Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
malgorek

Wypełnianie bruzd około nosowych

Polecane posty

Gość Juvederm
bardzo krótko trzyma, około 3 miesięcy, nie polecam. Jest to stary preparat, który "odnowiono" dodając znieczulenie , no niby nic nie czuć jak sie go podaje w bruzdy. Trochę bajerki rowerki. Najdłużej trzyma Teosjal, jest nawet taki jego rodzaj, ze trzyma 2 lata. Miałam taki podany rok temu i na razie jest ciągle tak samo, żadnego zmniejszenia, co ciekawe miałam podane poprzez jedno wkłucie, czyli tylko jedna malutka dziurka, Szczerze polecam.

Gość Dr.X
Który Teosyal trzyma 2lata? Oswieć mnie bo nawet producent sie dziwi jak to słyszy.;-) No powaznie to Teosyal jest ok. szczególnie Kiss do powiekszania ust. Deep Line tez i ładnie sie uklada. Hi

Gość trzyma
Teosyal ultra coś, taki którym wypełnia sie policzki. Wyrzuciłam opakowanie, jezeli chcesz zadzwonię i zapytam dokładnie o nazwę. Od roku nic mi się nie zmienia, jest droższy niż ten o którym piszesz, ale to swietna sprawa. Miałam długie i głębokie bruzdy. Dwie ampułki załatwiły sprawę. Po 3 godzinach nawet nie było widać, że coś mi w bruzdy wstrzyknieto. A te trzy godziny były z jakąś maścią. Jak zmyłam byłam mile zaskoczona, tym bardziej, że miam juz wcześniej Juvederm i znałam efekt. Następnym razem też wstrzyknę sobie ten sam preparat.

Gość Do trzyma
Mam rośbę, czy mogłabyś dokładnie napisać jak nazywał się ten rodzaj Teosjalu, ponieważ umówiłam się na następny czwartek na zabieg teosjalem, ale takim zwykłym, skoro jest możliwość przedłużenia działania, zdecyduję się na ten dłużej działający. Tylko chciałabym wiedzieć dokładnie nazwę

Gość i jeszcze cena
i jaka jest pojemność

Gość trzyma
Wszystko wiem. Teosyal Ultra deep, pojemność 1 ml i cena 1000zł

Gość koralek82
witam Ponieważ wypróbowałem już chyba wszelkich możliwych sposobów w walce z bliznami po trądziku (głębokimi), które okazały się bezskuteczne, jestem na etapie decydowania się na wypełniacz. Trochę czytałem o Restylane, Surgidermie, Juvidermie, Aquamidzie... dużo tego i nie bardzo wiem jak rozmawiać z lekarzem, jakiego dokonac wyboru. Oprócz blizn mam na polikach mocno odznaczone zmarszczki mimiczne, które w połączeniu z bliznami tworzą koszmarny efekt. Mam nadzieję, że po zastosowaniu wypełniacza ulegnie to zmianie. Chcę się zapytać o możliwości i koszty takiego zabiegu. Jestem zainteresowany ta kliniką http://www.kec.pl/kontakt.html. ma ktoś jakieś doświadczenia?

Gość niki13
A gdzie w Białymstoku dobrze wypełniają zmarchy i za ile? Kogo unikać? Macie jakieś doświadczenia?

Gość Gdzie iść
Ja idę w Opolu na bruzdy do dr.Keckiego. Macie jakieś wspomnienia?

Gość miłanocka
wczoraj zrobiłam to szaleństwo i zlikwidowałam bruzdy nosowe. Mam 46 lat, bruzdy wg oceny lekarki jak na mój wiek średnie. Miałam do wyboru 2 ampułki Teosjalu dep line lub jedną Teosjalu ultra dep. Opiszę różnicę. W każdym jest po 1mil hialuronu, ale różnią się steżeniem. Dep line jest żadszy i z lekka mniej wydajny niż ultra dep. Na moje bruzdy ocznie doktro stwierdziła, ze pójda 2 ampułki dep line lub 1 ampułka ulta dep, poniewaz ostatni jest bardziej stężony, wydajniejszy, a co lepsze utrzymuje się w twarzy około 1,5 roku. Wybrałam ultra dep. Rezultat jest wspaniały. Buzia odmłodzona bardzo, taka wypoczęta. nie miałam nawet opuchnięć, po pół godzinie nie było widać śladu po zastrzykach. Obudziłam się w nocy i jest poprostu wspaniale. Chyba z wrażenia już nie zasnę i siadłam do komputera. Zabieg robiła mi dr Turczyńska w Sulęcinie, wrazenie odniosłam bardzo miłe, bezboleśnie i bardzo tanio, jak niektóre z was pisały. Nie naciąga, sama namawiała mnie na ultra dep, który wyszedł taniej niz ten drugi hialuron. Mam trochę pozbawiona jedrności twarz, cóż, wiek i opalanie robia swoje. Doktor mówiła mi o fotoodmładzaniu. Czy któras z was ma jakies doświadczenia w tym kierunku? Proszę piszcie, bo chyba złapałam bakcyla

Gość zoora
Do miłejnocki- ile kosztował zabieg z tym wypełniaczem i gdzie to robiłaś

Gość miłanocka
1000zł , w Sulęcinie u doktor Turczyńskiej. Wygladam bardzo naturalnie, duzo młodziej, jeżeli masz bruzdy, zrób sobie, zobaczysz, to duzo daje dla twarzy, tak jak by Ci odjeto wiele lat. Byłam na fotoodmładzaniu. Tez fajny zabieg, krótki, niebolesny, twarz jakby bardziej nawilzona, ale trzeba zrobic kilka razy dla podtrzymania na dłuzej efektu

Gość zoora
do miłanocka, dzięki za informacje, chciałabym z tobą utrzymać kontakt, bo ciekawi mnie czy aby napewno ten wypełnicz utrzyma sie 1,5 rok,

Gość miłanocka
Ok, gdyby cos zaczęło wczesniej schodzic dam od razu znać. Na razie jest rewelacyjnie, twraz dużo młodsza. Ale, ale, uwaga!!!!!!!!to uzależnia. Myślę teraz o swojej figurze.

Gość tajga_ga
Czy któraś z Pań robiła sobie te zabiegi w Toruniu? Chciałabym usłyszeć opinie.

Gość E B
Witam, jestem umówiona na wypełnienie doliny łez czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami, przyznaję ,że bardzo się boję i nie wiem czy nie zrezygnować.

Gość E B
Do Lisy 42 Czy jestes zadowolona z wypełnienia ,jak długo utrzymywała Ci się opuchlizna?

Gość 40 lat+vat
Byłam u Kęckiego w Opolu.Mam 52 lata. Po pierwsze świetnie znieczula,niec nie bolało poza samym znieczuleniem -ukłucie igły. poczatkowo miało byc 2 strzykawki ale wtrakcie zapytał mnie czy zgadazm sie na jeszcze jedną -nie bylo problemu bo dla mnie liczy sie przede wszystkim efekt. Wygladam kilka lat młodziej nie moge w to uwierzyc ze bez operacji plastycznej mozna tyle "poprawic" Za rok wracam do niego.jestem stała w uczuciach.

Gość do 40+vat
Ule płaciłaś za ampułkę. Dla mnie pieniadze niestety stanowia lekką barierę

Gość lisa42
do E B Hej, zajrzałam tu po kilku miesiącach, a tu pytanie do mnie! Od wypelnienia minęło 8 miesięcy. Efekt nadal jest, tzn wciąż mam to wypełnienie i wciąż jest to wybrzuszenie. Okazało sie, że nie była to w ogóle opuchlizna, bo jak długo mogłaby ona schodzić, 8 miesięcy?! Na początku byłam załamana, potem udało mi się to trochę rozmasować i było lepiej, ale teraz to już chyba się przyzwyczaiłam. Na pewno worki pod oczami są mniej widoczne, ale za to mocno uwidoczniły się bruzdy pod tym wypełnieniem. Wypelnialam ptem dalej policzki, ale chyba za mało, bo bruzdy nadal były widoczne, ale już bałam się dostrzykiwać, zeby znów nie mieć tych wałeczków tylko niżej. Ostatecznie po tych 8 miesiącach uważam, że nie poprawiłam swojego wyglądu tym wypełniaczem, ale też nie pogorszyłam. Po prostu zmarchy zrobiły się w innym miejscu :( Nadal jak dociskam pod oczami to wypełnienie to czuję wałeczki. Ponoć u niektórych kwas hialuronowy ma tendencję do puchnięcia (wyłapuje wodę i pęcznieje), może u mnie tak jest :(

Gość miłanocka
Witam wszystkie Panie. U mnie jest nadal ślicznie. Bruzd nie widać i szaleję dalej

Gość do 40+Vat
Nie odpowiedziałaś ile u Kęckiego kosztuje ampułka kwasu hialuronowego. Sprawdziłam na jego stronie 1000zł , ceny warszawskie. U Turczyńskiej za to samo trzeba zapłacić 600zł. Mam tą samą drogę i tu i tu, a ze 3 ampułki muszę wstrzyknąć. Ostatnio 2 lata temu tyle miałam podane. Czyli u Turczyńskiej zaoszczędziłabym kilka stówek. Duża różnica. Troche miałąm watpliwosci dlaczego tak tanio, czy to ten sam preparat. Zadzwoniłam, i wiem dlaczego. Turczyńska mówiła, że bierze dużo z hurtowni i ma zniżkę, a ta zniżkę przeznacza dla pacjentek nie dla siebie.Spodobało mi się to jak powiedziała, że jest kobietą i ceny ma korzystne dla kobiet.

Gość Do Lisa 42
Dziękuję za odpowiedz, zrobiłam to wypełnienie 4 dni temu, narazie jeszcze mam niestety małe krwiaczki pod oczami, które naszczęście pokrywa korektor wstrzyknięto mi malutką dawkę kwasu ,ponieważ wcześniej miałam złe doświadczenia z innym kwasem i bardzo się bałam tego zabiegu, chyba jestem zadowolona, jedno oko wygląda bardzo dobrze nie mam żadnego wałeczka ,natomiast drugie wypełnilo się troszkę za mało, i mam małe zgrubienie, ale za tydzień jestem umówiona na korektę ,bo moja Pani doktor przewidziała ,że tak może się zdarzyć i wolała to zrobić etapami, ogółem napewno wygladam lepiej nie widać tych strasznych worów ,ktore miałam,ale na efekt końcowy pewnie jeszcze trochę poczekam.

Gość mmmmmmadzia
hej ja wypełniałam bruzdy preparatem surgiderm i efekt natychmiastywy i superowy. no idealnie równo, fakt ze dużych przedtem nie miałam. reszte preparatu wstrzyknęłam w kaciki aby ciut podnieść. to robiłam miesiąc temu a wczoraj dolinę łez tez surgidermem 24, ale na efekt trzeba poczekać, są dwa małe siniaczki i chyba ciut nierówno. ale zobaczymy jeszcze w poniedziałek mam się pokazać. aha botoks raz miałam i trzymał się całe 8 miesięcy, za 2 tygodnie go powtórze

Gość Diagnar
Napisz proszę gdzie ta Turczyńska przyjmuje. Pytanie do "Do 45+vat"

Gość Ninek1
Witam, Na stronie dr Turczyńskiej jest sporo nieścisłości. Nie wiem zresztą czy mówimy o tym samym, http://www.chiropraktyka.com, poza tym gabinet lekarski nie może zaopatrywać się w hurtowni (!) Wniosek taki że ktoś wciska Wam kit. Ktoś polecał mi ostatnio gabinet Beauty Derm www.beauty-derm.pl na Mokotowie w Wa-wie, stosują tam różne wypełnienia m.in. Sculptrę. Czy któraś z Was wie coś więcej nan ten temat?

Gość Beti38
Hej dziewczyny ! Jesli ktoras jeszcze się zastanawia czy warto uzyc wypełniaczy to zapewniam ze warto . Zastanawiałam sie ponad rok ...analizowalam wszystkie za i przeciw .I w końcu odwazylam sie uzyc radykalnych metod odmładzania . Mam 38 lat a tawrz w bardzo dobrej kondycji ale od ponad trzech lat przeszkadzaly mi minimalne bruzdy okolo nosowe plus minimalne lwie zmarszczki . Sam zabieg nalezy do srednich ale da się wytrzymac , zasinienia oraz opuchniecia utrzymuja sie okolo 5 dni . Ale efekt super !!!! odmłodnialam o okolo 5 lat w tydzień !!! Jesli ktos jest zainteresowany na namiary w Białymstoku to piszcie na maila. .

Gość fiona2009
Witam kobietki, ja od pomad 2 lat korzystam z uslug jednego lekarza i serdecznie polecam. Doktor Mielechow przyjmuje w Warszawie w salonie EL-OR. Robilam u niego botoks 2 razy, a teraz wypelnialam bruzdy okolo nosowe. Musze przyznac, ze jest to prawdziwy specjalista, znajoma robila u niego oprocz botoksu usta - powtarzala juz 2 krotnie zabieg, za kazdym razzem zadowolona. Polecam, sprawdzony- warto!!

Gość Hiksa
No tak, tylko jakie ceny u Mielechowa, kosmos.

Gość BaetriczeXYZ
Ja się skusiłam na Turczyńskiej. Wzbudziła moje zaufanie przez telefon. Rozmawiałyśmy o mojej twarzy tak jakby mnie widziała. Powiedziałam ile mam lat, opisałam twarz, zmarszczki, a ona wyłożyła mi co powinnam zrobić. Oddałam się w jej ręce i dobrze zrobiłam. Tydzień po zabiegu, żadnych sladów nie mam, a twarz młodsza i tak bardzo wypoczęta. Użyła kwasu hialyrunowego, Tiosial (pudełko dostałam na przestrogę od niej, żebym nie pozwoliła w przyszłości wstrzyknąć sobie nic innego poza tą substancją, jest w 100% wchłanialna i nie powoduje zmian w skórze). Starcza na półtora do dwóch lat. W przyszłości nie zmienię lekarza, bo mam do niej zaufanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować