Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

byc moze jestes malkontentem...nie wiem jak Ty ale jesli ja widze osobe ktora czesto jest radosna i pogodna..a przy tym mila to potem bardzo dobrze mi sie kojarzy....

Gość jak się wlaniesz xxxx razy
mocno w łeb to na pewno nie jest to zdrowe

Tomek solidaryzuje sie z Toba.Uwazam dokladnie tak samo

Gość lilien
piszę o tym magisterkę. jeżeli chcecie naukowiej wiedzy pomóżcie to zbadać i wypełnijcie 3 skale!!! to tylko kilka minut!!! chętnych proszę o maile bym mogła przesłać dokument!!

Gość lilien
magnolia tak nawet 3 jeśli jesteś zainteresowany/ zwinteresowana proszę o maila

Gość passD
:D

Gość bo małe jest piękne
:)

ale to sie kiedys skonczy ,minie kadencja i spadna na ziemie

Dobry wieczor :) Widze magnolia ze znowu walczylas ze stereotypami :O Wydaje mi sie ze tych facetow i tak nie przekonamy do swojego zdania, zrozumieja gdy poznaja dziewczyne ktora ich pokocha szczera miloscia nie patrzac na to czy sa ladni czy brzydcy a bedac pod urokiem ich charakteru ;) Niestety tylko to ich przekona ze takie dziewczyny jak my istnieja i nie sa to tylko nasze bajki wyssane z palca ;) Mnie tez nigdy zaden facet nie wierzy ze nie patrze na wyglad :(

Magnolia ja chyba tez doszlam do tego samego wniosku, ze to strata nerwow tylko :( Mozemy im jedynie zyczyc z calego serca, zeby spotkali ta ktora bedzie taka jak my i bedzie ich kochala calym sercem, co im wynagrodzi wszystkie cierpienia ;)

Ja tez nie lubie uogolnien, ale mysle sobie, ze oni sobie mysla: przyszly dwie nie wiem kto i staraja sie nam narzucic swoje zdanie w dodatku klamiac nam jak z nut, ze one nie patrza na wyglad :O

wydaje mi sie ze w zyciu realnym jest jeszcze wiecej klamstwa niz w necie :O Net pozwala na swobodne wypowiadanie swoich mysli bedac anonimowym, ale to nie znaczy ze nie da sie poznac ze ktos klamie, i jak ktos klamie w necie to w rzeczywistosci tez, innej opcji nie ma ;)

Gość eustachy*
"Wystarczy mieć ciekawą i niebanalną osobowość." z tym, to jeszcze gorzej niz z wygladem :(

Gość eustachy*
Znaczy wiesz, mam chybaniska samoocene. Wydaje mi sie, ze nie jestem w stanie niczym zaciekawic kobiety, nie bede mial o czym z nia rozmawiac. Ale to tylko domysly, bo z zadna nie rozmawiam. Bo sie wlasnie tego boje - ze ja zanudze.

To przestan sie bac i srobuj porozmawiac choc z jedna wtedy sie przekonasz czy ja zanudzasz czy nie :)

Gość eustachy*
Zrobie jak mowisz, tylko powiedz, gdzie moge kupic troche odwagi ;)

Gość eustachy*
Kiedy to pisalem, nie bylo jeszcze wpisu Magnolii :D

No wlasnie najczesciej najlepsi ludzie maja najnizsza samoocene :( zreszta ja tez mam bardzo niska :(

\"była bardzo ładna i wysoka od razu sobie pomyslałem: \"ta dziewczyna na pewno patrzy na wygląd i wzrost\" A co bys chcial? Jest ladna, to chce ladnego faceta. Jest wysoka, to chce wysokiego. BTW Nabrales do niej niecheci, bo jest ladna i wysoka? Gratuluje spojrzenia na swiat i ludzi.

Gość Do =JA=
Zakoscielny to taki gogus, zero w nim prawdziwego faceta.