Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

serenita----> bardzo mi przykro że mnie opuściłaś i nawet nie wiem dlaczego.. przyłaczyłaś się do mnie i myślałam że razem bedziemy się odchudzać.. a tymczasem Ty wogóle już nie odwiedzasz tamtego topiku.. Zostałam teraz sama.. i już nie wiem jak mam sobie radzić.....:(:(:( Wogóle nie chudne i nikt mnie w tym nie wspiera....:(

Luksoria!!!!Zapraszamy:) Przyłącz się do nas!!!!Dziewczynki idę dzis na imprezkę.Kurde skuszę się chyba na jedna lampkę wina, wiem ze nie powinnam pic alkoholu w ogole, ale winko nie jest az tak szkodliwe i jest dobre na trawienie(ale sie usprawiedliwiam co?)No cóż piszę wam szczerze ,że wypiję to winko.Mam nadzieje, że to nie zmieni zbytnio moej wagi.Pozdrawiam:)

luksoria---> bardzo Cie przepraszam,ale zostałyśmy tam tyko we dwie,a w grupie raźniej :) bardzo serdecznie Cie witam :P

im bliżej wieczora, tym bardziej nie chce biegać :( mimo wszystko i tak pójde, no ale ja tam chyba ducha wyzione, przez całą zime nie przebiagłam nawe metra :(

a więc zaczynam z Wami dziewczęta:P Musze soię silnie zmotywować... i wymyślić jakiś jadłospis który nie będzie wymagał dużo pracy a da efekty... hmmm zastanawia się nad czymś takim: śniadanie; bułka z szynką II śniadanie: jabłko obiad serek wiejski z rzodkiewką kolacja:jogurt Myśle że coś mi się uda schudnąć przy takim jedzeniu.. jak myślicie???

A wy nie jecie nic na ciepło. No chociażby na obiad jakaś zupka jarzynowa lub barszczyk czerwony albo rybka smażona w folii lub na parze z surówką. Przecież zniszczycie sobie żołądek.

to zależy ile jadłaś wcześniej, ale dodając do tego ćw spokojnie schudniesz:) ja opychałam sie słodyczami, które są naszymi wrogami i teraz troche za nimi tęsknie, ale marzy mi sie ładna figura, więc nie narzekam, a przynajmniej sie staram :)\\ w ciągu dnia zjadam dwa posiłki tj śniadanie i obiad, potem już tylko jabłko lub marchewke, pije 2l wody, ćwicze w domu i, od dzisiaj, biegam :)

wcześniej też rzadko, nawet bardzo jadłam coś ciepłego... jak mam ochote to robię sobie ciepłe, a jak nie to nie :)

oj, dziewczyny,alemnie brzuch bole :( :( :( nie z głodu, tyko tak jakbym miała wymiotować, przed chwilą zaczął i nieźle daje znać o sobie :( słyszałyście moze coś o kroplach \" herbaton\", bez recepty, ok 15 zł zależnie od apteki, bezpieczne podobno poprawiają trawienie, hamują apetyt ??

To fajnie masz. Mój żołądek jest chyba bardziej wymagający i po kilku dniach nie jedzenia ciepłego bardzo się o ciepłego domaga.

Nie słyszałam o takich kroplach. A może spróbuj kropli żołądkowych ?

ja nic nie jadlam podczas ostatniej diety cieplego i teraz dostaje za kazdym razem skretow zoladka przy cieplej zupie, bol ogromny, kto wie czy wrzodow nie mam,az sie boje isc do lekarza .. nie polecam, zupy nie maja duzo kalorii coz,ide spac bo jestem jak trup.. do jutra

Dziewczynki:( Ależ jestem glupia wypilam dwie lampki wina i dwa piffka:( :( :( ojoj kurde żle sie czuje z tym:( Juz nigdy wiecej tak nie zrobie!!!! Obiecuję to sobie i Wam!!!! Luksoria-> ile wazysz i ile mierzysz i od kiedy jestes na diecie???Bo tak to trudno cos powiedziec o Twoim jadlospisie:P Dziewczyny powodzenia ja jutro za to pocwicze 2 godzinki zeby spalic to co dzis wypilam obiecuje to sobie:)

hej :) ale wczoraj sie zmęczyłam, niby miłe uczucie w sumie :P nie wiem ile dokładnie biegałam bo robiłysmy sobie przerwy, troche gadałyśmy jak już oddech nam wrócił i dalej do przodu :) wróciłam po 2 h :) po powrcie zrobiłam sobie ćw rozciągające i teraz wszystko mnie boli, ale nawet się ciesze :P co tam u WAS?? Luksoria, gdzie jesteś??

skrzypaczka-> ja pilam alkochol podczas ostatniej diety :p nie zaszkodzi, ale jechalismy rowno przez 2tyg na urlopie i nie przytylam!! serenita-> bravo!! poza tym moja waga dzis pokazala ......... 53,8!!!!!!!!!!!! HURRA!!!!

ewka---> już dużo lepiej, tylko jak coś zjem to mnie boli, a tak to nie :) a tak wogule to chyba nigdy do tej pory nie był taki mały :P mary.de---> i nawzajem!! :D jestem pełna optymizmu!! MUSI SIĘ UDAĆ!!!

Witam:) Faktycznie alkohol nie zaszkodzil bo dzis waga pokazala 70kg a jeszcze wczoraj 71kg, nie zmieniam stopki narazie, jak jutro tez bedzie 70kg to zmienie.Bo mam obecnie okres wiec ta waga moze z godziny na godzine skakac:) Milego dnia:)

Witam witam!!! Ja też jestem dziś pełna optymizmu. Zjadąłam na śniadanko talerz zupy kapuścianej i czuje się świetnie:) Musi nam się udać:):):):)

Ja jeszcze nic nie zjadłam, bo późno wstałam, a potem poszłam na targ. Teraz nie opłaca mi się nic jeść, bo za chwilę obiad: zupa pomidorowa z ryżem oraz pierś z kurczaka duszona w warzywach. Wieczorkiem mam zamiar poćwiczyć pośladki. Na kasecie mam ćwiczenia Tamilee na tę część ciała.

hej, dziewczyny :) ja dzisiaj troche zgrzeszyłam, ale w tygodniu to odrobie, jakoś w weekend nie moge wytrzymać :( no ale co tam :)\\ dzisiaj jużnic nie jem, tylko woda :) wieczorkiem bieganie + Cw, więc troche kcal ubędzie :)

Gość relaxik***
hejka dziewczeta, jak tam odchudzanko??? u mnie jakos idzie, lecz musze sie do czegos przyznac, no coz wczoraj byly imieniny mojego dziadka byla super impra, bo dziadek jest w super formie jak na dziadka(59 ma lat) no icoz ale jedzonka sobie nie odmowilam, tzn jadl;am wszystko, lecz na drugi dzien czyli dzisiaj glodowka, wiec mam nadzieje ze tak strasznie nie bedzie...... ale juz taki przekretow nie bedzie (chyba) :-)

u mnie super, od 14 nic, tylko woda :) ochota na cos dobrego ogromna, bo niedziela, obiadek,ciasto..ale sie powstrzymałam i jestem z siebie dumna dzisiaj nie biagam, na jutro sporo nauki,a nawet nie zaczęłam :( poćwicze tylko tak 30 min lub więcej...

Gość relaxik***
jejku do swiat chce ok 25 kg zrzucic, natomiast za 14 dni jade na zakup[y i chce schudnac do wyjazdu wlasnie te 14, ciekawe czy mozliwe, oby bylo tak bardzo bym chciala bo jade na zakupki..... a tak nawiasem co myslicie o ziolach Bonifratrow??

o ziołkach nic nie słyszałam a co do tak szybkiego schudniecia...ja bym się bała jak na to zareaguje moja skóra, piersi no ale jak bardzo Ci na tym zależy...żebyś później tylko nie żalowała :) powodzenia :)

Gość relaxik***
ja sie boje o to ze mi sie nie uda, a o reszte sie nie martwie, no po prostu jak nie schudne bede wygladal w swieta jak swinia.... niestety taka prawda.... :-(

Ja przez takie odchudznie nabawiłam się rozstępów, których już nie mozna się w ogóle pozbyć tylko zmniejszyć. Zastanów się relaxik czy warto... Potem nie będziesz miała siły żeby iść po te zakupy

ojj ja dziś zgrzeszyłam.. zjadłam 2 żelki;( ale od jutra zaczynam biegać:):):) Mam nadzieje że mi się uda:D:D

Gość malami*
Oto moje dzisiejsze wymiary: biodra: 93cm talia: 77cm udo: 59cm Hmm zastanawiam sie czy jeden centymetr w biodrach nie odpowiada jednemu straconemu kilogramowi..chyba musze sie doksztalcic w tym temacie :) A moj cel to stracic w biodrach jakies 8-10cm i tyle samo kilogramow schudnąć. Aaa i waże 60kg. Pozdrawiam i życzę powodzenia :*:*