Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość Muneeek
Witam mam 17lat czy prostytutka przyjęłaby takiego klienta czy nie,jesli by oczywiście zapłacił? Pytam tylko przez ciekawość,bo interesuje mnie to ze strony prawnej jak to jest? Osobiscie nie poszedłbym nigdy i nie zapłacił za seks , trzeba znalezc dziewczyne i ją kochac to mojze zdanie.

Muneek a czemu nie? czy sex jest przestępstwem ściganym przez prawo? NIE!!! czy sex za pieniądze jest przestępstwem?? NIE! czy uprawiałeś sex gdy byłeś nieletni? Zapewne TAK!! czy jesteś w związku z tym przestępcą?? NIE!!! bajDeŁej.. co za głupie pytanie...:-D

Gość amelka2345
Korzystaj chociaż z jakis przedmiotów erotycznych ;) _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość Nikodem17
"Muneek a czemu nie? czy sex jest przestępstwem ściganym przez prawo? NIE!!! czy sex za pieniądze jest przestępstwem?? NIE! czy uprawiałeś sex gdy byłeś nieletni? Zapewne TAK!! czy jesteś w związku z tym przestępcą?? NIE!!! bajDeŁej.. co za głupie pytanie..." Siema, Purpurowa Łzo...mam takie pytanie; jestem prawiczkiem i chce pójść do prostytutki(np; z odlotów.pl).Chodzi o sam seks oraz jakby to powiedzieć po "naukę".Na razie nie chce się wiązać z żadną dziewczyną ale potem czemu nie...,dlatego chciałbym mieć już jakiś staż w seksie aby ja zadowolić :>. Przechodząc do sedna pytania..to jeśli bym znalazł jakaś odpowiednia panią to należy jej wspomnieć ze mam 17 lat i prawiczek czy by się zgodziła z takim umówić czy jak?Jak myślisz?

Gość trample fun
a czy robiłaś kiedyś trampling czyli chodziłaś sobie po facecie boso lub w szpilkach, lub czy miałaś kiedyś klienta który chciał tylko całować twoje stopy?

tak, chodziłam po kręgosłupie facetowi śmieszyło mnie to , trzesłam sie ze śmiechu i to spowodowało ze przeszłam sobie raz i musiałam zejsc. z takich zachowań, powiedzmy niecodziennych miałyśmy największy ubaw. Powiedz, skąd biorą się Wam facetom takie potrzeby?

Gość trample fun
Poprostu to chyba z zamiłowania do kobiecych stóp, choć one nie mają nam zastąpić normalnego sexu a raczej jako urozmaicenie, nie wiem czy robiłaś to boso czy w szpilkach bo jeśli boso to fajny masaż a jeśli w szpilkach to lekka uległość nasza męska. A czy kiedyś facet pieścił ci stopy?

boso tak, piescil, calowal, wkładal paluszki do buzi,ssał.. Mam bardzo ładne , malutkie stopy z kształtnymi paluszkami, miałam stałego klienta na tego typu fetysz.

Gość trample fun
jeśli boso to miał być masaż poprostu, a czy podobały się tobie takie pieszczoty stóp i jeśli ożeż napisać ile taka przyjemność kosztuje no i jak długo pozwalałaś mu to robić?

Ja juz nie pracue w taki sposób od niecałych 3 lat, nie jestem w temacie. Spotykając sie z tym klientem, nie spotykałam sie na godzinę, to była kolacja, sauna, jakiś film, wino sex i dodatkowe pieszczoty. Za cały wieczór płacił mi 1000zł.

Gość trample fun
A jak się czułaś jako kobieta kiedy miałaś faceta dosłownie u stóp no i czy to prawda, że wasze stópki lubią być całowane i co na to twoje koleżanki, nie zazdrościły trochę, że zamiast sexu była taka zabawa?

obedrę Cie ze zludzeń.. wszystkie traktowałyśmy to jak pracę, nie wiem czy mi sie to podobało czy nie? Nie zwracałam na to uwagi.. Nie spowiadałam sie kolezankom z tego co robiłam ze stałym klientem w hotelu na wyjezdzie. Tak naprawde nie rozmawia sie o tym, bierze pieniadze i jest sie do towarzystwa. Rozmawia sie o niecodziennych przypadkach raczej przesmiewczo.

Gość trample fun
a jakie to są rzeczy, taka najdziwniejsza jaką do dziś pamiętasz?

analny w strone Pana Był taki jeden, ktorego odbyt był za duży nawet na 2 wibratory. To był klient kolezanki, przynosił jej pas z penisem, ktory przypinała na biodra i miała go bzykac tym sztucznym penisem. Wkładała mu całą ręke do odbytu, i pewnego razu zapaskudził jej nawet przescieradło. Obrzydliwy był..

Gość Nikodem17
" prostutka nie jest nauczycielką sexu..." hmm...to znaczy ,że raczej nie przyjmują takich ofert ?;< A jesli one nie są to czy istnieją takie panie powiedzmy :"nauczycielki"? Dzięki za odpowiedzi.:) P.S; Przepraszam ,że takie głupie pytania zadaje ale jestem ciekawy po prostu.

Nie potrafisz sobie znalezc normalnej pracy?podnieca cie to ze jestes szmata(jak siebie sama nazywasz)?co zrobisz jak bedziesz miala 50 lat?ani emerytury sobie nie wyrobisz i zaden huj nawet za paczke papierosow z takim starym pudlem nie pojdzie!powodzenia kobieto!uwazaj na choroby o ile jej juz nie masz:)

Nikodem- nie wiem. Ja straciłam dziewictwo w wieku 19 lat, z partnerem z ktorym byłam przez 5 lat póżniej , mielismy dziecko. Dla niego to też byl pierwszy raz. Nie byl za udany, podpowiadał nam instynkt, i tenże instynkt nauczył nas póżniej sztuki kochania. Myslę, ze raczej powinieneś pójsc tą drogą. Zadna prostytutka nie nauczy cie sexu, bo to powinno wynikać z samego ciebie, powinny wypłynąć emocje, i powinieneś kierowac sie instynktem. Jesli pojdziesz do prostytutki- dostaniesz usługę.. bo taka jest jej praca. Ale czy Tobie o to chodzi? Ja kiedys miałam prawiczka- nawet nie zdąrzyłam włozyc prezerwatywy , a on juz skonczył. O to ci chodzi?

Gość Nikodem17
No właśnie boje się takiego czegoś, że dziewczyna mnie wyśmieje ze szybko skończyłem ;/ Niby każdy powie ze jeśli dziewczyna kocha itp to nie powinna się śmiać ale nie wiadomo co może się stać,co będzie myśleć. Mówisz ze prostytutka da mi tylko usługę bo to jej praca...ale tak szczerze to chyba w tym momencie o to mi chodzi. Bo wiedziałbym na czym to polega,jak to smakuje. Myślę ze po paru spotkaniach nauczyłbym się dużo.Pewniej bym się czuł będąc z dziewczyna w takiej sytuacji.

Gość glupi jestes
znajdz jakas pozadna inteligetna dziewczyne a takie pytania jak powyzej beda glupie i zbedne. Dziwka jedyne co moze ci dac to ilesc tam bakteri i wirusow o ktorych dowiesz sie ze je masz jak juz twoja zona albo partnerka bedzie chorowac. HPV powodujacy raka szyjki macicy, nie mozna sie przed nim zabezpieczyc a wszystkie prostytutki go maja. I duzo wiecej innych swinstw.

Gość glupi jestes
wszystkie prostytutki powinny placic ubezpieczenie zdrowotne 100 razy wieksze bo sa roznosicielkami wszelkich swinst, czy to platne kurwy czy cichodajki.

Gość wkurzonaona
Przede wszystkim uważam, że prostytucja powinna być w Polsce zalegalizowana jak w Belgii, czy Holandii ! Dlaczego nie jest ? Dlaczego te szmaty nie płacą podatków ? Dlaczego władze tego obłudnego, katolickiego kraju udają że nie ma problemu ? Gdyby prostytucja była legalna, o ile zwiększyłby się budżet państwa ! Byłoby na szpitale, na służbę zdrowia, na budowę dróg ;) Prostytutki są pasożytami społecznymi,a moze być przecież inaczej !

Gość w katolickiej Polsce
To malo prawdopodobne , kler zamiata wszystkie problemy spoleczne dotyczace seksu pod dywan.

Gość Nikodem17
Mi mój kolega mówił ze jak robił pierwszy raz z dziewczyna to było beznadziejnie;/ Dziewczynie się bardzo nie podobało i nie chciała już więcej razy się kochać. Dlatego moim zdaniem trzeba się trochę poduczyć aby tak zadowolić dziewczynę która będzie robić to ze mną pierwszy raz aby wręcz domagała się następnego razu.Rzeczywiście trudno jest za pierwszym razem?

Gość Białasek
Kilka lat pracowałam jako prostytutka w różnych klubach. To był świadomy wybór. Uwielbiam seks, a do tego dostawałam za to pieniądze. Tam tezpoznałam mojego chlopaka z którym jestem kilka lat.

hej.. hej.. "Czerpanie zysku z cudzego nierządu jest karalne ".. Weżcie ten zapis w prawie pod uwagę,bo to znaczy ze nikt nie moze w Polsce opodatkowac prostytucji. Płacąc podatek Państwo tym samym zostałoby alfonsem. Nikodem właśnie dlatego, ze mozesz skonczyć z prostytutką po 2 minutach odradzam Ci to,bo zapłacisz 200-400 zł. za 2 min???? Opłaca Ci sie to? No chyba ze koszty nie mają tu zanczenia.

Gość sadze te ta dziewczyna do towa
rzystwa jest bardzo mila i rzeszaca wiedze prostytutka,ze dba o siebie i swoje potrzeby,ze pragnie kasy,kasa jest wazna,nie najwazniejsza,ale mozna prawei wszystko sobie za nia kupic.podoba mi sie to ze majac kase,dbasz tez o swoje przyjamnosci i edukacje. mam do Ciebie pytanie,co mowisz rodzicom ze skad masz tyle kasy? pewnie mieszkasz sama? masz swoje mieszkanie?wiec musisz miec kase,co mowisz rodzicom

Gość Nikodem17
Wiesz co, na takiej stronie odloty.pl(może znasz xD) np; są babki które ceny 1 godziny maja od 100-150zł i maja napisane ze ta godzina obejmuje nieograniczoną ilość zbliżeń, czyli ile zdołamy rady dać :) Myślę ze podczas tej godziny udało by mi sie z 2-max3 razy podejść do próby. Teraz będę szukał jakis starszych babeczek od 30-40 latek, wydaje mi sie ze bardziej zrozumie na czym mi zależy niż jakaś nastka. Chyba uda mi sie znaleźć taka aby podjęła klienta który ma 17 lat i do tego jest prawiczkiem, oby :D

Gość wsciekly dzik
jak to byc szmata?

Nikodem nie wierz we wszystko co jest napiasne na portalach. Przewaznie tego nie pisze dziewczyna, tylko ktos kto się nią opiekuje a sama dziewczyna nawet nie wie co tam jest napisane. Panienki za 100/h to agencje, w agencjach jest francuski w zabezpieczeniu i klasyczny jako standard. i jest to jeden raz. Takie zasady panują w agencjach, w niektorych nawet nie jest to godzina, a spotkanie do pierwszego razu. To sa zasady , i nie zalezy od dziewczyny, ona MUSI trzymać sie narzuconych przez agencje zasad. Nie trzyma sie- ponosi konsekwencje finansowe, a wierz mi zadna z dziewczyn nie wyjmie pieniedzy z kieszeni by zapłacic kare za ciebie. To jest biznes. Takie potrzeby o jakich ty piszesz moze dac Ci dziewczyna, ktora wynajmuje sama mieszkanie i moze robic co chce, ale taka dziewczyna by zarobic , utrzymac mieszkanie, opłacic ogloszenia, i inne koszty daje cene od 300-500h. Taka jest brutalna prawda, bo to nie jest chleb- ze musisz zjesc, to jest kaprys faceta a za kaprysy sie płaci. Pisze nie po to by cie zniechecić , ale po to byś sie nie zawiódł.