Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mąż, teściowa...

Polecane posty

Gość a swoją drogą
choć osobiście uważam że dziecku nic sie nie stanie jak go teściowa weźmie na rece :) powiedz mi a jak jesteś na spacerze z dzieckiem przez godzine np .to go wogóle nie dotykasz?:) ja z moim siedmiomiesięcznym dzieckiem jeździłam nad jezioro w którym ono się chlapało, jadło chrupki od dzieci które tam biegały i jakoś jeszcze żyje i ma się bardzo dobrze:) to mój pogląd ale niech każdy robi jak uwaza:)

Gość LUDZIE_21
no tu masz racje, w końcu tesciowa to tez człowiek - chyba :P z kórym trzeba rozmawiać otwarcie. Ja tam z moją si nie patyczkuje i jak mam cos do powiedzenia to wale prosto z mostu i to działa:))

Gość a swoją drogą
ja z moją też, no moze nie zawsze działa;) ale co tam próbowac zawsze trzeba:)

Gość LUDZIE_21
no to trezba by jeszcze popracowac nad wychowaniem teśiowej hihihi. Ale powaznie mówiąć jakoś nigdy nie mówiłam mężowi zę ma iść cos załatwic albo powiedziec. Mnie to było obojętne czy ona się obrazi czy tez nie:P. Żono - nie prejmuj się reakcją tesciowej tylko wal prosto z mostu!!! Oczywicie z szacunkiem ale wprost.

Gość a ktorej sie zaczyna
A ja nadal twierdze , ze to jakis spor z tesciowa, a mycie rak to kolejny pretekst.No bo dziewczyny, same zobaczcie, jesli ktos nie ma nic zlego na mysli,nie chce specjalnie komus wyrzadzic przykrosci czy zwyczajnie dopiec, to mowi wprost jaki ma proble.chociaz chyba zlego zwrotu uzylam , bo w takiej sytuacji to nie moze byc podniesione do rangi problemu.A sytuacja , gdzie ktos namawia druga osobe: no powiedz jej, przeciez to chodzi o dziecko, no powiez, to mnie sie jakos tak kojarzy jak wspomnialam wyzej. Przepraszam ze tak chaotycznie, mam nadzieje ze zrozumialyscie co chcialam przekazac:) Za malo kofeiny dzis wypilam i nieprzytomna jestem.:)

Gość LUDZIE_21
a której się zaczyna ---- hmmm wiesz co badając ten problem to pewnie masz racje. napewno masz racje. Tu chyba jednak chodzi o konflikt. Zono - czy między tobą a teściową jst wszystko oki??