Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Najpiękniejsza żona to blondynka; Najpiękniejsza cyfra to jedynka. Zdejmij bracie ciężkie buty; Do cywila już minuty. Od Ministra rozkaz pilny; Ubrać trzeba ciuch cywilny. :D :D :D

O 16 bede widzie sie dziś z moim Sloneczkiem :-] Przyjezdza na cały tydzien. Po miesiącu rozlaki bedzie sie działo :-)) Ide sie wykąpac i cosik zjeść a potem bede się szykowac na przyjazd Sloneczka :-))

Czesc:)moj Misiek juz pojechał wczoraj:(kurcze przez te 13 dni sie przyzwyczailam do tego,ze jest i znowu taka pustka:( ale mam piekne wspomnienia z wesela:D wiec sobie w chwilach słabosci wspominam:) a czytałam,ze chcecie zdjecia:P co prawda te z sesji bede miała jakos w tym tygodniu ale mam takie robione przez rodzinke wiec kto chce to prosze o meila i powysyłam:)

hej laski nie uwierzycie ale jestem znowu z moim wojakiem :)):)):)) juupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chyba snie :)

Hej MAdzia!! dawaj foty dawaj :P i sie nie wymiguj naweet:P Napewno slicznie wygladasz w sukni :) gandziia89@yahoo.pl Jusinka!!No cos Ty jak to sie stalo ze do siebie wrociliscie!!??

Kurczę Madzia super suknia:) hehe czuję się jakbym tam była tyle nerwów z Tobą przeżyłyśmy hehe ale super że wszystko gładko poszło:) jeszcze raz wszystkiego dobrego!! Justysia ale nas teraz zagięłaś:)

heheh a widzicie....od 3 tygodni zaczol sie odzywac do mnie pisal eski co slychac i pomalu doszlismy do tematu o nas....zapytal sie mnie ale tylko teoretycznie czy bylabym wstanie mu wybaczyc ?? powiedzialam ze tak bo nie potrafie o nim zapomniec dalej go kocham... pisalismy codziennie ze soba doszlo juz doo komplementow wspomnial o tym weselu na ktorym bylam sama bez niego ze wygladalam zabojczo i niesamowicie sexi w tej sukience :)) przyjechal teraz na weekend umowilismy sie na piwko :)) spotkaliismy sie wieczorem pojechalismy nad wode siedzielismy tam do 23 w nocy :)) i tam zaczelismy sie zblizac do siebie...powiedzial ze mnie przeprasza wie ze popelnil blad ktory go nauczyl ze powinien doceniac to co sie ma teraz wie ze zrobil zle....I tak wrocilismy do siebie :))) spedzilismy razem weekend a dzisiaj rano wrocil do woja!!!!!!!!!!!! i co wy na to ??????????????????????????????? Jestem taka szczesliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuje dziewczyny:) zamykam... juz wysłałam i Tobie fotki:D jusinka fajnie,ze sie tak to potoczyło:):):):) ciesze sie bardzo i zycze szczescia:D

Jusinka ja jestem w Mega szoku ale pozytywnym bo jesteś szcześliwa:):) No i jeszcze jedna będzie ze mną na swojego wojaka czekała:)

Madziu sukienka śliczna i piękny bukiecik miałas!Super fotki!

Madziu śliczne zdjątka! Pozostało mi tylko życzyć szczeęścia na nowej drodze życia:) jusinko widzisz jak to się nieraz życie układa:) pordrawiam wszysykie i lece uczyć się testów na prawko:( Jeszcze może wpadne:*

Minerva uwierz mi ze ja jestem w wiekszym szoku ja chyba snie !!!! jestesmy razem znowu od soboty i co najlepsze to spelnil mi sie horoskop na sobote czytajcie \"Czeka cię niemal od samego rana ogrom obowiązków, ale i też odczujesz wiele satysfakcji z ich wykonywania. Uznasz, że wreszcie realizują się twoje najgłębsze marzenia. Jeśli czas jakiś temu rozstałaś się z kimś, to całkiem prawdopodobne jest odnowienie tego kontaktu właśnie dzisiaj.\" to naprawde jest niemozliwe :) i znowu zaczelam skreslac dni do konca wojska a zostaly 3 miesiace tylko :))) hurrra hurrra