Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny. jestem padnieta po 11 godzinach w pracy!! Padam po prostu... oczywiście przyszłam do domu i powitały mnie ramki ze zdjęciami mojego Skarba i znowu mi sie chce płakać, ja sie chce do niego przytulić;( baardzo!!

hej :) Mariolcia ale pomysl jak juz blisko sprobuj sie nie denerwowac a cieszyc :D ja w takim momencie jak Ty to chyba bym sobie rozmyslala o tych wszystkich PJ kach i innych sprawach zwiazanych z wojskiem, pomysl ile razem juz przeszliscie! warto to teraz powspominac bo za 19 dni to juz tylko trzeba bedzie o tym zapomniec ;) Paula KW a gdzie Ty tyle pracujesz? i nie smutaj sie tak napewno niedlugo go puszcza ja zawsze tak sobie mowie i widze mojego co 35 dni ale Tobie oczywiscie zycze zebys swojego miala czesciej KOT DO ŁÓŻKA DAJE CHYLA BO 110 DO CYWILA!!!

Ewcia ja pacuje w takiej firmie dystrybucyjnej i jezdzimy w ciagu dnia po Polsce reklamujac produkty. Nałazić się trzeba i nagadać.

a no to rzeczywiscie nie za fajna robota :( z tego co ja widze to wiekszosc z was gdzies pracuje tylko ja sie w domku obijam ;)

pptrzebuje pomocy!!! Naprawde!! Wypada wziac biala bluzke?? Tzn chce wziac tali top w paski czarno biale i na to biala bluzke.. pasuje czy zbyt elegancko?

Aniu ubierz sie tak jak Ci sie bedzie podobalo i nie zwracaj uwagi na to co wypada a co nie uwierz ze tam nikt na Ciebie nie zwroci uwagi...

no wiem ale biala bluzka..nie bede sama?? glupio mi sie odwalic jak na Boze Cialo a wszyscy beda w dresach ..

ubierz sie jak najladniej dla swojego wojaczka przeciez wiesz co on najbardziej lubi i nie zwracaj uwagi na innych! napewno beda i w dresach i niech oni sie zastanawiaja czy wypada tak isc do ludzi...po prostu ŁADNIE ;)

Aniu no swietny wybor i juz nie zmieniaj planow napewno bedziesz swietnie wygladac! a im dodaja brom ;) podobno nie wszedzie ale daja. u mojego to napewno bo zawsze mial bialy proszek w kawie i herbacie

:D:D:D wiesz co moj Bartek mowil ze jak jest tam to czuje lekka zmiane tzn czul na poczatku ale zawsze dodawal ze wystarczy ze o mnie pomysli i brom nie dziala :P i powiem Ci ze nic sie nie zmienilo wiec nie martw sie bedzie dobrze bo rozłąka robi swoje i zaden brom nie pomoze :D:D

jak dlugo bedziesz siedziec przy kompie to Ty nie bedziesz sie nadawala ze zmeczenia :P ja tez juz ide spac wiec zycze wspanialej przysiegi no i udanej PJ :) wycaluj go mocno :P i jak bedziesz wczesniej to zajmij dobre miejsce papa

dzieki dzieki wlasnie spac ide o 3 trzeba wstac ;/ Ale Dla niego wszystko w koncu :D DObranoc i dzieki :) to na lotnisku bedzie wiec blota nie bedzie:P

HEj Kobietki:D Mój Żołnierz zrobił mi wczoraj niespodziankę!! Dzwoni do mnie o 18 żebym mu drzwi otworzyła:D:D:D Przyjechał na stałkę na kilka godzin ale zawsze to coś:D:D POwiedział, że nie mógł mnie tak zostawić jak się obroniłam:D:D:D Normalnie on jest wspaniały:D:D:D A teraz już Go nie ma siedze i na nowo sie nudze...Byle do przyszłego piątku...

Dzieki GusiaShilla :D Myślałam, że tutaj jeszcze nikogo nie będzie

ja tez sie zdziwilam ze tak wczesnie wstalam :) moj Wojak niestety ostatnio mnie wystraszyl :( poszedl na warte i wytzrymal tylko do pierwszej zmiany i trafil na izbe chorych...zatrucie pokarmowe :( na szczecie dzis juz wychodzi, heh tylko ze jemu tam dobrze :)

hejka:) Co do bromu to nie sypują bo to jest zakazane. A Wacusie :)) jak Wy to pisałyćie :) nie stają im tam, bo Tomuś powiedział, ze nie mają czasu i nawet warunków żeby o czymś miłym mpomyśleć:D Ale jak przyjeżdża do domciu to ooooooooooo:):):) ;D

Widzę Gusia że mamy tyle samo do cywila:D:D:D Więc chyba razem sobie zostaniemu tutaj do końca:) Witaj Necia jak dzis nastrój??

Ewelinko nastrój bardzo dobry:):D Wczoraj mieliśmy miłą rozmowę i chyba swój błąd zrozumiał i powiedział, że jak przyjedzie na urlop to mi to wszystko wynagrodzi:) ciekawe w jaki sposób ;)

Minervaa nie wiem ile Tobie zostalo bo nie masz nigdzie napisane ale jak tak mowisz :) Niestety caly kosmos do cywila zostal ;)

NIe wiem jeszcze dokłądnej daty wyjścia bo wiosna wychodzi między 29 a 31 sttycznia. Więc to jest tak orientacyjnie

Kurcze ja pamiętam jak Tomuś szedł 5 grudnia do woja i tu były dziewczyny, których facecie mieli za niedługo wychodzić do cywila a mi było tak smutno. A tu jeszcze pare dni i tez bedzie koniec:D Wam, też to zleci:)

Czesc dziewczyny!!! Jejku jeszcze 4 dni i zobacze miśka..najgorszy ten samotny weekend bo zawsze się wlecze:( Ale u mnie wiatr ho ho!