Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Kasienka pomoc Wam w lataniu dziur??? Kurcze dziewczyny jak sie pisze dziura???

kasiamotylek witaj nie jestem zalamana bede teraz podejmowac pewne kroki bo uwazam ze juz czas najpierw rozmawiam z tesciowa o operacji mojego meza a potem na badania najpierw do gin z soba potem z mezulkiem i bede miec dziecko bo zrobie wszystko zeby je miec

Mjak prosze pwiedz bo az mi glupio ze czegos takiego nie pamietam, a zawsze bylam dobra w ortografii;)

renik, do cholery jasnej!!!! tu mamy przenosić naszą rozmowę? OK? Ile razy mozna do Ciebie mówić ze nie chce o tym gadać?????? Dawno mnie nikt tak nie wqrzył! 5-letnie dziecko zrozumie jak sie do niego raz powie!

hej madziorka co slychac jak tam samopoczucie wiecej sie nie pytam bo mnie intima wyzwie ze sie tak wypytuje jak ja

Renik - nie opowiadaj takich rzeczy. Bedziemy z tobą rozmawiać, ale naprawde takie dołowianie siebie ci nie pomoże, jedynie zaszkodzi, a nam to też się potem udziela, więc natychmiast chcę widzieć twój uśmiech, od ucha do ucha, o tak :) :) :)

intima przeciez nic juz sie nie pytalam i dlatego chcialam cie przeprosic i tylko na forum moglam bo mnie zablokowalas

renik-> uszanuj to ze kazdy chce miec troche prywatnosci! i nie wszystkim chce sie dzielić...o niektore rzeczy nieładnie pytac bo to wścibstwo...

Kasienka dzieki:) Wiesz znowu by ktos wszedl na nasze forum i opierniczylby mnie ze jakas niedouczona jestem;)

ja juz nie pytam poprostu chcialm wiedziec co bylo powodem zebysmy mogli sie od tego uchronic przeprosilam intime ale widac ze ma do gdzies rozumiem ja wiec juz nic nie pisze

Madziu - DZIURA tak sie pisze, Majka i to nic złego podpowiedzieć, bo w końcu Madzia sama poprosiła :) Intima - aleś ty bojowa dziś ;)

Dziewczyny ja na razie uciekam bo jade do dentysty :( Jak wrócę to zaklikam :)

Dzien dobry!!! kolejny dzien sie zaczal,taki sam jak zwykle tyle ze [pzbawiony nadziei na dzidzie:(:nawet na sax nie mam ochoty. zaraz ide do anku i do tesco.cos na obiadek musze kupic. je wsyztskie i lic caluje wsyztskie i licze na jakies dobre wiesci:))

ale naroilam bykow jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!:)) nie zwracajcie uwagi:*

a buziam was bo was lubie, tylko w piórka nie obrośnijcie ;) oczy was nie myla to ja we własnej osobie ;)

Hej dziewczyny :):):):):) Witam Was w ten (w miarę ciepły) zimowo-wiosenny dzionek!!!

Renik, fajnie, że się wreszcie odezwałaś. Szkoda że nie robisz tego zbyt często. Zaglądaj tu częściej kochana:)