Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

Moze ja sie nie powinnam wypowiadac w tym temacie golenia....bo ja w sumie nog golic nie musze bo nie ma czego, jedynie strefy intymne tak dla przyzwoitosci. Choc pewnie bardziej dla meza ,bo jak czytam i slucham te wszystkie wypowiedzi to nie chce byc w tyle. bum...... nie wszystkie kobiety mają bobra miedzy nogami..... nie przesadzaj;)

był kiedyś taki temat....fryzurki intymne :) poczytałam to jestem mądra :) w temacie :)

jak szukasz kochana???????????? ja jestem:) Znasz bum, pociagnij go za jezyk troche;) Niech nam poopowiada o punktach patrzenia meskiego;)))))))))

znaczy bum.ze niby kobietka z kobietką??????????? Za Chiny:)

a wypowiedź z 23:55 to chyba skopiuje....wydrukuję i powieszę na ścianie :)na miły poczatek każdego dnia :)

Wiecie co.........? A ja myslę, ze męskiemu oku też nic nie umknie tylko o tym poprostu nie mowi. Kiedys poszlam na masaz relaksacyjny do masazysty. Boze......... co za straszne przezycie.... wszystkie kolezanki mowily : zrelaksujesz sie, odpręzysz, przystojny facet, ma miekkie duze dłonie........... I cale 45 minut jak mnie masowal zamiast sie relaksowac zastanawialam sie na ktory z moich mankamentow on wlasnie patrzy. No bo przeciez nie zamyka oczu jak pracuje.....

Czas iśc spac........... ja wstaje o 6 coby dziedzi do szkoły wyszykować. Buziaki i gorących snów margaritto Tobie zycze kochana. Buma pozdrawiam serdecznie:))))))) Do jutra mam nadzieję:)))))))

chwilowo czuję się amotywowany czymkolwiek, aseksualny, mam nadzieję że to chwilowo. Nic mi się nie udaje, nic nie wychodzi, nic nie cieszy...

oj nie namawiaj nas..... oj nie namawiaj :P bo zaraz tu odstawimy .....z zaden nick nie wchodzi....taniec na rurze i sprawdzimy Twoja aseksualność :P

witam! czy mam zaproszenie na taniec? nie lubię zza drzwi sie gapić jak piękne panie tańczą!