Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulka....__

Yasmin-pozytywnie czy negatywnie?

Polecane posty

Gość magdulka....__

Lekarz właśnie przepisał mi Yasmin. Wiem że traz na rynku ukazały sie nowe tabletki Yasminelle, koleżanki mówiły że są lepsze wiec poinformowałam mojego lekarza o tym,ale on powiedział że na początek damy Yasmin... Jak oceniacie Yasmin??? Jest dobry czy raczej nie? Słyszałam również że pomaga na nadmierne owłosienie ale ja nie mam za dużego zarostu....:/

Gość magdulka....__
Prosze napiszcie coś... zbieram wszelkie informacje

Gość magdulka....__
wiem że jest wiele topików ale w zasadzie większosc jest na NIE, boję sie bardzo..

Gość hipp
jest na nie, bo to kiepskie tabletki po ktorych wiele kobiet ma skutki uboczne. Ale jak chcesz to bierz.

ja bym oceniła neytralnie - ani nie sa rewelacyjne ale np. w porownaniu do takiego cilestu to nie jest zle..ale i tak w najblizszym czasie zmieniam na yasminelle

Gość kawojka
biore yasmin od ponad roku-wczesniej byl microgynon. bardzo dobrze sie czuje, zadnych skutkow ubocznych. niby mozna od nich schudnac, ale ja ani nie schudlam ani nie przytylam wiec jest ok

Gość lauraimpresja
brałam ok roku, nic nie zauwazyłam,poza tym że libido mi spadło do raz w m-cu, koleżance też!

po kazdych tabletkach spada libido.. czy nie rozumiecie dziewczyny, ze tabletki wszystkie ROZNIA SIE TYLKO ILOSCIA hormonow? a nie skladem?? tak bardzo prosto mowiac

Gość klasa
W Holandii zmarło kilkadziesit kobiet po yasmin, po odwodnieniu.

Gość magdulka....__
witam seniorit:) dziękuję za tą stronkę, bo naprawde nie wiem co mam myśleć, moje koleżanki uważają że to są niezbyt dobre tabletki, mam nadzieję że nam posłużą;) Pozdrawiam i proszę jeszcze o opinie

Gość heeeeha
klasa skad takie info? daj linka cfaniaro

Gość magdulka....__
myślicie że tyle kobiet zmarło???? To chyba nie możliwe że od tego, przecież by je wycofali...

Gość magdulka....__
A to prawda dziewczyny że włosy mogą po nich wypadać? czy którejś sie to przydarzyło? bo tak słyszałam, no a mam takie rzadkie włosy...;)

Gość dodashhdbdb
nie umiera sie od tabletek anty, te baby to też wymyślają

Gość magdulka....__
prosze jeszcze o opinie na temat YASMINE:)

Gość hmmmmmmmmmm26
a mnie tam libido nie spadło:( tzn jest jakby trochę przytłumione, ale na tydzień, dwa przed okresem dalej mam ochotę na seks, biorę anty od 5 miesięcy i dalej mi się seksu chce:D Aż się zaczęłam zastanawiać czy te pigułki działają:D Bo wszystkie tu narzekacie na spadek...

Gość glinka malinka
Seniorit- co Ty uprawiasz jakąs forme reklamy czy jak? moim zdaniem to są jedna z najgorszych tabletek, brałam więc wiem, na zachodzie wycofali je ze względu na zgony kobiet stosujących Yasmin...później okazało się, że umierały w skutek zakrzepicy....skrzepy w tętnicach płucnych. Tez myślę znów o tabletkach, ale nigdy Yasmin !!!! Miałam gładziukie nogi, a po braniu yasmin wyszły o wierzchu żyły i sie juz nie wchłonęły

Gość hiszpanska mandarynka
odstawilam po 5 opakowaniu. koszmarnie(!!!) wypadaly mi po nich wlosy (po odstawieniu nie wypadaja - cud?), fakt, ze wszystkie - zauwazylam, ze nie musze tak czesto depilowac nog (jesli o wosk chodzi). poza tym mialam stany depresyjne, brak checi do wszystkiego, ciagle chodzilam wsciekla i wydzieralam sie o kazda pierdole. libido spadlo ponizej zera, suchosc w trakcie stosunku nie dawala zyc i tylko zniechcecala do seksu. nawet lubrykanty nie pomagaly. krawawienia z odstawienia duzo bardziej bolesne niz dotychczasowe miesiaczki. to chyba wszystko.

glinka malinka ---- ja sama szukam informacji na temat yasmin bo zaczynam brac je od czwartku a te stronke znalazlam wiec podalam ja bo moze sobie przeczytac. polska jest wolnym krajem istnieje prawo wyboru i to od kazdej z nas zalezy indywidualnie na jakie tabletki sie zdecyduje. ja bralam yasminelle i nic mi nie bylo zadnych skutkow ubocznych....lekarka zmienila na yasmine i takze mam obawy przed nimi i nie ze ja zaczhecam czy odradzam ich stosowanie bo kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje.

Gość magdulka....__
:( to mnie martwi co piszecie, mam takie lichutkie włosy... nie chcę zebymi jeszcze bardziej wypadły...

Gość magdulka....__
Kurde, już je wykupiłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam... nie rozumiem tylko, dlaczego one i u nas nie zostały wycofane, skoro mogą doprowadzić do śmierci... a może jest ktos komu nie wypadają po nich włosy i dobrze sie czuje???

Gość kinga22
hej ja zyzawam yasmin juz ponad rok i dobrze sie czuje polecam dodam ze to sa moje 3 tabletki pa

ja wykupilam takze ale mialam przepisane na 2 miesiace. zaplacilam za nie 90 zlotych po 45 za opakowanie. masakra. ale sprobuje moze mi podejda dobrze.

Gość magdulka....__
seniorit---właśnie ja także wydałam 90 zł... boję się teraz brać ich po opiniach dziewczyn...hmmm

Gość magdulka....__
a kiedy masz je wziąść? w czwartek? To jak weźmiesz to napisz... mam nadzieję że będziemy w kontakcie i stwierdzimy co sie dzieje po ich braniu...:)

Gość dosyc trucia sie
niby nic mi nie bylo,ale wlosy slabsze po nich,bardziej suche,dretwialy mi nogi i rece a to wszystko po pol roku brania zadna tabletka na dobre nie wychodzi brana od tak,dla wygody zreszta kasy mi szkoda miesiecznie 37 zeta wydawac na piguly

Gość jukala
Hej, Biore yasmin juz od ponad roku, rowniez dlatego ze mam problemy male z regularnoscia okresu, nadmiernym owlosieniem;) Wszystko w porzadku, nie mam zadnych jak narazie skutkow ubocznych. Wlosy mi nie wypadaja, tylko ja mam ich troche duzo:) Nic mnie nie boli, na pewno nie przytyłam, bóle głowy zauwazam jedynie w okresie 7dniowym, jestem tez migrenowcem wiec roznie to bywa;) Takze jak dla mnie to jest dobry lek, jak do tej pory. Na kazdego inaczej działaja tabletki i dlatego radze nie przejmowac sie negatywnymi opiniami, oczywiscie nie lekcewazyc ich i w razie co odstawic. Mi na szczescie narazie nic nie dolega, wiec obserwuje siebie tylko:) Pozdrawiam.

Gość magdulka....__
Wiecie dziewczyny, ale ja sie boje że jak powyłażą mi włosy to nie odrosną już... a mogą nie odrosnąć??? Cyba wezmę te dwie opakowania i powiem lekarzowi żeby mi przepisał inne, może yasminelle, czy to to samo????

Gość magdulka....__
kurde sorki za błędy...;p