Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Lamia zakupy... ja bym mogla chodzic na nie codziennie, ale zeby kasy tak nie ubywalo :P

co u mnie ?? hmm Nudzi mi sie brzydka pogoda zimno wrrrrr I to co zawsze robie to mysle o moim

A moj jakos chyba za strzelaniem nie za bardzo. Na poczatku frajda, ale pozniej juz tak mniej.. A moj ma dzisiaj sluzbe caly dzien :/

No ta pogoda, tak zimno... Wejsc do lozka, i nie wychodzic :P brrr..

no ja bym najchetniej siedziala w luzku i sie z tamtad nie ruszala dzisiaj. A zreszta przeciez moge bo juz wakacje mam:):p

ALe masz dobrze :D Ja jeszcze miesiac szkoly, ale jak wroce do domu to do lozka i nie wychodze caly dzien :P

nie wiem czy tak dobrze heh caly maj sie meczylam:P Ale co tam warto bylo

A no w sumie.. te noce nieprzespane, ale teraz wolne Ci sie nalezy ;)

Moze i sie nalezy hehe. Jednak ja bym wolala jeszcze raz technikum powtorzyc

A ja chcem jak najszybciej skonczyc ta szkole ;) Mykam na biologie, pozniej wpadne ;) Milego dnia ;)

hej :) ja wlasnie wrocilam do domku, mialam pierwsza jazde normalnie smiesznie bylo :P jak narazie jezdze po kraweznikach i nie umiem za bardzo ruszac ale po miescie mi sie dobrze jezdzilo choc z przygodami ale juz nie bede opowiadac :) a wczoraj sobie pisalam z Bartkiem dluuuuuugo i w koncu wyszlo ze jego zly humorek jest spowodowany przez pobor jesienny nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje ze niedlugo mlodzi przyjda i dadza zimie spokoj... no i juz teraz moze sie zapisywac na pj wiec moze spotkamy sie ale to i tak minie 4 tygodnie. teraz mykam sie uczyc bede pozniej papa

heh pierwsze jazdy pamietam je doskonale nawet nie wiedzialam o co chodzi. A Misiek jak sie ze mnie smial. Zlecialo a jutroo juz odbieram prawko:)

hej kobity,wlasnie wrocilam z uczelni...no i kolejny egzamin do przodu,jestem zadowolona,moj wczoraj napisal tylko kilka smsow bo maja przejebane za nieprzestrzeganie regulaminu i jezeli zobacza u kogos komorke to zabieraja i za kare nie ma pj do macierzy,napisal dzis ze juz 5 kolegom z pokoju zabrali...ale ja tam sie nie przejmuje bo w piatek go wysciskam...ejjejeje

Andzelina pewnie tylko strasza,bo w tej jednostce z komorkami luzik

a tym kolegom pewnie oddadza tel,bo u mojego tez byly takie przypadki

j atez tak mysle ...ale wiesz niech sie wyzali....pozwole mu wierzyc w to ze mu wierze,ehehehehehe

dobre:) a moj spi po dyzurze... jak tam samopoczucie przed przysiega?

energia mnie normalnie rozpiera,z jednej strony jestem padnieta od nauki a z drugiej strony taka szczesliwa,i jeszcze jutro czekaja mnie zakupy jakies...wiec nie wiem jak sie wyrobie

tez pamietam ten dzien przed przysiega,w nocy nie spałam z nerwow a o 4 rano juz wyjezdzalismy ta droga mi sie tak wlekla.....a potem jak go zobaczyłam ach co za radosc!jeszcze w drodze powrotnej nie docieralo do mnie ze on siedzi obok!

no my tez wyjezdzamy o 4 rano,jade ze znajomymi wiec pewnie bedzie wesolo,strasznie sie ciesze i tak jakos nie wierze ze juz we wtorek go zobacze:)

we wtorek?a ja myslalam ze 1 ta przysiega

Fajnie:) Tez chcialabym to jeszcze raz przezyc:) Chociaz moze nie bo wtedy bylo tyle dni a teraz to zostalo tylko 55:P

SIemka:) Przysiega fajna rzecz..sama bym sie wybrała na przysiege ale juz nie mojego skarba :D ale to mi niegrozi juz :)

ech ja moge jechac w piatek do sasiada heh ale nie wiem jeszcze to troche daleko

ja tez bylam daleko a nawet bardzo, z jednego konca polski na drugi musiałam jechac do mojego slonca slicznego

Tak jesli o Misia mojego by chodzilo to nawet na koniec swiata bym pojechala

oj dziewczynki,jak tu cichutko,ja sie wlasnie wykapalam,bo u mnie taki upal ze szok...od razu mi lepiej,no i musze wziac sie za sprzatanie bo przy tej nauce to nie mialam glowy do tego,pozdrawiam