Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dade5

Jak odkochać się i zapomnieć?

Polecane posty

Gość dade5

Zakochałam się. Po raz kolejny. Niestety bez wzajemności. Nie chcę dalej tego ciągnąć, chociaż mogłabym utrzymywać z tą osobą kontakt. Wiem, że raczej nie będzie to miłość z jego strony. Nie chcę się dłużej spotykać, bo to mi sprawia tylko ból. nie chcę go dłużej kochać, chce zapomnieć. nie chcę kolejnego roku przepłakać za jakimś facetem. Co może mi pomóc?

Gość a co ci........
Inny facet- sprawdzone!

Gość dade5
tylko skąd ja wezmę tego innego faceta... eh

Gość iśka 123...
Kolejna miłość może Ci pomóc...tylko znowu potem może być problem...A ja mam to samo niestety(jestem bardzo kochliwa),nie jesteś sama :)

Gość syneczek
skad jestes? moze ja?

Gość dade5
u mnie jest zawsze pudło, zawsze cholera bez wzajemności, no! nieskromnie powiem że jestem ładna, szczupła, z poczuciem humoru, niegłupia, wiem czego chcę, a i tak nie mogę nikogo znaleźć na stałe. może trochę zbyt ironiczna, może trochę mam za cięty dowcip i krytyczny stosunek do świata ehhh poza tym ja szukam kogoś kto by był cały czas ze mną, mój w każdej chwili, potrzebuję wiedzieć, że mogę na niego liczyć zawsze i wszędzie. czy to za dużo? oferuję przecież tyle samo w zamian...

Gość syneczek
dade5 dziekuje że sie mna zainteresowałaś.

Gość iśka 123...
a wiecie jak poznam ekstra faceta który mnie zaczyna porządnie kręcić to on ma zawsze jedną zasadniczą wadę ...ja mu się nie podobam :O co za zycie do d...

Gość dade5
iśka 123, Ci moi też mają z reguły taką wadę ;) a we mnie zakochują się Ci zupełnie nie w moim typie...ehhhh i to nie chodzi o to, że brzydcy i głupi, po prostu tacy, do których nie czuję 'chemii'. syneczku, pogadamy, jak podrośniesz ;) poza tym, mam dosyć internetowych miłości :>

Gość a ja mam podobnie
a u mnie jest tak, ze wiem ze mu na mnie zalezy ale on boi sie zaangazowac. tez klapa.