Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Esmeralda07
Jasne dla motywacji ;) to w takim razie mam pomysł, ja będę brała witamine C, bo tańsza i wmówię sobie i innym, że ona pomaga w odchudzaniu:)) Widzę, że ludzka naiwność nie zna granic, ale ja też taka byłam.

Gość kasiuka89
jak ludzie by tak potrafili to by sobie wmówili. ale to jest reklama itp. wiec łatwiej w to uwierzyć, ja tez nie wierzę ale skórę mam ładna:P lepszą niz po kremach. a cena nie jest wygórowana, wiec przezyje:)

Gość kasiuka89
a może jeszcze tak, czytałaś skład Bio Cla? Mieszanina wolnych kwasów tłuszczowych zawierająca sprzężony kwas linolowy (C.L.A.) - pomaga rozbić tkankę tłuszczową. ( było troche uczestniczyć w lekcjach biologii ) Bez ruchu się nie schudnie, ale jeżeli jest ruch ( i w cale nie koniecznie dieta) bio cla pomoże. są to naturalne tabletki. a do tego zielona herbata. Fakt można zamiast tabletek pić ją przed każdym posiłkiem. bądź po. na pewno pomoże. Tylko ja nie tknę zielonej bez cukru. a z cukrem nie ma sensu. a kto jest aż tak podatny aby wmówić sobie że witamina C pomaga ( ale schudłabyś jakbyś sobie wmówiła, bo to wszystko siedzi w mózgu) Jeżeli nie wiedziałabym o czym piszę, to bym się nie kłóciła. Skonsultowałam się z wykładowcami bo studiuję medycynę i potwierdzają to co ja uważam na ten temat. Myślę że bio cla tak jak i inne produkty CLA ( o wiele tańsze ) pomogą pozbyć się tkanki tłuszczowej, o ile bedzie przy nich ruch. w cuda to i ja nie wierzę, ale jest to udowodnione. i sprawdzone na moim przykładzie :) A na pewno nie zaszkodzi bo jest to tabletka naturalna. Pozdrawiam :)

Gość kasiuka89
jeżeli obżerasz się pizzą kebabem itp. to tabletki nie dadzą rady dzialać przy takich ogromach tłuszczu. ale polecam bo skórę mam cudowną! zadnego celulitu!!! :D

Gość Esmeralda07
Wiesz co dla mnie kebaby, hamburgery, frytki od których można nabawić się raka! nie istnieją nigdy tego nie lubiłam i nie polubię. Jestem osobą przy kości i do szczuplej sylwetki brakuje mi ok. 10kg. A przy Bio cla się ruszałam i nic,ale wielu moich znajomych miało to samo i przeklinają teraz te oszukańcze wspomagacze, czego? raczej w opróżnianiu portfela. Ja tylko pisze to co przez swoje i innych doświadczenia zrozumiałam, a jak ktoś chce to niech kupuje nawet na tony w końcu jak się ma kupe szmalu to trzeba troszkę wydać na byle co;) A z tym cellulitem to nie wiem chwyt reklamowy??? Pewnie teraz mnóstwo zdesperowanych kobiet poleci do aptek bo da wiarę tym bzdurą.

Gość marzenula7
A ja się zgodzę z kasiuką89, bio cla na samo chudnięcie jakoś specjalnie nie działa (na mnie niestety nie), lecz na wygląd skóry bardzo. Celulit znika a skóra robi się "podejrzanie" gładka. I to nie jest wpływ samego uprawiania sportu. Kończę właśnie pierwsze opakowanie bio i zastanawiam się czy kupić kolejne, bo co tu kryć kasy żal. Ale lato już puka...

Gość sylwia 24
ja kończę już drugie opakowanie bio cla z ziel.herbatą,ogólnie jedno opakowanie wystarcza mi na 15 dni,biorę max dawkę czyli 6 szt.dziennie,preferuję ozcywiście małe kapsułki 90 szt.(bardziej wydajne i ta sama cena).Nigdy nie byłam tak zadowolona z żadnego suplementu,a faszerowałam się różnymi.schudłam już 6 i pół kiloska i jestem przeszczęśliwa,skórę mam jak aksamit,zero celulitu,nie straciłam mięśni,a centymetry spadają.Mam mnóstwo energii, którą przeznaczam na ćwiczenia i po prostu aż chce się żyć! Mam dużo mniejszy apetyt i bez zastanowienia kupuję trzecie opakowanie i chyba ostatnie bo robię się piękna i zgrabna,jeszcze tak z 4 kg myślę zrzucić i zająć się utrzymaniem wagi,bo mam już dość jojo!

Gość sylwia 24
a najpiękniejsze są te męskie spojrzenia i komplementy wielu osób,mnie to buduje jak cholera i mam większą motywacje zeby nie zaprzepaścić tego co zdobyłam i iść dalej aż do osiągnięcia swojego celu. Dziewczynki trzymam za was kciuczki bo jeśli czegoś się mocno pragnie to się to dostanie.

Gość aniamisia
polecam tabletki zelixa 10 lub 15 bio cla bralam 3 miesiace i nic. zelixa jest skuteczna zmniejsza apetyt, kurczy zeladek, i co najwazniejsze mozna szybko schudnac. ćwiczenia wystarczy 10 minut dziennie.

Gość Esmeralda07
Pytanie do sylwi 24, ile ci zajęło zrzucenie tych 4kg??? Bo ja mam już za sobą prawie 3 kg w 7 dni ale nie po bio cla ani innych mało skutecznych wspomagaczach.

Gość paulina88
A czy po odstawieniu tych tabletek może wystąpić efekt jojo?

Gość sylwia 24
Hej! trochę z opóźnieniem,ale już odpowiadam:tak więc ogólnie schudłam 6.5 kg w jeden miesiąc,wzięłam 2 opakowania bio cla z zieloną herb.Dużo sie ruszałam,zdrowo jadłam,kapsułki sprawiały że szybciej byłam syta.A czy nie wystąpi po nich efekt jojo,tego nie wiem,czas pokaże.Ale szczerze mówiąc większość efektów jojo wynika z naszej winy,z nieumiejętnego odchudzania,chcemy schudnąć szybko,głodzimy się a póżniej objadamy,wiem to po sobie,teraz postanowiłam schudnąć z głową,nie spodziewałam się aż takiego wyniku.Chce schudnąć jeszcze kilka kg,ale póżniej nie zamierzam sie opychać tak jak kiedyś.Nawet po najdroższych i najlepszych suplementach wystąpi jojo,jeśli przestaniemy to siebie dbać.Ja zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i w ogóle nie chodzę głodna.Dbanie o siebie sprawia mi wielką radość i satysfakcję.Po tylu nieudanych próbach wreszcie zrozumiałam,co to znaczy zdrowe odchudzanie,że nie ma drogi na skróty. Reasumując,mnie te tabletki bardzo pomogły.Zaakceptowałam siebie,jestem szczęśliwa i piękna. Przepraszam że tak się rozpisałam,ale ja już tak mam że jak zaczne to nie mogę skończyć

Gość sylwia 24
teraz biorę ostatnie opakowanie bio i odstawię je.Nie wiem czemu one na jednych działają a na drugich nie ale niektórym moim znajomym poleciłam i większość jest zadowolena.

Gość sylwia 24
aniumisiu a ile kasztuje ta zekliksa,czy jest bardziej wydajna niż bio cla z zieloną herbatą i ile po niej schudłaś???

Gość sylwia 24
zeliksa znaczy

Gość malgos79
Witam:) To ja powiem tak, wiele razy się odchudzałam, bez efektów, a ćwiczę od jakiś 6 lat regularnie, w tej chwili biorąc tabletki ja mogę mniej jeść, nie jadać już na wieczór itd, chodzi o to, że kiedyś kiedy się odchudzalam nie spadałam wcale z wagi, a mdlałam, a teraz się dobrze czuję i mogę ćwiczyć nie jest mi słabo, a po ćwiczeniach wracam i piję tylko wodę i jeszcze mam siłę na to by posprzątać całe mieszkanie;) a efekty są naprawdę piorunujące...

Gość kasiulka89
Pewnie i w tym chwycie coś jest:) ale ciekawe co robią tu osoby które uwazają ze to chwyt. Same są ciekawe zdania innych na ten temat. nie mam potrzeby kłamać na forum, piszę tak bo widzę po sobie:) Na kazdy organizm działa to inaczej, dla mnie jest rewelacja :D Przedewszystkim walka z celuliem ;d;d

Gość onaaaa22
witajcie odchudzające sie!!! cos wam powiem;) ja dzisiaj zaiwestowałam w MERIDE:) kosztowała 960 zl czarna;) dziewczyny niema nic lepszego niz piekny bojowy rowerek kupiłam sobie gorala o nazwie merida:) jak tylko bedzie pogoda zaczynam cla1300 + rower pozdro!!!!!

Gość kasiulka89
prawie się przeraziłam :P no to powodzenia xD ja zasuwam codziennie do pracy rowerkiem, ale te upały mnie wykoncza:/

Gość Monika_123
Stosowalam bio cla i przytylam 2kg. Ktos napisal na poczatku ze bierze dwie kapsulki dziennie, ja na opakowaniu wyczytalam ze nalezy brac dziennie 4-6. Niestety mi nie pomoglo

Gość kasiuka89
hm, to jest bardzo dziwne;) przytyć przy tabletkach ktore maja wspomóc odchudzanie :] a ćwiczyłas i ograniczyłas jedzenie;> czy jadłas tak jak wczesniej? brałas je regularnie? Nigdy sie nie spotkałam z czymś takim

Gość kasiuka89
chociaż, a mierzyłaś się przez praniem BIO ? może zgubiłas w obwodzie a na wadze nie . co przy tych tabletkach czesto sie zdarza :)

Gość gosia1620
hej! mam problem ile czasu przeba ćwiczyć i jakie ćwiczenia trzeba wykonywać zeby był efekt??? juz prawie kończe 1 opakowanie bio cla i schudłam 2kg jest mi cieżko nie mam silnej woli :-( a chciałabym schudnąć z 15kg:-( mam dość tych dziewczyn szczupłych które mówią ze są grube to ja pewno według nich wyglądam jak jakieś monstrum:-( pomóżcie:-( boje sie ze nie wytrzymam a chciałabym sie zmienić:-(

Gość kasiuka89
Gosia doskonale Cie rozumiem... sama nie mam silnej woli. własnie zjadłam wielka zapiekankę ( z pomysłu na ) ale schudne xD napewno... ale małymi kroczkami :)

Gość DoRoTa_23
Witam wszystkie odchudzajace sie panie!Ja tez sie zaczelam odchudzac jakies 3 tygodnie temu.Na poczatku zazywalam tabletki LINEA ale nic mi nie pomogly.Gdy je skonczylam przezucilam sie na Bio CLA z zielona herbata biore je od 3 dni po 6 tabletek dziennie.No i tak wczoraj sie wazylam no i mile zaskoczenie 1 kg mniej.Wydaje mi sie ze one na mnie dzialaja.Jem po 3 posilki dziennie i calkiem ograniczylam slodycze (no moze od czasu do czasu skusze sie na malego loda).Tak naprawde jak bralam LINEE to juz wtedy wogule nie chcialo mi sie slodyczy ale nie zauwazylam wiekszych zmian w moim organizmie.A teraz nie chce mi sie wogule slodyczy,jem strasznie malo,pije duzo wody niegazowanej.A no i jeszcze wspomne o tym ze zaczelam jezdzic na rowerze i duzo spaceruje z wozeczkiem i moja corcia.Mam do zrzucenia 8 kg wiec mysle ze mi sie uda bo na mnie naprawde te tabletki dzialaja!!! A tak apropo jednej pani ktora pisala ze po nich przytyla.Czy to jest wogule mozliwe,przeciez one maja wspomagac odchudzanie!! A i jeszcze jedno razem z tymi tabletkami zarzywam 1 raz dziennie chrom on tez hamuje apetyt na slodycze! No to tyle.Czekam na wasze wpisy i recenzje.Pozdrawiam

Gość kasiulka89
dasz radę dorotka:) wiara czyni cuda:) U mnie waga narazie w miejscu, a juz 3 opakowanie, ale czuje po ciuchach ze jest lepiej xD a przedewszystkim nie mam celulitu!!A miałam go nawet na łydkach!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Ale fakt, nie jem po 19, ćwicze rano ale tylko skłony i po 20 przysiadów :P zawsze cos xD staram sie nie jesc słodyczy, nie słodze herbaty przestałam pić kawe Jak sie chce to sie da. ja tak naprawdę musze zgubić jakies 5 kg. nibyu to nie dużo, ale ciężko tu utrzymać. do mojej idealnej wagi brakuje mi 13 kg. ale nie liczę na to ze schudnę:)

Cześć! Ja mam 170 wzrostu i 83 kg. To zaraz będzie otyłość. Chcę na 1 etap schudnąć do 75 kg. Mam 14 lat. Czy mogę zażywać Bio CLA albo L-Karnitynę? Dziennie mam zamiar jeździć godzinę na rowerzę i robić 50 brzuszków. Ułożę sobie dietę do 1000 kcal (potrafię to zrobić sama, bez pomocy dietetyka) i będę ostro ćwiczyła. Stosowałam już 2x dietę kapuścianą, ale mam po niej straszny efekt jojo, dlatego postanowiłam ułożyć sobie dietę ktorą będę mogla jeść po zakończeniu odchudzania. Czy mogę stosować bio CLA a jeśli nie, to znacie inne tabletki SKUTECZNE i odpowiednie dla mojego wieku (słyszałam coś kiedyś o l-karnitynie ale nie jestem pewna czy zadziała).

Gość ania24leszno
hejka wszystkim- ja od 18 czerwca chodzę na siłownię codziennie, na której spędzam ponad 2 godzinki ( początkowo siedziałam tylko godzinke), jednak teraz będe mój czas tam przedłużac.Cwiczę godzinke na orbitreku, ok. 15-30 minut na rowerku stacjonarnym no i reszte czasu spędzam na wyrabianiu mięsni...brzuch,uda ,ramiona itp. I powiem Wam szczerze, że owszem słodkiego nie jem, i nie mam ciągoty do niego (nie zawsze tak było), teraz mam 25 lat i nie stosuje żadnych wspomagaczy, ponieważ chciałam sprawdzic jak to jest bez nich i powiem Wam ze po tych 2 tygodniach juz mam 2 kg mniej. Nawet mama zauważyła,e pupa jest inna (pewnie to zasługa orbitreka). Ponadto moja dieta polega na jedzeniu bardzo duzej ilości owoców, które kocham nad życie, na sniadanko jem jogurt duży biały lub owocowy i dosypuje do tego musli, na obiad normalnie zupka, lub warzywa lub co mi tam sie zechce , nawet miałam ochote to zjadłam frytki (nie ograniczam ilości...jak poczuje że juz jestem najedzona to wtedy juz nie jem), duzo pije (ale tez dlatego że muszę), jeżdze na rowerku codziennie, smazone mięso i cokolwiek mi nie smakuje ,żeby jeśc je codziennie, więc pozwalam sobie na smażone raz na tydzień llub raz na 2 tygodnie.kolacji nie jem , bo od 18-19.00 do 22.00 siedze na siłowni więc jak tam sie wypocę i zmęczę to nie mam na nic siły.Od razu sie kąpie i idę spac.Na dodatek siłownia jest oddalona od mojego mieszkanka jakieś 2-3 km, więc codziennie ta trase pokonuje rowerkiem:) Wydaje mi sie,że te napady głodu o których piszecie, biora sie stad że macie niedobór cukru....ja naprawde pochłaniam mega ilości owoców i nie zauważyłam czegos takiego u siebie.Polecam Wam, abyście Wasze posiłki jadły co 3 godzinki, ale małe to wtedy nie bedziecie czegos takiego mieć.Ale mam pytanko, ponieważ chcę sobie zakupic podręczny masażer i zestaw antycellulitowy (lub wyszczuplający np.lirene) i sie zastanawiam czy czy warto to kupic,czy to faktycznie te kremy działaja.Jeżeli któras z Was stosuje takie kremy,balsamy to proszę o poradę.Pozdrawiam

Gość Perfekcja
ja używałam nivea my silhouette, i efekt jest taki, że skóra jest faktycznie jędrna, niesamowicie gładka, i w ogóle ;)) Aczkolwiek na cellulit to jakoś nie wpływa. No, może jest trochę mniej widoczny.