Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe russo

DZIEWCZYNY CWICZACE REGULARNIEsa tu takie??

Polecane posty

Podobno na wysmuklenie nóg dobre jest rozciąganie. Ja się na tym nie koncentruję, więc nie wiem. Ale brzuszek rzeczywiście chudnie:D Fajnie, że jednak da się tak zmobilizować, bo zawsze miałam słomiany zapał. Pytanie do Was: jak długo już ćwiczycie regularnie? Czy ktróraś z Was może pochwalić się, że np. ćwiczy od roku codziennie?

Pewnie, że się da! Ja biegam, jeżdżę na rowerze, kręcę hula hop, czasami pływam, robię brzuszki, skłony i inne proste ćwiczenia.

Ja kiedyś przez 6 lat intensywnie trenowałam sztukę walki, ale niestety potem zabrakło czasu i tamte piękne kształty przeminęły. Teraz trzeba sobie samemu jakoś radzić, by być zgrabną. Ile trenowałaś na płaski brzuch?

kiedyś codziennie robiłam dużo brzuszków i pomogły, brzuch zrobił się bardziej płaski. Teraz już ich tyle nie robię, wolę hula hop, ale z brzuchem nie mam problemów. Najgorsze są moje grube uda...

Jak sie pozbyło wałeczka z brzucha, to samo hula hop chyba już wystarczy, by utrzymywać stan płaskiego brzucha, co? Ważne, by tego tłuszczu nie przybywało, czy się mylę? Czasem masywne uda pasują do sylwetki. Ile masz wzrostu?

Ja chodzę do fitness klubu 4 razy w tyg na 1,5h-2h. Ponoć ,zdaniem mojego trenera to w zupełności wystarczy...nie wiem własnie jak to jest jest:trzeba codziennie ćwiczyć?

Tak, hula hop wystarczy do utrzymana płaskiego brzucha, przynajmniej w moim przypadku. mam 175 cm wzrostu

To czym się przejmujesz? Jestes wysoka, masywniejsze uda nie rzucaja sie w oczy tak jak u osób niskich, bo wtedy to już troche inaczej wygląda. Ja tez mam masywne uda i bardzo szerokie biodra i jestem troche niższa od Ciebie:D Ale bardzo lubie swoja figurę i myślę, że jest proporcjonalna.

No, może masz rację.Dzięki za pocieszenie.Najważniejsze, żeby akceptować swój wygląd:-)

A dzisiaj to juz w ogóle jestem szczęśliwa, bo widzę duże efekty po a6w i hh. Trenuję 12. dzień, a brzuch zmalał. Myślisz, że do końca roku zdążę mieć płaski brzuch?

No pewnie, do końca roku jeszcze trochę czasu. Tylko się nie poddawaj! Życzę powodzenia!:-) Idę pokręcić hula hopem. Pozdrawiam:-)

Ponawiam moje pyt:) : czy myślicie że trzeba ćwiczyć codziennie?Bo jak wspomniałam mój trener w klubie powiedział że 3-4 razy w tyg z zupełności wystarczą. I to chyba tez nazywa się regularne ćwiczenie;) Ale dziś pogoda...Przynajmniej w Poznaniu...padało prawie cały dzień.Jak u Was?

Nie wiem, czy trzeba ćwiczyć codziennie, ja tak robię. Może i 3-4 razy w tygodniu wystarczą. Ja ćwiczę każdego dnia, bo źle się czuję bez ruchu. Chyba już się uzależniłam:-) U mnie też cały dzień leje, nawet dziś nie biegałam

Ja też lubię ćwiczyć codziennie, bo się bardzo przyzwyczaiłam. Będę wytrwale dążyć do zrzucenia tego wałka tłuszczu i uda mi się na pewno. I te efekty już po tygodniu:D Wypróbuję jeszcze rowerek stacjonarny, bo na bieganie nie mam teraz co liczyć.

Hop hop, jest tu ktoś??? Nuda na tym fitnesie, pojawia się jeden temat dziennie, to najlepszy dowód na to, że dla większości lasek sport to mord, któremu oddają się wiosną i przed urlopem, a potem dłuuugo nic!!! Dziewczyny, ćwiczycie nadal, i co ćwiczycie? Jakieś nowe, ciekawe dyscypliny? Jakieś zachwycające efekty, jakieś rady? Ja ostatnio przerzuciłam się na pływanie i hula hop, a oprócz tego robię ćwiczenia na płaski brzuch z Shape\'a. Kręci mnie Pilates, poluję na jakąś fajną książkę. Pozdrawiam

Nareszcie ktoś się odezwał:-) Ja ćwiczę codziennie, sport jest dla mnie przyjemnością. Pozdrowionka!!!

Biegasz nadal czy przerzuciłaś się na co innego? W obecnych śnieżno-lodowych warunkach to po prostu \"gwiazdy tańczą na lodzie\", a nie bieganie:-D

ja ćwiczę od dłuższego czasu.. mnie więcej od wiosny, z różnym nasileniem ćwiczń. zaczynałam od a6w i absów, które cwiczyłam dłuuuugo dłuuugo.. teraz od miesiąca callanetics (hello Gietka :D ), ćwiczenia z Tamilee Webb, aerobiki pościągane z netu i rózne takie :) absów na razie nie, tamilee mi wystarcza :) mam pytanie dotycząc areobiku/striptisu z Carmen Electrą.. pisałyście o tym na początku istnienia topiku, kilka miesiący temu,a le moze teraz któraś z Was będzie wiedziała.. ile tego jest części?? szukałam w aresie i są krótkie filmiki po 20 minut (na przykład \"vol 1\" \"vol 2\" potem 3..itd) oraz takie długie po 50kilka minut - i też \"vol 1\" \"vol 2\" - więc moze wiecie ile powinno być tych DŁUGICH filmików aby mieć całość? osobiście nie trawię carmen pod żadną postacią :o ale ciekawa jestem tych jej ćwiczeń.. pozdrawiam :)

ja ćwiczę od dłuższego czasu.. mnie więcej od wiosny, z różnym nasileniem ćwiczń. zaczynałam od a6w i absów, które cwiczyłam dłuuuugo dłuuugo.. teraz od miesiąca callanetics (hello Gietka :D ), ćwiczenia z Tamilee Webb, aerobiki pościągane z netu i rózne takie :) absów na razie nie, tamilee mi wystarcza :) mam pytanie dotycząc areobiku/striptisu z Carmen Electrą.. pisałyście o tym na początku istnienia topiku, kilka miesiący temu,a le moze teraz któraś z Was będzie wiedziała.. ile tego jest części?? szukałam w aresie i są krótkie filmiki po 20 minut (na przykład \"vol 1\" \"vol 2\" potem 3..itd) oraz takie długie po 50kilka minut - i też \"vol 1\" \"vol 2\" - więc moze wiecie ile powinno być tych DŁUGICH filmików aby mieć całość? osobiście nie trawię carmen pod żadną postacią :o ale ciekawa jestem tych jej ćwiczeń.. pozdrawiam :)

Ja mam 2 płyty z Carmen, były w Shape, pierwsza to rozgrzewka (nic specjalnego, wymachiwać nogą to ja i bez płyty potrafie), a drugiej nawet nie otwierałam. Laska ubrała sie w różowe dresiki, zrobili jej na głowie kucyki, i wymachuje rękami - żenada:-P Mogę komuś sprezentować za free, jak chcecie:) Dziś idę sobie na basenik i do sauny:)

aha, czyli że ogólnie nic specjalnego.. ściągam coś tam (ćwiczy w niebieskoszarej koszlce i żółtych dresikach ;) a z nią dwie laski i jakiś jeszcze inny zestaw też z dwoma laskami..) czekam na zestaw cindy crawford ale marnie idzie..

Witajcie Mam na imie Ewellina >mam 2 dzieci 7 lat i 2 latka .Ćwicze regularnie na siłowni 3 razy w tygodniu i jeden raz w sobote aeroby tez cwicze .Mam 160 wzrostu waze aktualnie 50 kg no ale przytylam po zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne i mam bardzo duzy apetycic teraz po nich .W ciązy przytyłam 30 kg i po pol roku juz wrociłam do wagi sprzed ciąży ,ale teraz mnie ten apetyt przeraził nigdy tak nie miałam.Czy ktoraz z was tez bierze jakies hormony i ciwczy ?

Fajnie ze sa dziewczyna co lubia tak jak ja sporcik .Moj synek mnie uczy samoobrony ,jest srebrnym medalista w karate sportowym młodszych młodzikow :)Pozdrawiam