Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kaja32

Poszukuję osób,u których w rodzinie wystąpił rak płuc

Polecane posty

Gość gość
14.05.14 spamerze won z topiku.

Gość gość
No to won ,jak won ko ci kaze tu byc???

Gość poprostuja123
k

Gość poprostuja123
Kochana Mamusiuuu...... Piszę choć wiem ,że nigdy tego nie przeczytasz . W sumie to nie wiem co mam napisać-więc po prostu co czuje....Czuje ogromną złość na cały świat , smutek i niewyobrażalny ból , ból największy na świecie. Tak bardzo tęsknie za Tobą-moją Mamcią Kochana Najcudowniejszą i Najukochańszą. Dzisiaj śniłaś mi się, że urosły Tobie włoski (ciemne) i chcieliśmy jechać gdzieś samochodem a Ty powiedziałaś , że nie będziesz jeszcze kierować bo troszkę za słaba jesteś. Nienawidzę świata za to , że musisz tak cierpieć, całe życie byłaś taka dobrą osóbką dla wszystkich chciałaś jak najlepiej , zawsze uśmiechnięta. Pamiętam jak zawsze wychodziłaś z pracy taka uśmiechnięta i elegancka.... Pytam się więc ZA CO TO WSZYSTKO????????????

Gość gość
Chce żebyś była zdrowa szczęśliwa – oddaj mi tę chorobę !!!!!!!!!

Gość poprostuja123
Chce żebyś była zdrowa szczęśliwa – oddaj mi tę chorobę !!!!!!!!! Nienawidzę pytań ludzi – Jak mama?? Co mam im odpowiedzieć ?????

Gość gość
Najlepiej odp.jak jest w tej chwili.Prawde.Ciezko nam sie uporać ze śmiercią bliskiej osoby,ale śmierć nie ominie przecież nikogo z nas??wszyscy odejdziemy.Moj tata odszedl szybko,a mama cierpiała w raku.I zmarła,musimy pogodzic sie z tym tak czy inaczej,ja osobiście nie chcialabym rozpaczy swoich bliskich,tylko cieplych wspomnień i dużo modlitwy.Oni u góry są szczęśliwi u Pana Boga,nie ma tam cierpienia i bólu i wiara bardzo w tym pomaga.I modlitwa jest teraz naszym zmarlym potrzebna a nie rozpacz.Umrzemy wszyscy po kolei,taka kolej rzeczy,módlcie sie,tylko modlitwa jest teraz potrzebna,nie rozpacz kochani.Tak jest o wiele lżej,modlitwa i wiara,ze tam nie ma u góry problemow.Polecam książkę pt.Bylem w niebie:Richarda Sigmunda

Gość gość
Obejzycie tez piekny film animowany pt:Największy z cudów.Polecam,cos pieknego.

Gość gość
@poprostuja123- takie życie, koleje losu, niestety:( nic nie możemy zrobić, chociaż tak bardzo chcemy, bezsilność niestety wygrywa ;( trzymaj się jakoś, pomyśl, że Mamie będzie na tamtym świecie dobrze- dobrze mi się mówi na dzień dzisiejszy, choć te ciężkie chwile przede mną, niewiem kiedy nastąpią(oby nigdy choć to nieuchronne)......:(

Gość gość
Dacie rade,ja dalam,choć nigdy nie jesteśmy przygotowani na śmierć bliskich,nigdy ale Trzeba dać rade...nie ma wyjścia.

Gość gość
16.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość A dlaczego bezsilność???

Gość gość
a dlaczego ktoś zgłosił mój wpis do usunięcia?! dlaczego bezsilność? co za pytanie, odpowiedź jest prosta, trzeba tylko pomyśleć...... :(

Gość gość
ten szurniety idiota ZGLOS DO USUNIECIA w kazdy watek te swoje glupie wpisy musi wpyerdolic.

Gość gość
cale forum zasral z tym "zglos do usuniecia", jebyany :-o

Gość gość
no to faktycznie.......

Gość gość
chciałam, jego zgłosić i zgłosiłam, ciekawe, bo mi się takie coś kiedy, o której i zgłoś przy odp nie pokazało, on to chyba przepisuje, bo mi przyszedł komunikat, że zgłoszone i tyle!ktoś się nudzi :)

Gość gość
No przepisuje sie

Gość gość
na wszystkich watkach siedzi ten smierdziel "ZGLOS DO USUNIECIA", poznac go po tym glupim przepisywaniu tego napisu i po braku spacji po po przecinkach i po kropkach tudziez po niezbyt madrych postach.

Gość gość
19.05.14 gość A moze to nie on smierdziel,moze to ty smierdziel bo tez wszedzie siedzisz na watkach??wiec jak to z tymi smierdzielami jest??

Gość gość
Ten szurniety facet zaklocajacy spokoj to znany z innych topikow Adam- nieuk. Zostal nawet zalozony specjany watek , ktory przed nim ostrzega. Zainteresowanym podaje nazwe watka: "UWAGA NA ADAMA Z PODKARPACIA". To bardzo niebezpieczny czlowiek podajacy sie za "znachora", odciagajacy ludzi od medycyny konwencjonalnej. Ma na sumieniu wiele chorych, ktorzy przez niego odeszli z tego swiata. Najbardziej aktywny jest na watku o czerniaku, ale rowniez watek : depresja, toksyczna matka, rak jelita - duzo moznaby bylo wymieniac, bo on ponoc na wszystkim sie zna.

Gość gość
No to dobrze,skoro sie zna to znaczy ze sie zna,ale po co to tu piszesz??kazdy ma swój rozum i sam wie co dla niego jest dobre,nie musisz tu słuzyc za doradce

Gość gość
Masz racje Adasiu -nieuku.

Gość gość
Tak masz racje Agnieszko-Adminie,nieuku najwyzszej klasy

Gość gość
Zachecam do przczytania wpisow Adasia na watku, ktory on sam zalozyl w celu "leczenia" innych. Nie pozalujecie. Wlos jezy sie na glowie. Watek nazywa sie: "medycyna naturalna zapraszam"

Gość gość
A dlaczego sie boisz???

Gość gość
Nieee to Admin-Agnieszka-załozyła ten topik Medycyna naturalna zaprasza,zeby tam oplówac****isac głupoty,a pozniej nieswiadomych ludzi tam wysyłać to niezłą szuja,manipuluje tu ludzmi na maxa

Gość gość
Taak ona rozwala tu wszystkie topiki i buntuje ludzi

Gość gość0001
Ten "znachorek" czyli Adam z Podkarpacia zalozyl sobie swoj wlasny watek. Radze poczytac choc kilka jego wpisow i jego sugestii "leczenia" - on nawer tytuluje sie "Profesor", a w kazdym zdaniu byk ortograficzny. Jego "niezawodne" kuracjie, to psie kupy, kocie kupy i wlasny mocz - pic, albo dodawac do tych odchodow i robic z nich "lekarstwo. Na grzybice pochwy "niezawodnym lekarstwem" tego oszusta jest wlozenie sobie rybiego ogona w pochwe. Jesli mi ktos nie wierzy, to prosze zajrzec na watek. Podaje tytul: "medycyna naturalna zapraszam"

Gość gość
gość0001 09.06.2014 Nie no co Ty plecisz,to Admin-Agnieszka-ortograficzna załozyła ten topik i sama tytułuje go profesorkiem,a te kupy to jej wymysł ,ona bestia podszywa sie tu pod wszystkich i p******i głupoty pozniej pokazuje je innym jako jakiegos Adasia którego juz od lat tu nie ma,

Gość gość
gość0001 09.06.2014 Nie no co Ty plecisz,to Admin-Agnieszka-ortograficzna załozyła ten topik i sama tytułuje go profesorkiem,a te kupy to jej wymysł ,ona bestia podszywa sie tu pod wszystkich i p******i głupoty pozniej pokazuje je innym jako jakiegos Adasia którego juz od lat tu nie ma,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się