Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Hejka Yenka czas na przerwę .................juz nie klep w kompa :-D. Ja mam dzisiaj szczególny rodzaj jaskry analnej ...............a mam tyle roboty i papierzysk do obróbki .

Bo ty miałaś w piatek wolne ....................a ja co prawda miałam weekend wolny od szkoły , ale w domu było tyle do nadrobienia że dalam czadu oj dałam .........niedźwiedź trzepał sprzątał wynosił układał swoje modele , wieszał pranie na równi ze mną ..........:-D. Ale został nam tylko jeden pokój ten największy ale to pikuś :-D>

Witojcie:) miło sie czyta zbiorówki, iło ze mnie nie pomijacie ja molestuję czasem często Jo...i tyle :( tak więc mój brzdąc miał urodzinki 2 . pamietającym za zyczenia dziękujemy to miłe takie liczyc zawsze mozna na przyjaciół , a na tych co maja nas.,..jego w dupie to nawet patrzec mi sie nie chce:) tak wiec dziadki olały sprawę:) oczywiscie nie moja mamcia:) bo ona też kocha kubulka :D:D a o inych nawet szkoda mi czasu tracic na pisanie tu jak rozmawiałam z jo - to słusznie uznała ze mnie mogą nieznosic ale kubus jest odrebna osoba synem ich syna i wypadałoby...a pozatym jak mozna nie lubieć dziecka??...wnuka?? tak więc bez echa bez słowa ....bez znaku minęło nam 2 latka!! był tort balony przyjaciele i tak ma być :) kocham mojego brzdąca nad zycie!! a wam dziekuje!!

Gość
Kubus miał świeto??? Dla Kubiusia i jego slicznej Mamy 🌼 😍 😘

Garni! Życzę wam abyście zawsze wyglądali tak uroczo jak w Kuby urodziny. Żebyś Ty zawsze kwitła i czarowała swym urokiem, a mały żeby wciąż miał takie szczęśliwe oczy! Pozdrawiam Wszystkich!

witam porannie przy kawie .................... siedzę i próbuje pracować , ale mam pracowstręt -rozum podpowiada musisz zrobić .........a dupa że jej się niechce ........... W tym tygodniu muszę zdobyc dwa ostatnie wpisy w indeksie i go zdać do dziekanatu - a układ jest taki że o ile pania dziekan mozna zlapac na uczelni to faceta od prawa administracyjnego nie bardzo - blondynek -cherubinek jest nieuchwytny jak konik polny :-D. Dzisiaj po wielu staraniach nają przyjśc lampy do Hondy i nareszcie można ja bedzie oddać do naprawy ...............

heja lasencje. ja dziś wariatkowo - załatwiam sprawy i biegam, biegam, biegam... Teraz przysiadłam, bo już sił brakuje. wiosny chce, a nie tej chlapy-ciapy!

Ciągle pada..........................................ileż to można? Pozdrawiam iście wiosennie beznadziejnie chlupiasto ...dlaczego nie urodzilam sie w Maroku np.? Garni❤️ Groszek pewnie juz kuleczka sie stała -pozdrowka ❤️ dla Was i Was wszystkich ;-) nie dajcie sie przesileniu!

witam porannie !!!!!!!!!!!!! jak zwykle pracuję co prawda tylko do 13,30 bo potem idę na spotkanie pokontrolne z panią z Zusu - podobno jakies drobne błedy trzeba poprawić - dam radę a co :-D. Wracam do moich kosztów .................

Cześć. U mnie śnigu po kolana. Makabra. dojechałam do pracy,ale jak wrócę??? Juz są problemy, tiry stanęły, ślisko! Buziaki.

Czesc Dziewczyny, przeczytałam maile i sie troche wturwiłam :-( Mysle ze szalona krowa sie uspokoi jak byka znajdzie jakiegos...wtedy bedzie spokoj.ale narazie to ja wysiadłam... Ciule są politykami-i nic z tym nie zrobimy, mowia jedno robia drugie-i o dziwo spia dobrze...To jest cos czego nie ogarniam jest poza moja wyobraznia, nie wiem jak tak mozna zyc i funkcjonowac.Chyba jedni sie z tym rodza inni nie-Ci ludzie mysla tylko o sobie i nie maja wyrzutów w mysl zasady ze tylko krowa nie zmienia zdania ;-) nie przejmujcie sie, w obudwu przypadkach to walka z wiatrakami ...szkoda nerwow i zmarszczek;-) a na botoxa nas nie stać! u mnie koszmarony same, ale juz sie przyzwyczajam do tego bo jak ciagle jest zle to wiadomo ze lepiej nie bedzie.Juz sie pogodziłam.

Znów coś usuwane było? Na spisie topik był z godz. 15,32, a ostatni wpis Jo z 11 z minutami... Jakaś akcja mnie omija? Jo, ano nie stać mnie na botox. Zresztą, ja durna jestem wogóle... jak się zdecydujęto napiszę wiecej,ale chyba się wstydzę. I chyba czas dzwonić do Groszkowej... Co u niej itd. Buziaki dla wszystkich

Niniejszym chciałam przeprosić za mój brak aktywności... zajrzałam dziś na pocztę moją topikową, pierwszy raz od połowy lutego bodaj i się przeraziłam że mam tyle zaległości, ale brak czasu na ogarnięcie tego nie minął. Na wsio poodpisuję jak się sama ogarnę ze swymi obowiązkami. Do poczytania niebawem. Pozdrawiam gorąco ❤️

witam mam globusa i jestem wkurwiona na własna głupotę - wypełnilam druk VZm ............... i pomyliłam załaczniki totalna porażka :-(. Jak sobie pomyślę że będe to przeklepywac az mnie nosi ...............bleeeee.

Cześc. roboty mam po pachy i czuję się fatalnie. Brzuch boli masakrycznie, wczoraj mimo 4 nosp zwijałam się z bólu. Potem zasnełam, a po 22 zadzwonił telefon. Zerwałam się na równe nogi, bo tel. o tej porze to dla mnie jak alarm... A to znów dzwonił debilowaty kolega mojego meża - ten facet nie ma za grosz wyczucia, jest beznadziejny i tle. Przynajmniej raz w tygodniu tak dzwoni, kurcze, wk**wia mnie do łez, bo on emeryt czy rencista i opieprza się cały dzień, śpi do południa, a ja wstaję o 5 rano. Już nie raz mówił mu moj by nie dzwonił tak późno. A ta menda dzwoni. A jak mój nie odbierze komórki, to ten dzwoni na stacjonarny. Więc mam hercklekoty z niewyspania, bo tak się zdenerwowałam, że juz potem nie mogłam zasnąć. I do tego te bóle brzucha... CZyli czekam na @ - nic z ciaży pewnie!

Cześć Yenka nie tylko VZm sa fajne znam jeszcze parę ciekawych druczków równie fajnych ............... nawet nowe wersje pitu dla prowadzących działalność są tez fajne - a ile maja krateczek i okieneczek :-D bajecznie i kolorowo ..................a miało być mniej biurokracji itp. ..........czyli miało byc fajnie a wyszło tak jak zawsze :-D. ale jedna zmiana w picie mnie cieszy - ta ze wskazaniem na osobę przy 1% podatku to bardzo dobre rozwiązanie ( szczegolnie dla osób) . Jak robię pity to ambitnie przepisuję dane , które mi dałaś zawiele nie tłumacząc mówię że wpisałam dla konkretnej osoby - nikt się nie burzy i tak ma być :-D . Pozwoliłam sobie sprzedać dane do mojej zaprzyjażnionej księgowej - niech też wpisuje zawsze to jakas pomoc . Jak nastepnym razem będziesz miała taka sprawe to dawaj jak najwczesniej dane ................. zrobimy jak za Gierka : pomożecie ......... Pomożemy !!!!!!!!!!!:-D>

Wielkie dzieki Whimka. My też działamy, skrzykneliśmy się ze znajomymi ze studiów i zrobiliśmy zrzute. Nie chciała kasy od współpracowaników - nie dziwię się jej, bo wiele jest wrednych osób i jakym miała patrzeć na osobę z biurka naprzeciw, jak wypomina, ze pomogła... A nas nie musi ogladać codziennie, ani nawet raz na jakisczas - i pomoc przyjęła. Grosik do grosza i ma na leczenie dzieci, kurcze, tyle nieszczęść jest na świecie. A co do Gierka - wygrał jakis pelbiscyt na najbardziej lubianego polityka wszechczasów...

A co do pomocy dla tej koleżanki - pewnie w next year też ta pomoc będzie potrzebana, bo choroba malca nieuleczalna...

Yenny cmok cmok 👄 najpierw niech się cykl ureguluje! daj sobie trochę więcej czasu..no, otrzyj oczki, nie płakusiaj :)

Mumi - cykl to ja mam uregulowany, czasu dałam sobie sporo - bo rok, nawet jak nie chciałam dziecka to nie używaliśmy zabezpieczen i NIC, wielkie, wielkie NIC. A tam gdzie nikt dzieci nie chce, to rodzą się i na śmietnik są wywalane. Zła jestem i tyle.

Witam! Przed chwilą własnie rozmawiałam z Groszkową - prosiła by Was wszystkie uściskać i ucałować. Brzuszek ma mały, czuje się dobrze, za tydzień bedzie w domu to odezwie się tu. Piszcie - by miała co czytać. Pozdrawiam zatem zieloniaście i groszkowo!

Czołem, ale się moja skrzynka zapełniła, poodpisuję jutro, może w niedzielę. Yenka, ja od jakiegoś czasu mam takie samo wrażenie odnośnie chcenia i niechcenia. Mumi, palant, obie teraz jesteście skonsternowane, ale ten człowiek wziął sobie do serca starą zasadę: dziel i rządź:P:P:P Mumi, tulę mocno!!!!! Garnierka zdjęcia śliczne i radosne:) Reszta później - teraz jesc, prac i spac.

Witam. Zakupy zrobione, posprzątane. Placek upiekłam wczoraj, mimo marnego samopoczucia latałam po domu jak wariatka piorąc, sprzątając, piekąc itd. Chyba tak najlepiej wywalić z siebie złosć i frustrację. A przynajmniej pożytecznie. Księć mi zrobił niespodzianke - wczoraj jak zadzwonił do mnie do pracy to akurat beczałam z wiadomego powodu. A wczoraj miał imprezę firmową, taką bez osób towarzyszących. I miał wrócić późno, a wrócił o 18. Jak stwierdził, nie chciał, bym siedziała sama - poszedł na imprę na 2 godziny - w sumie jako szefowi to mu wypadało pokazać się. No i dobrze, troche humor mi poprawił. Dziś rano wstał z temp. i bólem gardła. Teraz śpi, a ja wstawiłam gary -na obiad wpadną goście z jego rodzinki. Właściwie już nie ma tygodnia by ktoś nie zajechał. Podobno mnie polubili, a więc nie jestem potworem. Młody pojechał do dziadka, kurcze, coraz mniej go widać w domu, a niedługo to prawie zapomnę jak mi syn wygląda. Treningi, angielski, kółko teatralne, pingpong, koleżanki i koledzy, wyjazdy weekendowe, wycieczki... Aż mi sie płakac chce... Gdzie sie podział mój mały syneczek???????????????????

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest tam kto ? niech się ktos odezwie ............