnas i musisz napisac swoja opinie. :) Dziwi mnie tylko fakt dlaczego nie piszezs o nosach Wojcickiego ktore widzialas:) a tylko Latkowskiego:) Caluje Edyta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola_b.
Hej!! Pisa艂am tez o nosach W贸jcickiego, 偶e sa 艂adne, ale od 艁atkowskiego podoba艂y mi sie bardziej :) I w艂asnie niepokoi mnie to,偶e pod wp艂ywem opuchlizny troche sie przekrzywiaj膮... Mam nadzieje, 偶e to szybko schodzi :( Pozdrawiam, Ola

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰