Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

robie zawsze z piczarkami.Najpierw smażę piczarki z cebula na malej ilosci oleju.Ten farsz wykładam na ciasto.A ciasto tak bardziej od reki.Wg przepisu 20 g drozdźy rozprowadzic w 1\\2szkl mleka zodrobina cukru,gdy troche wyrosna dodac do 2szkl.maki,troche soli i łyzki oleju. Ja robie z1kg pieczarek i potrajam porcje na ciasto,bo nas jest 7 osob w domu

Moji szykują się ogladać szreka2, więc mam komputer dla siebie

Ciasto oczywiscie nie może sie kleić wiec trzeba moze bedzie dodać troche mąki.A potem odstawic do wyrosniecia.Rozsmarować na blache,potem smaruje ciasto przecierem pomodorowym,na to grzyby i ser potarty

i wcale nie trzeba długo piec.Zreszta nie wskazane,chyba,że ktos lubi chrupiace ciasto. Jeszcze nie zdażylo mi sie aby ten przepis nawalil

Ja robie tylko tarty na francuskim cieście ,bo takie moge kupić. lubie gotować tylko ciasta nie są moją mocna stroną

Już od dłuższeg czasu rodzina mnie męczy to może im zrobie niespodzianke.

A swoja droga to super dali film na wieczor.Bajka dla dzieci,tragedia.Raj dla dzieciakó ze spaniem.Choc moje dzieci juz oglądały wiec u nas bedzie co innego na tapecie. I zastanawiam sie czy przypadkiem szwagier nie chce zostac.Mały nietakt jak na nasze warunki,ale co zrobie.Nie wygonie

Nie chwalac sie,ale do ciast to mam dryg.Nie jednokrotnie pieklam na zamówienie. Kiedys robilam nawet taki 3 pietrowy tor na wesele,które organizowaliśmy ze znajomymi. Ale nie mam w domu warunkow na to aby siedziec przy tym sposobie zarobku częściej

Mój mały i tak zaśnie ,jeśli nie to przynajmiej nie będe go budzić na antybiotyk,

zazdroszcze ci tego talentu , ja staram się wykazać na innym polu,robie rożne desery itp

podam mu ten antybiotyk ,tyle że nie będe go budzić bo będzie oglądzć film.

No i pieknie.Każdy ma jakis talent,choc niektorzy sami jeszcze go w sobie nie odnalezli.Trzeba to pielegnowac Wlasciwie ostatno to nie piekę za dużo,bo nie mam checi,a i wielka pokusa wtedy .Po co wywolywac wilka z lasu.Niedlugo swieta,to znowu popieke slodkosci.Reszta musi poczekac

Spadam zrobic jakies szamanko dla chlopakó i dziewczyn,bo zaraz wrocą .Pewnie beda glodni. Ale ja sobie jeszcze odbije te kregle.Tak czekaam dlugo,żeby isc. OOO właśnie przyszli. papa

Ja na święta jestem obdarowana ciastem od rodziny , tylko robie jakiś tort. mam takie przepisy z gotowych półproduktów. nawet moja teściowa nie poznała.

dobranoc zaglądne do was jutro wieczorem jak wroce z pracy. Zyzce miłej soboty🌻

Dobranocka mile panie. Jednak sobie pojechali.Ale nerwy zostały. A przecież mogli zadzwonic i sie zapytać czy moga nocowac,A tak ja nic nie mówila,ale humoru nie mialam i wyszłam z domu.Po co mial ktos patrzeć na mnie.Jakos to musze przeżyć,ale niesmak pozostal.Zostane pewnie wrwdna kobieta.Choć przeciez nic nie mówilam

kropelka--> cóz tak to bywa, nie dogodzisz każdemu. ja dzis na jogurcie i kawie. musze sobie kupic jakis poreparat odkwaszający, bo czuje po sobie, że sie przytrułam, a jak tak dalej pójdzie to bede miała problem z dalszym chudnięciem i z bolącymi gnatami:( trzymajcie sie dziewuszki. odezwe się poźniej

J a tak na momencik:D fruit kup sobie wapno i łykaj.Ja przewaznie kupuje w tabletkach musujacych.Lepiej przyswajalne.Dostarcz swojemu organizmowi witamin,których ci teraz brakuje. papa

dobry wieczór miłe panie. dzisiaj poniosłam porażke,mam wilczy apetyt, ciągle bym jadła. musiałam sobie kupić chlebek, na szczęscie był w sklepie czarny,ale zjadłam 3 kromki.oraz 1serek wiejski i na obiad salata z dodatkami. niby nie dużo,a jednak.Cała jestem jakaś utyta ,spodnie jakoś mnie piły. Dzisiaj wróciła moja koleżankanie było jej kilka miesięcy i zauważyła zmiane- na lepsze.Ona cale życie bardzo uważa na wage, więc wie co mowi, było mi miło. W środe się zważe, to zobaczymy. Jak minela sobota?

Dzisiaj sobota więc nie ma co się dziwić,życie rodzinno-towarzyskie kwitnie,chyba nikt tu już dzisiaj nie zajglądnie. jeszcze troszke poczytam jak leci innym, może ktoś się odezwie.

dobranoc, jutro ide na noc więc do was zaglądnemoże kogoś zastane. 😴

witam. ja dzis jakwczesniej pisalam po szkl. jogurtu z musli, kawie jabłku i sałatce z kapusty pekińskiej oraz kilku plasterkach chudej kiełbasy. nie moge jesc, normalnie mnie odrzuca. kropelka--> witaminy to ja biorę, wapno też w nich jest, a mi chodzi o odkwaszenie organizmu proszkiem zasadowym, ale nie moge nigdzie sotac, takiego ktorego kiedys uzywalam. meg--> coz ja poradze, ze my się tak mijamy??? trzymajcie sie dietkowo. pa

Oczywiście znowu przegapiłam, jak siedze kamieniem to nikogo nie ma jak tylko się rusze zaraz ktoś sie zjawia.😡

DOBRANOC MIŁE KOLEZANKI. jAKOS DZISIAJ W CIĄGU DNIA BYLO MALUTKO,WŁAŚCIWIE ZERO JEDZENIA,ALE NA WIECZOR POSZLISMY DO ZNAJOMYCH Z TA PIZZA CO JA PRZYGOTOWYWAŁAM OD piątku i zjadłam kawalek .Oczywiscie po 18.No i jeszcze 2 fikolki. Troche mam kolowrotek ale literki jeszcze widzę. Jutro nadrobie rospuste. Al;e bylismy u rodzinki i nie dało sie ukryc ,że schudlam.Mnóstwo pytań co robie i co jem. Czyli maly sukces.Jak widza inni i to nie troszke to juz jest super.Aż się dusza raduje.I chce się wszystko kontynuowac. U znajomych zebralo się na wspomnienia i tak jakos zrobilo mi się smutno.Jestem szczęśliwa ze swoim męzem,ale szkoda ,że to powstalo dlatego,że mój pierwszy mąż znarl.Tak nie powiino byc. Przepraszam,że nie na temat,ale tak jakos mnie wzielo. Trzymajcie się dziewczyny, iżyczę osiągnięcia celu papa Dobranoc

Sorki za literówki.Qurde ciemno i nie kontroluje za bardzo swoich błedów, papa,już teraz spadam na serio. czesc🖐️:D:D:D

witam miłe koleżanki. dziśiaj niedziela,a ja chodze jak gradowa chmura, zamiast celebrować od rana życie rodzinne to warczymy na siebie. tak od słowa do słowa.DZiśiaj chyba ze złosci to zjem rosół może sobie poprawie humor. Kropelka -->jak twój nastrój mam nadzieje że lepszy.

MEG dziekuje,juz dzisiaj lepiej. Bylismy na cmentarzu i juz jest ok. Tak mnie wczoraj jakos naszlo.Chyba za bardzo obciązyłam sobie zoladek i nie zdrowe mysli nawqiedzily moj umysl. A te gradowe chmurki odgon,bo to nic nie da.Szkoda czasu na niepotrzebne swary.