Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

e tam , zobaczymy jak wroce czy bedzie tak samo. narazie mokre pazury, makijaz i juz mnie nie ma , szczesliwych walentynek o ile obchodzicie łapać kwiatki fruit sensation 🌻 alexandria 🌻 kropelka 🌻 Kruskawa 25 🌻 Franciszka 🌻 meg 🌻 i reszta 🌻

Baw się wspaniale !!!!!!Za dużonie klikaj bo zniszczysz lakier na paznokciach.Dzięki za życzenia mam nadzieje że mąż będzie pamiętał. ale po 17 latach ........

Supernova udanych Walentynek. Zresztą całej reszcie tez tego życzę. Unas musi być na spokojnie,bo moja męża ma nocki. A może jutro będzie mial wolne? Marzenie ściętej głowy. Ale nadrobimy ta strate w sobote na zabawie sledzikowej. Allez urocze rzeżbienie figurki mnie czeka.:D:D

No tak, pora obiadowa ,czas powrotów z pracy a ja licze że ktoś ma ochote pogadać. Ja też znikam zaraz wraca rodzina .

witam. ale miałam dzis zapierdziel i jeszcze przyniosłam prace do domu-nienawidze tego!!!!! zjadłam właśnie barszcz ukraiński - znaczy trochę bo za dużo nie moge - żołądek mi się skurczył:/ trzymajcie się dziewuszki, napisze cos wieczorem. ps. walę-tynki :P

hej, dziewczynki. jak się dziś czujecie? ja musze powiedzieć,że w miarę dobrze. tak się dziś rozmarzyłam, jak to będzie pięknie jak już nam się uda:)))

hej :) Ja dzisiaj jestem z siebie dumna.. bo jadłam przepisowo ;) Oglądałam swoje fotki z listopada 06.. rany.. już nigdy się tak nie zapuszczę.. ;) Stosujecie jakieś wspomagacze.. tzn. tabletki na odchudzanie ?!

dobry wieczór wszystkim odchudzaczką. nareszcie troche spokoju.Rodzina nakarmiona i umyta .Mąż i syn są fanami M jak miłość , więc mam czas dla siebie. ale czy ktoś tu jest?

Gość trukaweczka25
moj maz jak wyszedł z domu o 4.15 tak jeszcze w pracy:(przyjedzie zje,umyje sie i pojdzie pewnie spac bo rano znow trzeba wstac przyznam sie Wam ze moja dieta nie jest taka rygorystyczna jak ostatnio,ale uwazam na to co jem,jem w mniejszych ilosciach i pilnuje sie zeby nie jesc po 17stej no chyba ze jakis mały owoc ściskam

wtaj>Truskaweczka , ja też sie staram ale zobaczymy czy są jakieś efekty . W czwartek ważenie.

kochane a czy to teraz jest tłusty czwartek???????????????? Maz poprosił mnie zebym na walentynki zrobiła jego ulubiona pizze,a on kupi dobre winko i zjemy romantyczna kolacje,no i chyba jutro nici z mojego odchudzania,bede musiała sie poswiecic:(

Truskaweczka zrób pół dla siebie z warzywami i będzie OK

jestesmy jestesmy:)) tak tłusty czwartek to ten czwartek:/ hmmm masakra normalnie, ale chyba z jednego pączka trzeba będzie zjeść tak dla zasady? zreszta sama nie wiem:) ja dzis dla poprawienia humoru, bo tak jakos mi smętnie, oglądam sobie skecze Formacji Chatelet, którą uwielbiam... jaka szkoda, że nie mieszkam w Krakowie.... ehhhh

dziewczyny będzie ktoś jeszcze dzisiaj na pogaduchach?

Witaj fruit!nie mów o pączkach!!!!!UWILBIAM

A dzisiaj mam wrażenie że jest mnie dwa razy więcej.

meg---> ja nie wiem co jest, ale czuje się jakbym tone wazyła. a nie jestem przed @ więc nie wiem co i jak. ważę się w czwartek-mam nadzieję, że nic nie wzrosło, bo chyba się zastrzelę;/

Fuit nie kracz bo ja też w czwartek. Przez 7dni zgubiłam 2i pół kg.Ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.NIby walcze , dużo ograniczyłam wiele zmieniłam ale na efekty trzeba czekać długo...............!1!!!

kurcze cos mi sie strasznie chciało,wiec zeby nie skubnac zadnego z ciastek stojacych na stole,zrobiłam sobie kubek barszczyku instant,moze nie powinnam ale lepsze to niz słodkosci kurcze tez tak mysle o tym paczku:(tymbardziej ze mama na pewno bedzie je własnie smazyc albo faworki,no i ciezko bedzie sie oprzec:D

no własnie z ta waga to jest tak zazwyczaj ze na poczatku mocno spada a pozniej wskaznik nie chce sie w dół obsunac

TEoretycznie to ja wiem ,gorzej z praktyką.

ehhh dziewczyny, mam jakąs zapaść totalną. ide zjeść połówkę grejfruta-ponoć dobry owoc przy odchudzaniu, obejrze jeszcze coś w wykonaniu chłopaków z Formacji Chatelet i spadam spac. jutro czeka mnie ważne spotkanie i podpisywanie umów więc tym bardziej warto byłoby się wyspać. trzymajcie sie dziewczyny, pa

ja tez uciekam ,no jeszcze nie spac ale od kompa,zaraz powinien wrocic maz,to musze kolacyjke a własciwie obiad podgrzac

Dobranoc fruit, (ja własnie zaliczyłam pomarańcza).