Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Skosilam ale ostatnie 20 minut to zapierdzielalam w deszczu i burzy. Nie popuscilam jednak i skosilam do konca. Wyglada znow ladnie tylko ze niestety nadal leje. Kupilam arbuza takiego ze 4 kg i cwiartke sama wsunelam :O Oczywiscie jak wracalam ze sklepu to zaczelo znow lac jak cholera i zmoklam poraz drugi. Ze 4kg arbuzem biega sie dosc ciezko :P

Hej laseczki. U mnie dzis taka duchota byla a ja w welnianym sweterku ,fakt ze na krotki rekaw ale cieklo ze mnie. Maly od tej norwezki juz tak sie ze mna oswoil,ze sie do cycusiow tuli i za szyje mnie lapie. Do domu wrocilam juz o 14 i zaczelam pakowanie,bo wczoraj to tylko Adkowi rzeczy przyszykowalam, a cche zbey i troszke moich z duza waliza zabral to nie bede musiala za jej zamawiac,no i tarabanic do Polski. On jedzie za kilka godzinek,za godzinke go budze. Zaczelo wlasnie lac . Chce po przylocie odwiedzic Justi i jej mame pod Poznaniem. Kurcze widzialam ze sie wstepnie umowilyscie na lipiec,szkoda ze ja akurat 7 bede chyba wracac. W sumie to nie kupilam jeszcze biletow, bo ciagle drozeja i czekam na znizke,moze sie doczekam a moze bede musiala slono zaplacic. Poukladalam w szafie, jest na blysk. Julii szkoda ze mam wiekszy rozmiar,no i tak daleko mieszkam bo bym ci kilka szmatek mogla podrzucic.

Bling ale masz podobny rozmiiar do mojego :P a bilety mozesz kupic po 7 lipca , moze beda tansze . ja tylko wpadam, zeby Wam napisac ze mam mega doooooooooooooooooooooołłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaa :O Wiec nie tykac , musze się z niego wygrzebac sama .

Bling jak bedziesz w Szczecinie to poprostu wpadnij albo ustaw sie z przyjazdem tak zebys tez dziewczyny zlapala. Zreszta do lipca jeszcze troche zostalo ;) Landrii to nic nie mowie.... ale wylaz z dola bo jestem ciekawa czy bylas na profilu na FB o ktory mnie kiedys pytalas ;)

a ja nie mam siły nawet na doły a powinnam kurde, noooooo :P no i jak nie tykać to nie tykać :P ale mogłabyś ruszyć się na zapadłą dziurę i mi troche pomóc ja bym złapała oddech a Ty opaleniznę :) Tak taku po tym biegu z arbuzem to "bicki" będziesz miała jak kulturystka :) a ja nadal nad swoimi pracuje ale cienko mi kurka idzie, leń i już ;)

Landrii o tym nie pisalas. Juz dawno nie dostalam od ciebie widomosci :( ;) U mnie dzis ciag dalszy urzedowania w urzedach. Niestety jeszcze siedze w pidzamie :O Dobrze ze dzis maja dlugo otwarte. Jutro bachornia ma wolne od szkoly i do tego w poniedzialek i wtorek tez. No kurde nie wiem jak to zniose. No i jak pomysle ze od 4 lipca 6 tygodni wakacji to juz calkiem umieram :O

Hejka :) Pogoda do bani, mój humor tez :P Postanowiłam dziś poswiecic moj cenny czas ( :P ) na różnego rodzaju prace domowe . Musze się wyzbyc tej pieprzonej chandry , a własnie praca jest u mnie na to lekarstwem :) TakTak czyżbys tęskniła za moimi e-mailikami ? :P I serio wspominalam o tym profilu , wąłsnie w moim ostatnim mailu ;) Katarzynek jak sie TakTak nie rozmyśli to jest duże prawdopodobienstwo , ze się zobaczymy ;) Trzymam kciuki za powodzenie w rozmowie :) Maja 🖐️ Julka spakowałas walizke i wyjechalas ? :P ;) Mrówka chętnie bym i Ciebie odwiedziła, ale nie mam sponsora na moje podróze :P

Landrii strasznie za nimi tesknie ale w ostatnim napisalas mi tylko ze ci sie zawartosc przeslanego przeze mnie zdjecia podoba :P Co trzeba robic w dzien przyjaciela? Cholera jeszcze nie doszlam do tego zeby wyjsc z chaty :O

Hej Hej. U nas masakra 17 stopni ulewa i parno ,ze sciekam. Mam tylko koszulke na ramiaczkach i tak mokra cala jestem. Oczywiscie dzis sprzatam,ale nie wiem jak to sie stalo ze skonczylam godzinke przed czasem, o 12 ide do siostry a o 14 do taty na 2 godzinki. No i ze gospodarzy nie ma w domu zasiadlam do kompa. Musze wyczyscic historie Ide dzis na kolacje,calkiem mozliwe ze ze sniadaniem :) :P Oczywiscie bez winka sie nie obejdzie. Ciekawe jak nasza Julii Milego dzionka kobietki

TakTak chyba sie składa Przyjaciolom zyczenia ? :O :P ;) Zajrzyj na moj profil na FB :) Blinguś ta kolacja ze sniadaniem to z Aldkiem ? hihiii Ja juz dojrzałam do tego zeby wyjsc z chaty :) Wiec zadzieram kiece i lecę ;)

Czesc, to ja Wam tak szybciutko opisze :) Mialam wypchana walizke, plecak na plecach, i 2 torebki na ramieniu. Jechalam z nawigatorem i sie zgubilam, dobrze ze m. mnie telefonicznie pokierowal, wiec ok. Ide na wielki plac w Turynie, w umowione miejsce, rozgladam sie a tam full policji, jakas wielka grupa ludzi, wiec sie zblizam i szukam jakiejs znajomej twarzy, obladowana jak wielblad. W koncu podeszlam do jednego policjanta i pytam sie czy to tutaj kreca film :D A on mi, ze tutaj jest jakas manifestacja i czekaja na jakiegos polityka, wiec zonk... No nic, kilka metrow dalej znalazlam nasza grupke i sie zaczelo. Kostiumolozki byly chyba ze 3 i wybralymy letnia sukienke , bardzo kolorowa. Troche marudzily na moje buty na obcasach, no ale przeszlo. Torbe mam wielka, szmaciana, typowo letnia. Okulary przeciwsloneczne na glowie. I tak mam wygladac przez wszystkie dni krecenia, czyli 5, zaden szczegol nie moze byc pominiety. Scena byla krecona w jednym palacu, w ktorym miesci sie muzeum. Jestesmy grupa turystow :) Poznalam dwoch glownych aktorow, ktorzy sa rowniez rezyserami tego filmu, aktorke szwedzkiego pochodzenia i mase tych ludzi, ktorzy pracuja przy produkcji. Dla mnie to bylo wszystko nowe, nie mialam pojecia ile osob pracuje nad taka jedna scenka, ktora kreci sie caly dzien, powtarza ponad 100 razy....a wyjdzie z tego moze 5 minut filmu :) Ogolnie jestem bardzo zadowolona. Kolejna data dopiero 21. Milego dnia dziewczyny.

) ja teraz serwuje kafe :) Julia - przyznaj sie ile Ci zapłaca ;) :) no i faktycznie parę dni kręcenia a jedna scena :) ja jestem ...hm hm... wQurwiona - bo mi malowanie ciulowo idzie cała jestem juz biała od podkładu na ściany a one jeszcze nie no ale na własne życzenie ;) Tak tak ruszyłaś się już ? ja rano poszalałam w "peweXie" i wróciłam ze spodniczką -biała- lniana jak nóweczka tak jestem z tego zakupu zadowolona że tego się trzymam i humor lepszy ;) :) a w ogrodzie został postawiony namiot dla Pawła :D no i teraz małe sie dziera zeby z nim tam siedzieć, no hugo żeby dzieci nie było w okolicy

Mrowka ruszylam sie i nawet calkiem mi wszystko niezle poszlo. Jutro co prawda znow mam terminy ale co tam. Jeszcze pare dni i zaden urzad i zaden telefon nie beda mi straszne :D Chetnie bym ci pomogla w malowaniu ale w z uwagi na dzielaca nas odleglosc moge podtrzymywac cie tylko na duchu ;)

Julii bzmi interesujaco, no i jednak pojechalas z torba nawet nie jedna a tak sie martwilas. Landri ciiiiiiii Kota w domu nie ma wiec mysz buszuje Alez wy pracowite jestescie. Moje dziewczyny. Kurcze to tak codziennie jest jakis dzien? Wlasnie kolezanka napisala mi na gg ze przywiozla mi paczuszke Marlboraskow czarnych , bede sobie popalac,a co. W koncu ide na autobus. Juz kota tu dostaje bo dawno skonczylam. Polaze po meiscie,musze nowy pilniczek szklany kupic,znowu . Pobilam wczoraj na ulicy i rozcielam sobie palca przy tym. Buziaki

Julka a tak sie wzbraniałs i pisałs, ze masz ubogą szafę :P :) No proszę , czyli pierwszy krok zrobiony do kariery :) I tez jestem ciekawa za jakie pieniądze tam bedziesz pracowac ?:) Bling a ja miaalm Cie za taką , przykladną dziewczynę :P :D :D Ciekawią mnie te czarne malboraski... jeszcze takich nie widzialam :O TakTak rozumiem Twoj ból , z tej okazji ze wakacje sie zblizają i ze dni beda wygladac zupełnie inazcej kiedy mlodziez siedzi w szkole do poludnia :P Ja tez nie lubiłam tego czasu, bo zupełnie nie moglam się zorganizowac jak wszyscy praktycznie krecili mnie się pod stopami;) Mrówka pamietam jak kupilam moim corom taki domek, to przez pierwsze dni praktycznie w nim mieszkalam :O Dobrze , ze go rozbiłam u tesciów na ogrodzie ;) Mialam wszedzie blisko :P

Ale jestescie ciekawskie ;) Placa naprawde niewiele...statysci dostaja jakies 70 e za dzien, bez wzgledu na ilosc godzin. Czasami jest to 8h, czasami 3... Wczoraj np. jedna grupa w ogole nie weszla na plan, ale musieli siedziec caly dzien...no ale najwazniejsze, ze mimo wszystko placa. No i wiekszosc ludzi robi to z ciekawosci, dla przygody ;)

no skończyłam - prawie bo nie dosięgłam wszędzie cholypcia nawet krzesełko nie pomoze ;) Tak taku ogólnie lubie malowanie i wtedy wszystkich wyganiam żeby mi się nie pętali - ino nie w salonie, bo taki taboret jak ja ma tam problem ;) no i chrzanić odchudzanie, zrobiłam sobie pajdę chleba z twarogiem który sama zrobiłam i grubo posmarowałam to marmoladą z truskawek też własnoręcznej roboty ;) :P Julia- zawsze to wpadnie parę złotych a stawka chyba nie jest zła i zawsze to jakaś odmiana, kogoś poznasz i jesteś wsród ludzi :) teraz kąpiel i byczenie się - muszę przemyśleć kolor do pokoju - był bratek z fiołkiem a teraz mam ochotę połączyć zieleń z pomarańczem Blinguś - a Ty co jakieś wypadki Cię spotykają

Oooo Juli to juz nie smec. Na waciki sobie zarobisz ;) Szkoda ze u mnie w okolicy nic sie nie kreci. Chociaz ja bym byla chyba za sztywna do roli turystki. Aaaa: To film kinowy czy telewizyjny?

Dziewczyny, kolejny problem! dzwonili do mnie zebym przyjechala jutro, nie wiem jak sie to zwie, ale mam jakby zastepowac bohaterke (jak ustawiaja swiatlo i takie tam), juz wczoraj mnie do tego brali....ale wczoraj miala sukienke do pol lydki a jutro mnie ubiora jak ta glowna bohaterka. A ona ma rozmiar mniej ode mnie.... i w ogole....normalnie zalamka.

ja mialam sukienke dluga, a ona (bohaterka) jeansowa mini ledwo za dupe!

Julka to w koncu kim będziesz ? Dublerką głownej bohaterki ? Czy kim.. ? ;) I nic się nie martw o długosc kiecki, jak bedziesz się zle czuc to zawsze mozesz powiedziec , ze nie ;) A moze wbrew pozorom dobrze Ci bedzie w takiej miniowie ?:) Faktycznie zakrecona jestes :P Glowka do góry, potem koniecznie zdaj relacje :)

No tak....dublerka Pije winko na odprezenie i ogladam "Pachnidlo"