Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja mojego niunia widze co 11 dni i tak za nim tesknie jak cholera:) A dopiero co sie z nim zegnałam i juz przyjezdza:) jupiii:)

wpadlam jeszcze na moment bo mam przerwe w nauce alez mam lenia normalnie co raz to gorzej :( a u mojego na przysiedze tez bylo cholernie zimno, w ogole to ona trwala niecale pol godziny przez ten mroz... a ja oczywiscie w spodnicy strasznie zmarzlam ale warto bylo. A co do makijazu itp to moj chlopak chyba lubi jak dbam o siebie tzn ja nigdy nie przesadzam bo nie uzywam zadnych pudrow itp ale bez jakiegokolwiek makijazu to z domu nie wychodze :) i w ogole interesuje sie moimi ciuchami i zawsze wszystko oglada jak kupie cos nowego :P no a pazurki mam caly czas dlugie i ciagle zmieniam kolory co misiek uwielbia i jak byl w belgii to kupil mi 30 lakierow zebym miala zapas. a dzis znow nie mam dzis kontaktu z nim ale jutro po dyzurze napewno sie odezwie. dzis nam rowniutko zostalo 5 miesiecy wojska oby szybko zlecialo

moj te zlubi jak dbam o siebie,zreszta tak zawsze bylo,ale chodzi o to ze on lubi mnie taka naturalna,wiecie....delikatna,bo ja to zawsze czerwone pazurki,a i makijaz pelny jest....no ale zawsze mu mowie,wiedziales co brales;)

moj tez mnie lubi naturalna dlatego tez jeszcze nigdy nie malowalam wlosow bo on je uwielbia i ogolnie nawet makijaz to tylko cienie do powiek i szminka a z pazurkami to eksperymentuje :) teraz mam zielone z czerwonym brokatem :P ja to sie z mojego Bartka smieje jak pytam go czasami czy jakies ubranie do mnie pasuje a on mi mowi ze nie i ze zadne mi nie pasuje i powinnam caly czas nago chodzic hehe chcialby :P kurcze tesknie za nim juz 3 tygodnie w piuatek mina a PJ jak nie bylo tak nie ma ale marze zeby byla w nastepny piatek bo akurat bede miala ostatni egzamin a w nocy on by przyjechal jejku to by bylo mile zakonczenie sesji i w ogole mily poczatek tych wakacji :) ehhhhhhhhhhhhhhh rozmarzylam sie :P

oj ewcia oni wszyscy z tymi ubraniami tak radz,hehehe ja to wlosy namietnie mluje,teraz mam czekoladowe,ale memu to ni eprzeszkadza,tylko zawsze gada ze ja sie napudruje a potem jego brudze tym pudrem;) to fajnie by bylo jak twoj by przyjechal,rzeczywiscie mily poczatek wakacji...na bank przyjedzie ja mam dopiero 6 wpisow w indeks,a zostalo jeszcze 7................łoj łoj

oj to jeszcze sporo przed Toba mi zostaly juz tylko 2 egzaminy :) a nie jestem taka pewna ze przyjedzie bo to taka glupia jednostka ciagle sluzby i w ogole jakies zajecia, wystarczy ze wpisza mu sluzbe i po PJ. Ale jemu bardziej by sie przydala ta przepustka bo cos nie najlepiej z nim, jak byl na szkolce to lepiej wszystko znosil a teraz jakos nie. Jutro do niego zadzwonie moze sie poczuje troche lepiej

a teraz mykam poucze sie jeszcze no i trzeba sie pogimnastykowac jak codzien choc mi sie nie chce :P papatki 🌻

Hej ;) Co do makijazu... o, ja kocham eksperymentowac, nie to zeby nie wiem tam co na twarzy, ale pokombinowac zawsze lubie :P Na codzien tusz, kredka, blyszczyk no podstawa.. ale w soboty to juz i cien itd :P Ale moj mowi, ze podobam mu sie w kazdym opakowaniu, bez niego tez :P hehe.. chyba jak kazdemu z naszych :D Ja ide ogladac film w TV, a pozniej pouczyc i spac.. Dobranoc i do jutra ;*

Andzela teraz partze ile juz postow naskrobałas:) matko ja tu jestem od ponad poł roku i napisałam ponad 1000 a Ty od kilkunastu dni i prawie tysiac:)

nom ja jestem chyba 3 tygodnie ale na poczatku bylam tak zdesperawana ze poszedl do woja ze ciagle pisalam,hehe

ale przesadzasz,ty masz 1200,a ja 700,wiec do tysiaca rtoszku brakuje:)

czesc dziewczyny... Normalnie ryczec mi sie chce:( nie dosc ze zobacze sie z Łukaszem dopiero w cywilu to nie naciesze sie nim bo na poczatku sierpnia jedzie do pracy do Szkocji... na conajmniej pol roku:( takze niecaly tydzien bede go miala dla siebie i znowu go strace... Zaczelam miec glupie mysli, typu czy to ma sens... Jestem zalamana:(

czesc dziewczyny wiecie co mam dosc:( dzisiaj w robocie jak na zlosc spotkalam szwagra od mojego jego ciotke potem kuzynke. Kuzynka zapytala jak tam twoj wojak....:(( opowiedzialam jej co sie stalo to nie umiala uierzyc i powiedzial \" Nie martw sie przyjdzie jeszcze \" wczoraj spotakalam naszych znajomych i tez pytali jak u nas bo nie wiedzieli co sie stalo...Byli w szoku i przepraszali :( jejku jak to bardzo boli jesli ktos pyta co u nas....Ja juz kompletnie nie wiem co mam robic:( caly czas sie zastanawiam czy on naprawde juz mie nie kocha ???? nic a nic

milego dnia dziewczyny......juz jutro przysiega,ejejejejjejejejejejeje:)

Miłego dnia kobietki! Ale w ten weekend będzie tu pustka...fajnie ze bedziecie miały swoich wojakow!A ja pewnie za tydzien....jutro przyjezdza do mnie kumpela z czasow liceum:) pojutrze tez mam gosci wiec jakos zleci:)chyba! A moj chyba od jutra bedzie mial nowa fuche we woju o ile wszystko dobrze pojdzie...wiec koniec z wartami,słuzbami i takimi tam.

Mlego dnia kobietki:) Jutro PJ-ka suuuuuuuuuuuper:) musze juz dzisiaj sie brac za sprzatanie i przeszukiwanie szafy:) Bebe wspołczuje:(:(:( Buziaki bede pozniej:)

kurcze jak znowu duszno u mnie:( Bebe totalnie Ci wspólczuje,ja niewiem jak bym to zniosła ale moze bedzie przyjezdzal,czesto dzwonil i przeczekasz te pol roku.Tyle juz za Wami ze nie warto sie zastanawiac czy to ma sens Ty kochasz jego on Ciebie a miłosc wszystko przetrwa.Wiem ze jestes załamana,tez bym była sama myśl ze znowu wyjedzie...ale nie poddawaj sie Bebe! Paulunia szczesciaro ale Ci zazdroszcze tez bym chciała sie szykowac na jutro a tu nici:( Andzela jak bedziesz pochwal sie co tam za zakupy uczynilas,bo po ciuszki jechałas rozumiem..

Plu Ty bedziesz sie cieszyła Pj-ka za tydzien a ja juz nie:( przeciesz i tak czesto widujesz swjego...tak samo jak ja co 12 dni:) tylko ze moj jak przyjezdza w piatek wieczorem to wyjezdza dopiero w poniedziałek o 19.00 tyle dobrze:)

czesc dziewczyny wiecie co mam dosc wczoraj w robocie jak na zlosc spotkalam szwagra od mojego jego ciotke potem kuzynke. Kuzynka zapytala jak tam twoj wojak.... opowiedzialam jej co sie stalo to nie umiala uierzyc i powiedzial \" Nie martw sie przyjdzie jeszcze \" wczoraj spotakalam naszych znajomych i tez pytali jak u nas bo nie wiedzieli co sie stalo...Byli w szoku i przepraszali jejku jak to bardzo boli jesli ktos pyta co u nas....Ja juz kompletnie nie wiem co mam robic caly czas sie zastanawiam czy on naprawde juz mie nie kocha ???? nic a nic

Paulunia moj tez wyjezdza zawsze w poniedziałek ale o 13:) Chyba za tydzien bedzie bo niewiadomo jeszcze od jutra ma zaczac nowa fuche i niewiadomo jak z ta pjtka

Paulunia moj tez wyjezdza zawsze w poniedziałek ale o 13:) Chyba za tydzien bedzie bo niewiadomo jeszcze od jutra ma zaczac nowa fuche i niewiadomo jak z ta pjtka

Moj tez zawsze w poniedzialek wyjezdza ale o 13:( A teraz mam nadzieje ze ta pjtka wypali bo zaczyna od jutra nowa fuche wiec oby to nie przeszkodzilo w przyjezdzie

kurde dwa razy mi sie wyslalo wrrr...

Paulunia wiesz ze ja Twojej foty nie mam.. :( czy Ty mi na poczte wysyłałas kiedys?czy link miałas? nie mam nigdzie...jesli moge prosic yorkshirre@wp.pl

nie widziałam tych fotek,fajna dziewczyna jestes:)

Tak mi sie wydawało ze Ci wysyłałam moje foty:) eee tam fajna...zwykła:)