Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameralna

Takie ciało to marzeenie kazdej z Was!Prawda?

Polecane posty

Gość Nie mam takich marzen
:) nie jestem plytka a po drugie mysle jednak ze mam lepsze cialo to na zdjeciu nie jest takie zle ale te krociutkie nozki yyy :)

Gość ciekawe gdzieeee
:O krótkie nogi, kiepska talia, beznadziejny biust a raczej jego brak :O. Nie nie marzę o takim, mam lepsze tylko nie tak opalone :P

Gość phi ja jestem
łądniejsza i zgrabniejsza :) A ona jest solaris i to jescze blond, fuj, każdy porządny facet brzydzi siętakimi

ja mam podobna figure ale wieksze i bardziej sterczace piersi :):):) i takie okluraki podobne tez mam!;)

fajna jest , przyznajcie! fajne blond wloski,super opalenizna(chyba po fotce widaz ze lato),ladne zabki ,fajny brzuch! nie wiem czego wy od niej chcecie?? w polsce nie ma duzo fajnych lasek,takie naleza do tej lepszej klasy:):)

Gość Jedynym mankamentem
jezeli chodzi o cialo sa krótkie nogi ...reszta cialka jest spoko opalone mniam, fajne wloski

Gość Jedynym mankamentem
ale i tak moja lalka jest lepsza hehe

Gość ale wy wszystkie
puste jesteście i do tego podążacie za tandetą!! Na pęczki takich 'lasek' na ulicach, spalone na heban, tlenione bezmózgowce w tandetnych okularach i najlepiej w kozaczkach białych albo w kowbojkach... Za grosz gustu nie macie!!! Pięknych i zadbanych kobiet jest garstka w tym kraju!!!

nie ma krotkich nog,jak zalosy butz na obcasie to na bank super wyglada,tak na boso no wiadomo ze nie ma szalu:) hahah nawet moja kumpelka mowi ze jedyne co mnie z nia rozni jest to ze ja mam wieksze cycki i troche krotsze wlosy:):)

Gość ale powiedz i co z tego
kazdemu sie podoba co innego ...nie wolno oceniac czlowieka tylko po tym ze ma wlosy pofarbowane na blond i jest opalony ludzie ! dajcie juz sobie spokoj

Gość to lato ludzie jka ma
wygladac??? ma byc biala?? ma ubrac kurtke jak slonce swieci?? a wloski ma ladne,czy wszyskie musza sie robic na HERBUS?? to jest tandeta!!! blon gora!!! za zdrosnice!!

Gość niewiem czemu sie tak
dziewczyno podniecasz buhahha

Gość 0pawel
tez jestem za wysokimi blondynkami hej !

Gość kierowniczka akademika
dziewczyna ładna , zęby faktycznie sliczne co do figury , góre bym mogła wziać , ale nogi mam dużo , dużo lepsze

Gość kierowniczka akademika
bo krótkie te nogi , niestety

Gość 0pawel
rzeczywiscie nogi przykrotkie.Dlugie nogi goooora :) lassski

Gość gosia21
ale z was zazdrosnice ladna diewczyna nie wiem co sie czepiacie.

Gość facet jeden
każdy ma swój gust, jak dla mnie to blondynki sąnudne, wszystkie niemal identyczne... Mnie podobaja się ciemnowłose kobiety, filigranowe i o jasnej karnacji, bardziej naturalne i ubierające sie bardziej klasycznie...

Gość yhym facecie jeden czy czasem
nie jestes kobieta abuhahahahhahahaha jestescie naprawde zalosne to jest juz chore :) laska ma fajne wlosy i co z tego ze blond sa poprostu ladne zreszta blond zawsze bedzie lepszy, ladne ma tez cialo bo jest szczupla dobrze tez ze jest opalona.Wiekszosc osob napisala o nogach ze sa krotkie i to po czesci prawda ale i tak jest dobrze.

Gość do takie mi sie marzy
to 3 i 4 jest z lekka obrzydliwe :)

no fajna, ale nie dlatego ze jest jakas piękniejsza od innych, ale dlatego ze jest usmiechnięta i to dodaje jej uroku ;)

Gość buahauahauhahaa
"blond zawsze będzie lepszy" >>buahuhauah, pewnie dla zel menów technomaniaków-bezmózgów i dla solarowych tipsiar tak, ale dla normalnych-pieknych i inteligentnych blond to obciach po prostu...

Gość skad wiesz ze dziewczyna
na zdjeciu nie jest inteligentna normalna blond ?

Gość berlinberlin_
wiadomo ze ciemny kolor wlosow postarza a blondynki maja mialy i miec beda NAJWIEKSZE WZIECIE I ZAINTERESOWANIE BO WYGLADAJA MLODO,CIEPLO,LETNIO I SA SEXY JAK TA DUPA NA ZDJECIU DO KANDRA-JESLI JESTES DO NIEJ PODOBNA TO GRATULACJA! BYLE WIECEJ TAKICH NA POLSKICH ULICACH,WON CIEMNYM KOZOM!!

Gość przes -s-sądy
przeciez nie od dzis wiadomo, ze farbowane blondynki sa... yyy no... glupiutkie, rzadko naturalna blondynka jest debilka, tylko te ciemnowlose co sie farbuja :D - jedna na 5 farbowanych bedzie glupiutka :D

Gość mi sie tez blond podobaja
i nikt nie powiedzial ze musza byc to takie odrazu sztuczne wlosy.Blond ma wiele odcieni i kazdy jest ladny sa tez bardziej naturalne :)