Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

hej kobitkidawno nic nie pisalam ,ale czytam regularnie,u mnie oki z moim wojakiem jest mily i kochany jak nigdy,u nas w suwalkach tez jest taka wichura ze szok...normalnie strach z domu wychodzic,suri3 ja tez mam lenia ze nie wiem co mi jest normalnie,pozdrawiam

a jeszce u mojego leje ze szok a on jest parkingowym na jakims tam rajdziee wojskowych i stoi tam od 6 rano,mowi ze nawet juz bokserki ma przemoczone ...tragedia normalnie

wikucha zazdroszcze ci tak ze szok,ale z drugiej strony co tu zazdroscic,ty tez juz swoje przecierpialas i wyczekalas

moje koffanie nie przyjedzie w piatek:,,,( swietnie zamiast isc na impreze to bede sama w domu siedziec bo bez niego nie pojde:O załamka:O

paulunia moj niestety tez nie przyjezdza,bedzie dopiero za tydzien i powiem ci ze wizja samotnego weekendu delikatnie mnie przeraza,ale co zrobic...nastepny weekend chociaz z nim spedze

ale czemu jest tak ze niektorte widuja swoich co tydzien nawet czesciej a ja zawsze musze czekac 2 tygodnie:O

Troche sobie pospałam ale i tak jakaś padnięta jestem:( Ja tez spędze samotny weekend ale chyba we wtorek misiu przyjedzie!Więc jakoś dam rade! Wiki moze coś z grawerem zamow na allegro ja zamawiałam juz kilka razy naprawde super to wygląda są ramki do zdjęcia,breloki,etui do cd itd wymyslisz jakis słodki tekścik i bedzie miał pamiątke na zawsze..ale to juz zalezy od Ciebie

Paulunia spojrz na to z innej strony Ty widujesz swojego co dwa tyg a niektore dziewczyny raz na miesiac wiec i tak jestes w dobrej sytuacji,juz tak mało Wam zostało dasz rade a potem juz razem na zawsze

Czesc:)kurcze zagladam tu zadko bo mam cholernie z ły humor:(juz wiem,ze Miska zobacze dopiero na naszym ślubie:(:(:(nawet moj wujek wojskowy nic nie moze wskorac bo zolnierz przebywajacy na zwolnieniu nie ma prawa przebywac po za jednostka:(no mowie Wam fatalnie:(zyc sie odechciewa....

Madziu chyba coś przeoczyłam bo niewiem czemu Twoj żołnierz jest na zwolnieniu,stało się coś?

No widzisz Olu Twoj wojak jest we woju od (chyba) 5 miesiecy i tak czesto go widujesz...a moj od ponad 7 i przyjezdza raz na dwa tygodnie:( a 48 dni to nie tak mało jeszcze troche nam zostało... wszyscy z jesieni wychodza 25 lipca a moj 14 sierpnia:( i to jest sprawiedliwosc:( ale mi sie zyebał humor:O

Wy się martwicie, że nie widziałyście swojego Wojaka dwa tygodnie.. ja mojego nie widziałam od przysięgi:( Nawet nie ma jak wyjaśnić tej całej sytuacji, ja już wariuję... najgorsze jest to,że ja nie wiem czy on chce to naprawiać. Do niedzieli cholernie daleko...

Jestem mega smutna:( Nic mi sie niechce. Kurde masakra, nawet nie ma do kogo pojsc bo wszystkie kumpele siedza ze swoimi facetami

No ja mam tak samo przed chwila dzwoniłam do przyjaciołki, a tu nici, bo ona idzie do swojego chłopaka wlasnie. Nigdzie nie moge znalezc miejsca dla siebie ;(

Gość zagubiona w świecie
ech... :( poznalam niedawno żołnierzyka.. tydzień spotkań, bylo cudownie.. jak w bajce .. wyjechal do innej jednostki.. wczoraj dowiedzialam sie najgorszego .. :( byłam tylko jego panienką do łóżka :( .. teraze posuwa kolejne nieświadome dziewczyny ... i ogólnie ma panne w swojej miejscowości :( szkoda mi dziewczyny :. myślałąm że żołnierzowi można zaufać .: :(

aaaaaa jestem wsciekla :[ moj mial wkoncu przyjechac...nie widzielismy sie od przysiegi :( a tutaj nagla pisze ze jakis szef kompani nie podpisal rozkazu na przepustke...aaaaa :( pojebane wojsko ;(

Jejku jak ja tesknie za tym moim wojakiem masakra:( Dotego jeszcze sie stresuje bo w piatek wyniki matur:(:(:(

A jednak zajęcie samo mnie znalazło, koleżanka zadzwoniła i poszłyśmy sobie do pubiku:) Ale ani przez chwile nie przestałam myśleć o tym Wojaku co mi ostatnio tyle bólu zadaje:( Wiki trzymam kciuki za wyniki matur!