Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

DZIEWCZYNY PRZED 20 ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA!

Polecane posty

Gość czeko18
koloture masz racje zgadzam sie ze wszystkim co napisales ale gdyby tto bylo takie proste to nikt nie przechodzilby na przerozne diety zaczynajac od south beach do montignaca.Wiadomo ze im szybicej kilosy leca tym lepiej.Wiele kobiet jest niecierpliwych i jesli nie widza efektu po kilku dniach poddaja sie i jedza codo tej pory i jeszcze wiecej tyja. NAjlepszym rozwiazaniem byloby racjonalne odzywianie sie ale jesli ja jakos modelka musze szybko zrzucic wage to nie mozna sie cackac tylko dzialac i to jak najszybciej! Mimo wszystko twoje posty sa very interesting:) pozzdrawiam:D

Gość Lady_Eve
Jeśli można to i ja się do Was dołączę :) Ważę 57 kg, moje największe marzenie to 50 :) Ale małymi kroczkami do celu, jako pierwszy cel stawiam sobie 55 kg i chciałabym zacząć SB, może ktoś ze mną...? Razem łatwiej ! :) Czekam na chętne ! pozdrawiam :*

Gość czeko18
Lady_Eve witamy:) no ja z checiabym sie przylaczyla tylko ze juz skonczylam z odchudzaniem poniewaz osiagnelam idealna wage 52kg:) Ile masz wzrostu? Tutaj napewno znajdziesz kogos kto sie przylaczy do dietki SB:) pozdrawiam:):):D

Gość Lady_Eve
czeko18> to gratuluje :D a jaka diete stosowalas, ile czasu i jaka byla waga wyjsciowa ;)?? ja wzroztu mam 165 cm, moze 50 kg to troche malo przy takim wzroscie, ale mam taka sylwetke, ze tylko w tej wadze dobrze sie czuje ;) Wiec, dalej szukam chetnych do SB :)

Ciesze sie czeko ze w jakis sposob moje posty Cie zaciekawily :-) Co do tego ze kobiety sa niecieprliwe i oczekuja szybkich rezultatow to uwierz mi, nie jestescie osamotnione. Co ma powiedziec biedny sucharek ktory zaczyna przygode z silownia, on rowniez oczekuje jak najszybszych rezultatow ale to chyba nie znaczy ze ma sie wziasc za koks. Musi uzbroic sie w cierpliwosc, miec ulozony odpoweidni trening oraz diete a rezultaty beda zauwazalne po jakims czasie. Tak samo jest z odchudzaniem. Jezeli jedna z druga miala w dupie racjonalne odzywianie, przy kazdej mozliwej okazji zagladala do lodowki, a sport widziala tylko na ekranie swojego telewizora to nie powinna nastawiac sie na to ze jej bledy popelniane miesiacami a nawet latami da sie skorygowac w miesiac. Zeby odchudzanie bylo efektywne trzeba zmienic nawyki zywieniowe raz na zawsze. Do tego dolozyc sport a figura oraz zdrowie bedzie dopisywalo przez dlugie lata :-) Ps. Dla mnie to ze jestes modelka to zaden powod by sie (oraz swoje zdrowie) tak katowac. Tak sie sklada ze mialem/mam do czynienia z ta branza , i to co niektore dziewczyny wyprawiaja to sie w glowie nie miesci :-) Pozdro Ps2. Niektore dziewczyny maja wielka motywacje do zrzucenia wagi, az tak wielka ze 6 stron tego tematu juz nie daja rady przeczytac ( to do kolezanki wyzej, gdyz na pytania ktore zadala z latwoscia znajdzie odpowiedzi na poprzednich stronach)

Gość czeko18
koloture z wlasnego doswiadczenia wiem ze motywacja to pierwszy stopien do sukcesu! bez tego ani rusz! Zgadzam sie z tym co napisales ale wez pod uwage to ze duzo jest kobiet ktore sa na diecie i cwicza a mimo to waga nie chce spadac! dlatego postanawiaja przejsc na restrykcyjna diete(nie mowie tu o obie jakby co:)) Co do modelek to sobie wyobrazam co robia zeby osiagnac i potem trzymac figure , ja na szczescie zdrowo sie odzywiam duzo sie ruszam i nie gloduje:-) pozatym uwielbiam jesc -chociaz wogole tego po mnie nie widac hehe:):)

Gość Lady_Eve
oh koloture nie czepiaj się mnie :P nie mam na to czasu by to wszystko czytać...;) a jeśli o mnie chodzi to się w 100% z Tobą zgadzam. Nie stosuje tylko diety, ale gram (amatorsko) w siatkowke, chodze na spacery, troche cwicze - cos robie, a nie tylko tylek przed kompem i czekanie na cud... i nie tyram swojego zdrowia, bo SB to akurat dobra dieta ;) nie zalezy mi na szybkiej utracie wody z organizmu, zeby tylko waga pokazala mniej ! chce, zeby efekty bylo widac ! wiec sie mnie nie czepiaj drogi kolego ;) napisalbys lepiej jakies dobre cwiczonka na "dolny" brzuszek - nie wiem jak to określić ;), jesli znasz jakies ciekawe :) pozdrawiam !:)

Oczywiscie ze motywacja jest podstawa, bez niej nie da sie utrzymac diety, wykonac treningu a co za tym idzie osiagnac wymarzonej sylwetki. Natomiast co do tego ze kobiety sa na diecie, cwicza a mimo tego nie osiagaja zamierzonych rezultatow. Poprostu nie maja pojecia o tym jak sie za to wszystko zabrac. Tu nie ma zadnych cudow, jezeli ma sie o tym wszystkim pojecie, jezeli wie sie co z czym dlaczego i kiedy to efekty beda. I pamietajmy kazdy z nas jest inny, dieta powinna byc ukladana indywidualnie. Co do cwiczen brzucha, to ogolnie polecam 6 Weidera, tyle ze moge sie domyslac iz z tego treningu korzystalas gdyz pytasz o dolne rejony brzucha ( a te 6 slabo rozwija). Ja osobiscie preferuje brzuszki na lawce skosnej (pod katem 45 stopni robimy brzuszki). Korzystalem z 6 Weidera oraz lawki i mam ladna kratke na brzuchu ( treningiem rozwiniemy miesnie, natomiast zeby brzuszek byl plaski i miesnie widoczne potrzebna jest dieta redukcyjna).

Gość Lady_Eve
koloture> masz racje, z "6" korzystałam jednak mięśnie zaczęły być widoczne tylko w górnej partii brzucha, zaprzestałam więc ćwiczeń, bo kratki póki co mieć nie chcę ;) muszę więc zasięgnąć wiedzy co do zasad tej diety redukcyjnej :)

Gość czeko18
Lady_eve a ja szczegolnie polecam przyrzad do cwiczenia miesni brzucha- KoLYSKA. Jest po prostu swietna! PRzez miesiac cwiczylam na niej ale nie przemeczajac sie i efekty byly super! teraz jeszcze jak schudlam to mam piekna deseczke na brzuchu:D ja moja kolyske kupilam na allegro za ok50zl nie jest to drogo a raczej moim zdaniem warto w to zainwestowac. Koloture no w sumie to masz racje bo wiele kobiet po prostu nie zna sie na tym ! jak niektore mysla ze beda jesc tyle smo co do tej pory tylko produkty typu"light" to sie nie dziwie ze nie ma efektow a co najgorsze to moze byc jeszcze na odwrot:D he he Hmmm niewiem dlaczego waga spadla mi od wczoraj z 52,1 kg do 51,9kg jak zjadlam ok 18 duzo slodyczy(ale potem juz nic nie jadalam do 23) myslalam ze mi przybedzie a tu taki surprise:D pozdrawiam:)

Nie wiem na czym polega ta kolyska, ale skoro dala zadawalajace rezultaty to lady mozesz smialo sprobowac. A dieta redukcyjna to nic innego jak dieta o ujemnym bialnsie kalorycznym (czyli kazda dieta odchudzajaca). Czeko, waga w ciagu doby moze sie wahac nawet do 3 kg. Zalezy to od wielu czynnikow, tak wiec sie tak nie ciesz bo jezeli tluszczyk mial sie odlozyc to i tak sie odlozyl :D

Gość olexis
hje. ja dzisiaj zaczełam dietke kopenhadzką... jak narazie daje rade i to nawet nie źle... :] musze dać rade;p do świąt tylko kilka tygodni więć do roboty...!! :) tylko nie lubie szpinaku w tej diecie ale można go z astąpić sałatą lub brokułami;p buźka

Gość czeko18
koloture spadaj nic sie nie odlozylo hehe:) mierze sie co jakis czas i trzymam wymiarY:P WLASNIE MUSZE SIE WAM POCHWALIC ! dzis dzwonila do mnie babka z agencji i za tydzien w sobote mam pierwsza sesje z makijazystka i fotograffem! juuuuuupi:):)

Gość monik123
do czeko--- jakie masz wymiary i wzrost bo to sie liczy przeciez z nie waga

Gość sweet_19
monik123 waga moze nie jest najwazniejsza ale jest rowniez bardzo wazna. Mam 173 cm wzrostu i wymiary: 83/60/90 :) jeszcze niedawno bylo 82/59/89 ale kazano mi"przytyc" do 60 w talii i 90 w biodrach bo wygladalam "za chudo" :P:)

Gość czeko18
hmm czyzby juz wszyscy zapomnieli o tym tej dyskusjui??:(:) ehh zabardzo sobie szalalam w tym tygodniu i musze zgybic 1 kg:) koloture do Ciebie mam pytanie czy to mozliwe zeby przytyc 1 kg w ciagu 2-3 dni czy to np. tez woda? grrr zla jestem na siebie ! za tydzien w sobote mam pierwsza sesje i musze wazyc 51,5kg a dzis waga pokazala 52,8kkg. Wiec znow dietka warzywno-owocowa do odwolania!! :)

Gość wsiz
czeko,a moze bys tak zmierzyla sie czy cos Ci przybylo w cm czy nie, zamiast panikowac? to jak najbardziej moze byc woda,a moze jestes przed okresem wtedy to wiadome:O jak dla mnie to jestes głupia,tego kg na bank nie widac,ale dla Ciebie i taki powod jest dobry zeby szalec z dieta i podtrzymywac topik!:O

Gość czeko18
wsiz ehhh jak cos ci sie nie podoba to stad spadaj! odnawiam topik bo znow musze spasc z waga a jak cos Ci nie pasi to sobie poszukaj innego topiku!!!!!!!!!!!!grr

Zacznijmy od tego co rozumiesz pod stwierdzeniem przytyc?? Jezeli przybranie na wadze (no to przytylas), jezeli natomiast przybranie tluszczyku to na pewno nie (bynajmniej 1kg). Kilogram tluszczu to ~7500kcal wiec jest to niewykonalne w tak krotkim czasie. Zreszta moze byc 1000 powodow dlaczego waga pokazuje wiecej (masy kalowe, nabranie wody itp). Druga sprawa to to iz po diecie redukcyjnej (odchudzajacej) nie wolno drastycznie zwiekszac kalorii, gdyz ze wzgledu na to iz organizm podczas odchudzania byl w stanie \"kryzysu\" (szczegolnie na takiej \"diecie\" jaka stosowalas) no i przy gwaltownym zwiekszeniu kalorii poprostu odlozy je w postaci tkanki tluszczowej. Tez zalezy jakie produkty jadlas podczas tych szalenstw, bo jezeli byly to cukry proste badz weglowodany o wysokim indeksie glikemicznym jest wieksza szansa iz nadwyzka kalorii poszla w tluszczyk. A tak wogole to co Ci ta waga daje?? Mierzylas sie?? Na sesji beda robic zdjecie wyniku na wadze czy Twojego ciala?? Zreszta wiem iz pewnie znowu na pare dni zaczniesz sie glodzic ale miej swiadomosc ze znowu stracisz tylko wode. Pozdro

Gość czeko18
dziex za komentarz koloture- mierze sie co jakis czas i wymiary wachaja mi sie od 0,5-1cm. Nie nie bede sie glodzic musze tylko przestac wpieprzac i narazie jesc duzo warzyw i owocow. Pozdrawiam:P

Gość czeko18
waga dzis:52,3kg wiec jest dobrze:) do soboty mam jeszcze 5 dni wiec mysle ze udami sie dojsc do 51,5kg Niestetty jestem teraz chora bo zarazilam sie od mamy i nie moge cwiczyc i wychodzic z domu:/// kicha:/// chociaz musze stepper wykorzystac:P jak ja nie lubie lezec w lozku- mozna oszalec z nudow:) pzdr:)

Jak jestes chora to szamaj duzo pomidorow, papryki czerwonej, do wody dodawaj soku z cytryny (duze ilosci) no i do tego zakup sobie witamine C, np. Cetebe 500mg i zjedz dziennie z 3-4 kapsulki(w ciagu dnia i na noc). Jest to co prawda prosty kwas askrobinowy (najlepsza byla by witamina c1000 z dzikiej rozy z bioflawonoidami ale to juz wydatek rzedu 60-70zl za 100 tabletek). No i powinnas wlaczyc witamine C do stalej suplementacji w granicach 1g dziennie (jezeli lykasz tabletki anty to jest to obowiazek o ktorym dziewczyny nie maja pojecia - tak samo jak przy wsysilku fizycznym oraz paleniu papierosow - 1 papieros niszczy 25mg wit.C). Pozdro

Gość czeko18
koloture dzieki;) wlasnie plukalam sobie gardlo woda z sola bo podobno dobrze dezynfekuje-- ale smakuje ochydnie:P pzdr

Czeko az tak cie choroba zniszczyla ze do kompa podejsc nie mozesz??::D Mnie wczoraj przeziebienie ostre wzielo no ale 2g witaminki C czynia cuda :-)

Gość czeko18
koloture tak zle to nie jest ale gardlo mnie tak boli ze mowic nie moge:/:P waga dzis:52,1kg kurde bylam dzis na miescie i zjadlam drozdzowke z budyniem,ciastko z jablkami z mcdonalda i kawalek kanapki z szynka grrrr mam nadzieje zemi waga nie podskoczy musze sie pilnowac do tej soboty i nie moge juz wiecej pozwolic sobie natakie wysokoki! ta sesja jest zbyt wazna... kurde widze ze topik troche upada :P trzeba go rozkrecic:D pzdr:)

Gość Olenka 17
ooo ja widzę że rozmowa nadal się kręci :P brawo :D:D ... moja walka z kilogramami została brutalnie przerwana :(:(:( grając w basket złamałam sobie nogę :(:(:( i lekarz mi powiedział że mam szlaban na treningi do maja :O:O kaplica normalnie .... pozdro

Gość czeko18
Olenka oj to nie zaciekawie:/ wspolczuje:*

Gość czeko18
no no no widze ze temat nam upada:-) ja chce sie pochwalic super waga:D:D waze obecnie prawie 51,5kg czyli tyle ile chcialam:):) hihi jak ktos by chcial wiedziec jak udalo mi sie osiagnac wymarzona wage i jakie diety sa najlepsze niech sie odezwie:Dzapraszam:*

Gość kariolo896
każdy ma swój sposób na odchudzanie ja postawiłam na regularne posiłki oraz suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt zmniejszył się a ja nie podjadałam między posiłkami;)

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.