Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Ania steper chyba sie zakurzył bo jak w poniedziałek dostałam @ tak na niego nie wchodziłam,ale przeprosze go na dniach (chyba:P )

Kreska własnie obejżałam fotki:) i widze jaki to miałas powód ze nie zaglądałaś.....malutki ten powód ale pewnie zajęcie mieliście cały dzień;)

Która mi słonce zabrała????????????przyznac sie😠 Aga no malutki ma 4 tygodnie i czesto głosno daje znac o sobie

Już jestem...mam pyszne pączuszki..świeżuteńkie, jeszcze ciepłe i delicje pomarańczowe ... Woda na kawkę juz się grzeje...to co?..rozpoczynamy ucztę?

Kreska o jakiego \"małego członka \"rodzniny chodzi...napisz mi, bo ja w pracy nie mogę obejrzeć zjdęć....czyżbyście kupili sobie nowego pieska?

Kreska a co to za piesek będzie....mały czy duży???? Kasia ja chyba będę pomału kończyć swoją imprezkę.....kawke mam juz zimną więc czas na mnie:(

piesek jest malutki,skonczył miesiac dopiero,jest po rasowej suce cockiel spaniel a ojciec kundel,mała ma fajna falowana siersc jak spaniel i powinna byc małym psem i taka mam nadzieje.teraz własnie spi z Oskarem. chwaliłam sie słoncem a tu juz dawno przestało swiecic i przed chwila sypało mocno gradem,najpierw myslałam ze to snieg ale okazało sie ze to grad wielkosci grochu,az zrobiłam fotki zeby Marcinowi pokazac wiec pewnie Wam tez wysle:)jak juz przezuce] ide cos w domu zrobic bo sie zabic na zabawkach mozna

Słoneczko u mnie sie przebija....ale jakos nie moze wyjsć co chwila chmury je zasłaniają. Musze pochwalić mojego Kamila bo sam posprzatał sobie w swojej skrzyni z zabawkami.....miał taki bałagan że juz sie zasuwać nie chciała......a ile przy okazji fajnych zabawek sie znalazło....ile było zabawy.A tak zawsze mówi że nie ma sie czym bawić. Kreska oby ten Wasz piesek nie psocił tak jak mój.....jak go tylko wpuszczę do domu to zaraz wszystko gryzie i wynosi:D U Ciebie rozumiem że to będzie domowy piesek???

Cześć:) Dziewczynki u nas dzisiaj zimno...brrr,na zmiane padał deszcz ze sniegiem i grad:o Kreska śliczny ten nowy członek rodziny:D Kasiu a może Ty miałaś coś w rodzaju skrętu kiszek,objawy są bardzo podobne:o Dotka już Ci zadroszcze tego ciepełka:) Aga nasze mieszkanko dopiero po\" akcie notarialnym\" będziemy wykańczać tak zupełnie(ze względów finansowych,jeszcze nie wiemy ile to nas będzie kosztowałao,a nie chcemy sie zupełnie \"wypsztykać\"z kasy),w naszym pokoju nadal mamy ubogie umeblowane,brak nam szafy i łóżka ,ale radzimy sobie:) Nalałam sobie piwko z sokiem do szklaneczki ,ide i poprasować i przy okazji sączyć je;) Dobranoc:)

Monika i znów spotykamy sie wieczorową porą;) Powiem Ci szczerze że lepjej jest mieszkanko kończyc powoli....można lepiej wszystko zaplanować i przemysleć. Moje dzieci juz śpią....mąz tradycyjnie w garazu grzebie przy drugim aucie....a ja zasiadłam z jugurcikiem i tez zaraz zmykam spać. Jutro pewnie zajżę dopiero po południu.Rano jedziemy do Kielc na zakupy a później musze domek posprzatać:) To tyle uciekam bo późno już

czesc Monika pomalutku sobie uwijecie cudne gniazdko zobaczysz:) Aga piesek narazie bedzie na pewno domowy bo jest malenki a na dworze zimno,a pozniej zobaczymy,wkoncu podworko jest tak duze ze mysle ze bedzie np w dzien na dworze a na noc do domu,a jak bedzie rozrabiał za mocno to zamieszka na stałe na podwórku:) Ana coz to za opis na gg:)to jedziemy na sanki do Was:Da duzo macie tego śniegu? ide dalej sprzatac

nikogo nadal nie ma:( ja juz posprzatałam,zrobiłam obiad i czekam na Marcina az przyjdzie z garazu zeby zjesc,oczywiscie powiedział ze juz idzie a mineło juz 20 minut😠norma,wymienia przegub(cz jakos tak;-) ) bo kupilismy ta czesc juz chyba miesiac temu ale czasu brakowało,a dzis miał wolna sobote wiec robi strasznie zimno u mnie jeszcze tydzien i do szpitala przeraza mnie nieco ta świadomosc

Hej Kreska :) ja zaglądam od czasu do czasu, siedzę przy lapie, bo postanowiłam powystawiać trochę rzeczy na allegro. ciekawe kiedy ja będę mogła dać na gg taki opis jak ana24? szczerze mówiąc, mam już dość tej kapryśnej jesiennej pogody, jednego dnia słonko, a drugiego przenikliwy ziąb, no i jeszcze grad i deszcz. brr. super macie nowego domownika. :) domyślam się, że Oskarek jest zachwycony. a jak się spisuje psiaczek? już się zaaklimatyzował?

nie przerażaj się szpitalem. wiem, że łatwo mi mówić, ale spójrz na to tak - im szybciej pójdziesz tym szybciej przez to przejdziesz i ani się obejrzysz a już będziesz z powrotem w domku. :) i na kafe ;)

Oskar własnie zasna wiec wpadłam na chwile,potem musze pozmywac po obiedzie i pojsc do piwnicy w piecu napalic cos sie paliło u mnie na wiosce bo 2 straze leciały i z okna było widac straszny dym ale dom sasiadow zasłonił i nie wiem czy to jakis dom czy łaka sie paliła ale jak to na wsi pewnie jeszcze dzis bede wiedziec;-) w grudniu konczy mi sie umowa z orange i jakas kobieta molestuje mnie telefonami a ja jeszcze nie podjełam decyzji czy nadal u nich zostane Ana z ta pogoda to sie zgadzam,co dzien to inna:( wiem ze ten szpital mnie nie minie i dobrze ze to juz niedługo ale swiadomosc ze bede bez dziecka mnie przytłacza no i nieukrywam ze troche sie boje samego zabiegu

Nie martw się, będziemy tutaj trzymać za Ciebie kciuki. Wiem, że myśl o rozłące z Oskarem może być gorsza niż obawa przed zabiegiem, ale nie zamartwiaj się, zobaczysz, że szybko ten czas minie. Co do tej babki z orange to ona do Ciebie wydzwania, bo ma z tego prowizję. Wiem trochę o tym, bo mój Michu pracował w orange. ona może złożyć Ci lepszą ofertę niż dostałabyś w salonie przy przedłużaniu umowy, więc jeśli się zdecydujesz zostać przy tej sieci i przedłużać umowę, to wstąp do salonu, zorientuj się co Ci proponują, a potem twardo negocjuj z babą :) Ja wciąż męczę allegro. trzymaj kciuki, żeby było zainteresowanie moimi aukcjami :) u nas padało, a teraz znów pojawiło się słońce, ciekawe na jak długo.

juz zrobiłam co miałam zrobic:) Ana ok kciuki trzymam:) to byłaby moja 3 umowa z orange(w mixie)zalezy mi na zmianie apartu bo moj juz sie rozsypuje pomału i tu bede miała nieco taniej ale znow Marcin ma abonament juz z 6 lat w erze i zastanawiam sie czy nie przejsc do niego bo jednak ta sama siec to taniej

Kreska zawsze to lepiej mieć telefon w tej samej sieci, bo tak faktycznie jest taniej. :) a za przejście z innej sieci może era też da Ci korzystne warunki? rozważ sobie na spokojnie wszystkie za i przeciw. u mnie znów leje. co za pogoda. naprawdę wolałabym już konkretną zimę zamiast tej niezdecydowanej jesieni. ciekawe co u dziewczyn? weekendowi mężowie skutecznie odciągają od kompa ;)

jak na szybko chcę coś upiec to piekę biszkoptowe z owocami szkl. mąki pszennej, szkl kartoflanki, szkl. cukru, kostka margaryny, 4 jaja cukier waniliowy proszek do pieczenia i owoce albo jakieś inne dodatki, zależy na co mam ochotę :) teraz właściwie też zjadłabym coś słodkiego, ale lenia mam i pewnie się za pieczenie nie wezmę :P

ja mam chec na sernik z rosą ,Marci własnie pojechał sprawdzic samochod bo juz skonczył i jak bedzie ser mielony to kupi a jak nie to wymysle cos innego,ale pewnie w naszych wspaniałych sklepach takiego sera nie bedzie

i tak jak mówiłam -sernika brak:(ale upieke biszkopt i przełoże masą budyniowa i poleje polewa i tez sie zje Aniu dziekuje za zdjecia,no i za to ze uwieczniłas taka minke \"dla mnie\":D i zdecydowanie wole niunie z jej pieknym usmiechem:) ide robic to ciasto

Kreska :) i jak tam ciasto? ja poszłam na łatwiznę i zrobiłam naleśniki :P :D

Ana ciasto w lodówce ale jeszcze czekam az polewa ostygnie,no i zaraz wstawiam chlebek drozdzowy do piekarnika juz rośnie pięknie:Dcos mnie naszło na taką kolacje,mama przyszła z domowa pigwówka-ach pychotka,juz wypiłam kieliszek:D i tak sobie siedzimy(tzn ja w wiekszosci w kuchni)

super kolacja, aż mi ślinka leci na myśl o tym gorącym i pachnącym chlebku :) a pigwówka... mmm ... :D miłego wieczoru :)

a cóż tu za kulinarny topik sie zrobił?:)-cześć dziewczyny. ja ledwo oddycham.na obiad robiłam meksykańską pizzę,wypiłam szklanke piwa i do teraz cięzko mi się ruszać. Rafał już nas ograł w eurobiznes,teraz z Gabi walczy w szachy. kreska Oskar na buzi męznieje-serio,wiem,że jest malutkim chlopcem,ale juz własnie chłopcem,a nie berbeciem.:)a piesiu cudowny.chyba bedzie wszystko w domu pogryzione,co?:p u nas dzis deszcz ze sniegiem padał-nie myslcie,że dalej mam ładnie.:o aga10 wczoraj na pro7 ogladalismy bardzo fajny film ,,bike boyz,,wyścigi motorowe,fajne maszyny,jeszcze fajniejsi faceci...i na babeczki raf tez oko zawiesił.spodobałby sie wam.może gdzies namierzycie.:) miłej niedzielkiw cieplutkich domach.

Ana,Ania pigwowwka jeszcze jest wiec zapraszam:) objadłam sie ze hoho i to o tak póznej godzinie:O wybieracie sie na wybory kobiety? Aniu oj tak syn mi rosnie,on wogole jest wysoki(po mamusi:) ) piesek fajny ale prawie ciagle spi bo jest malutki ten pozar u nas to lokomotywa sie zapaliła na torach