Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

watpie bo on sam jest jak dziecko tylko gry na kompie mu w głowie i głupie wymówki, ja licze poprostu na wpadke i tyle

eh, nie licze narazie na to zbytnio, mówi też że nie mamy forsy bo tylko on pracuje

nie4 jest tak tragicznie żebyśmy nie dali sobie rady tym bardziej że teść domaga się wnuka :)

Gość To już tydzień
W zeszłym tygodniu przypadł ten cudowny dzień, kiedy kolejny raz od 7 miesięcy postanowiliśmy spróbować :) No i od kilku dni mam takie jakby napięcie w podbrzuszu, czy to stres?? czy może powinnam się zacząć cieszyć??

Gość To już tydzień
obawiam się, że popadam w obsesję i zaczynam u siebie widzieć to co kiedyś było normalne jak pierwsze objawy ciąży. A po tygodniu to chyba za szybko. A może się tak nakręciłam tym, że to byłby cudny wielkanocny prezent

Gość INFORMACJA
Scylla - o niskim poziomie progesteronu swiadcza plamienia o kolorze brazawym na kilka dni przed okresem.

Gość INFORMACJA
Celtyka - jest nadzieja dla ciebie, w wydzielinie meskiej zdrowego chlopa jest wystarczajaca ilosc plemniekow zeby zaplodnic jajeczko...dlatego stosunek przerywany jest najmniej skuteczna metoda antykoncepcyjna, a raczej nie jest wcale zadna metoda

Informacja no to mnie pocieszyłaś dzięki serdeczne bo chyba tylko w tym moja nadzieja

Gość INFORMACJA
No to sie ciesze, trzymam kciuki i zycze powodzenia

dzień dobry dziewczynki!!!! zapewne żadnej z WAs nie ma :( ---> to juz tydzień- wiem jak to jest z tym czekaniem - kiedyś ( dawno temu) wkręcałyśmy sie tak nawzajem z Limetką ( poznasz jeśli bedziesz częściej bywać:) ) i ja tez postrzegałam wszystko jako objaw ciąży.... to taki trudny czas- ale nie nastawiaj sie tak bardzo , bardzo- oczywieście wszystkie tutaj jak jeden mąż zyczymy dwóch kresek ale lepiej się mile zaskoczyć niż niemile rozczarować....

no nic- Kochane moje- no to juz dzis nie pogadamy- jadę na Śląsk- wracam we wtorek jeśli nie bede miała jka sie odezwać juz na zapas ,życzę UDANEGO, SŁONECZNEGO dla Staraczek OWOCNEGO WEEKENDU!!!!!!!!

Czesc Babeczki! Piekny dzien dzisiaj u mnie jest... pukał ktos wczoraj do moich \"drzwi\" dlugo i natretnie... nie chcialam otworzyc za nic w swiecie .. niestety nie udalo sie i przylazla ta wredna @@@@@ !! No nic bede znowu probowac!:):):)

Witam babeczki!!! Bardzo przepraszam Was za moje wczorajsze zniknięcie, ale od kilku dni coś mi się z netem dzieje :o U mnie śliczna pogoda, więc chyba długo przed kompem nie posiedzę. Dlatego też życzę wszystkim kobitkom pogodnego dzionka!!! :D

Witam Was. Super pogoda dzisiaj bedzie. Weekend tez taki zapowiadaja. Jedyna beznadzieja to ta wstretna @. Cykle mam 28-dniowe, a dzis jest 30 dzien.Niby sie spoznia, ale i tak wiem, ze nadejdzie.I to jeszcze dzisiaj. Czuje to po prostu. To tylko kwestia godzin. Musze potem suwaczek uaktualnic. Pojawi sie ktoras?

Gość amel
witam Was dziewczynki:D karinko, przykro mi ze @ jednak cie dopadla...ja tez wlasnie z nią walcze :(

Karina kochaa nie przejmój sie uda się kolejnym razem, nie trać nadziei, na pocieszenie powiem ci że moje cykle wachają sie od 26 - 36 dni ;)

Gość amel
sprobuje moze jakos zaradzic twojemu monologowi:) jak dlugo sie starasz??

Gość amel
to moj 10 cykl.....niby nie duzo, ale jednak cos musi nie grac ze mną...:(

no już jakiś czas ale to długa historia bo to staranka jednostronne, jak masz ochotę to pare stron wcześniej coś o tym wspominałam

Gość amel
no juz wlasnie nadrobilam:) no to masz chyba podwójna robote...:P za siebie i za twojego meza...