Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość bez_butow
"najlepsze jest to ze to ja najczesciej na poczatku jestem traktowana ze gorsza bo nie pije " a co ja mam powiedziec? Jestem facetem, wiec niby automatycznie powinienem chlac do upadlego :/ OK, nie twierdze, ze nie znam zapachu alkoholu, ale pije raz na jakis czas i malo, bardzo malo.

hmm chyba raczej przeciwienstwo DDA :P ja to ze nie pije wynioslam z domu ;) Dokladnie znowu uogolnienie :O

Gość chodziło mi o stwierdzenia
cocinelka "Nie znoszę alkoholu i jego smrodu" bo tak to raczej DDA piszą abstynencja abstynencją ale obrazu nie znoszę

Gość bez_butow
nie jestem DDA :o Nawet nie wiedzialem, co/kto to jest, dopiero na wikipedii sprawdzilem. "wiesz, fajnie że są faceci, którzy nie piją ..." ta, tylko czuje sie jak wymarly gatunek :P

dla niektorych ludzi ktorych znalam picie np 4 piw tez bylo nienormalne bo to przeciez taaak malo..... ok chyba zmienie sobie nicka bo przestal mi sie podobac :P

wlansie sprawdzilam moje poprzednie posty do bez butow i jest mi ogromnie wstyd ze robilam taki blad ortograficzny :O

Kiedys mialam przyjaciela, ktory potem jak sie okazalo kochal sie we mnie wiele lat, ale za kazdym razem jak sie widzielismy to pil, nie byl ani razu calkiem trzezwy !! A czasami to potrafil mi powiedziec: bo Ty nie wiesz jak to jest siedziec wieczorem i nie moc napic sie piwa :O Nie rozumialam go nigdy, jak moglam mu sie podobac, i on mi pokazywal cosd przez co wiedzial ze nigdy mi sie nie spodoba :O

Gość bez_butow
"bez butow my sie tez czujemy jak wymarly gatunek nie pijac " wiem i to mnie przeraza :/ "no, ale popatrzcie, niby wymarły gatunek, ale jakoś się spotkaliśmy tu na forum jest nas więcej, tylko, że nikt nie ma tego na czole wypisane" fakt. I nie kazdy sie do tego przyznaje. Bo ktos, kto nie pije, musi byc jakis dziwny :(

Tak ja masz racje :O Jestesmy tu i rozmawiamy z Toba, bo jak nie to grozi nam sciecie :P Z tym to juz przesadziles :(

ja z moim psem tez nie potrafie sie porozumiec ;) ona robi co jej sie podoba i w ogole mnie nie slucha :( bez butow gdzie sie podziales ???????

Gość bez_butow
"bez butow ile masz lat ?" facetow sie o wiek nie pyta :P a tak powaznie, to grubo po 20-tce, a czemu pytasz? ;) "bez butów, a zwiał nam" zwialem w klapkach :P a teraz ide spac. Do jutra, o ile watek przetrwa :D 🖐️

Ciekawie tu dzis bylo.Posluchaj rad kolezanek,bedzie dobrze.

Hey Tomek!🖐️Czy moglbys mi przyslac jeszcze raz te zdjecie,bo jest u mnie ta kolezanka o ktorej ci pisalam.Prosze cie bardzo.😘

Gość piszcie dalej

Gość same ze sobą pod 2 nickami
np.: TMT z =JA= ciekawe który którego przekona?? :classic_cool:

Gość buheheheehhe

Gość tu sie nie ma z czego smiac

Gość bez_butow
wiedzialem, ze watek padnie :P 🖐️